Találatok a következő kifejezésre: A lányomnak háta nagyon (37 db)

Nem nagy baj! Szemétség, hogy más lányokkal szórakozik, mialatt van barátnõje...
Te vagy a srác barátnõje? mert akkor normális. Én se örülnék neki ha a barátom más csajok fenék mutogatós képeit dícsérné.. ha te vagy a csaj aki feltette a képet. Akkor pedig csak annyit tudok mondani, hogy te tetted fel a képet gondolhattad volna, hogy lesznek ilyen kommentárok..:D
A fenékmutogatás és a pasi is szánalmas. Napiszar-növendékek...
vágd képen a csávót, aki meg a seggét mutogatja rúgd seggbe jó erõsen:D kis egós csajok az ilyenek akik mutogatják magukat myvipen vagy iwiwen...
Vágd pofán is, engem is eléggé zavarna egy ilyen, és nem hogy kiverném a balhét, de lehet, hogy szóba se éllnék vele minimum amíg nem keres midnenhol már.!
Egyetértek a ma 15:37-essel... Ha te vagy a pasi bnõje, akkor én szépen bevágnám a durcit (legjobb esetben), és nem foglalkoznék vele, amíg ki nem engesztelne.:P:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!!!egyébként én vagyok a barátnõje!

4 hetes a lányom, és nagyon sok ször még nem kopott le róla, és már aggódom mert nagyon csúnya, le fog kopni? A fülén, meg a hátán a derekán egy csíkban a feneke felett És amit kapott oltást a kórházban még az sem fakadt ki, az baj?

Mikor vannak a kötelez? oltások? elég rossz véd?nénink van!

Legjobb válasz: Köv. védõoltás 2 hónaposan lesz. Az én kisfiamnak, kb. hete volt az oltása olyan kifakadós gyanús de nem is fakadt ki, szépen elkezdett begyógyulni. Nem kell feltétlenül kifakadnia.Csak látszódnia kell.Egy piros dudor. A szõrök fokozatosan elkopnak ne aggódj.Még korai ezen aggódni. Jó babázást, sok boldogságot nektek.

Köv. védõoltás 2 hónaposan lesz. Az én kisfiamnak, kb. hete volt az oltása olyan kifakadós gyanús de nem is fakadt ki, szépen elkezdett begyógyulni. Nem kell feltétlenül kifakadnia.Csak látszódnia kell.Egy piros dudor. A szõrök fokozatosan elkopnak ne aggódj.Még korai ezen aggódni. Jó babázást, sok boldogságot nektek.
Bocsi ismét én. Elfelejtettem ideírni, hogy most 2 és fél hónapos a kisfiam. Úgyhogy hónaposan volt "kifakadós gyanús" az oltás.
2 hónaposan:)
Szia! A védõoltásokról tudok csak nyilatkozni. 2, 3 és 4 hónaposan kap majd szurit, de az én lányomnak a 4 hónaposan lett ++ a BCG-je (amit a kórházban kapott). A dokink azt mondta, hogy 6 hónapos koráig kell valamilyen módon (pirosodás, kifakadás) reagálnia rá. A kötelezõ védõoltásoknak pedig itt nézhetsz utána: http://www.csaladinet.hu/kisokos/kotelezo_vedooltasok/ Zita (24 hetes kislány anyukája)
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Mintha a lányomról olvastam volna:-) Nekünk is szõrös a füle, és a dereka. A füle talán már lekopott, de a derekán még megvan a szõr. Most 4 hós:) Az oltások benne vannak a kiskönyve hátuljába. (1, 2, 3, 4 hósan, majd jóval késõbb...) a bcgnek nem kell kifakadni, csak megérni.
A kérdező hozzászólása: utsó válaszolónak és akkor így fog maradni a kis dereka és füle? :S

Lányok a görbe hát, lomos öltözet nagy hátrány egy fiúnál? Na meg a hosszú haj.

Legjobb válasz: Hát eléggé :D De biztos hogy van olyan lány, aki beéri ezzel is.

