Találatok a következő kifejezésre: A laptopom vagyis a (21 db)

A laptopom és a router között a kapcsolat mindig megszakad vagyis a kapcsolat nem mert van kapcsolat csak a net és akk nincs net, mit tudnék tenni? Mi van vele?

a többi gépen nem csinálja ezt... :S

Legjobb válasz: Próbálj egy statikus IP címet beállítani laptopodra.

Próbálj egy statikus IP címet beállítani laptopodra.

A laptopom ventillátora, vagyis a "hűtője", mindig megy. Mi lehet ennek az oka, és ez káros a laptopra?

Legjobb válasz: Attól függ mit csinálsz a laptoppal (játék, filmnézéskor mindig jobban melegszik), milyen hõmérsékletû szobában használod, milyen felületen van. Ha a szellõzõszílásai nincsenek szabadon, akkor a ventillátornak jobban kell mennie. Saját tapasztalatom: az a jó, ha megy, mert ha elromlik és nem pörög, leáll a gép és irány a szervíz. (min. 10k HUF)

Attól függ mit csinálsz a laptoppal (játék, filmnézéskor mindig jobban melegszik), milyen hõmérsékletû szobában használod, milyen felületen van. Ha a szellõzõszílásai nincsenek szabadon, akkor a ventillátornak jobban kell mennie. Saját tapasztalatom: az a jó, ha megy, mert ha elromlik és nem pörög, leáll a gép és irány a szervíz. (min. 10k HUF)
Fontos, hogy a laptopod kemény felületen legyen, (pl. nem takarón meg ölben), a szellõzõnyílása elé ne pakolj semmit!!! Hogyha amint bekapcsolod a gépet, egybõl bekapcsol a ventillátor az nem jó, mert a laptopokat úgy tervezték, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be, tehát nem egyátalán nem jó ha állandóan megy. Esetleg a Feladatkezelõben (Ctrl + Alt + Del) nézd meg, hogy a CPU-használat hány százalékos, és hogy nincs-e valami program, ami esetleg 99 %-ot használ. (a folyamatok nál a CPU oszlopban láthatod) Ha igen, akkor azt zárd be, néha elõfordul, hogy "beragad" egy program, és amiatt folyamatosan 100 %-on pörög a processzor, ami természetesen nem tesz jót neki!
mindig mennie kell hoyg ne süljenek meg a hardverek

Ezek az adatok egy laptopnak jók? Vagyis a laptop jó erõs gép?

Processzor:

Legjobb válasz: Ez egy Atom alapú Celeron. Bár a mai Atomok már erõsebbek, mint a néhány évvel ezelõtti példányok, és általános felhasználásra elegendõek lehetnek, de erõsnek semmiképp nem mondanám. Netezésre, Office-ra tudod használni.

Ez egy Atom alapú Celeron. Bár a mai Atomok már erõsebbek, mint a néhány évvel ezelõtti példányok, és általános felhasználásra elegendõek lehetnek, de erõsnek semmiképp nem mondanám. Netezésre, Office-ra tudod használni.
Még net is megakasztja. Tapasztalat.
Nem, nem erõs, csak átlagos. Az olcsó kategóriás gépek ilyenek kb.
A kérdező hozzászólása: Értem.De a counter Strike 1.6.0, Metin2 és a Word of Thank -et megbírná? (Ez az a laptop:Notebook Acer Aspire E1-510-29204G50Mnkk N2920/w8, Intel(R) Celeron(R), 15.6``, 500 GB, 4096 MB, Windows(R) 8)
Egy notebook nem játékra való, ez pedig a piacon található leggyengébb notebookok egyike (illetve én már netbook kategóriába sorolnám teljesítménye alapján). Azaz ezzel csak nyögvenyelõsen tudnál játszani. Office, internetezés, ennél többre keress mást. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ebben az árkategóriában nem nagyon fogsz játékra értelmesen használható notebookot találni.
Ez egy kis harmatosan gyenge laptop. Internet, office, zene és filmnézés. Ezekre tudod használni. Ha játszani akarsz vegyél inkább egy asztali gépet, ezért a pénzért jóval erõsebb gépet kapsz! Laptop nem játékra való!
A kérdező hozzászólása: Akkor milyen ajánlanátok? Olyan kéne amit a DOMO-tól meg tudok vásárolni.
A kérdező hozzászólása: Ennél szerettem volna maradni... Nekem csak annyira kellett volna, hogy játéknak csak a counter strtike 1.6.0 , filmnézés, zene, net.Ezek kellettek volna rajta akadozás nélkül mennie.
A kérdező hozzászólása: Amiket fent írtam azokra használhatom?


