Találatok a következő kifejezésre: A lányomnak háta nagyon görbe! (2 db)

A lányomnak a háta nagyon görbe! Mit lehetne tenni vele?

Legjobb válasz: Szakrendelés (hátha valami komoly gond van) és úszás. rendkívül egészséges sport, pont ilyenekre pláne.

Szakrendelés (hátha valami komoly gond van) és úszás. rendkívül egészséges sport, pont ilyenekre pláne.
Esetleg csontkovácsot érdemes, pl Pakó Mihály újpesten. Nagyon jó kezû és nem tesz semmi olyat, aminek rossz következménye lehet.
Ortopédiára menni. Lehet, gerincferdülése van, azt pedig kezelni kell, nehogy nagyon eldurvuljon, és mûteni kelljen.
Lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltban 5000 ft körül egy gumis valamit, amit ruha alatt is hordhat, és ha nem tartja egyenesen magát, akkor elég kényelmetlen tud lenni (hónaljnál vág). Nem tudom, hogy mi az igazi neve, de ha tartásjavító gumit kérsz, biztos rájönnek, hogy mi az. Nekem bevált, csak midig elfelejtem felvenni.
Gyogymasszázs, uszás, gerinctorna..!
nekem az úszás nagyon bejött mert én is elég görbe voltam.most csak kicsit vagyok az:)
Ajánlom a Kettlebell edzést. Nagyon jót tesz a mély hátizmoknak és a törzs stabilizálásáért felelõs izmoknak.

Lányok a görbe hát, lomos öltözet nagy hátrány egy fiúnál? Na meg a hosszú haj.

Legjobb válasz: Hát eléggé :D De biztos hogy van olyan lány, aki beéri ezzel is.

Hát eléggé :D De biztos hogy van olyan lány, aki beéri ezzel is.
volt szakközépben egy lány osztálytársam, õ is elég púpos volt fûzõt hordott de mára már semmi sem látszik belõle, tök normálisan néz ki nem tudom te hány éves vagy, de õ akkor volt 16 most meg már 23 23l
A kérdező hozzászólása: elkezdem
nem kell levágatni a hajadat. csak ápold.
A kérdező hozzászólása: nem tudom kihúzni magam, mert fáj nagyon a hátam...és a lábam is elkezd utána fájni, de iszonyúan. Gyógyászati fûzõt kell vennem és akkor azt felvenni az elvileg kiegyenesit, de nem tudom, hogy azt fel lehet-e venni póló alá. a hajamat....majd csinálok vele vmit, de tuti, hogy sírni fogok miközben vágják, de nem vagyok mákvirák, sem mimózalékû köcsög....csak olyan sokat vártam rá, h növeszthessem.
akkor változz át egy kicsit, és húzd ki magad esetleg egy rövid frizura, na nem akarlak rábeszélni
A kérdező hozzászólása: ku.rvára nem érzem jól magam. már megettem magam.
amiket írsz, nekem nem tetszene..öltözet, hosszú haj.. de ha te jól érzed magad így akkor elfogadható igen húzd ki magad mert különben púpos maradsz mint a notredami toronyör
A kérdező hozzászólása: ok
Méretednek megfelelõ ruhákat vegyél... A méretednek megfelelõ nem egyenlõ a szûkkel. Kérd ki az ismerõseid véleményét a hajadról. Lehet egy picit rövidebb jobban állna. És húzd ki magad. Egy szép tartás máris jobb megjelenést kölcsönöz.
A kérdező hozzászólása: akkor mit csináljak?
Hát nekem errõl egy kocka jut eszembe. És amit leírtál az pontosan a "nem ad magára" meghatározása volt.
A kérdező hozzászólása: ki mondta, hogy nem adok magamra? igaz nem járkálok márkás ruhákban, de mindig tiszta és ápolt vagyok. Lehet, hogy a hajam béna és ezért nem vagyok a lányok számára látható. Lomos kb azt jelenti, hogy 1-2 számmal nagyobb ruhát szoktam venni. A pulcsim hosszú. A nadrág 1 számmal nagyobb, a cipzáros felsõm meg sosincs össze cipzározva, ezért mindig a fele vagy len vagy fent van. Na meg persze az is 2 számmal nagyobb. Gyûlölöm a szûk divatos giccses ruhákat. A hátamat nem tudom kihúzni, mert fáj, pedig nagyon durván görbe, az egész tartásom tiszta természetellenes, ez annyira taszító?
mi az a lomos öltözet? engem nem igazán zavar, ha nem követi a divatot, de azért koszos ruhában ne járjon...hosszú hajat imádom, görbe hát, húzza ki magát...
Még a lomos öltözet meg a hosszú haj megjárja, ha emellett ápolt. De a görnyedt hát, ha ki tudná húzni magát az illetõ, mégsem teszi, engem nagyon taszít. A testbeszéd sokkal többet elárul az emberrõl, mint gondolnád. És hát ez nem sok pozitívummal kecsegtet...
mert undorító tud lenni ha egy fiú nem ad magára...
A kérdező hozzászólása: ezzel is? miért mi kellene még?
bocs az egyszerü, , húzd ki magadért, , hordjad azt a füzöt minden esetre, különben egyre rosszabb lesz.. most már értem, hogy miért jársz nagy ruhákba, vedd fel a füzöt és ne érdekeljen ki mit lát vagy mondd!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!