Találatok a következő kifejezésre: A laptopomban jár (27 db)

Összeomlott a windows7 rendszerem, formázva lett a c meghajtóm, és szeretném újra telepíteni szintén windows7-el eredeti cd, a laptophoz járt. De nem indul el magától a cd, és azt írja hogy hiányzó Bootvalami. Tudnátok segíteni mit kell tennem?

Legjobb válasz: A laptop használati útmutatóját keresd el. Nézz szét benne, hogy van-e boot menü. Ha van, bekapcsolás után csalogasd elõ, és válaszd ki a cd meghajtót. Ha nincs, akkor azt nézd meg, hogy a boot sorrendet hogy kell átállítani, és tedd a cd meghajtót a sorrendben a vinyó(k) elé.

A laptop használati útmutatóját keresd el. Nézz szét benne, hogy van-e boot menü. Ha van, bekapcsolás után csalogasd elõ, és válaszd ki a cd meghajtót. Ha nincs, akkor azt nézd meg, hogy a boot sorrendet hogy kell átállítani, és tedd a cd meghajtót a sorrendben a vinyó(k) elé.
"hiányzó Bootvalami" kifejtenéd? Így pont annyit tudunk segíteni, mint te magadon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget! Épp ez a problémám ha bemegyek a biosba be van kapcsolva, hogy cd-rõl induljon, de semmi, nem indul! Mindig a sötét képernyõ jön be azzal a szöveggel, hogy hiányzó bootmgr újraindítás ctr+alt+del!
Talán a lemezed rossz akkor.
"hiányzó bootmgr"-hiányzó bootsector, feltételezem, rossz lemez.
A kérdező hozzászólása: De eredeti windows lemez errõl volt telepítve már 2szer!
Már nem jó ezek szerint... A kód mûködni fog mindig is, nem kell az eredeti cd-t használni, ha jól tudom.

Ha garanciálisan szervízbe viszem a laptopom, jár a cserelaptop, ugye? (lent)

1 hete vett HP laptopom gyakorlatilag tönkrement, Albacomp szervízbe kell vinnem holnap, de szükségem lenne laptopra a munkámhoz. Eddig még sosem adtak, amikor a régi laptojaim vittem oda.

Legjobb válasz: ragaszkodj hozzá a leadáskor, (az összes tartozékával csomagolásával együtt vidd a szervízbe!) hogy a javítás idejére, biztosítsanak csere készüléket, mert a munkádhoz nélkülözhetetetlen! (vagy ha ezt nem tudják biztosítani, töltsék ki a csereutalványt, amire a vásárlás helyén új készüléket kapsz.

ragaszkodj hozzá a leadáskor, (az összes tartozékával csomagolásával együtt vidd a szervízbe!) hogy a javítás idejére, biztosítsanak csere készüléket, mert a munkádhoz nélkülözhetetetlen! (vagy ha ezt nem tudják biztosítani, töltsék ki a csereutalványt, amire a vásárlás helyén új készüléket kapsz.

A laptopomban nem jár jól az óra és ha frissítem akkor visszaáll rendesen de ha újraindítom akkor meg már megint nem jár jól. Valami lemerült benne?

Legjobb válasz: Vagy nézd meg a windózban az idõzónát, az is el szokta állítgatni. Vagy kapcsold be az idõ szinkronizálást. A laptopban nem szokott az elem meghalni mert még ott az akksija is.

Vagy nézd meg a windózban az idõzónát, az is el szokta állítgatni. Vagy kapcsold be az idõ szinkronizálást. A laptopban nem szokott az elem meghalni mert még ott az akksija is.


Asus K52JE vagy X58C tulajdonosok, kérlek nézzétek meg milyen töltő járt gyárilag ezekhez a laptopokhoz?

Véletlen összekevertük a két laptop tölt?jét :(

Legjobb válasz: eltérö specifikációik vanak? mert ha nem akor nem számít gondolom dugasz is ugyan az mert a töltö adatait ösze lehet egyeztetni a laptopéval és kész is de gondolom ezt tetétek???

