Találatok a következő kifejezésre: A légzésfigyelőt kiveszem (2 db)

A légzésfigyelőt ha kiveszem az ágyból ki kell kapcsolni, ugye h ne sípojon és riasszon? Hogy lehet minél inkább elérni azt, h ha berakom az ágyába ne felejtsem el bekapapcsolni?

Legjobb válasz: Az elején én is sokszor elfelejtettem bekapcsolni és felriadtam, hogy úristen már megint!!De ez idõvel egy rögzült dolog lesz számodra, nekem 6 hónapos a babám és kb 2 hónapos korában már automatikus volt a mozdulat a légzésfigyelõ irányában.:)

Az elején én is sokszor elfelejtettem bekapcsolni és felriadtam, hogy úristen már megint!!De ez idõvel egy rögzült dolog lesz számodra, nekem 6 hónapos a babám és kb 2 hónapos korában már automatikus volt a mozdulat a légzésfigyelõ irányában.:)
Így van, eleinte figyelmeztetened kell magad, de aztán szinte reflexszerû lesz a mozdulat és végül már kapcsolnád akkor is, ha nem kell. Ppéldául épp csak beraktad pár percre az ágyába, de nem alszik , csak mondjuk elmész pisilni és már ki is veszed. Én sok ilyen esetben automatikusan be akartam kapcsolni, aztán kinevettem magam és nem tettem, majd amikor visszajöttem és kivettem a fiamat, automatikusan "kikapcsolatam", és mivel az én légzésfigyelõmet ugyanannak a gombnak a megnyomásával kellett ki-be kapcsolni, ekkor kapcsoltam be. Aztán kifelé a szobából "utánamsípolt" a gép. Szóval annyira meg fogod szokni, hogy észre sem veszed, hogy bekapcsolod, ezért aztán lehet, hogy mégis felriadsz, hogy biztosan bekapcsoltad-e :) )
Olyan szinten berögzül egy idõ utám, hogy mikor anno a lányomnál már kivettük, mert már nem kellett akkor is mindig oda nyúltam :)

Légzésfigyelő FONTOS! Nem szólal meg ha kiveszem a kislányomat ugyanúgy érzékel tovább! Elromlott volna?

Egyik nap reggel elfelejtettem kikapcsolni a légzésfigyel?t úgy vettem ki a lányomat alvás után és mint ha mi sem történt volna ugyanúgy villogott a zöld lámpa mint,ha még bent lenne a kiságyban.Vártam egy darabig és kb 5 perc után kezdett el riasztani.Azóta folyamatosan figyelek és tesztelek de ma megint ezt csinálta. Voltatok már így?Elromlott volna? Sajnos már nem garanciás!

Legjobb válasz: 5 perc után?Hát az elég gáz. A mienk max 30-40 mp után riasztott,azt is soknak tartottam.

5 perc után?Hát az elég gáz. A mienk max 30-40 mp után riasztott, azt is soknak tartottam.
A kérdező hozzászólása: Mivel az 5 hónap alatt vagy "ezerszer" felejtettem el kikapcsolni a légzésfigyelõt mielõtt kivettük a lányomat a kiságyból ezért tudom, hogy eddig rögtön besípolt akárhol is álltam és akármi is mozgott ezért gondolom, hogy nem ez a baj de hát a fene tudja.:)
azt írod, hogy nem hiszem, hogy gond lenne, hogy hol állsz? már hogyne lenne gond! ez egy nagyon finom érzékelõ és ha a kiságy közelében vagy akkor mondjuk a parketta továbbviszi a léptedet amitõl megmoccan a kiságy, igaz olyan finoman, hogy te nem látod de így van. olvasd csak el a használatiját, pontosan le van írva. még az is, hogy ilyen esetben csukja be az ablakot, kapcsolja ki a tv-t, zenét, ventillátort... mert ezektõl is megrezeghet a kiságy és akkor már nem sípol az érzékelõ
A kérdező hozzászólása: Igen, gondoltam erre is ma ki is cserélem õket!
Egy elemcserét azért iktass be, mert lehet, hogy a töltésvisszajelzõ döglött be.
A kérdező hozzászólása: Értelek Titeket de lassan 5 hónapja minden rendben vele ezért furcsálnám, hogy az a baj, hogy hol állok mert ez eddig sem okozott problémát de azért próbálkozom. Megnéztem hátha a csatlakozással van baj de rendben az is. Gondoltam már hátha merülõben az elem de azt jelezni szokta külön a készüléken! Azért köszönöm a válaszokat!Kipróbálok mindent amit írtatok!:)
Ha kicsúszik a zsinór, akkor téves riasztást ad le, szóval az nem lehet a baja. Én is arra tippelnék, hogy túl közel maradsz a kiságyhoz. Próbáld ki úgy, hogy kimész a szobából.
ez nem légzésfigyelõ valójában, hanem mozgásfigyelõ, elképzelhetõ, hogy érzékel mozgást.
Próbáld meg úgy, hogy kiveszed a gyerköcöt, és elmész jó messzire...
Elemet nem kell benne cserélni? Az érzékelõk zsinórja nem csúszott ki kicsit? Egyébként nekem addig nem riasztott, amíg el nem mentem a kiságy mellõl. Csak az is elég volt, ha megfogtam a rácsot az ágyon, hiába nem volt már benne a gyerek, az én rezgéseimet érzékelte a kütyü és nem riasztott.
Nálunk pl. parketta van, azon érzékeli a lépéseket és emiatt szokott késõbb jelezni.
A kérdező hozzászólása: Várom még a véleményeket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!Már 5 hónapos lesz a kislányom eddig semmi gond nem volt vele csak most kezdte el csinálni. Sajnos nem állítható! Normál esetben 20 másodperc múlva kell riasztania.
Próbálj meg állítani az érzékenységén, és újból teszteld!
Nem tudom mióta használjátok, ill. hogy milyen fajta, de nem lehet, hogy bizonyos távon belül érzékeli, hogy jelen vagy? - nem akarok hülyeséget írni, de olvastam olyanról ami ilyet is tud, tehát ha pl. a kiságy melett álltok miután kivetted nem riaszt... csak egy tipp
Keresd meg a gyártót telefonon, tudnak mondani hozzád közeli helyet, ahol bevizsgálják, hogy mi a baj. Mindenképp érdemes szerintem, vagy ingyen csinálják, vagy kevés ráfordítással megoldható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!