Találatok a következő kifejezésre: A légzésfigyelő működik, (4 db)

Hasznos dolog a légzésfigyelő? Mennyiért lehet bérelni? Hogyan működik?

Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Számomra nagyon fontos, nélkülözhetetlennek tartom, hiszen életet menthet. De ezt mindenki maga dönti el. Én csak úgy tudok nyugodtan aludni, hogy tudom, hogy a légzésfigyelõ "vigyáz" a babára. Nekünk pelenkára csíptethetõ van, nagyon praktikusnak tartom, mert nem csak a kiságyban használható, és a mi babánk az elsõ néhány hónapban aludt mindenhol: hordozóban, hintában, a mi ágyunkban, bölcsõben, kanapén stb. Úgy mûködik, hogy érzékeli a baba hasának mozgását, ahogy emelkedik légzés közben. Ha kimarad egy lélegzet-vétel, akkor finoman megrezegteti a pocakját, ha ezek után sem kezd el lélegezni, akkor riaszt. Szerencsére ez utóbbira még sosem volt példa, csak amikor egyszer sikerült lepiszkálnia magáról.

Számomra nagyon fontos, nélkülözhetetlennek tartom, hiszen életet menthet. De ezt mindenki maga dönti el. Én csak úgy tudok nyugodtan aludni, hogy tudom, hogy a légzésfigyelõ "vigyáz" a babára. Nekünk pelenkára csíptethetõ van, nagyon praktikusnak tartom, mert nem csak a kiságyban használható, és a mi babánk az elsõ néhány hónapban aludt mindenhol: hordozóban, hintában, a mi ágyunkban, bölcsõben, kanapén stb. Úgy mûködik, hogy érzékeli a baba hasának mozgását, ahogy emelkedik légzés közben. Ha kimarad egy lélegzet-vétel, akkor finoman megrezegteti a pocakját, ha ezek után sem kezd el lélegezni, akkor riaszt. Szerencsére ez utóbbira még sosem volt példa, csak amikor egyszer sikerült lepiszkálnia magáról.
Én azért mondanék néhány kellemetlen tapasztalatot a pelenkára csiptetôsrôl, bár ennek ellenére azt használtuk a hordozhatósága miatt. Fontos hogy hogy rakod a pelenkára, mert simán félre csúszhat és pittyeg, de a legnagyobb hátránya, hogy a sok csipesz nyitogatástól a csipesz siman eltörhet....mi így jártunk :-((( Szerencsére azóta 3 éves a lányom és makkegészséges.
Nekem fontos volt, nyugodtan tudtam aludni! Én féltem a bölcsõhaláltól, hogy este elalszik a baba, és nem kel fel soha. Erre van a légzésfigyelõ, ha a baba nem vesz levegõt, sípol a légzésfigyelõ, amire felkelsz, és tudsz segíteni rajta! Kiságy matraca alá kell betenni 2 táblát, az érzékeli a baba pici mozgását, vagyis hogy levegõt vesz! Nekem biztonságérzetet nyújtott! Ha havi 2000 a bérlet, 1 évig használod, az 24.000, amenyiért már újat kapsz! Használtan vatera, teszvesz, 10.000 körül már kapsz, és te is el tudod majd adni miután nem kell már!!!
Szamunkra ez volt a legfontosabb dolog a vasarlaskor!!! Eletet menthet! Ha van mar egy ilyen lehetoseg, mert a technika fejlodik, akkor miert ne eljunk vele?! Ez legyen az a penz, amit kidobunk az ablakon, es sosem kelljen riasztania! Olyan buta dolgokra is ekkolt az ember sok penzt, ne pont a biztonsagon sporoljon. 2-3 het mulva fogok szulni, szoval meg nem probaltuk ki, de a csaladban ilyen angelcare van mindenkinek, ahol van pici baba es nagyon szeretik. Fel eves ferjem tesojanak kisfia es nala besipolt parszor, pedig 4 kiloval szuletett! Atrohantak, es tenyeg nem vett levegot a baba, de inger hatasara felebredt es ujbol lelegzett. Szoval szerintem nagyon fontos dolog! De mindenkinek a sajat dolga, hogy vesz vagy sem:) mi igy leszunk nyugodtak! A berlesrol nem tudok nyilatkozni, de valoban, a vateran teljesen jo angelcare-eket lattam 10-12 ezer forintert. Es az a tied akkor. :) 37 hetes kismami
Nekünk is van! Engem megnyugtatott! Ráadásul a miénk bébiõr is egyben, tehát a szülõi egységgel bárhol meghallottam a házban, hogy ébren van. Használtam már szerintem tizenegykétezerért lehet kapni!
Mi csak kipróbáltuk anno de nem jött be (kb ha rászállt egy légy már jelzett) Egyébként pár ezer forintért lehet bérelni védõnõ által meg pláne(õk tudnak ilyen helyeket). Van akinek bejön nem tudom nekünk nem annyira
elsõ, hogy jelzett be egy légytõl? Ennek pont az a lényege, hogy akkor jelez, ha nincs mozgás. Nekünk van, 14 hónapos lesz a lányom és még mindig használjuk.