Hát eléggé :D De biztos hogy van olyan lány, aki beéri ezzel is.
volt szakközépben egy lány osztálytársam, õ is elég púpos volt fûzõt hordott de mára már semmi sem látszik belõle, tök normálisan néz ki nem tudom te hány éves vagy, de õ akkor volt 16 most meg már 23 23l
A kérdező hozzászólása: elkezdem
nem kell levágatni a hajadat. csak ápold.
A kérdező hozzászólása: nem tudom kihúzni magam, mert fáj nagyon a hátam...és a lábam is elkezd utána fájni, de iszonyúan. Gyógyászati fûzõt kell vennem és akkor azt felvenni az elvileg kiegyenesit, de nem tudom, hogy azt fel lehet-e venni póló alá. a hajamat....majd csinálok vele vmit, de tuti, hogy sírni fogok miközben vágják, de nem vagyok mákvirák, sem mimózalékû köcsög....csak olyan sokat vártam rá, h növeszthessem.
akkor változz át egy kicsit, és húzd ki magad esetleg egy rövid frizura, na nem akarlak rábeszélni
A kérdező hozzászólása: ku.rvára nem érzem jól magam. már megettem magam.
amiket írsz, nekem nem tetszene..öltözet, hosszú haj.. de ha te jól érzed magad így akkor elfogadható igen húzd ki magad mert különben púpos maradsz mint a notredami toronyör
A kérdező hozzászólása: ok
Méretednek megfelelõ ruhákat vegyél... A méretednek megfelelõ nem egyenlõ a szûkkel. Kérd ki az ismerõseid véleményét a hajadról. Lehet egy picit rövidebb jobban állna. És húzd ki magad. Egy szép tartás máris jobb megjelenést kölcsönöz.
A kérdező hozzászólása: akkor mit csináljak?
Hát nekem errõl egy kocka jut eszembe. És amit leírtál az pontosan a "nem ad magára" meghatározása volt.
A kérdező hozzászólása: ki mondta, hogy nem adok magamra? igaz nem járkálok márkás ruhákban, de mindig tiszta és ápolt vagyok. Lehet, hogy a hajam béna és ezért nem vagyok a lányok számára látható. Lomos kb azt jelenti, hogy 1-2 számmal nagyobb ruhát szoktam venni. A pulcsim hosszú. A nadrág 1 számmal nagyobb, a cipzáros felsõm meg sosincs össze cipzározva, ezért mindig a fele vagy len vagy fent van. Na meg persze az is 2 számmal nagyobb. Gyûlölöm a szûk divatos giccses ruhákat. A hátamat nem tudom kihúzni, mert fáj, pedig nagyon durván görbe, az egész tartásom tiszta természetellenes, ez annyira taszító?
mi az a lomos öltözet? engem nem igazán zavar, ha nem követi a divatot, de azért koszos ruhában ne járjon...hosszú hajat imádom, görbe hát, húzza ki magát...
Még a lomos öltözet meg a hosszú haj megjárja, ha emellett ápolt. De a görnyedt hát, ha ki tudná húzni magát az illetõ, mégsem teszi, engem nagyon taszít. A testbeszéd sokkal többet elárul az emberrõl, mint gondolnád. És hát ez nem sok pozitívummal kecsegtet...
mert undorító tud lenni ha egy fiú nem ad magára...
A kérdező hozzászólása: ezzel is? miért mi kellene még?
bocs az egyszerü, , húzd ki magadért, , hordjad azt a füzöt minden esetre, különben egyre rosszabb lesz.. most már értem, hogy miért jársz nagy ruhákba, vedd fel a füzöt és ne érdekeljen ki mit lát vagy mondd!!!


