Találatok a következő kifejezésre: A lakás lakom tele (4 db)

Kertkapcsolatos társasházi lakásban lakok. Saját tulajdonu! Hallottam arrol. Hogy megveszik a telket és ujépítésü házat huznak fel ide. Mennyit követelhetek azért, hogy hagyjam lerombolni a lakásomat?

Legjobb válasz: Nem kell semmit sem követelned. ha megveszik a telket, akkor megveszik az épületet is, különben nem bonthatnák le. Tehát, meg fogják vásárolni a lakásodat. Annyiért add, amennyi a piaci ára. Ezt egy értékbecslõ meg tudja neked mondani.

Nem kell semmit sem követelned. ha megveszik a telket, akkor megveszik az épületet is, különben nem bonthatnák le. Tehát, meg fogják vásárolni a lakásodat. Annyiért add, amennyi a piaci ára. Ezt egy értékbecslõ meg tudja neked mondani.
Te összekevrsz két dolgot. Vagy megakarják venni a telked egy részét és akkor te is kellesz mert nélküled nincs szerzõdés, vagy esetleg ki akarja az állam, önkormányzat sajátítani, akkor meg jár kártalanítás. Most melyik és miért hiszed, hogy lerombolják a házadat?
A kérdező hozzászólása: ujépítésü lakásokat fognak épiteni ezek amik itt vannak , tehát az enyémis 100éves.. én a piaci árért nem adom oda.
A kérdező hozzászólása: tehát ha mondjuk 6milliora becsüli nekem valaki, (annyiért biztos nem adom) akkor mi lessz??
Lehet hogy már nem aktuális, azért írok: ha az állam sajátítja ki, akkor odaadod a piaci árért, nincs választásod. Egyébként bárhogy akarod eladni, semmiképp nem fogsz különösebben többet kapni annál az árnál amit értékbecslõ megállapít! Mi lett amúgy az ügybõl?
Nem teljesen értem, mi is a problémád. A huzat miatt írod ezt az egészet?
A kérdező hozzászólása: Igen a huzatra értettem.
Nem kell azokat az ablakokat mindig nyitva tartani. Úgy szellõztess, hogy ne legyen (nagy) huzat, attól nem lesz bajod.
Szerintem ki kell verni az összes ablakot tokostul és befalazni a helyét. Aztán fényt hordasz be vödörben annyit amennyi kell. Halláskárosult nem, de agykárosult még lehetsz (vagy már vagy)!
Most van a poloskák rajzása.....Szúnyog háló vagy csukott ablak....vagy megfogod õket és kidobod az ablakon....
A kérdésre a pontos válasz: Nyugati levéllábú poloska (Leptoglossus occidentalis). Észak-amerikai faj, néhány éve került be Európába (Olaszországba), azóta meghódította szinte az egész kontinenst. Fenyõféléken táplálkozik, telelni épületekbe vonul és büdös. Egyébként a karimáspoloskákhoz tartozik és nem bogár....
Büdöskének hívjuk, a barátoméknál az elõzõ lakásnál voltak. Mi szúnyoghálóval, erkélyre nem kimenéssel(vagy sötétedés elõtt) védekeztünk.
Raid Max-al fújtam körbe az ablakokat, 2 hete ma elõször tudok szellõztetni =) eddig még nem próbálkoztak, talán hat


Crt tévét milyen minimum hőmérsékleten szabad tárolni ugyan is egy panel lakásban lakok és a lépcsőházban van egy tároló és ott tárolok most nyár óta egy 37cm crt tv-t meg egy 51cm crt tv-t és most hogy jön a téli hideg egy kicsit aggódóg emiatt?

Legjobb válasz: Fagyni csak nem fog ott. Arra figyelj hogyha beviszed a melegre akkor várj vele pár órát,hogy a pára ami lecsapódik benne olyankor az tudjon felszáradni.

Fagyni csak nem fog ott. Arra figyelj hogyha beviszed a melegre akkor várj vele pár órát, hogy a pára ami lecsapódik benne olyankor az tudjon felszáradni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!