Találatok a következő kifejezésre: A laptopom vagyis (18 db)

A laptopom ventillátora, vagyis a "hűtője", mindig megy. Mi lehet ennek az oka, és ez káros a laptopra?

Legjobb válasz: Attól függ mit csinálsz a laptoppal (játék, filmnézéskor mindig jobban melegszik), milyen hõmérsékletû szobában használod, milyen felületen van. Ha a szellõzõszílásai nincsenek szabadon, akkor a ventillátornak jobban kell mennie. Saját tapasztalatom: az a jó, ha megy, mert ha elromlik és nem pörög, leáll a gép és irány a szervíz. (min. 10k HUF)

Attól függ mit csinálsz a laptoppal (játék, filmnézéskor mindig jobban melegszik), milyen hõmérsékletû szobában használod, milyen felületen van. Ha a szellõzõszílásai nincsenek szabadon, akkor a ventillátornak jobban kell mennie. Saját tapasztalatom: az a jó, ha megy, mert ha elromlik és nem pörög, leáll a gép és irány a szervíz. (min. 10k HUF)
Fontos, hogy a laptopod kemény felületen legyen, (pl. nem takarón meg ölben), a szellõzõnyílása elé ne pakolj semmit!!! Hogyha amint bekapcsolod a gépet, egybõl bekapcsol a ventillátor az nem jó, mert a laptopokat úgy tervezték, hogy csak túlmelegedés esetén kapcsoljon be, tehát nem egyátalán nem jó ha állandóan megy. Esetleg a Feladatkezelõben (Ctrl + Alt + Del) nézd meg, hogy a CPU-használat hány százalékos, és hogy nincs-e valami program, ami esetleg 99 %-ot használ. (a folyamatok nál a CPU oszlopban láthatod) Ha igen, akkor azt zárd be, néha elõfordul, hogy "beragad" egy program, és amiatt folyamatosan 100 %-on pörög a processzor, ami természetesen nem tesz jót neki!
mindig mennie kell hoyg ne süljenek meg a hardverek

Hy az lenne a problémám hogy néha (naponta 5-6x) a laptopom képernyõjén egyszercsak bevillan egy fehér csík és leáll, vagyis erszülkül a képernyõ és nem reagál semmire. És csak a kikapcs gombbal tudom kikapcsolni majd újraindítani. Mi lehet a baj?

Õõ ezzel már volt probléma régebben és naponta programtól és idõtõl függetlenül ugyanez volt. Ezért nemrég 1-2 hónapja alaplap lett benne cserélve. De most újra ez van( csak azóta (1-2 napja)mielõtt letorrenteztem a far cry-t, A fligth simulator x-et, A need for speed néhány részét és a maffia II-t ezek közül csak a Maffia nem mûködik. Jah és még a PowerISO-t is de ez szentem lényegtelen.) Mindegyik a ThePiratebay-ról van. Jah és még egy rakás repülõ skint a fs 2002 nevû játékhoz.(utóbbikat nem a tpb-ról) Szentem a vírus kizárt mert futtattam teljes vizsgálatot ( Microsoft Security )-val és nem talát semmit. Asszem csak a fsx (Microsoft Flight Simulator x) közben áll le.. vagyis reggel öcsém vmi bigpointos játéknál is észlelte a problémát de azóta az utóbbi játéknál nem fordult elõ. Ha csak simán úgy hagyom a laptopot hogy nem fut semmi program ( max a net megy mert zenét hallgatok v videókat nézek vagy pl most itt irogatok ) akkor nem áll le. Meg még akkor sem tapasztaltam amikor need for speed-el játszok meg szentem a R.I.F.T. nevû játékkal sem fog leállni..(A többi játékkal nem játszottam azóta szal nem tudom velük mi a helyze). Vagyis nem leáll hanem csak "beszürkül" a képernyõ és csak a kikapcs/bekapcs gombbal lehet kikapcsolni. Jah és az fsx az asszem crackelt de nem hiszem mert ha játszom vele 1-2 óránként kiírja hogy lejárt a próbaidõ de aztán ha viszzalépek a játékba újra enged játszani 1-2 órát és így tovább..(Mondjuk ez is fura) hacsak nem áll le közben.:( Az utóbbiak elég idegesítõek fõleg ha hosszab útra megyek repülni és az út felénél vagy a próbaidõ jár le vagy leáll... Am ha vki tud hozzá CD-key generatort az írhatna linket :DDD Helyesírási hibákért ( ha vannak csak nem fedeztem fel ) elnézést kérek csak sz*r a billentyûzetem :) PLS help.

Legjobb válasz: Milyen régi a laptopod?

Milyen régi a laptopod?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom pontosan mert egy ismerõstõl vettük 3 éve. Nála nemtudom mióta van de Németországból hozta... Am meg: Win 7 64 bit (eredetileg vista volt) a márkája: Fujitsu Siemens, 4 GB ram, Intel(R) Core(TM) Duo CPU , T5800 2.00 GHz, 2.00 GHz De mondom csak azóta van amióta letorrenteztem az fsx-et. Azt követõ reggelen ( mert este lett feltelepítve ) jelentkezett elõszõr a probléma vmi bigpointos játéknál. Asszem Goodgame Empire-vel játszott éppen öcsém és egyszercsak elsötétült a képernyõ és nem reagált semmire csak a kikapcs gombra.. De mostanában egyre többször fordul elõ más játékoknál is... Pedig nemrég volt benne alaplap cserélve
A kérdező hozzászólása: Jah és mondjuk ha éppen megy vmi zene/hang pl a propeller hangja fsx-ben vagy más játék zenéje, akkor a leállás pillanatában ment hang megy tovább. De csak az ez egy hang. Ha kikapcsolom a laptopot csak akkor hagyja abba. De gombokra ( kiv. kikapcs gom ), egérre meg semmire nem reagál.
A kérdező hozzászólása: Jah és az fsx-en futtattam külön egyéni vizsgálatot de nem talált semmit...
Cseréltessél ki benne néhány cuccot!!!!! Vagy vidd szerelõhöz

A laptopom és a router között a kapcsolat mindig megszakad vagyis a kapcsolat nem mert van kapcsolat csak a net és akk nincs net, mit tudnék tenni? Mi van vele?

a többi gépen nem csinálja ezt... :S

Legjobb válasz: Próbálj egy statikus IP címet beállítani laptopodra.

