Találatok a következő kifejezésre: A lódarázs lódarázs, ha (5 db)

A lódarázs miért lódarázs, ha egyszer a szülei nem ló, és darázs?

Legjobb válasz: viszonyítás szempontjából ló méretekkel rendelkezik :D

viszonyítás szempontjából ló méretekkel rendelkezik :D
Nem tudom ki volt az az idióta aki kitalálta, de egy egy ilyen névvel bizonyos elõnyök járnak...pl biztos senki nem akar elékerülni eggyetlen dugóban sem:P
Gondolj bele a Madárpók-ba!XD Vagy ott a Bálnatetû...XD XD XD
Igaz , hogy hülyén hangzana hogy szamárdarázs de ha vki annak idején szamárdarázsnak nevezi el és mi emberek azóta azt használjuk akkor az hangzana hülyén h lódarázs
Hm, a kecskebéka alapján nem érdemes a lódarazsat a hátára fordítani, hogy nnna, honnankaptadaneveeeed...
Akkor mi van a kecskebékával?
akkor a döglégy apukája vmi halott állat(dög) az anyukája meg légy?
A kecskedarázs sokkal nagyobb, mondjuk nem hasonlít annyira a darazsakra mert teljesen fekete, és akkora mint egy fél pimponglabda, de valszeg a lódarázs csípése súlyosabb, meg elég kártékony is, nekünk lezabálták a cseresznyefánkat!
Épp azért, amiért a szarvas , szarvas!Tök egyértelmû.Különben meg milyen hülyén hangzana esetleg hogy szamárdarázs!A lódarázs meg tök jó.
nem unod még?
3-ból 1. Aki érti érti aki nem nem. Bár a kérdezõ biztosan fogja:)
A lódarázs a darazsak családjának legnagyobb méretû európai képviselõje. szóval az 1.válaszolónak igaza volt.-)
azért lódarázs a lódarázs, mert több millió évvel ezelõtt, az evolució során egy akkoribban létezett ló és darázs összeolvadásából alakult ki :) ) akinek nem tetszik ez az elmélet találjon ki újat vagy végezzen kutatások az iagzság felderítése érdekében :D
és a kecskebéka, meg a madárpók ?
Mert a döglegyek lovagolnak rajtuk :D
lódarázs: azért hívják így mert 1-2 csípéssel még egy lovat is megölhet innen kapta a nevét. madárpók: pedig onnan hogy az esõerdõben állítólag kisebb madarakkal táplálkoztak.

Kiket kell hívni ha a padláson lódarázs fészek van?

Úgy tudom régebben a tûzoltók szedték le, de ma már nem foglalkoznak ezzel.Kit hívjunk?

Legjobb válasz: Telefonkönyv, kártevõirtó.

Telefonkönyv, kártevõirtó.
èn ingyen leszednèm, nem nagy cucc
a porszívót :D
fújj rá egy kis légyirtót aztán verd le seprûvel! :D (vicceltem!!!)
Hívd a tûzoltókat, ha más nem meg tudják adni egy szakember telefonszámát, de ha külön ezért szolgálatban nem is jön ki, sok tûzoltó megteszi, hogy munkaidõ után megnézi és ha nem nagy a baj akkor megoldja. Nyilván egy piti fészek miatt nem utaznak 30-40 km-t, de ha nincs szolgálatban szabadidejében sokszor megnézi. Volt, akinél CO oltóval intézett el egy fészket a tûzoltó, munkaidõn kívül.
Nagyon fáj....
pacizümmzümm
medvedisznóember és majomkutya
chuck norris
Ez vicces volt még oviban, ahol elõször hallottam. 20 évvel ezelõtt

Hogyan győzzem le a bogarak és repülő rovarok elleni félelmemet, undoromat? Nagyon félek a darázstól, bögölytől. Most pedig rengeteg nálunk a lódarázs. Mit csináljak ha megcsíp?

Legjobb válasz: A cincéreket, orrszarvúbogarakat meg szarvasbogarakat tényleg ne nyírd ki, azok teljesen rendben vannak, aranyosak. A többit irthatod nyugodtan. Különben azzal is legyõzheted, ha ráveszed magad h aranyosnak lásd. Én sem szeretem õket, de van amikor egy-egy példánnyal el tudok játszani, pl megsimogatod a szarvasbogarat, megeteted a sarokban a kaszáspókot. Megköszönni nem tudja, de látod h örül neki.

A cincéreket, orrszarvúbogarakat meg szarvasbogarakat tényleg ne nyírd ki, azok teljesen rendben vannak, aranyosak. A többit irthatod nyugodtan. Különben azzal is legyõzheted, ha ráveszed magad h aranyosnak lásd. Én sem szeretem õket, de van amikor egy-egy példánnyal el tudok játszani, pl megsimogatod a szarvasbogarat, megeteted a sarokban a kaszáspókot. Megköszönni nem tudja, de látod h örül neki.
Én is betegesen rettegek tõlük.:S még a döglött darázstól is elfog a viszolygás. Sajnos nekem még sehogy se sikerült :(
rovargyûjtéssel...ilyesmivel: http://epa.niif.hu/01200/01245/00031/na_060302_elemei_02/na2.. persze úgy van értelme, ha felcímkézed rendesen és el is olvasod, mit kell tudni az adott rovarról nekem suliba kellett ilyen és azóta nem tartok a rovaroktól...ja és ne nyírd ki õket, van egy rakat döglött szana-széjjel Esetleg fényképezheted is õket.
Jajj, én is betegesen félek tõlük! Viszont ahhoz, hogy megöljem túl jószívû vagyok:S Szóval meglátok egyet, sikítok és menekülök:S Én tettem ki darázscsapdát (cukros víz üvegben), de egy darab darázs nem ment bele, bezzeg a verandánkra jönnek:S
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat :)

Nagy gond ha lódarázs belemászott a nadrágomba és a bal herémet megcsípte egy lódarázs?

Már kezd a jobb herém is dagadni és a péniszem kb 3-4 szerese,csípő fájdalmat érzek.Ha nem javul akkor elmegyek az orvoshoz.Mit ajánltok rá?

Legjobb válasz: Erre egyértelmûen orvost! Méghozzá gyorsan. Valószínûleg szteroid injekciót adnak.Az antihisztamin kevés.

Erre egyértelmûen orvost! Méghozzá gyorsan. Valószínûleg szteroid injekciót adnak.Az antihisztamin kevés.
Erre gyorsan orvost lehet csak ajánlani.Reggel írtam, remélem orvoshoz mentél.Nem csak a lódarázs csípése veszélyes.
Nekem nem gond, de neked lehet, hogy kellemetlen. Népi megfigyelés szerint a darázscsípés elmulasztja a torokfájást.
A kérdező hozzászólása: Ohh már nem fáj, és a mérete duplája lett a megszokott természetesnél.Ezt ajánlom mindenkinek pénisz növelés céljából, csak elõször kellemetlen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!