Találatok a következő kifejezésre: A lézeres mennyibe (53 db)

Hogyan működnek a lézeres heg kezelések és mennyibe kerülnek?

Legjobb válasz: Szia Nekem már történt lézeres bõrkezelés,2 alkalmon vagyok túl. Hegek miatt mentem én is,az elsõ kezelés bõrmegújitó kezelés volt,húzosabb,mintha betonon huztak volna végig,nagyon csúnya volt az arcom,kb 10 nap volt a gyógyulási idõ. A második kezelés 6 héttel utána volt frakcionált lézerkezelés,smidlipapir szerû volt utána,de feleannyira se vészes,7 nap után már szép volt. Most 6 hét után vagyok,lehet nem kell több kezelés,de mivel most nyár van,és nagyon védeni kell a bõrt,így aug közepén fogok újra menni,amikor eldõl kell e még kezelés. Elsõ kezelés 13000ft a második kezelés 10000ft volt,de ez függ mekkora bõrfelületet szeretnél kezeltetni. Az elsõ kezelés után otthon kellett maradni,mert nagyon gáz,a második ha nem ügyfelekkel érintkezel simán végezhetõ a napi munka. Remélem tudtam segiteni.

Szia Nekem már történt lézeres bõrkezelés, 2 alkalmon vagyok túl. Hegek miatt mentem én is, az elsõ kezelés bõrmegújitó kezelés volt, húzosabb, mintha betonon huztak volna végig, nagyon csúnya volt az arcom, kb 10 nap volt a gyógyulási idõ. A második kezelés 6 héttel utána volt frakcionált lézerkezelés, smidlipapir szerû volt utána, de feleannyira se vészes, 7 nap után már szép volt. Most 6 hét után vagyok, lehet nem kell több kezelés, de mivel most nyár van, és nagyon védeni kell a bõrt, így aug közepén fogok újra menni, amikor eldõl kell e még kezelés. Elsõ kezelés 13000ft a második kezelés 10000ft volt, de ez függ mekkora bõrfelületet szeretnél kezeltetni. Az elsõ kezelés után otthon kellett maradni, mert nagyon gáz, a második ha nem ügyfelekkel érintkezel simán végezhetõ a napi munka. Remélem tudtam segiteni.

A lézeres szemműtét mennyibe kerulhet és lehet e késobb valami bajom a szememnek vagy mutét alatt?

Legjobb válasz: Én tavaly nyáron estem át lézeres szemmûtéten, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Amit tudnod kell, hogy az ilyen beavatkozást csak magánklinikákon végzik és így az ára kissé borsos. Több fajta árfekvésû mûtét létezik, a mûtét típusától függõen. Nekem rövidlátást kezeltek és 300 000 ft-ba került a két szem. De vannak régebbi eljárások is, ilyen esetben körülbelül 200 000 ft-ra kell számítani. A mûtét tulajdonképpen nem is igazi mûtét hiszen ambulánsan végzik. Bemész és még aznap haza is mehetsz. Nem különösebben fájdalmas, csak néhány percet vesz igénybe, a teljes gyógyulás kb. 3 hónap. Ha betartod az elõírásokat akkor 100%-ig biztonságos is, semmi baja nem lehet tõle a szemednek, csak javulhat. Ha anyagilag megengedheted magadnak akkor én csak ajánlani tudom.:)

Én tavaly nyáron estem át lézeres szemmûtéten, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Amit tudnod kell, hogy az ilyen beavatkozást csak magánklinikákon végzik és így az ára kissé borsos. Több fajta árfekvésû mûtét létezik, a mûtét típusától függõen. Nekem rövidlátást kezeltek és 300 000 ft-ba került a két szem. De vannak régebbi eljárások is, ilyen esetben körülbelül 200 000 ft-ra kell számítani. A mûtét tulajdonképpen nem is igazi mûtét hiszen ambulánsan végzik. Bemész és még aznap haza is mehetsz. Nem különösebben fájdalmas, csak néhány percet vesz igénybe, a teljes gyógyulás kb. 3 hónap. Ha betartod az elõírásokat akkor 100%-ig biztonságos is, semmi baja nem lehet tõle a szemednek, csak javulhat. Ha anyagilag megengedheted magadnak akkor én csak ajánlani tudom.:)
A legolcsóbb helyeken 80.000Ft/szem. Leggyakoribb komplikációja a szaruhártyahomály, ami azonban az esetek nagy részében szemcseppel jól kezelhetõ. Az eljárás 20 éves múltra tekint vissza, ennél hosszabb távú tapasztalatok tehát nem léteznek..
Nagyon függ a heg mélységétõl!


