Találatok a következő kifejezésre: A lakás lakom tele van ablakokkal (1 db)

Nem teljesen értem, mi is a problémád. A huzat miatt írod ezt az egészet?
A kérdező hozzászólása: Igen a huzatra értettem.
Nem kell azokat az ablakokat mindig nyitva tartani. Úgy szellõztess, hogy ne legyen (nagy) huzat, attól nem lesz bajod.
Szerintem ki kell verni az összes ablakot tokostul és befalazni a helyét. Aztán fényt hordasz be vödörben annyit amennyi kell. Halláskárosult nem, de agykárosult még lehetsz (vagy már vagy)!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pszichológust ajánlana valaki Kaposváron?

Ingyenes lenne a legjobb! A barátnőmnek szexuális traumái vannak,őt szeretném elvinni egy pszichiáterhez, aki ismer Kaposváron megbízhatót, kérem jelezze, vagy itt vagy üzenetben, ha nem ingyenes, akkor az összeget is ha tud, vagy, hogy megy ez az egész!

0

Ha a neten található leírások a skizoidról rám illenek, muszály elmennem orvoshoz?

Csak azért, mert elég súlyosak a tüneteim, és hátborzongató a leírást olvasva, bár nyilván vannak kivételek, de a 90%-a rám vonatkozik, nem csak a magyar Wikipédia, hanem egy csomó részletesebb angol honlap is. rengeteg apró kis rész, mint ha én magam írtam volna magamról, hogyan csinálák ezt?
A lényeg az, hogy szerintem sem semmivel sem lépnék előrébb, sőt még hátrébb, ha lenne egy olyan papírom, hogy ilyen bajom van hivatalosan is.
Egyébknt meg írtam már egy párembernek külföldi fórumokon, de azok, bár ezt gondolták magukról, ég és föld voltunk, semmi bajuk nem volt, én meg nagyon mélyen vagyok hozzájuk képest.
17F vagyok, de ez nem gondolom, hogy korból jönne, mivel pl. idén nyáron még nem is beszéltem kedvtelsből, csak családtaggal. Szóval még nem is társalogtam, nem szóltam senkihez, csak közeli rokonokhoz, meg pl. boltban eladóval, pedig nem tanyán, hanem egerben lakom. És ez évek óta így van :$

4

Akinek van tapasztalata depresszió kezelésével/gyógyításával kapcsolatban, megosztaná velem?

Anyukámat kórházban kezelik depresszióval, már a 10. napja. Annyira súlyos a helyzet, hogy sem enni, sem aludni, sem inni nem bír, illetve mindháromból csak minimálisat. Kapja infúzióban a gyógyszereket, de az orvos elmondása szerint nagyon hosszú folyamat a gyógyulás, illetve a gyógyszerek nem hatnak azonnal, csak később. Nagyon aggódunk érte, eddig tényleg semmi hatása a kezelésnek, ezért érdeklődöm itt, hogy van-e hasonló tapasztala valakinek? Köszönöm!

3

A pszichiáternél múltkor voltak olyanok, akik csak receptet kaptak valamilyen injekcióra. Így milyen betegségre kaphat gyógyszert az ember? (a dokit nem mertem megkérdezni)

1

Van aki nem iszik/eszik más után, de én magam után sem. Van ennek valami orvosi magyarázata?

Más furcsa "betegségem" nincs.

2

Miért esnek ki az emlékezetemből darabok?

neharagudjatok, ha hülyén fogalmaztam.
nagyon sok minden kiesik a fejemből, egyre hosszabb időben, ha visszagondolok, hogy mi történt velem tegnap pl. amikor elmentem otthonról semmi sem esik be, régebben (2-3hónapja) maximum 1-1 kis részlet, de mostanág 1 órák is.
10 órákat alszom, pánikbeteg vagyok, és rtó sokat halucinálok.
tudnátok segíteni? nagyon zavaró.

5

Mit kezdjek magammal, hogy ne legyen rossz kedvem minden nap, már több hónapja? Gyűlölök felkelni, levegőt venni! Tönkrementem teljesen 1 év alatt. Többi lent.