Bölcsőben is lehet használni a légzésfigyelőt? Abban is működik?

Legjobb válasz: miert ne mukodne?ugyanugy alateheted a babanak

miert ne mukodne?ugyanugy alateheted a babanak
Nekünk lengõ bölcsõnk volt, de abban nagyon gyakori volt a téves riasztás. A gyártó képviselõje nálunk járt, és nem ajánlotta a bölcsõben a légzésfigyelõ használatát, ott nem mûködik megfelelõen.

A légzésfigyelő jól működik, ha az ágy fejvégét megemeljük pár fokkal?

Legjobb válasz: Szerintme igen, de miért emelitek meg az ágy végét? Aszthmás a gyerek és nem kap levegõt? Gyógytornász anyuka

Szerintme igen, de miért emelitek meg az ágy végét? Aszthmás a gyerek és nem kap levegõt? Gyógytornász anyuka
Nekünk sokat bukott a babánk, azért emeltük meg pár fokkal a fejrészt, férjem beállította a légzésfigyelõt, és tökéletesen mûködik. Másik gyógytornász anyuka :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, a reflux miatt és mert a légzésfigyelõ meg éjjelente töbször beriaszt amitõ már az idegösszeomlás fenyeget.


S. O. S Nem tudom jól működik e az Angelcare AC301 R légzésfigyelőnek a bébiőr része nálunk (mi használtan vettük), mert nem ad folyamatosan hangot ha beszél a baba illetve ha szól a zenélő. Csak pár mp-ig ad be hangot, szaggatottan! Ez normális?

Legjobb válasz: testeljétek le ugy, hogy az egyikötök folyamatosan mond valamit (hosszabb mondatot) közvetlenül bele az adó részbe. Ha akkor is szaggat, akkor hibás, vagy gyenge az elem.

testeljétek le ugy, hogy az egyikötök folyamatosan mond valamit (hosszabb mondatot) közvetlenül bele az adó részbe. Ha akkor is szaggat, akkor hibás, vagy gyenge az elem.
esetlen tul messze van a vevö egység
Igen, normális. Sõt, néha csak sistergést hallani. Ha játszik a lányom az ágyban, és vmi olyat csinál (gõzöm sincs, hogy mit) :-), akkor csak sistereg. Ha mondjuk gagyarászik, akkor sistergéssel kezd, majd hallani a hangját is, de csak pár msp-ig. Aztán szünet, majd ismét bekapcsol.
Nincs meg a leírás? Nekünk a 401 van. Nem hiszem, hogy nagy a különbsèg. Ha gondolod, elküldöm ennek a leírását emailben.
A kérdező hozzászólása: kipróbáltuk, és a beszéd is teljesen szakadozik. voltunk vele Gyõrben a szervízben, adtak egy új aksit, de azzal is ugyanilyen. (lehet venni külön csak bébiõr egységet hozzá?mert a légzéfigyelõ része az tökéletes!)
A kérdező hozzászólása: a leírást megköszönném [email protected]
probáljátok meg más csatornán is. hátha akkor más lesz. Amugy nekünk is ugy müködik, mint ahogy azt elöttem leirták, de nálunk ha bele beszélsz, akkor folyamatos. ha egy picit távolabbrol, és halkabban, akkor szakadozik...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!