Találatok a következő kifejezésre: A lézer tudja rontani (1 db)

A lézer visszatükröződésből tudja rontani a szemet?

Legjobb válasz: IGEN!!! 1. számú szabály: a laborban NE cikázzanak kóbor lézersugarak!

IGEN!!! 1. számú szabály: a laborban NE cikázzanak kóbor lézersugarak!
2.szabály:viselj sepiciális védõszemüveget, vagy erõs napszemüveget


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szédülhetek attól, hogy az egyik szemem jóval gyengébb, mint a másik?

Pár napja vettem csak észre, hogy a bal szememmel jóval homályosabban látok ha kicsit messzebbre nézek, mint a jobbal. Szemüvegem van ugyan, de csak vezetéshez használtam eddig. Sokszor a jobb (erősebb) szemem a nap végére megfájdul, húzó érzést tapasztalok. Pénteken meglátogatom a szemészt.

2

Székesfehérváriak tudnátok segíteni?

Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki tudja-e, hogy a Fehérvári Szent György Kórház szemészeti osztályán dolgozik-e még Dr. Lampert Erika doktornő? Fontos lenne. Köszönöm

0

Rendeltetek már kontaktlencsét külföldről?

Ugye az a fő gondom, hogy a tórikus kontaktlencsék nagyon drágák Magyarországon. Küldföldön sokkal olcsóbban be lehet szerezni ezeket.

Néztem ezt az oldalt:
És sokkal olcsóbban kijön, ha onnan rendelnénk. Szerintetek mennyi lehet a szállítási díj magyarországra? Gondolom, hogy pick-pack pontra nem lehetne sajnos berendelni, így egy nyugdíjas rokonhoz kell kérni a szállítást :)

Valami külföldi kontaktlencserendelési tapasztalatotok van már? :D

3

Nemrég kaptam új szemüveget, ám ez a gépezéshez túl erős, ezért a régit használom. Lehet ebből bármilyen probléma? Ronthatja a szemet, ha folyton cserélgetem?

2

Sokat kell néznem a munkám miatt a laptopot, hétközben állandóan piros a szemem, műkönny nem segít. Ha nem csináltatok monitorvédős szemüveget, árt a szememnek?

Tuti, hogy emiatt van. Műkönny, gél nem segít, ugyanolyan. Viszont hétvégén gyönyörű fehér a szemem fehér része, tehát biztos, hogy a sok munka miatt van. "Mű" fény van az irodában + majdnem 8 órában nézem a képernyőt. A monitorvédős szemüveglencse irtó drága, de persze megoldom, ha muszáj.

7

Furcsán látok. Mitől lehet?

1 órája furcsa dolgokat látok.Olyan mintha vibrálna a szemem és halvány dolgokat látok amik körbe körbe forognak,vagy mintha a szemembe víz folyna és amiatt nem látnék.Pontosan nem tudom leírni de elég rémisztő.HA nem múlik el a dolog vagy rosszabb a helyzet elmegyek az orvoshoz.
18F

7

Szemvizsgálatot elvégeznek egy sima egyszerű szemüveg bltban is, vagy muszáj orvoshoz menni?

egy sima 0 diopriás sszemüveget szeretnék ilyen UV szûrôs lencsével (nem tudom hogy hívják) mert nagyon érzékeny a szemem amikor gépezek, TV-zek, stb...

1

14 évesen szemtengely ferdülésre lehet kontaktlencsét hordani?

Ha igen melyik boltot/orvos a legjobb Budapesten?

9

Milyen színes, dioptriás kontaktlencsét ajánlotok?

Tudnátok mondani valami jó márkát és típust?

1

Romlott a szemem? El kell mennem szemészetre?

17 éves vagyok.
Gyermek koromban már voltam szemüveges 9-10 éven át, elvileg azóta jó a szemem, mint a sasé,
Viszont most 2-3 hete elég gyakran fáj a fejem és tuti, hogy a szemem miatt. Rövidlátó lehetek. Nem olyan vészes, csak az apró dolgokat, betüket, számokat nem látom tisztán egy bizonyos távon kívül, amit elvileg tisztán kellene látnom.
Meg ha sokáig nézek távolra akkor megfájdul a szemem. Valamikor meg nem birok távolra nézni mert zavar, kényelmetlen...

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!