Találatok a következő kifejezésre: A lézer tudja (15 db)

Mi lehet a Baja a PlayStation 2 ömnek? Berakom a cd-t és nem olvassa be még az olvasó fej sem forog szerintem a lézernek semmi baja de nem tudom :/

De volt ojan mikor betettem egy cd-t és nagy nehezen beolvasta (nagyon csúnya hangja volt) olvasófej vagy lézer ment tönkre?? vagy mi a baja

Legjobb válasz: Az olvaso fej nem kell,hogy forogjon :) vagy a lezer koszont el benne,vagy az egyik ajtozarast erzekelo kapcsolo . Ha slim a geped, ket erzekelo van benne,az egyik az ajto jobb elso reszen,a masik pedig a bal hatson . Probald meg ujjal megnyomni ezeken a pontokon- ha elindul igy,akkor az adott kapcsolo doglodik.

Az olvaso fej nem kell, hogy forogjon :) vagy a lezer koszont el benne, vagy az egyik ajtozarast erzekelo kapcsolo . Ha slim a geped, ket erzekelo van benne, az egyik az ajto jobb elso reszen, a masik pedig a bal hatson . Probald meg ujjal megnyomni ezeken a pontokon- ha elindul igy, akkor az adott kapcsolo doglodik.
Jedi Knight: Jedi Academy
A jedi knight 3 jedi academy, ajánlom a K.nights O.f T.he F.orce kiegészítõt

Crysis ban mit csináljak most? A hajón vagyok és azt írja jelöld meg lézzerel hogy oda tudjanak találni vagy mi, mivel tudom oda rakni a lézert?

a hajón, vagyok és a küldetés az hogy ki kell iktatni a knh hajót. lézzerel kell oda vezetni valamit .

Legjobb válasz: Melyik hajón? A kikötõs küldetésben? Ott elõször fel kell menni a hajóra és megkeresni a zavaróberendezést, és kikapcsolni. Utána spuri lefelé a hajóról és kicsit messzebbrõl nézz rá a binokulárral. Elég ha berakod a hajót a közepébe.

Melyik hajón? A kikötõs küldetésben? Ott elõször fel kell menni a hajóra és megkeresni a zavaróberendezést, és kikapcsolni. Utána spuri lefelé a hajóról és kicsit messzebbrõl nézz rá a binokulárral. Elég ha berakod a hajót a közepébe.


A kérdező hozzászólása: Jah, és az legelején, a zene ugyan az (vagy csak nagyon hasonlít) a Alex Gaudio - Destination Celebria-ra.
Ha még mindig nem találtad volna meg, és még érdekel: Nero - Guilt.

A lézer visszatükröződésből tudja rontani a szemet?

Legjobb válasz: IGEN!!! 1. számú szabály: a laborban NE cikázzanak kóbor lézersugarak!

IGEN!!! 1. számú szabály: a laborban NE cikázzanak kóbor lézersugarak!
2.szabály:viselj sepiciális védõszemüveget, vagy erõs napszemüveget

Tanácsot szeretnék kérni! visszeres a lábam, és lassan "szeretném" meg mûttetni. csak azt nem tudom hogy lézerrel? Injekcioval? Vagy hogy?

ha tudtok tanácsot vagy cimet telefon számot.esetleg mennyibe kerül.megkösszöném.

Legjobb válasz: Injekcióval csak a kisebb ereket tudják sclerotizálni. Lézerrel szintén nem lehet a nagyobb ereket ellátni. Az csak mûtéttel lehetséges. Az orvosod tudja,hogy neked melyik eljárás "való". Voltál egyáltalán már szakorvosnál vele?

Injekcióval csak a kisebb ereket tudják sclerotizálni. Lézerrel szintén nem lehet a nagyobb ereket ellátni. Az csak mûtéttel lehetséges. Az orvosod tudja, hogy neked melyik eljárás "való". Voltál egyáltalán már szakorvosnál vele?

SB Audigy 0570 típusu hangártyámhoz nem tudom az effekteket letölteni, A driver megvan, a gép (XP) Felismeri, csak nincs visszhang, Echo, eqva lézer, stb! Honnan tudnám ezeket letölteni?