A lézeres tetoválás eltávolításról érdekelnének tapasztalatok. Mennyibe kerül? Van valamilyen veszélye a lézernek?

Legjobb válasz: Én õket ajánlom, pontosan nem tudom, mennyibe kerül, de egy barátnõm éppen most távolíttatja el egy tetoválását náluk. http://sztgellert.hu/szakrendelesek/plasztikai_sebeszet/leze.. Most: ezt úgy értem, hogy hetente egyszer megy, már négyszer volt. Azért ajánlom õket, mert tudom, hogy mennyi idõt töltött azzal, hogy minden lehetõséget összevessen, és a legjobbat válassza ki. Székesfehérvárról jár le Szegedre csak ezért.

Én õket ajánlom, pontosan nem tudom, mennyibe kerül, de egy barátnõm éppen most távolíttatja el egy tetoválását náluk. http://sztgellert.hu/szakrendelesek/plasztikai_sebeszet/leze.. Most: ezt úgy értem, hogy hetente egyszer megy, már négyszer volt. Azért ajánlom õket, mert tudom, hogy mennyi idõt töltött azzal, hogy minden lehetõséget összevessen, és a legjobbat válassza ki. Székesfehérvárról jár le Szegedre csak ezért.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ, habár Szeged egy kicsit messze van (Én pest megyei vagyok) , de ha tényleg ez a legjobb, akkor talán érdemes leutazni miatta.

Mennyibe kerül a lézeres anyajegy eltávolítás Budapesten?

Persze tudom, hogy ez orvos-függõ. Kit ajánlanátok? Megbízható, precíz orvost keresek, aki árban is elfogadható.

Mennyi az esélye a lézeres szemmûtét sikerességének?

- os Szemüveget hordok (Távolra nem látok jól)

Legjobb válasz: Rutinmûtétnek számít, szerintem legalább 95%

Rutinmûtétnek számít, szerintem legalább 95%
Hát az én barátnõmet mûtötték vagy 8 éve de most rosszabb a szeme mint elõtte!
elsõvel értek egyet ez ma már rutinmûtét...(nekem is van több ismerõsöm is aki megcsináltatta, azóta nem kell nekik szemüveg :) )
Ezért nincs értelme neten megkérdezni, mert tuti lesz legalább egy aki azt mondja hogy az ismerõsének ilyen olyan rosszul sikerült. Bármilyen orvosi témában. Lehet hogy nem is az volt a baja (nem erre a konkrét példára gondolok, hanem általában). Neten érdeklõdni sose mérvadó.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat!!!

A lézeres szemműtét eredménye mennyire tartós?

Nem túl rossz a szemem, de utálok szemüveget hordani, ezért arra gondoltam, beruháznék egy ilyen műtétre. Viszont ha mondjuk csak 3 évig maradna éles a látásom, úgy gondolom, nem érné meg. Akin már elvégeztek ilyet, tudna segíteni?

Legjobb válasz: Sima dioptria: örökké cilinderjavítás: pár év zöldtályog eltávolítás: változó