eltérö specifikációik vanak? mert ha nem akor nem számít gondolom dugasz is ugyan az mert a töltö adatait ösze lehet egyeztetni a laptopéval és kész is de gondolom ezt tetétek???
A kérdező hozzászólása: Az egyik 3, 4A a másik 4, 7A, és az Asus oldalán a specifikációkban mindkettõnél 4, 7A-s van írva, pedig ezeket a töltõket gyárilag adták ehhez a két laptophoz.:( Írtam az Asusnak tegnap, de nem hiszem, hogy pár napon belül válaszolnak, a laptopokat viszont szeretnénk használni, és nem ártana, ha a hozzá illõ töltõvel töltenénk:)
A kérdező hozzászólása: Ja és mindkét laptop hátuljára 4, 7A van írva:(
Hát szerintem 90% hogy a töltöt ök adtak roszat mivel mondod fizikailag is rá van irva laptopok aljára iletve gyártó honlapján is ez van szóval ugyan olyan töltöt kelet voln adniuk amugy ha megnézed a x58c a gyengéb laptop lehet energia takarékosasgból ép elegendö az a töltö is de ezt csak asus túdja majd megmondani mivel a laptopok be és kimeneti adatait nem lépi tul egyik töltö se igy bajuk nem lehet maximum el se indul vagy nem tölt vagy kisebb teljeditményre képes 3, 4 es töltöt én x58c nél ajánlanám csak használni mert a másikba sokal eröseb a proceszor is dedikált vga t nem is látam x58c ben oldalán
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget, írt az Asus szerviz, jól mondtad, az x58c-hez való a gyengébb!:)
A kérdező hozzászólása: És ugye az a kábel, ami a konnektorból a töltõig vezeti az áramot, az mindegy melyik melyik?
Hát az csak egy kábel (hoszabító) én azt sose szoktam kihúzni igen mindegy

Internetről rendeltem laptopot és sajnos előre utaltam a pénzt! Persze a laptopot a mai napig sem kaptam meg. Mit lehet ilyenkor tenni? Segítsen aki már járt így!

Legjobb válasz: Hmm, nem akarlak elkeseríteni, de sztem annak a pénznek már bukta van.:(:S Max. a rendõrségen jelentsd fel ezt a honlapot, hogy mások ne járhassanak így, vagy hátha sikerül elfogni a "tettest".

Hmm, nem akarlak elkeseríteni, de sztem annak a pénznek már bukta van.:(:S Max. a rendõrségen jelentsd fel ezt a honlapot, hogy mások ne járhassanak így, vagy hátha sikerül elfogni a "tettest".
A kérdező hozzászólása: ennyim volt rá. sajnos nem szakadt ráma bank!
mérne tudnának.. ha megvan a neve... akkor megb*szhatják.. megvan valami papír h elküldted a pénzt neki ?
A kérdező hozzászólása: meg van minden neve címe utalásról papír, de hallottam olyat h nem tudnak vele mit kezdeni a rendõrök.
bírság... azt tudják.. de minél hamarabb jelentsd fel.. a pénzt visszakaphatod ....
A kérdező hozzászólása: Okés! Köszi a segítséget!
De most magánszemélytõl rendeltél, vagy boltból? Ha magánszemélytõl, akkor hogy fogod igazolni, hogy azt a pénzt vásárlás céljából küldted?
A kérdező hozzászólása: magánszemély, de telefont nem lehet lehallgatni? mert telefonon beszéltem le vele.ha azt visszanézik akkor kiderül minden.
Azért ne láss mindjárt rémeket! Az a laptop még megjöhet. Egy hét még nem olyan hosszú idõ. Egy pár napot még várhatsz, mielõtt a Rendõréségre mész. Addig is próbálj vele kapcsolatba lépni telefonon. Hátha sikerül.
A kérdező hozzászólása: 3 napja hívogatom és semmi.A dolog számomra egyértelmû.
A telefon lehallgatáshoz szerintem minimum azt kell mondanod, hogy telefonon elmesélte, hogy miképp fogja felrobbantani a Parlamentet jövõhéten... Ilyen piti ügyek miatt, mint egy 30ezres laptop egy fûszálat nem fognak neked keresztbetenni, drágább lenne maga az eljárás. Szerintem. Szerintem amivel próbálkozhatsz az a bank, hogy meggyõzöd õket, hogy félrenyomtad a számlaszámot és vissza akarod kapni a pénzt, bár kétlem, hogy lehetséges, de ha egy bankon belül történt akár még meg is eshet.
Ugyan milyen laptopot adnak 30-ért?
A kérdező hozzászólása: nem vaterás ez a gond. fel fogom jelenteni, de félek h nem tudnak semmit sem csinálni.
am meg jelents fel a g*cibe.. megvan a neve nem ?.. ha meg vaterárol vetted betudod jelenteni ott is...
mennyit küldtél el ?
A kérdező hozzászólása: 30at. nekem ez is jelentõs összeg. Akkor ezt benéztem?
mennyi ideje ?
A kérdező hozzászólása: egy hete
elküldted a postacímed , hova küldted(város) te hol laksz ?
A kérdező hozzászólása: ne haragudj de miért érdekel ennyire?
hát szerinted...-.- h kb átfutási idõrõl hallottál már , ? én rengeteg dolgot rendeltem .. már és kb minden honnan tudom mennyi az átfutási idõ..
A kérdező hozzászólása: bementem a postára és azt mondták h már rég meg kellett volna érkeznie szal nem valószínû h feladta. azon kívül a telefont nem veszi fel. Sztem egyértelmû...
hát akkor ja... bár ez ha pl csekkel küldöd .. még odaér.. 2-3 nap volt.. (120km) még lesz rá ideje feladni 1 nap. megjön.. (hétvégével) 4 nap.. kb..
nekem így jött meg vízi pipám
Örülj neki hogy csak harmincat buktál. Nem tudom, túl fiatal vagy-e, vagy esetleg csak még nem próbálkoztál neten vásárolni. Mert akkor most megtanultad, hogy legközelebb, amikor már nem 30, hanem 100-200 ezres gépeket akarsz venni, ne utalj elõre SOSEM! Ha ragaszkodik hozzá, hagyd a fenébe,

A laptopom hibernálása jár akármilyen veszéllyel?