Amióta barátommal összeköltöztünk, az anyagi helyzetem nagyot romlott, mindenhol kifizetetlen számlák vannak. Elvesztette a munkahelyét és ott kezdődtek a gondok. Már van munkája, nekem nincs. Minimálbéres munka se segítene most rajtam. Sok mindenről le kellett mondanom, amit csináltam meg terveztem és ebbe őrültem bele. Súlyos depresszióm van és az egészségemre is kihat az idegeskedés. Már több hónapja egész nap rossz kedvem van. Barátomnak nem tetszik, hogy ilyen vagyok,de nem direkt csinálom. Nem gazdag akarok lenni, csak nem mínusz 500000-ben, hanem normálisan élni. Amit ő kitalált,hogy jó legyen, az hosszadalmas, de jó ötlet. Sajnos nekem elfogyott a türelmem 1 év alatt. Ilyen rosszul soha nem éreztem magam ennyire huzamosan. Orvoshoz sem merek elmenni, mert lehet,hogy bajom van és tudni se akarok róla, pénzem úgysincs semmire. Barátom szerint túl nagyok az igényeim,pedig csak úgy szeretnék élni, mint előtte. Leszid sokszor, mert látszik a fejemen,hogy rossz a kedvem. Találtam egy munkát, amivel tudok annyit keresni, hogy rendeződjenek a dolgok pár hónap alatt, de barátomnak nem tetszik, mert el kellene utaznom innen. Neki meg itt van munkája, meg ami üzletet akar, ahhoz is itt van minden. Ha elmennék 70ezerért valahová, nem jutnánk azzal előrébb soha, csak az aktuális dolgokat tudnánk kifizetni. Karácsonyt már boldogabban akarom tölteni. Szerintetek bunkóság,ha elutazok dolgozni és ritkán járok haza hozzá? Annyi mindenről lemondtam már szinte miatta, hogy sajnos nem bírom már tovább. Gyűlölök így élni is!!

5

Ez a pánikbetegség egyik fajtája? Valaki segítene?

Amikor társaságban vagy nyilvánod helyen tartózkodom vagy akár kettesben bárkivel, úgy érzem teljesen lelassulok agyilag, ugyanakkor tudat alatt borzasztóan ideges vagyok.Folyton csak hebegek-habogok szinte összefüggéstelenül beszélek, így lehetetlen kapcsolatokat teremteni,pedig szeretnék.

4

Mihez kezdjen egy olyan ember, akinek nincs eletkedve. Aki mar annyira elzarkozott a vilag elol, hogy a csaladjaval sem beszel, mert annyira rossznak erzi magat? 24/L

3

Félek, hogy komolyabb bajom lesz ha ezt így folytatom. Mit tegyek?

Tisztában vagyok vele, hogy kiskorom óta vannak lelki problémáim, bár azt nem tudom, hogy mi okozta/okozza. Ne fogjátok a koromra, ez annál több.
Szóval szinte egyáltalán nincs önbizalmam, csak akkor merek máshoz szólni ha felidegesítenek vagy van mellettem valaki akit ismerek. Ha kimegyek az utcára folyton azon stresszelek, hogy ez rajtam röhög, ez engem néz, ez rólam beszél, úristen mit gondolhat, érjünk már haza, menjünk már. Pedig tisztában vagyok azzal, hogy észre se vesznek. Ha egyedül vagyok az 1000x rosszabb ennél. Legjobb barátnőmmel elmentem egy rendezvényre ahol nagyon sok ember volt és amit beértem a nagy tömegbe elkezdtem kicsit szédülni meg furcsa érzésem volt de pár perc alatt elmúlt és nem is gondoltam olyanokra amire szoktam pedig sok fiatal volt. Az iskola a rémálmom mert még nem tudtam beilleszkedni 1 év alatt és nem is hiszem, hogy menni fog. A régi osztályomban is voltak ilyen érzéseim ha nem jött suliba a legjobb barátnőm de az jobb volt. A mostani osztályomba (10-be megyek) is vannak ilyen érzéseim de annyira nem zavar mint az iskola többi tanulója. Megfeszülök, görcsbe rándul a gyomrom és a sírás kerülget ha egyedül kell elmenni előttük. Utálom őket mert mindig azt várom, hogy mikor fognak beszólni pedig én vagyok az akit a legtöbbször kihagytak az ilyenekből, mégis én félek a legjobban. Bele szoktam nézni idegenek szemébe de azokéba nem akikkel egy iskolába járok vagy valamiért tartok tőlük. Előfordul, hogy egy 3-4 éves kisgyerekkel se működik a dolog. A felnőttekébe simán bele merek nézni. Mit tegyek? :(
16/L

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!