Találatok a következő kifejezésre: A légzésfigyelő működik, ha (2 db)

S. O. S Nem tudom jól működik e az Angelcare AC301 R légzésfigyelőnek a bébiőr része nálunk (mi használtan vettük), mert nem ad folyamatosan hangot ha beszél a baba illetve ha szól a zenélő. Csak pár mp-ig ad be hangot, szaggatottan! Ez normális?

Legjobb válasz: testeljétek le ugy, hogy az egyikötök folyamatosan mond valamit (hosszabb mondatot) közvetlenül bele az adó részbe. Ha akkor is szaggat, akkor hibás, vagy gyenge az elem.

testeljétek le ugy, hogy az egyikötök folyamatosan mond valamit (hosszabb mondatot) közvetlenül bele az adó részbe. Ha akkor is szaggat, akkor hibás, vagy gyenge az elem.
esetlen tul messze van a vevö egység
Igen, normális. Sõt, néha csak sistergést hallani. Ha játszik a lányom az ágyban, és vmi olyat csinál (gõzöm sincs, hogy mit) :-), akkor csak sistereg. Ha mondjuk gagyarászik, akkor sistergéssel kezd, majd hallani a hangját is, de csak pár msp-ig. Aztán szünet, majd ismét bekapcsol.
Nincs meg a leírás? Nekünk a 401 van. Nem hiszem, hogy nagy a különbsèg. Ha gondolod, elküldöm ennek a leírását emailben.
A kérdező hozzászólása: kipróbáltuk, és a beszéd is teljesen szakadozik. voltunk vele Gyõrben a szervízben, adtak egy új aksit, de azzal is ugyanilyen. (lehet venni külön csak bébiõr egységet hozzá?mert a légzéfigyelõ része az tökéletes!)
A kérdező hozzászólása: a leírást megköszönném [email protected]
probáljátok meg más csatornán is. hátha akkor más lesz. Amugy nekünk is ugy müködik, mint ahogy azt elöttem leirták, de nálunk ha bele beszélsz, akkor folyamatos. ha egy picit távolabbrol, és halkabban, akkor szakadozik...

A légzésfigyelő jól működik, ha az ágy fejvégét megemeljük pár fokkal?

Legjobb válasz: Szerintme igen, de miért emelitek meg az ágy végét? Aszthmás a gyerek és nem kap levegõt? Gyógytornász anyuka

Szerintme igen, de miért emelitek meg az ágy végét? Aszthmás a gyerek és nem kap levegõt? Gyógytornász anyuka
Nekünk sokat bukott a babánk, azért emeltük meg pár fokkal a fejrészt, férjem beállította a légzésfigyelõt, és tökéletesen mûködik. Másik gyógytornász anyuka :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, a reflux miatt és mert a légzésfigyelõ meg éjjelente töbször beriaszt amitõ már az idegösszeomlás fenyeget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!