Hy az lenne a problémám hogy néha (naponta 5-6x) a laptopom képernyõjén egyszercsak bevillan egy fehér csík és leáll, vagyis erszülkül a képernyõ és nem reagál semmire. És csak a kikapcs gombbal tudom kikapcsolni majd újraindítani. Mi lehet a baj?

Õõ ezzel már volt probléma régebben és naponta programtól és idõtõl függetlenül ugyanez volt. Ezért nemrég 1-2 hónapja alaplap lett benne cserélve. De most újra ez van( csak azóta (1-2 napja)mielõtt letorrenteztem a far cry-t, A fligth simulator x-et, A need for speed néhány részét és a maffia II-t ezek közül csak a Maffia nem mûködik. Jah és még a PowerISO-t is de ez szentem lényegtelen.) Mindegyik a ThePiratebay-ról van. Jah és még egy rakás repülõ skint a fs 2002 nevû játékhoz.(utóbbikat nem a tpb-ról) Szentem a vírus kizárt mert futtattam teljes vizsgálatot ( Microsoft Security )-val és nem talát semmit. Asszem csak a fsx (Microsoft Flight Simulator x) közben áll le.. vagyis reggel öcsém vmi bigpointos játéknál is észlelte a problémát de azóta az utóbbi játéknál nem fordult elõ. Ha csak simán úgy hagyom a laptopot hogy nem fut semmi program ( max a net megy mert zenét hallgatok v videókat nézek vagy pl most itt irogatok ) akkor nem áll le. Meg még akkor sem tapasztaltam amikor need for speed-el játszok meg szentem a R.I.F.T. nevû játékkal sem fog leállni..(A többi játékkal nem játszottam azóta szal nem tudom velük mi a helyze). Vagyis nem leáll hanem csak "beszürkül" a képernyõ és csak a kikapcs/bekapcs gombbal lehet kikapcsolni. Jah és az fsx az asszem crackelt de nem hiszem mert ha játszom vele 1-2 óránként kiírja hogy lejárt a próbaidõ de aztán ha viszzalépek a játékba újra enged játszani 1-2 órát és így tovább..(Mondjuk ez is fura) hacsak nem áll le közben.:( Az utóbbiak elég idegesítõek fõleg ha hosszab útra megyek repülni és az út felénél vagy a próbaidõ jár le vagy leáll... Am ha vki tud hozzá CD-key generatort az írhatna linket :DDD Helyesírási hibákért ( ha vannak csak nem fedeztem fel ) elnézést kérek csak sz*r a billentyûzetem :) PLS help.

Legjobb válasz: Milyen régi a laptopod?

Milyen régi a laptopod?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom pontosan mert egy ismerõstõl vettük 3 éve. Nála nemtudom mióta van de Németországból hozta... Am meg: Win 7 64 bit (eredetileg vista volt) a márkája: Fujitsu Siemens, 4 GB ram, Intel(R) Core(TM) Duo CPU , T5800 2.00 GHz, 2.00 GHz De mondom csak azóta van amióta letorrenteztem az fsx-et. Azt követõ reggelen ( mert este lett feltelepítve ) jelentkezett elõszõr a probléma vmi bigpointos játéknál. Asszem Goodgame Empire-vel játszott éppen öcsém és egyszercsak elsötétült a képernyõ és nem reagált semmire csak a kikapcs gombra.. De mostanában egyre többször fordul elõ más játékoknál is... Pedig nemrég volt benne alaplap cserélve
A kérdező hozzászólása: Jah és mondjuk ha éppen megy vmi zene/hang pl a propeller hangja fsx-ben vagy más játék zenéje, akkor a leállás pillanatában ment hang megy tovább. De csak az ez egy hang. Ha kikapcsolom a laptopot csak akkor hagyja abba. De gombokra ( kiv. kikapcs gom ), egérre meg semmire nem reagál.
A kérdező hozzászólása: Jah és az fsx-en futtattam külön egyéni vizsgálatot de nem talált semmit...
Cseréltessél ki benne néhány cuccot!!!!! Vagy vidd szerelõhöz
Drivere fent van?
A kérdező hozzászólása: azt hiszem, nincsen..bocsánat, de nem igazán értek hozzá, használtan kaptam, nem tudtam kipróbálni, hogy megfelelóen müködik a gép.

