Találatok a következő kifejezésre: A laptopomban jár jól (2 db)

A laptopomban nem jár jól az óra és ha frissítem akkor visszaáll rendesen de ha újraindítom akkor meg már megint nem jár jól. Valami lemerült benne?

Legjobb válasz: Vagy nézd meg a windózban az idõzónát, az is el szokta állítgatni. Vagy kapcsold be az idõ szinkronizálást. A laptopban nem szokott az elem meghalni mert még ott az akksija is.

Vagy nézd meg a windózban az idõzónát, az is el szokta állítgatni. Vagy kapcsold be az idõ szinkronizálást. A laptopban nem szokott az elem meghalni mert még ott az akksija is.

Egy " The new Ipad 32gb" járnék jól vagy ezzel a laptoppal?

Acer Aspire AS5733-386G50Mnkk 15.6"

Legjobb válasz: Attól függ, mire akarod használni. Én ugyan csak a "régi", Ipad2-rõl tudok véleményt mondani, de az a notebook-hoz, PC-hez képest eszméletlenül le van korlátozva. Nekem biztos nem felelne meg olyan gépnek, amin dolgozni szeretnék.

Attól függ, mire akarod használni. Én ugyan csak a "régi", Ipad2-rõl tudok véleményt mondani, de az a notebook-hoz, PC-hez képest eszméletlenül le van korlátozva. Nekem biztos nem felelne meg olyan gépnek, amin dolgozni szeretnék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!