Próbálj egy statikus IP címet beállítani laptopodra.


Tegnap kaptam kék halált a laptopomra (ez az első). Lefagyott aztán kikapcsoltam. Most nem kapcsol be. Vagyis bekapcsol csak semmi kép. Fekete képernyő. De hallom hogy megy. Mit tegyek?

Mellesleegy 2hetes HP Pavilion G6 laptop.

Legjobb válasz: Valami meghalt benn, nyilván ezért kaptad a kék halált, és nem fordítva. Ha 77-es, akkor mehet garanciás javításra.

Valami meghalt benn, nyilván ezért kaptad a kék halált, és nem fordítva. Ha 77-es, akkor mehet garanciás javításra.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
karcos a cd vagy az olvasóval van probléma
A kérdező hozzászólása: de a gép viszi

Nemrég vettem egy SAMSUNG laptopot WIN7 Home Premium 64bit programmal együtt. Miért mást ír ki a Speccy program a WIN7 sorozatszámának, mint amilyen címke van a hátulján, vagyis amivel adták?

Legjobb válasz: Nézd meg everestel ha az is mást ír akkor ne foglalkozz vele ha mûködik nem mindegy milyen szám van a papiron. !!Egyébként a windows 7 nem program hanem operációs rendszer.!!

Nézd meg everestel ha az is mást ír akkor ne foglalkozz vele ha mûködik nem mindegy milyen szám van a papiron. !!Egyébként a windows 7 nem program hanem operációs rendszer.!!
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy op.rendszer. De ha telepítenem kell, akkor melyik sorozatszámot írjam majd? A gép borításán levõt vagy azt, amivel most mûködik? :)
Azt amivel most mûködik (elõzõ)
Mit csinálnak vele: megjavítják. Mire számíts: mûködni fog.:) :)
Arra számíthatsz, hogy a winchester tartalmát esetleg le fogják törölni. Jobb ha lemented ha tudod és utána törlöd a személyes dolgaidat róla.

Miért van az hogy a "maxel" dvdt és a rw a se a laptop se az asztali gép nem tudja olvasni . Vagyis üres cd-nek titulálja?

De visztont irni tudtam rá egy másik gépröl és rajta van amit rá irtam látszik is az adat hogy rá írta !!! Meg?rülök !!!

Legjobb válasz: A Maxel nálam kiválóan megy gépen, asztalin is. Régi gépemen volt olyan másfajta DVD-vel hogy felírtam rengeteg adatot, és üresnek mutatta. Lehet a DVD íród/olvasód a rossz, nálam a régi gépnél volt hasonló.

A Maxel nálam kiválóan megy gépen, asztalin is. Régi gépemen volt olyan másfajta DVD-vel hogy felírtam rengeteg adatot, és üresnek mutatta. Lehet a DVD íród/olvasód a rossz, nálam a régi gépnél volt hasonló.
Más márkájú lemezzel mi a helyzet..pl Verbatim?
A kérdező hozzászólása: sajnos verbatin nincs de kodak RW ... tdk rw .. ésszerintem nem az olvasóval van baj mert ezeket se a dvd olvasó se az iró se a laptop és még a hazimopzi dvd se olvassa ugy hogy rá van irvA hogy kodak dvd támogatás... ezt én már nem értem....
ÉN TUDOM!!! (nekem is ez volt... )egymenetesen írd a lemezt és a lehetõ leglassabban.. nekem is csak így olvassa be de nem tom mééér... :D

A szamitogepnel es a leptopnal pl:ha a gepnek van 4 gb ram-ja; a laptopnak is 4 gb akk az ugyan olyan a minosege vagyis ugyan annnyit er?

Legjobb válasz: Egy IFÁban 6000 ccm-es motor van. Ebben: http://www.carsplusplus.com/specs1999/bugatti_18-3_chiron.php << nagyjából szintén. Ugyan annyit ér? Persze, hogy nem. A RAM mérete alapján nem, hogy a RAM-ok nem összehasonlíthatóak, de még a gépek sem. És akkor még nem beszéltünk a hordozhatóságról v. bõvíthetõségrõl, mint összehasonlítási tényezõ.

Egy IFÁban 6000 ccm-es motor van. Ebben: http://www.carsplusplus.com/specs1999/bugatti_18-3_chiron.php << nagyjából szintén. Ugyan annyit ér? Persze, hogy nem. A RAM mérete alapján nem, hogy a RAM-ok nem összehasonlíthatóak, de még a gépek sem. És akkor még nem beszéltünk a hordozhatóságról v. bõvíthetõségrõl, mint összehasonlítási tényezõ.
Így van. Egy laptopot sose lehet összemérni egy PC-vel. A laptop egy kényszer szülte dolog, sose a teljesítménye a lényeg, hanem a hordozhatósága.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!