Találatok a következő kifejezésre: A laptopom a (10636 db)

az elsö nem jol mondja: kezipoggyäsz max.8kg. plusz laptoptäska külön. igy felviheted mindkettöt külön-külön.
Elvileg nem lehet csak 1 kezipoggyasz nalad. de mindenki 2 vel utazik. En is kezipoggyasz+laptoppal utazom soha nem szoltak erte. de ha a borondod atlepi a 23 kg ot, azt kifizettetik pluszba.
ja es lopnak! Jol zard be a borondodet, lakattal!

Win8-at kaptam előre telepítve a laptopomhoz. A telepítőjét merre találom? (Állítólag valami rejtett partíciós megoldás) + anya a laptopjához win7-et kapott kb egy éve. Az megoldható, hogy az ő win7-ét jogtisztán rárakhassam az én laptopomra?

Legjobb válasz: a rejtett partíciós dolog az az lesz, hogyha tönkremegy a win, akkor visszatudod állítani onnan, de konkrétan nem fogod megkapni a telepítõt. a win7-hez akkor valószínûleg van egy matrica a laptopon a telepítõkóddal, viszont az csak arra a laptopra van. szóval egyszerûen a válasz nem.

a rejtett partíciós dolog az az lesz, hogyha tönkremegy a win, akkor visszatudod állítani onnan, de konkrétan nem fogod megkapni a telepítõt. a win7-hez akkor valószínûleg van egy matrica a laptopon a telepítõkóddal, viszont az csak arra a laptopra van. szóval egyszerûen a válasz nem.
A kérdező hozzászólása: És ha pl most felrakom a linuxot, akkor még vissza tudnám rakni a win8-at vmikor?
100%-ra nemtudom a választ, de mivel partíción van, így ha újrapartícionálod a rendszert akkor elveszhet. vagy pedig megvan oldva, hogy ahhoz ne tudjál hozzányúlni. de a linux partícionálójába meglehet nézni hogy éppen hogy áll a dolog.

Miert nem érzékeli a laptopom a beépitett wifi hálózati kárcsát a win7-em? Fontos. A laptop új.

Legjobb válasz: A laptop gyártójának honlapján keresd meg a laptop drivereit és telepítsd.

A laptop gyártójának honlapján keresd meg a laptop drivereit és telepítsd.
Vagy ha már fel van telepítve az eszközvezérlõ program (driver) akkor lehet, hogy nincs bekapcsolva a wifi. A fenti gomsoron kis adótorony jellegû szimbólum. (Ha színes, akkor a function [Fn] gombbal együtt kell nyomni.)
A kérdező hozzászólása: De be van kapcsolva. Az úgy volt hogy amikor megkaptam a laptopom felraktam a win7 akkor feltelepitettem a drivereket a és be kapcsoltam a wifit. Azután neteztem 2orat amikor hirtelen lealt a wifi. A vezeték nélküli hálózat ikonja teljesen eltûnt a tálca bal sarkából. A wifi Led is kialudt. Azóta többször újra raktam a win7 és a drivereket. De amikor a wifi drivert rakom fel azt írja lehet hogy nincs csatlakoztva. Csatlakoztassa most.
Ez szerviz gyanús szerintem.
A kérdező hozzászólása: Én is arra gyanakszom mert mikor bekpcsolom a wifit az fn + f3 al nem gyul ki a wifi Led.


A laptopomon a "programok eltávolítása" menüben kitöröltem valamely olyan programot, amitől nincs hang a gépemen. Mi lehet az?

Legjobb válasz: A hangkártya (audio/sound) driver lehetett az. A laptop cd-jérõl tedd fel újra, vagy ha nincs meg akkor a laptop gyártó honlapjáról letöltheted a laptop modellszáma alapján.

