Találatok a következő kifejezésre: A lézeres hány (7 db)

A lézeres szőrtelenítéssel hány kezelés szükséges, hogy a hatás végleges maradjon?

Legjobb válasz: Minden lézeres szõrtelenítéssel foglalkozó szalon a kívánt eredmény eléréséhez több kezelést javasol. Sajnos minden típusú lézeres kezelés csak azokra a szõrtüszõkre van hatással, amelyek éppen növekedési fázisban vannak. Egy adott területen lévõ szõröknek pedig kb. egyharmada van ebben a növekedési fázisban. Emiatt van szükség több, egymásra épített, kb. 5-6 alkalomból álló (férfiaknál 7-8) kúraszerû kezelésre. Az egyes alkalmak között pedig 4-6 hetes szüneteket kell tartani, hogy a még mûködõ, növekvõ szõrszálak láthatóvá és kezelhetõvé váljanak.

Minden lézeres szõrtelenítéssel foglalkozó szalon a kívánt eredmény eléréséhez több kezelést javasol. Sajnos minden típusú lézeres kezelés csak azokra a szõrtüszõkre van hatással, amelyek éppen növekedési fázisban vannak. Egy adott területen lévõ szõröknek pedig kb. egyharmada van ebben a növekedési fázisban. Emiatt van szükség több, egymásra épített, kb. 5-6 alkalomból álló (férfiaknál 7-8) kúraszerû kezelésre. Az egyes alkalmak között pedig 4-6 hetes szüneteket kell tartani, hogy a még mûködõ, növekvõ szõrszálak láthatóvá és kezelhetõvé váljanak.

A lézeres szem műtét hány 100%-ban sikerül?

FEMTO (IntraLasik) kezelésre gondolok amiről itt olvastam:

Legjobb válasz: bocsi elírtam azt akartam kérdezni hogy 100%ban sikerül?

A kérdező hozzászólása: bocsi elírtam azt akartam kérdezni hogy 100%ban sikerül?
Volt ismerõsöm aki megcsináltatta, jelentõsen javult neki a látása, de többesszámról nagyon nem tudok beszélni.

Hány éves kortól ajánlott a lézeres szemműtét?

Van köz?letek akinek már volt, és azóta tök jól lát?

Legjobb válasz: 18 év alatt semmiképp nem végzik, de felette is csak akkor érdemes gondolkodni rajta, ha legalább 2 éve nem romlik a szemed.

18 év alatt semmiképp nem végzik, de felette is csak akkor érdemes gondolkodni rajta, ha legalább 2 éve nem romlik a szemed.


Hány éves kortól javasolt a lézeres szemműtét? Hogyan zajlik?

Legjobb válasz: Itt olvashatsz a részletekrõl: http://www.focusmed.hu/kuldetes.html Úgy tudom legalább 18 évesnek kell lenni, de lehet hogy több. Az a lényeg hogy ha még fejlõdni fog a szemed, akkor még nem lehet.

Itt olvashatsz a részletekrõl: http://www.focusmed.hu/kuldetes.html Úgy tudom legalább 18 évesnek kell lenni, de lehet hogy több. Az a lényeg hogy ha még fejlõdni fog a szemed, akkor még nem lehet.

Végleges lézeres szõrtelenítés? Hány alkalommal szükséges menni és kb menyi a végösszeg?

Az inntim helyekrõl szeretném eltávolittatni

Legjobb válasz: Kell 5-6 alkalom, de van akinél több is. És nem véglegesen hanem tartósan leszel csak szõrtelen, és pont ezért nem éri meg. Nagyon drága még a legolcsóbb helyen is. Ennél még az otthoni tartós szõrtelenítõ gépek is jobban megérik.

Kell 5-6 alkalom, de van akinél több is. És nem véglegesen hanem tartósan leszel csak szõrtelen, és pont ezért nem éri meg. Nagyon drága még a legolcsóbb helyen is. Ennél még az otthoni tartós szõrtelenítõ gépek is jobban megérik.

Lezeres szemmutet eseten hany hetig tart a gyogyulas?

Azt hallottam, hogy nem rogton tiszta a latas es az is erdekelne, hogy mennyi kontroll van utana, amire el kell menni, mert Magyarorszagon szeretnem a szemem mutetni, de Spanyolorszagban dolgozom, es nem mindegy, hogy mennyi idot vesz igenybe. De ezen kivul a tapasztalatok is erdekelnenek es hogy hol erdemes csinaltatni.

Legjobb válasz: Többféle laseres szemmûtét létezik. Ettõl függ a gyógyulási idõ. A kontroll általában másnap és a tizedik napon van, majd havonta fél évig, de ez helyenként változhat.

Többféle laseres szemmûtét létezik. Ettõl függ a gyógyulási idõ. A kontroll általában másnap és a tizedik napon van, majd havonta fél évig, de ez helyenként változhat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!