Legjobb válasz: equalizert (eqva lézer, ezen jót mosolyogtam) minden kultúrált zenelejátszó tud, ezek az effektek meg szerintem nem kellenek neked, elvégre is egy jó zenét nem kell effektezni (sõt igazából EQ is csak arra kell, hogy a fejhallgató/hangszóró karakterisztikáját kiegyenesítse).

equalizert (eqva lézer, ezen jót mosolyogtam) minden kultúrált zenelejátszó tud, ezek az effektek meg szerintem nem kellenek neked, elvégre is egy jó zenét nem kell effektezni (sõt igazából EQ is csak arra kell, hogy a fejhallgató/hangszóró karakterisztikáját kiegyenesítse).
Neked Audigy SE/LS/Value kártyád van. Innen letöltheted a drivert ami XP-re is jó: http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloa.. Innen pedig egy újabbat, Vista/Win7-re: http://support.creative.com/downloads/download.aspx?nDownloa..
A lap alján katt az AGREE-re! Ha minden igaz, 'eqva lézer' is lesz :P

Milyen végzettség kell/javasolt ahhoz hogy az ember látványterveket, showkat csináljon (nem tudom mi a hivatalos neve)? Ilyenekre gondolok mint pl koncerteken füstök, tûzijátékok, lézerek idõzítése, összehangolása.

Gimnazista 0.-os vagyok... Lassan el kell döntenünk hogy melyik szakra megyünk tovább...

Legjobb válasz: Tüzijátékhoz kell valamilyen vizsga, papír, hogy tisztában vagy a technikával és veszélyeivel, felhasznált anyagokkal, biztonságos kezelésükkel és tárolásukkal. Szinpadi világításhoz, lézershowhoz nem szükséges ilyen (amennyire én tudom). A kellõ ismereteket önszorgalomból is el tudod sajátítani. És mint egy zongoristának sem kell papírt lobogtatni, hogy bizonyítsa tehetségét, hasonlóképp egy színpadi látványtervezõnek sem kell különösebb szakirányú végzettség a vállalkozóvá váláshoz.

Tüzijátékhoz kell valamilyen vizsga, papír, hogy tisztában vagy a technikával és veszélyeivel, felhasznált anyagokkal, biztonságos kezelésükkel és tárolásukkal. Szinpadi világításhoz, lézershowhoz nem szükséges ilyen (amennyire én tudom). A kellõ ismereteket önszorgalomból is el tudod sajátítani. És mint egy zongoristának sem kell papírt lobogtatni, hogy bizonyítsa tehetségét, hasonlóképp egy színpadi látványtervezõnek sem kell különösebb szakirányú végzettség a vállalkozóvá váláshoz.
amiket leirtál teljeen mások :) a show és technika és a tuzijátékok teljesen mások :) A tuzijátéknál 3 alap képzes van es egy felsobb amit nem is igazán tartanak mert kémia dibloma kel hozza :) 1.raktáros 2.árusito 3.elmukodteto 4.készitö(amibol magyarországon kb három embernek van :) de ebbe most nem mennek bele mert nincs idom :D
Válaszolva a kérdésed második felére is, szerintem mindhárom szakterület ad megfelelõ alapot hozzá. Vagyis ha mûszaki beállítottságú vagy, akkor nem lesz nehéz szinpadi fénytechnikát összeállítani, kezelni. Ez jobbára kreativitást igényel. De konkrétan az elektro szak releváns, mert ha részletekbe menõen tisztában vagy a szerkezetek mûködésével és tulajdonságaival, akkor már könnyebb lesz tudatosan tervezni.

Zöld Lézer Laser Pointer vagyis igazábo la szín mindegy de Laser Pointer hol tudok venni és kb mennyibe kerül a komolyabb fajtáról beszélek?

Legjobb válasz: http://elektronika.vatera.hu/studio_dj_es_discotechnika/disz.. vaterán bbiztosan van több is nézz körül, általában megbízható oldal, fõleg az ilyen cégek, meg ha valaki lehúz akkor nem 1-2e ft-tal fog. :)

http://elektronika.vatera.hu/studio_dj_es_discotechnika/disz.. vaterán bbiztosan van több is nézz körül, általában megbízható oldal, fõleg az ilyen cégek, meg ha valaki lehúz akkor nem 1-2e ft-tal fog. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!