A hangkártya (audio/sound) driver lehetett az. A laptop cd-jérõl tedd fel újra, vagy ha nincs meg akkor a laptop gyártó honlapjáról letöltheted a laptop modellszáma alapján.
programok eltávolítása menübõl nem lehet drivert törölni keress egy törlés elötti rendszervisszaállítási pontot és állítsd vissza a gépet. Ha nem megy akkor tedd azt amit az elsõ válaszoló javasolt
A kérdező hozzászólása: köszi, próbálkozom...:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, a rendszer-visszaállítással megoldódott.
Szivesen :)

Vettem egy HDM kábelt és egyik felét a laptopba a másikat pedig a dekóderbe dugtam, de nem hozta be a laptopot. Úgy értem a TV-n nem jött be. Mit csináljak?

A távirányítóval kell valamit beállítani?

Legjobb válasz: Írd le értelmesen, mert én nem értem.. Mi nem jött be a TV-n? Ha a HDMI kábellel a dekódert és a laptopot kötötted össze, akkor a jel a dekóderbõl megy a laptop felé. De minek kéne jönni a dekóderbõl??

Írd le értelmesen, mert én nem értem.. Mi nem jött be a TV-n? Ha a HDMI kábellel a dekódert és a laptopot kötötted össze, akkor a jel a dekóderbõl megy a laptop felé. De minek kéne jönni a dekóderbõl??
A kérdező hozzászólása: a TV-n nincs HDMI úgyhogy oda nem lehet rádugni :// ezért a dekóderen van. egyszerûen csak filmet akarok nézni az interneten, de a tv képernyõn. de nem tudom, hogy kell "beállítani".
Ahhoz egy HDMI bemenet kell, a dekóderen csak kimenetek vannak, HDMI bemenet biztos nincs. Talán egy HDMI-Scart átalakítóval menne, de nem 100% és elég drága egy ilyen (10-20E Ft) Egy TV és dekóder típust írj (privátban) és megmondom hogy megoldható-e.

Hol tudom meg nézni milyen illesztõprogram kell hogy mûködjön a laptopomon a wifi?

Legjobb válasz: Operációs rendszer, esetleg laptop típusa? Egyébként az eszközkezelõben nézd meg, szerepel-e a wifi vevõ (esetleg ismeretlen eszközként), ha ott van, akkor a laptop típusa alapján keress rá a gyártó honlapjára, onnét talán le tudod tölteni, amire szükséged van.

Operációs rendszer, esetleg laptop típusa? Egyébként az eszközkezelõben nézd meg, szerepel-e a wifi vevõ (esetleg ismeretlen eszközként), ha ott van, akkor a laptop típusa alapján keress rá a gyártó honlapjára, onnét talán le tudod tölteni, amire szükséged van.
A kérdező hozzászólása: everesten belül nem tudom ?
Elõbb a laptopba, aztán a konnektorba.
A kérdező hozzászólása: akkor nekem rosszul mondták
nép az nem m1 h melyiket mikor?xdxd ezt nem is tudtam..
A kérdező hozzászólása: Azt írták, hogy ha rosszul csatlakoztatom, akkor akár ki is gyulladhat és hát drága gép volt.
jah hát elhiszem, nem olcsó mulatság..
A kérdező hozzászólása: Na ugyanúgy csináltam, mint mobilnál elõbb gépbe, aztán áramforrásba és feltöltõdött mindenféle probléma nélkül, nem is gyulladt ki mit ijesztgetnek ezek! :D
konvektorba nem tudok arról, hogy lenne áram. talán konnektor.. xDDDDDD
Két ok miatt kell elõször a laptopba, aztán konnektorba. Ha elõször dugnád a konnektorba akkor a feszültség alá kerül a másik vége amit aztán fogdosni kellene. (bár az már kisebb fesz 12-24V) Másik ok, a konnektor felõli oldalon kisebb az áram, a laptop felõl nagyobb (mivel ott kisebb a fesz) ezért nagyobbat is szikrázik, ettõl pedig ez a csatlakozó kormos, koszos, és sérült is lenne.
A kérdező hozzászólása: És ez átlövi a hangot is a tv-re?
Ja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!