Ez pont jó!
10 vagyok ezt elfelejtettem ne tegyèl fel kèpet!!!
Semmigond nincs a méreteiddel tényleg:)
ha tükörnél sem megy, akkor jó, ha egy képet küldesz, ami pont olyan mint te!
A kérdező hozzászólása: Nem nem tudom magam ugy fenykepezni
Nõ vagyok, 22 éves, nem tini srác, aki folyton a lányokra veri. Ruhás képet küldj, azon is látszik.
ki az a pedofil aki egy 13 éves lány mellére akarja verni?-.-"
A kérdező hozzászólása: Sajnálom nem lehet. :(
igen, de fõleg a mell tájékról.
A kérdező hozzászólása: A hátamról?
Ez jó, nekem kicsit kisebb volt, privátban küldhetnél képet.
Ne tegyél fel képet! Felesleges. Amúgy meg nem az számít, hogy mekkora a hátad, hanem hogy arányos-e a többi testrészeddel. De 13 évesen eszembe sem jutott volna a külsõmmel foglalkozni. Bár akkor még nem dõlt a tv-bõl ez a sok hazugság. Én grafikával foglalkozom. Hidd el, amit a tv-ben látsz, mind hazugság. Ha látnád a magazinos lányokat élõben, leesne az állad. A photoshop csodákra képes. Légy önmagad! Ez a lényeg. Ha a tükör elé állsz és úgy látod, rendben vagy, akkor kit érdekel mekkora a hátad? Gondolod, akinek 50-es háta van D-s melltartóval annak jobb? Nem, sõt. Õk meg nagyobb hátra vágynak, hogy legyen mi megtartsa a mellüket. :) Hidd el, így vagy jó.

Mi az oka annak, hogy mindenféle fiú, legyen akár ő is ronda is jobban kell a lányoknak mint én ronda fiúként? Miért undorodnak tőlem a lányok ösztönösen, hát tényleg nem vonzódik hozzám egy lány sem, ennyire nagyon ronda lennék?

Én személyesen is próbálkozom lányokat leszólítani, de mióta lerondázott és kinevetettg egy lány már nem tudom megtenni, hogy újra leszólítsak egy lányt is a városban, azóta a neten próbálkozom, de ott is lekoptatnak vagy ha képet küldök elt?nnek esetleg lerondáznak ott is a lányok. Hát egy lány sem tart helyesnek, senki sem tud hozzám vonzódni, ennyire ronda lennék én, a ronda fiúk legrondábbika? El vagyok keseredve, úgy érzem nekem sosem lehet barátn?m a küls?m miatt. MÉg tesómék is lerondáznak meg ?sök sem biztatnak, hogy nem is vagyok én ronda, senki sem szeret, senki sincs mellettem. :'(

Legjobb válasz: ne haragudj, de ez ma kb. az ötvenedik ronda fiús kérdés nem a ronda fiúkat unjuk már rohadtul, hanem ezt az állandó vekengést

ne haragudj, de ez ma kb. az ötvenedik ronda fiús kérdés nem a ronda fiúkat unjuk már rohadtul, hanem ezt az állandó vekengést
A kérdező hozzászólása: # 8/8 Azok után, hogy ott a képembe mondta, hogy milyen ronda vagyk és kinevetett, esélytlen, hogy ne lennék ronda fiú.
Ne legyél buta! :) Biztos nem vagy te csúnya!
Hát azzal nem lenne olyan sok gond hogy ronda vagy..csak azzal hogy milyen a személyiséged, ha itt sajnáltatod magad akkor biztosan nem találsz senkit, nekem például semmi bajom azzal ha egy pasi nem a leghelyesebb, mert nem az a döntõ kérdés nálam, hanem a belsõ. De ha mondjuk leszoknál az önsajnálatról és magabiztosabbnak éreznéd magad akkor az meglátszana rajtad, és hidd el lenne olyan lány akinek megtetszenél.
na pont ezaz, senkinek nem kell lelki beteg srác, nem a rondasággal van baj. a nõk a magabiztos pasikat szeretik tudatosan vagy tudatalatt.
Ráadásul az összes lelki beteg. Én sajnálom õ(ke)t, de nem hiszem, hogy napi szinten itt sírdogálni célravezetõ lenne.
3-as, szerintem kb. ketten-hárman lehetnek, és ma is itt van egy, ahelyett, hogy valahova elment volna este kikapcsolódni munka után itt sír , és sajnáltatja magát
Vajon ugyanaz a pasi teszi fel az összes ronda pasis kérdést? Mert ennyi energiát valami értelmes tevékenységbe is fektethetne....
Errõl egy vicc jut eszembe: Mi a külöbség a majom és a férfi között? (qrva szemmel) A majomnak nincs pénze. Itt is ez lehet a baj. A többi is ronda, de van pénzük.
1 db vélemény alapján te már készpénznek vetted? meg is érdemled....

