Találatok a következő kifejezésre: A latinamerikai közül melyik az a (1 db)

A latinamerikai táncok közül melyik az a sexy tánc?

latin n?k táncolnak latinos zenére, nagyon szépen és sexysen mozognak :) rázzák a hátsójukat is :)

Legjobb válasz: Például a rumba,a szamba,a lambada.

Például a rumba, a szamba, a lambada.
szerintem a salsára gondoltál, valamikor régen :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha az airsoft fegyverembe acélgolyót teszek akkor tönkre mehet a fegyverben akármilyen alkatrész?

2

Herby melyik videójából van ez kivágva?

http://www.youtube.com/watch?v=m7sZma4yPME
5:51 től.. a medvés szöveg

1

Szerintetek milyen vázlatnak?

sziasztok
Otthoni szórakozás gyanánt rövidebb-hosszabb történeteket szoktam írni, épp nemrég megtaláltam egy régi irományom egyik félkész vázlatát, de elakadtam :

A sztori ott kezdődik, hogy egy Köztársaság nevű községben/országban vagyunk. Az emberek itt ott nyomorban élnek, de viszonylagos "rend" van egy több száz éves megállapodás miatt: a Köztársaság eladósodott a szomszédos országokkal szemben, és a nép a vezetők ellen felkeléseket és merényleteket indított sikerrel, sikertelenül, a vezetők pedig a szomszédos országokból betelepített katonákkal tartották fenn a rendet...
A felkelések után több százakat börtönöznek be, gyilkolnak- csonkítanak meg példamutatás és elrettentésképpen. A megállapodás egy szerződés, ami azt írja ki, hogy 10 évente megyénként 5 14-45 év közötti fiút vagy férfit elvisznek katonának, ahol kegyetlen kiképzőtáborba kerülnek és hidegvérű gyilkológépekké képzik őket, de azt még a Köztársaság vezetői sem tudják, hogy ennek mi célja, ők csak a megállapodást teljesítik, az országok közti harc elkerülésének érdekében.Aki gyenge a kiképzés során, az kihull azaz meghal, vagy sérülten,betegen, csonkolva hazatér.
A történet egy 17 éves lányról szól, aki a 14 éves öccsével, anyjával és a 22 éves bátyjával él együtt, az apja meghalt mert előzőleg ő ment katonának. A lány rövidre vágott haja miatt és fiúsabb alkata és kinézete miatt gond nélkül elmegy katonának az öccse helyett(a bátyja beteg és a jobb karja könyékig hiányzik).
Hamar kiderül, hogy igazából lány, de valamiért a kiképzőtisztek ezt nem tudják meg vagy csak az ereje felmérése miatt figyelmen kívül hagyják. Beleszeret az egyik társába, közben kitűnően jó eredményt ér el , férfiakat megszégyenítő kitartásával és erejével.
Végül bekerül a legjobb 20 közé és osztagvezető lesz...

Itt akadtam el, mert arra gondoltam, hogy a katonaországok valamilyen titkos projekten dolgoznak(pl hatalomátvétel de ez a katonák miatt már sikeres, vagy vmi más, mondjuk a "gyilkológép-képzéssel" kapcsolatban, stb )
És a lány rájönne erre és az osztagával együtt megakadályozná ezt.
kb ennyi , ha van észrevételetek vagy megjegyzésetek(jó/rossz kritika) nyugodtan jöhet

tudom kicsit hasonlít az Éhezők viadalára, de ez az ötletem már a film és a könyv megjelenése előtt keletkezett...
előre is köszi
15L

3

Mi legyen az oldalam neve?

Utazgatós képekről szólna.. Nem jut semmi eszembe!!

1

A tTorrent (pro) 1.2. 0.1 Mindig használom ki van irva Bugg mentes akkor használom 5 vagy 4 torrentnél leáll és újra indul mit kell evvel csinálni hogy menjen jól? Valaki segitsen

0

Hova vigyem el a legjobb barátnőmet 16. szülinapjára?

1

Tumblr-ön hogyan kell "ask" részt csinálni?

ask,tumblr,kérdező,követő

1

FONTOS! Me2everyone?

Sziasztok.
Hallottam a "Me2everyone" oldalról, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek biztonságok ez az oldal, és nem átverés?
Előre is köszönöm a választ.
Ha tapasztalatot is írnátok azt nagyon megköszönném :)

1

Honnan tudom megnézni?

Tudom van egy olyan oldal, hogy kiírja, hogy mennyi nap múlva lesz karácson. Melyik o9ldal és, hogy hívják?

1

Hogy tudom helyrehozni?

Az a helyzet,h az egyik baratnomnek bulit rendeze es egy sms-t veletlenul neki kuldtem es persze,h rajott.No ezt vajon,h tudom helyrehozni?(meglepetesbulirol van itt szo)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!