Találatok a következő kifejezésre: A lakásban kiszokni (2 db)

A lakásban kell kiszokni a babára ha csak egy rövidújjú body van rajta v csak ha kiviszem? 4 hónapos

Legjobb válasz: Szia! Az enyém is ilyen idõs, én adok rá bent is és kint is. Amikor az a nagy meleg volt,35 fok,akkor nem adtam kint, de nálunk bent 24-25 fok van és ha érzem, hogy hideg a pici lába, adok rá egy vékony zoknit. Én csak badyba vagy napozóba öltöztetem, de ma hüvi van, egy vékony pamut rugi van rajta.

Szia! Az enyém is ilyen idõs, én adok rá bent is és kint is. Amikor az a nagy meleg volt, 35 fok, akkor nem adtam kint, de nálunk bent 24-25 fok van és ha érzem, hogy hideg a pici lába, adok rá egy vékony zoknit. Én csak badyba vagy napozóba öltöztetem, de ma hüvi van, egy vékony pamut rugi van rajta.
Az én fiam 4 és fél hónapos. Amikor ilyen meleg van nem adok rá zoknit. Egy pamut rugi van rajta, rövid nadrágos. Ha picit hidegnek érzem a lábát akkor ráhúzok egy zoknit.

Milyen ruhában van a lakásban 4 hós babátok? Nálunk kb.21-22 fok van és a kismanóm rövigujjú body, hosszú újjú rugi és a kislábára adni szoktam egy tutyit, vagy a rugi alá kiszoknit. Elég ez így?

Legjobb válasz: Ha hidegnek találod a karját vagy a lábát a rugi alatt, hosszú újjú bodyt harisnyát adhatsz rá, de nem hiszem hogy fázik. Gondolom forgolódik játszik kapálózik nem csak fekszik.

Ha hidegnek találod a karját vagy a lábát a rugi alatt, hosszú újjú bodyt harisnyát adhatsz rá, de nem hiszem hogy fázik. Gondolom forgolódik játszik kapálózik nem csak fekszik.
Szerintem ez így jó. Nálunk is kb. ennyi a hõmérséklet, a 4 hónapos lányomat így szoktam öltöztetni: A) ru.body + hu.póló + zokni + melegítõ nadrág B) hu.body + ru.póló rá + zokni + melegítõ nadrág C) ru.body + hu.rugi(vastag fajta) + zokni Éjszakára vagy ujjatlan body + rugi + takaró vagy pizsama rugi + bélelt alvózsák és ha kell takaró.
Szia! Nálunk is 22 fok van és ugyanennyi ruhácska van rajta. Bár van, hogy még egy kis kötött mellénykét ráadok, de nem mindig. A plusz zokni szerintem nagyon fontos, õk is lábról fáznak meg hamarabb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor elég!
nálunk 23 fok van, és csak egy hosszú újjú rugi van rajta. ha elalszik mondjuk a hintájában, akkor betakarom egy kis takaróval.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!