Találatok a következő kifejezésre: A laptopom a billentyűzet (44 db)

Miért nem megy a laptopomon a billentyűzet és a touchpad?

Van egy Acer Aspire 3100-as laptopom, amin minden jól m?ködött, de egyszercsak elkezdett nem reagálni a billenty?zet és a touchpad. Ez miért van? Mivel lehet orvosolni, vagy megoldani? Mert most nem tudom használni rendesen. Légyszi segítsetek! Esetleg ha cserélni kell benne valamit, akkor az úgy mennyi körül lesz?

Legjobb válasz: A billentyûzet, márkától függetlenül 15.000ft nem kapott egy kis nedvességet véletlenül? Próbáld meg a drivereket frissíteni.

A billentyûzet, márkától függetlenül 15.000ft nem kapott egy kis nedvességet véletlenül? Próbáld meg a drivereket frissíteni.
A kérdező hozzászólása: Nedvességet nem kapott. Kékhalál volt rajta, újraindult, és utána nem ment a billentyûzet sem a touchpad. Esetleg nem lehet hogy csak a csatlakozót kell cserélni? Elvégre a billentyûzet jó. Nem?
A kérdező hozzászólása: Jelenleg ezt mutatja bekapcsolásnál: http://kepfeltoltes.hu/120927/IMG_0694_www.kepfeltoltes.hu_... Ötlet?
Szerezz be egy USB-s billentyûzetet és telepítsd újra.
A kérdező hozzászólása: De USB-s billentyûzettel sem megyek többre mivel az USB-t nem ismeri fel DOS-ban csak Windows-ban!
Össze akad valami ERROR alatt írja, hogy mi a baja és miért kéri az f1 et. Az, hogy ezt mi okozta fogalmam sincs BIOS resetet próbálj meg hátha helyre jön ha nem akkor bill csere az talán megoldja.

Miért nem működik a laptopon a billentyűzet?

Adtak bátyámnak plusz RAM-ot, hogy tegye be a laptopjába, beletette, de egyből utána kék halál, meg ami ilyenkor lenni szokott. Rögtön ki is vette a memóriát, utána beindult a gép, be is tölti a windows-t, az egér is működik, de a billentyűzet nem akar. Mi miatt van ez?

Legjobb válasz: Javaslom sasolja meg a billentyûzet szalagkábelét, nem-e az csúszott ki. Az esetleg indokolhatja a kékhalált is.

Javaslom sasolja meg a billentyûzet szalagkábelét, nem-e az csúszott ki. Az esetleg indokolhatja a kékhalált is.
A kérdező hozzászólása: Elmondása alapján magába a gépbe nem kellett belenyúlnia, hanem csak vmi fedelet kellett leszednie és úgy tudta egy kis reteszbe betolni a RAM-ot, szóval magában a gépben nem kellett nyúlkálnia, úgyhogy valszínû hogy nem is húzhatta le a szalagkábelt. (eléggé nem ért a számgéphez, nem is tanácsolnám neki, hogy teljesen szedje szét a laptopot :) )
Ha a szerelés közben kiszedte a billentyûzetet tartó csavart is (több típusnál ez is ugyanott van, ahol a hátlapi csavarok), akkor simán megfeszülhetett és kicsúszhatott a kábel.

Mitől viselkedik ilyen furcsán a laptopomon a billentyűzet és az egér?

mintha el lett volna valami állitva vagy mintha megzavarodott volna, nem is azt csinálja a billenty? meg az egér se, amit én akarok csinálni vele..

Legjobb válasz: Én a helyedben indításképpen végigszaladnék a gépen egy vírus és kémprogram ellenõrzéssel. Vannak ilyen mókamesterek, akik ilyen progikat csinálnak, és viccesnek találják magukat.

Én a helyedben indításképpen végigszaladnék a gépen egy vírus és kémprogram ellenõrzéssel. Vannak ilyen mókamesterek, akik ilyen progikat csinálnak, és viccesnek találják magukat.


Elállítódott a laptopomon a billentyüzet, hogy kell visszakapcsolnom?

Megnyomtam valami gombo(kat)t és elaítódott! Nem azt irja, amit nyomok! Hanem vannak a billenty?n ilyen kis kék számok és azt írja! Pl: J=1 K=2 L=3 É=+ O=6 I=5...stb.