Azt mondják a lányok, hogy valami őrült tüzet látnak a szememben. Pedig ez csak vágy, hogy őrült-e, ehe, hát azt nem tudom. Hol vannak az olyan lányok, akik nem félnek az igazán nagy érzelmektől?

Úgy értem, nem ilyen happy papucsos párkapcsolatot akarnak, hanem igazán szenvedélyeset, amikor az ember magán kívül van, szinte fogaival szántja fel a másik b?rét?

Legjobb válasz: Mit szívtál ember?

Mit szívtál ember?
Szõke, kék szem :) Miért érdekel?
A kérdező hozzászólása: És legalább HB megye? :) Csak érdekel. ;)
Nem, Pest megye :S mi ez a nagy érdeklõdés, hm? :)
A kérdező hozzászólása: Csak reménykedem, semmi több. :)
De édes *.* Akkoris gondolkodj már ember, 9 év van köztünk, és jó sok km -.- reménykedj másban
A kérdező hozzászólása: A kor sosem zavart, de nem is ez a lényeg. :)
bocs, nem akartam paraszt lenni, de akkoris áááh mind1, majd találsz vkit, akit nem riasztanak el az érzéseid :)
nem zavar a kor? XD nem vagy Te egy kicsit pedofil? :D
A kérdező hozzászólása: :) ) Egészséges határon belül. ;) 15 marhára nem rossz, szerintem.
De ugye tudod, h beteg vagy? XD Egészséges faszi 24 évesen nem 15 évesek után kajtat, fõleg egy normális 15 éves nem írogat egy 24 évesnek, szal én se vagyok 100as XD ha költözöl P megyébe, akk segáz ;)
A kérdező hozzászólása: Azért egy haj/szemszínt kérdeznék. :D
Bocsi, akk felejtõs :D 15 vagyok XD L De am énis ilyenre vágyom, csak fiúban :D
A kérdező hozzászólása: 24
A kérdező hozzászólása: Feromont, de dögivel.
Látom megártott. Szívj egy kis friss levegõt is.
Nekem nagyon adja a probléma amit a kérdezõ felvetett. Hát keresni kell :D
21:11-nek teljesen igaza van.keresni kell, aztán majd találsz.
A mai lányok többnyire csak az egyéjszakás kalandokból élnek. Nincs könnyû dolga annak, aki szenvedélyes, értelmes, tüzes csajt keres - esetleg hosszú távra.
A kérdező hozzászólása: Igen, két véglet van, van ez a partyrib, megy a dugás, röhögve nyelvezés, dugás, aztán semmi... Másnap már megy tovább... A másikat meg taktikázósan, alattomosan kell becserkészni, aztán meg megijed egy kis eksöntõl... Meg ugye van az a papucsos mûhappy, puszi-szájrapuszi, menjünk el piknikezni, beszéljünk a kutyákról stílus... Igazi vad lány kellene, akivel néha harcolni kellene, de tudnám, hogy nem szúr hátba, szenvedélyt akarok, igazi, vérforralót.
21.11 vagyok Vágom mirõl beszélsz. Minden megvolt a mostani csajommal fél éven keresztül... aztán kihült. És nincs pofám csak ezért mást keresni.
A kérdező hozzászólása: Hány éves volt? Csak hogy tudjam, mégis hány éves korban lehetne ilyen lányokat találni...
Bármelyik tipusú csajból elõ lehet ezt csalni.Csak rajtad múlik. Lehet, hogy az idõzítésed nem az igazi náluk.
Hány éves vagy?
lol, te nagyon brutál vagy XD

Hát van egy lány aki nagyon tetszik és nem tom h jó útón haladok e mivel nem vok egy nagyon szép pasi de m1 az a lényeg hogy közeledek felé?

pl ma oda mentem van egy barátn?je és megkérdeztem t?lük van e sör nyitójuk aztán ezen viccesen nevettek persze nem volt náluk de a sört le ütöttem és 3 asban meg ittuk elbeszélgettünk 1h át tökre jól csak félek hogy barátnak nézz de még nem akarom neki elmondani h be jön mert még nem látom h annyira bírna mit tegyek? Ja ? 15 én 19 am nem ciki a 4 év kór különbség?