Sima dioptria: örökké cilinderjavítás: pár év zöldtályog eltávolítás: változó
Sajnos nem mindenkinek sikerül. Van akinek bejön, de olvastam panaszos leveleket. Ez itt egy.: "mondhatom jó ez hír..most "garanciázták" a szemem..3x! de én már ebben a dologban nem hiszek egyáltalán és ha belegondolok hogy 17 hónapja látogatom a szem'klinikát' egyáltalán nem ajánlom ezt az egészet...több gondot okozott mint a szemüveg.Olyan tapasztalataim lettek amit mai ésszel elkrülnék messzire. Bevallom irigykedve nézem a napszemüveg nélkül közlekedõ nem fényérzékeny embereket. Ráadásul még mindig nem állt be a dioptria.a szemtengelyferdülést sem nem tudták megoldani és én már nem is fogom megkezeltetni újra a szemem. Bedõltem tuti a reklámoknak de ez nem egy biztos eredményû technika csak egy lehetõség hogyha épp a sikeres kaegóriába tartozol akkor majd minden oké lesz. A végeredmény nem garantált."
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Úgy látom, a "panaszosnak", akitõl idéztél, komolyabb problémája volt némi homályos látásnál. A szemtengelyferdülés tényleg nehéz eset. Ettõl függetlenül mérlegelni kell, hogy lehet, az ember végül nem azt kapja amire számít, hanem járhat évekig a klinikára, hogy foldozgassák az eredményt. Várok még válaszokat.
Jól teszed ha utána érdeklõdsz mielõtt belevágsz. Én belevágtam volna csak a reklám alapján valamikor ha lett volna rá pénzem, de már elgondolkodnék rajta mert elég sokat olvastam róla.
most jött meg az újabb módszer már nem lézereznek. illetve de de az kevésbé jó módszer. most találták fel azt, hogy eltávolítják a szemednek azt a részét ami a fényt összegyûjti, és tesznek a helyére egy olyan lencsét ami tökéletesíti a látást és maradandó.
A kérdező hozzászólása: Ismerem a természetes módszereket az éleslátásra, de többévi gyakorlás után rájöttem, hogy az életmódom nem támogatja az éleslátást, és amit kigyakorlok, az a monitor elõtt megint semmivé lesz. Igazából egy évig még nem aktuális, aztán meglátom, mennyit halad addig a tudomány. Köszönöm a válaszokat, még jöhetnek tapasztalatok.
Keresztanyumnak is mûtötték talán kétszer vagy háromszor, de ugyanúgy hordott szemüveget, mert semmi változás nem történt.
Mérleg kérdés.Ha nagyon utálod a legrosszabb ami történhet veled , hogy továbbra is kell hordanod a szemüveget.Ez egy lehetõség , ha már beállt meg nem 8-9 dioptriával közlekedsz jó esélyed van egy tartós eredményre .A reklám persze kamu , de egy rendes helyen elmondják mire számíthatsz .

Mi a véleményetek a lézeres szőrtelenítésről? Egyáltalán, hogy működik ez? Mennyire hatékony? Mennyibe kerül? Fájdalmas?

Legjobb válasz: Szerintem j ó ötlet én szívesen kipróbálnám, de azt hallottam hogy vannak olyanok akiknek nem használ semmit és így ettõl én is félek hogy kiadok érte egy nagy csomó pénzt és nem is lett hatása. Úgy van hogy 6-8 alkalom (ennyi a kezelés idõtartama)de állítólag van olyan hogy 1 alkalom és akkor 6-8 évig tart. Az ár attól függ hogy milyen testrészt akarsz kezeltetni. PL. a hónalj, a bajusz olcsóbb mert azok kis területûek. Lábszár szokott a drágább lenni, illetve az egész test.

Szerintem j ó ötlet én szívesen kipróbálnám, de azt hallottam hogy vannak olyanok akiknek nem használ semmit és így ettõl én is félek hogy kiadok érte egy nagy csomó pénzt és nem is lett hatása. Úgy van hogy 6-8 alkalom (ennyi a kezelés idõtartama)de állítólag van olyan hogy 1 alkalom és akkor 6-8 évig tart. Az ár attól függ hogy milyen testrészt akarsz kezeltetni. PL. a hónalj, a bajusz olcsóbb mert azok kis területûek. Lábszár szokott a drágább lenni, illetve az egész test.
Nagyon drága, ha veszel egyet olcsón 70000 ftkörül van. Azt hallottam hogy pár kezelés után teljesen eltünteti a szõrt.
Az 1 alkalmas az tuti rossz ès hatástalan, a sötèt a szõr ès vilàgos a bõr ès megvan a megfelelõ alkalom szám akkor biztos hat. Èn az IPL-t ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenkinek. Az elso valaszolnak, semmi baj en is szokatam hibasan irni telorol ;) utolso valaszolo, mi az az IPL?

Kinek milyen tapasztalatai vannak legújabban a lézeres szőrtelenítésről? Mennyire hatékony? Esetleg ajánlani helyeket, szalonokat.

A szoláriumtól és ha napolaj nélkül napozom, úgy veszem észre, hogy olykor több kis anyajegy bukkan el?. egy lézeres kezelés nem hatna így a b?römre? sajnos egyre jobban terjed a sz?r rajtam, és nem tudok mit tenni ellene, az epiláció után rengeteg sz?rbenövés van, ami gyulladásos és piros foltokat hagy, ami szintén nem esztétikus... :/ L/22

Legjobb válasz: Én azt tudom, hogy ez végleges, de ha valami hormon felborulás van újra elkezdhet nõni. pl.várandóság. ez személyfüggõ.

Én azt tudom, hogy ez végleges, de ha valami hormon felborulás van újra elkezdhet nõni. pl.várandóság. ez személyfüggõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!