WIN 7-em van, Asus, IntelŸ PentiumŸ 2020M ,4 GB telepített RAM.

Legjobb válasz: Nem.

Nem.
Hardveresen biztosan nem árt neki. Szoftveresen sem általában. Lehet olyan progi, ami megkeveredik a hibernálástól, de ezt úgy is látod. Én anno a gépemmel azt tapasztaltam, hogy ha csak hibernáltam, akkor egy hét után kellett neki egy teljes újraindítás, mert addigra már nagyon belassult.

Garanciavesztéssel jár, ha illegális windowst telepítek a laptopra?

Adott egy laptop, amire win8-at szeretnék feltelepíteni. Operációs rendszer nélkül vásároltam még 1 éve. 3 év garancia van rá. Ha meghibásodik és szervízbe kerül, nem csinálják meg garanciálisan, ha észlelik, hogy nem eredeti windows van rajta? Winchestert nem tudom kivenni, mert elég bonyolult kiszedni belőle és akkor meg tuti bukom a garit.

Legjobb válasz: Az nem számit mi van rajta.

Az nem számit mi van rajta.
Háhá. :D Pont így jártam tavaly szeptemberben, egy HP laptoppal. Bekrepált a vinyó, és arra hivatkozva nem csináltak vele semmit, hogy az op. rendszer (win7) nem eredeti. Rizsáztak még egy sort. Kiszedtem a vinyót, eladtam a p-ba merevlemez nélkül bolti ár feléért...
És mi közük van hozzá ha op rendszer nélkül vetted?
Arról papolt a kedves úriember, hogy õk arra nem vállaltak garanciát, hogy az illegális forrásból származó op rendszer, és egyéb szoftverek kárt tesznek a hardverben. Kértem konkrétumot, vagy valami értelmes érvet, elhajtottak a francba.
A kérdező hozzászólása: De ha teszem azt alaplap hibás, arra is ráfoghatják ezt? :)

Ha a laptopon újra telepítik a Windows, az mennyi adatvesztéssel jár?

A C és a D tele van nekem fontos adattal, főleg a D..de muszáj újra rakni. Mennyi az esélye, hogy megmaradnak az adatok sértetlenül?

Legjobb válasz: Normálisan dolgozó informatikus adatvesztés nélkül is meg tudja csinálni.

Normálisan dolgozó informatikus adatvesztés nélkül is meg tudja csinálni.
Egyszerû a szituáció. Ha újrarakod az operációs rendszert akkor csak azt a particiót kell formáznod( hogy ne maradjon hátra szemét) amelyikre felrakod. De ha lemented az adatokat nem fognak elveszni! Részemrõl én mindig telejsen töröltem és újralétrehoztam a partíciókat hogy vírusfertõzést vagy a szemetek töltödését elkerüljem!

Melyik laptoppal járnék jobban? Főleg játékokra használnám, de sorozatnézés és informatikai munkák is fontosak lennének (C#, SQL programok ilyenek).140. 000 a keretem, eddig ezeket néztem ki:

Hp Pavilon g6: www.officedepot.hu/hp_pavilon_g6_2302sh__d4y30ea_notebook_43384? utm_source=arukereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link Pacard Bell: www.notebookspecialista.hu/packard_bell_f6244_hc_346hg_feher_kek_notebook-9113. html Acer: www.laptop.hu/termek/acer-e1-571g-33114g75mnks-i3-blk-w8-2y-8gb Samsung: www.laptop.hu/termek/samsung-np350e5x-s01hu-silver-fd-0

Legjobb válasz: Én a 2. (PB) notit választanám... Késõbb meg tegyél bele SSD-t + több memót!

Én a 2. (PB) notit választanám... Késõbb meg tegyél bele SSD-t + több memót!
A HP-nem a legjobb márka! A Pacard Bell hát nem sok minden jót hallok róla! A samsung jó márka , de az ára azért is magas , nem a tudásáért! Acer a játékra a legjobb! Én is pont ezt a típust néztem! A márka is jó meg a teljesítmény is ennyi pénzért:D Nézd meg a videót! :::::http://www.youtube.com/watch?v=hyADHiiwq30
Inkább ezt ajánlanám (ha van rá még párezred): http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/asus/k55vj-sx256d-p14.. i3hoz, meg a dedikált vgahoz elég a 4giga ram (a 8gigától nem lesz rakéta), és a vgaja is jó (az árkategóriában) + asusban jobban bízom.
Ha van rá keret, akkor #3 +1
GT525M?
GT520M, GT540M


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!