Legjobb válasz: Nyûgözd le a helyesírásoddal.

Nyûgözd le a helyesírásoddal.
Kór külömbség árt. valdd be neki, ne legyél kis ratyi.
Szokd meg, hogy helyesen írsz, különben mindenki parasztnak v. cigánynak néz. Egyébként a csajok általában szeretnek idõsebb pasikkal járni, nem hinném, hogy hátrány a korod.
'hát'-tal nem kezdünk mondatot!!!!! általános iskola elsõ osztály.
A kérdező hozzászólása: ezt h akarod érteni?
lol.. ne szivassátok már :P
szerintem rossz úton haladsz! ne az m1-esen haladj, inkább menj át az m0-ásra és gyûrûzd meg a bukszát :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ igen meg kéne de a barátságot onnét mer elvágtam :(
Éssel és háttal is lehet mondatot kezdeni.Nekem ezt mondta a magyar tanárom aki a legértelmesebb tanár volt akit ismertem.És én hiszek neki. Amúgy meg mondd meg neki hogy tettszik neked.ne legyél nyúlbéla.Mondjuk nekem ez a "kórkülönbség" soknak tûnik de ez ízlés dolga :D
A kérdező hozzászólása: ez nem suli hogy iq kelljen fejleszteni hanem egy kérdésre egy választ kérnék de ha ez sokaknak nehéz akkor inkább ne írjanak !!!!
tán fejleszd az iq-dat
hát ilyen korba még igen fõleg hogy õ még csak 15 azaz 9-es úgye ?
A kérdező hozzászólása: azért félek mert kedvelem de elásom magam elõtte ha nemet mond !
"ezen viccesen nevettek" Õk nevettek, Te meg Õket röhögted ki?:D Szerintem ebben a formában sok az a 4év, ha lenne legalább 18-20, akkor elveszne.Mindenkinek szíve joga, lehet, hogy éppen jól kijöttök majd, ha egyáltalán lesz belõle valami...
A kérdező hozzászólása: jól van nyelvtan tanárok akkor olvassatok más kérdéseket oké nem helyes írás órán vok elvégre!!!
A kérdező hozzászólása: nem 10. es
Az idõsebb fiúkat kedvelik a lányok, pont jó ez a korkülönbség! Menj el oda bulizni, ahova õ jár, hívd meg valamire, keress vele közös témát, bátorság! A lányok értékelik, ha a pasi kezdeményez. Viszont ne azzal kezdj, hogy milyen gyönyörû vagy, barátkozzatok, beszélgessetek...

12 éves lány vagyok, 160 cm magas növésű. A súlyommal ( ami 46 kg, vagy annak határa) vannak problémáim. Félek, hogy túl sok ez egy 12 éves lány számára. Nagyon szeretek tornázni, sportolni. Szoktam futni?

Vannak napok, amikor csak reggelit, ebédet, és vacsorát eszem, közöttük semmit, de a súlyom nem csökken? Mit tegyek?

Legjobb válasz: 160cm-hez a 46kg nem sok, én is ekkora vagyok és 45-46kg, bár én 17éves. De a kor ilyenkor nem számít, mert a magasságodhoz képest teljesen jó a súlyod. de ha mégis annyira zavarna, akkor napi ötszöri étkezés, kis adagokban, egészséges ételek, és mozgás. meg napi 2-2,5 liter víz. még nõni is fogsz bõven, úgyhogy ne akarj fogyni! :)

