Találatok a következő kifejezésre: A laptopom a billentyűzet között elveszett (1 db)

Én bevinném szervízbe. Addig meg usb-s billentyûzettel írnék.
1. Ha bekapcsoláskor még mûködik a billentyûzet, akkor windows driver probléma van. Az eszközkezelõben nézd meg, hogy minden driver mûködik-e, ha minden mûködik, akkor a területi beállítások beállításai nem jók, állítsd át mindet magyarra, vagy angolra. 2. Ha már bekapcsoláskor sem mûködik, akkor a billentyûzet szalagkábel van lecsúszva. Ebben az esetben szedd szét a laptopot, és a billentyûzet alatt található szalagkábelt igazítsd meg az alaplaphoz.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Pentium D proci beleillik az Asrock h87m pro4 alaplapba Vagy barmely mas mod van hogy egyutt mukodjenek?

3

12. 000Ft-ért lenne egy HD5770 1GB GDDR5-ös kártya, amit most meg tudnék venni, megéri, milyen teljesítményű kártyának felel meg, a mai felhozatalból?

11

Építenék egy miniitx gépet hd filmek nézéséhez és netezésre a tv-hez. Hardver összeállításban kellene segítség! Van benne tapasztalatod?

Az alábbi házra és alaplapra gondoltam memóriával és hdd-vel: ipon.hu/webshop/product/asrock_e350m1/171470 ipon.hu/webshop/product/codegen_mx_31_a2_300w/126401 Ezt így összerakom és minden klappol? Nem nagyon vagyok otthon ezeknek a gépeknek a teljesítményével, stb. Ha valaki otthon van a témában és tudna segíteni a megtervezésben, nagyon megköszönném!

0

Hogy tudnám a régi HDD-ről átvinni az adatokat az új gépem HDD-jére? Többi lent.

Nemsokára veszek komplett új gépet, de szeretném a filmeket, képeket, zenéket, stb. átrakni majd az új gépem winyójára.

17

Mire eleg egy 270X?

Eleg a legtobb jatekhoz? Tapasztalatokat kernek.

8

Melyik gyártótól vegyek vga-t?

A gigabyte és az msi közt kéne választani, mert ezekre adnak 3 év garit, és viszonylag olcsók. Ránézésre az msi jobban néz ki, persze tudom, hogy ez nem jelent semmit. Melyik a megbízhatóbb gyártó? Amúgy Hd 7770-ről lenne szó. Ja és még valami: mindkettő ad a kártya mellé dvi-d-sub átalakítót? Netről rendelem, és a közelben nincs pc bolt, szóval jól beszivatnám magam ha nem lenne, de csak 600 ft-os tétel, szóval inkább kettő legyen belőle mint egy sem :D

3

Szerintetek milyen ez a hangkártya?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Biztonságos OCzés?

Szeretném felhúzni a videókártyámat.

2

Milyen lenne a konfig?

Az lenne a kérdés hogy 170-5-80 közt milyen konfig jönneki

5

Melyik a BGA chip?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!