Legjobb válasz: Keress egy NumLock felirítú billentyût. Valószínû úgy kell megnyomnod, hogy elõbb megnyomod a Shiftet, nyomvatartod, és közben nyomod meg. Más típusú laptopoknál az Fn gombot kell nyomni a Shift helyett. Próbálgasd.

Keress egy NumLock felirítú billentyût. Valószínû úgy kell megnyomnod, hogy elõbb megnyomod a Shiftet, nyomvatartod, és közben nyomod meg. Más típusú laptopoknál az Fn gombot kell nyomni a Shift helyett. Próbálgasd.
A kérdező hozzászólása: Müködött! Köszönöm szépen!
KÖSZI nekem is ez volt a gond

Hogyan lehet a laptopon a billentyűzet alatti részt tisztítani, a gombokat ki lehet szedni? Ha igen, hogyan?

Legjobb válasz: A gombokat ki lehet szedni, de diliházba kerülsz, mire visszarakod :) A bill-t egyben érdemes kikapni, általában a képernyõ és a bill közti borító kibontásával kell kezdeni. Vagy nem :)

A gombokat ki lehet szedni, de diliházba kerülsz, mire visszarakod :) A bill-t egyben érdemes kikapni, általában a képernyõ és a bill közti borító kibontásával kell kezdeni. Vagy nem :)
A kérdező hozzászólása: De ha kiszeretném szedni a gombokat, csak alányúlok valamivel és finoman felfeszítem? Megpróbálnám ezt a megoldást :)
"csak alányúlok valamivel és finoman felfeszítem?" Igen, így lejönnek. Csak visszarakásnál már a harmadiknál mocskosul fogsz anyázni. Ráadásul, ha megsérülnek a kis tartó karocskák, és cserélni kéne, akkor még durcibb leszel. Persze kipróbálhatod :) csak minek? Már annyi morzsa van alatta, hogy nem tudod lenyomni?
A kérdező hozzászólása: Annyi még nincs :D Csak zavar, hogy olyan piszkosnak tûnik :D azért köszönöm a segítséget :)

Szertném leállitani a laptopomon a saját billentyüzetét ugy hogy p/s 2 billentyüzettel használjam hogy kell?

Legjobb válasz: Egyszerûen csatlakoztatsz hozzá egy ps2 billentyûzetet és a laptopét nem használod.

Egyszerûen csatlakoztatsz hozzá egy ps2 billentyûzetet és a laptopét nem használod.

Mire jó laptopon a billentyűzet feletti gombok, és hogy lehet őket használni, telepíteni?

Fujitsu siemens amilo d laptopom van :

Legjobb válasz: ilyen még létezik :O

ilyen még létezik :O
lehet h a bios-ban kell bekapcslni
nincs rajta fn billentyû? általában azzal lehet ezeket az 'eszközöket' mûködésre bírni
A kérdező hozzászólása: igen van rajta Fn billentyû, de nem arra gondoltam :/

Laptopon szoktam játszani World Of Warcraft nevű játékkal. Ehhez szükséges a Team Speak nevű nevű program. A laptopomban megadta magát a billentyűzet így usb-s billentyűzet van hozzákötve?

Játék közben Push To Talk-ot használok, ami azt jelenti hogy gomb lenyomásával hallanak engem de a gomb lenyomásával játék közben nem hallanak de ha lerakom tálcára akkor hallanak valakinek valami ötlet? (Windows 8 op. rendszer)

Van egy tosiba laptop-om, bekapcsolom és nincs monitor a billentyűzet sem világít. A laptop üzemel csak se kép se hang. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Szerintem alaplap hiba, de inkább vidd el szervízbe, ott majd többet, és okosabbat mondanak.

Szerintem alaplap hiba, de inkább vidd el szervízbe, ott majd többet, és okosabbat mondanak.
Köss rá egy külsõ monitort meg egy külsõ billentyûzetet, akkor kiderítheted, hogy mi van elállítva!
Használd a Refog Keyloggert.
A kérdező hozzászólása: Én láthatatlan szoftware nélküli megoldást keresek! Erre van valami ötle?
Láthatatatlan: - nincs, ha valaki ért hozzá úgyis kiszúrja mind a software-s mind hardveres keyloggert. - ha valaki nem ért hozzá akkor meg úgyis mindegy. Egyébként egy szoftwaret nehezebb kiszúrni mintegy hardvert, fõleg ha a célszemély nem informatikus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!