160cm-hez a 46kg nem sok, én is ekkora vagyok és 45-46kg, bár én 17éves. De a kor ilyenkor nem számít, mert a magasságodhoz képest teljesen jó a súlyod. de ha mégis annyira zavarna, akkor napi ötszöri étkezés, kis adagokban, egészséges ételek, és mozgás. meg napi 2-2, 5 liter víz. még nõni is fogsz bõven, úgyhogy ne akarj fogyni! :)
utolsó..de bizony nézni kell, hány éves...egy 160 cm-es nõ és egy 160 cm-es 12 éves között óriási a különbség ám;)
Nem azt kell nézni, hogy hány éves vagy, hanem azt, hogy milyen magas... Ennyi erõvel egy 80 éves lehet 100 kg, mert már idõs? Butaság... Egyáltalán nem vagy kövér, sõt.. Viszont ha így érzed, akkor sportolj! De ne koplalj/diétázz, mert még fejlõdik a szervezeted, és kárt tehetsz magadban, ami ha nem is most, majd késõbb, idõsebb korodban nem kis gondokat okozhat! :)
Jó a súlyod, ne fogyj, ne fogyózz, és kérlek, ne azt nézd, a barátnõid, osztálytársaid hozzád képest hány kilók ugyanolyan vagy minimálisan eltérõ magassággal.
Ja! én gimiben 48 voltam és teljesen átlagos, mikor fõsulin fogytam 46ra, na az gebe volt....(van képem, ezért tudom)
Lehet neked erõsebbek a csontjaid...
mert õ gebe pont jó a súlyod, magasságod, jó vagy, vakációzz, olvass, zenélj, kézmûveskedj! Jó pihenést!
A kérdező hozzászólása: Énis gondolkodtam ezen. Azt nem említettem, hogy most megyek majd 7. évfolyamba. Az akkor még barátnõmnek említett lány most 8.-os lesz, és 36-40 kg. Ez miért van? Akkora mint én..:(
jézusom, már a kis pisisek is kezdik...
Lesz még ennél nagyobb problémád is, 2-3 év múlva, mikor nõsz.
a 46kg a 160cm-nél az alsó határ.még most fogsz nõiesedni...
nem kell fogynod! ne hogy fogy! a test sújod normális!

Nagyon utálom elveszteni a kontrollt a lányok felett. Hát?

Általában a lányok 80%-át el tudom csábítani, de ha valami rossz történik (bizalmatlanság, stb), akkor elvész a kontroll, és nem tudom újból fenntartani azt, amit azel?tt. Mit tegyek? Szörny? ez.

Legjobb válasz: Kicsit állítsd le az egódat és fogadd el hogy nem mindneki van érted odáig...