Tegnap kaptam kék halált a laptopomra (ez az első). Lefagyott aztán kikapcsoltam. Most nem kapcsol be. Vagyis bekapcsol csak semmi kép. Fekete képernyő. De hallom hogy megy. Mit tegyek?

Mellesleegy 2hetes HP Pavilion G6 laptop.

Legjobb válasz: Valami meghalt benn, nyilván ezért kaptad a kék halált, és nem fordítva. Ha 77-es, akkor mehet garanciás javításra.

Valami meghalt benn, nyilván ezért kaptad a kék halált, és nem fordítva. Ha 77-es, akkor mehet garanciás javításra.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Hogyan lehet laptopon "képernyö-fotót" készinteni- vagyis a képernyöt egy az egyben egy képen elmenteni?

Ha jól tudom, ennek print-sreen?!

Legjobb válasz: Mármint ha jól tudom, ennek print-screen a neve?!

A kérdező hozzászólása: Mármint ha jól tudom, ennek print-screen a neve?!
Ezen látszik, de a tiéden pont ott más van: http://www.flickr.com/photos/osde-info/5388556280/lightbox/
Az F10 felett van a másik gépen. Ja és az FN módosítóbillentyût is kell használni, ha jól tudom...
A kérdező hozzászólása: de ha ez segit, a pontos tipus: Dell Latitude D630
A kérdező hozzászólása: Igen, de az a lap le-fel gomb, a bongeszonel van szerepe
Pont a jobb felsõ sarokban lévõk nem látszanak, mert remegett a kezed...
A kérdező hozzászólása: csak az a baj h német billentyüzetem van, nem tudom melyik az a gomb :( ide feltöltöttem a klaviatura képét, melyik lehet az? http://kepfeltoltes.hu/130618/IMG_0585_www.kepfeltoltes.hu_... http://kepfeltoltes.hu/130618/IMG_0584_www.kepfeltoltes.hu_...
Igen print-screen, ilyenkor a vágólapra menti. Be illeszted valamibe, (pl.: paint) és elmented.
Igen, jól tudod! Megnyomod azt a gombot, és egy képszerkesztõ programban (legkézenfekvõbb a paint, mert az minden windowsban megvan, ld. startmenü) a szerkesztés-beillesztés után elmentheted jpg, v bmp formátumban. Vagy esetleg a faststone capture progival ugyanezt meg tudod csinálni profibban: http://www.faststone.org/FSCaptureDetail.htm
Ha van PrtSc gombod, akkor azzal
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Mitõl függ az, hogy a vonaton lesz e elektromos áram, vagyis tudom e rajta tölteni a laptopom, telefonom, vagy nem?

Legjobb válasz: Van egy kapcsolótábla a budik mellett általában ( a régebbi típusú vonatokon) és, hogy azon fel van e kapcsolva a 230V dugalj kapcsolója.

Van egy kapcsolótábla a budik mellett általában ( a régebbi típusú vonatokon) és, hogy azon fel van e kapcsolva a 230V dugalj kapcsolója.
A kérdező hozzászólása: De minden vagonon van dugalj?
Elsõsorban IC-ken van dugó, de ott sem mindenhol, azt hiszem, viszont a railjeteken mindenhol van!
Attól függ milyen kocsi megy, és abban van-e dugalj. Melyik vonattal mennél akkor segítünk megmondani, várhatóan lesz-e?
A kérdező hozzászólása: Vele: [link] Hétfõn, 6:40-kor, Miskolcról Siófokra.
Rajta semmilyen konnektor nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Fuck
karcos a cd vagy az olvasóval van probléma
A kérdező hozzászólása: de a gép viszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!