Kicsit állítsd le az egódat és fogadd el hogy nem mindneki van érted odáig...
Akkor maradj egy mellett és ne csinálj hülyeségeket ami miatt ne bízna benne. Ha meg te nem bízol benne akkor nem neked való.
Hát szerintem ide nem nagyon kell fortély. Van olyan aki megbocsájt, és van olyan aki következetes és nem. Szerintem amúgy sem jók semmi az ilyen praktikák. Önmagadért kell hogy szeressenek.
Ne menj jegyellenõrnek! :D
Hogy ne nyomulj? Nem olyan vészes, mint hiszed. Ülj le beszélgetni a lánnyal, majd hagyj egy kis idõt neki, hogy mérlegelje, mit is akar tõled. Kedveskedj neki, ne beszélj túl titokzatosan, hívd el valahova teázóba, kávézóba, ahol nyugi van, hogy igazán megismerjétek egymást. Elõbb utóbb, ha feloldódik, és maximálisan bízni fog benned, biztosan keresni fog õ is. És máris nem neked kell nyomulnod. (: Remélem segítettem. 19/L
A kérdező hozzászólása: Na jó, akkor itt a kérdés: hogy NE nyomuljak? Ez most nem vicc, nekem a nyomulás egyik lételemem, sajnos.
Kicsit lassíts, kérdezd meg tõle, hogy hogyan tudnád bebizonyítani, hogy megváltoztál.Modd el neki minden nap, hogy szereted és hívd el randizni.Ne legyenek gyanús pillanatok, másnõre nézés, sms-ezés, telefonálgatás, haverokkal eljárás.Ha mész valahová mindig kérdezz rá, hogy lenne e kedve veled jönni és mondd el neki, hogy majd hívod és hogy õ is hívjon nyugodtan bármikor.Vegyél neki ajándékot, akár csak 1 csokit vagy virágot.Vágódj be és most ne az egódra gondolj.Legyen most ez egy olyan kihívás, hogy te legyél a legkedvesebb és leg aranyosabb, ne nyomúlj, de mindig legyél odaadó.Próbálj olyan lenni mint egy cica és egy gyerek keveréke, aki ígényli a bújást és a szeretet.De azért légy önálló is és segíts neki pl. ha vásásrolni kell, takarítani, fõzni, leckét írni stb.
Nem lehet, hogy pont az a baj, hogy a kontrollra hajtasz, és ezt õ érzékeli is?
A kérdező hozzászólása: Hát - nem felvágásként - durván olyan 30 lánnyal volt dolgom a múlt évben, de ez a lány nagyon lekötött. Miatta "megváltoztam", de nem akar megbocsátani. Most már kedvem sincs igazából máshoz, csak hozzá.
A kérdező hozzászólása: Ó hát én most egy lányét akarom visszanyerni, de nem nagyon megy. Nem ismerem a praktikákat, fortélyokat.
A kérdező hozzászólása: Á, de ez a baj. Tök könnyen szerezhetnék másik lányt, de én úgy szeretem, szeretném, végre, hogy egy, és sokáig.
Mikor beszélgetsz vele, mindig várd meg, hogy kifejtse a véleményét, kérdezd meg mit gondol dolgokról stb - szóval tapasztalatom szerint nagyon fontos hogy meghallgasd. Õt félig kezeld úgy, mintha te magad lennél, hiszen egyenrangú emberi lények vagytok. Gondolkozz, hogy Te miket szeretsz egy emberi kapcsolatban - odafigyelés, megértés, elfogadás, esetleg dicséret vagy bók, kedveskedés, humor, türelem stb stb. A másik is nagyon gyakran ugyanezeket szeretné, csak kicsit másképp, mert más az egyénisége. No a lényeg, hogy ha odafigyelsz rá, végighallgatod a mondandóit, akkor ki tudod találni, hogy Õ mit szeretne - fontosabb az, hogy õ mit akar, mint hogy te mit akarsz, mert a saját akaratodat csak akkor tudod nyomulás nélkül megvalósítani, ha összeegyezteted az õ akaratával. Szerintem hívd el kávézni/teázni/sörözni azzal, hogy komolyan szeretnél vele beszélni. Mondd el azt, hogy milyen voltál, és hogy amióta õt ismered, mennyire megváltozott a felfogásod dolgokról. Próbáld beállítani úgy, hogy hát végül is ember vagy, hibáztál, de beláttad, ezért szeretnéd, ha eszerint tekintene rád. A lényeg hogy próbálj egy tiszta lapot kérni tõle. Ha õszinte leszel, jó eséllyel meg fogja érteni. Minden jót nektek!

A lányomnak a háta nagyon görbe! Mit lehetne tenni vele?

Legjobb válasz: Szakrendelés (hátha valami komoly gond van) és úszás. rendkívül egészséges sport, pont ilyenekre pláne.

Szakrendelés (hátha valami komoly gond van) és úszás. rendkívül egészséges sport, pont ilyenekre pláne.
Esetleg csontkovácsot érdemes, pl Pakó Mihály újpesten. Nagyon jó kezû és nem tesz semmi olyat, aminek rossz következménye lehet.
Ortopédiára menni. Lehet, gerincferdülése van, azt pedig kezelni kell, nehogy nagyon eldurvuljon, és mûteni kelljen.
Lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltban 5000 ft körül egy gumis valamit, amit ruha alatt is hordhat, és ha nem tartja egyenesen magát, akkor elég kényelmetlen tud lenni (hónaljnál vág). Nem tudom, hogy mi az igazi neve, de ha tartásjavító gumit kérsz, biztos rájönnek, hogy mi az. Nekem bevált, csak midig elfelejtem felvenni.
Gyogymasszázs, uszás, gerinctorna..!
nekem az úszás nagyon bejött mert én is elég görbe voltam.most csak kicsit vagyok az:)
Ajánlom a Kettlebell edzést. Nagyon jót tesz a mély hátizmoknak és a törzs stabilizálásáért felelõs izmoknak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!