Találatok a következő kifejezésre: A lányomnak háta (312 db)

Nem nagy baj! Szemétség, hogy más lányokkal szórakozik, mialatt van barátnõje...
Te vagy a srác barátnõje? mert akkor normális. Én se örülnék neki ha a barátom más csajok fenék mutogatós képeit dícsérné.. ha te vagy a csaj aki feltette a képet. Akkor pedig csak annyit tudok mondani, hogy te tetted fel a képet gondolhattad volna, hogy lesznek ilyen kommentárok..:D
A fenékmutogatás és a pasi is szánalmas. Napiszar-növendékek...
vágd képen a csávót, aki meg a seggét mutogatja rúgd seggbe jó erõsen:D kis egós csajok az ilyenek akik mutogatják magukat myvipen vagy iwiwen...
Vágd pofán is, engem is eléggé zavarna egy ilyen, és nem hogy kiverném a balhét, de lehet, hogy szóba se éllnék vele minimum amíg nem keres midnenhol már.!
Egyetértek a ma 15:37-essel... Ha te vagy a pasi bnõje, akkor én szépen bevágnám a durcit (legjobb esetben), és nem foglalkoznék vele, amíg ki nem engesztelne.:P:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!!!egyébként én vagyok a barátnõje!

Németországból megyünk haza (M. o) jövöhéten. Eddíg a lányommal hátul ültem amíg el nem aludt. Most a pa´rom kiszedte a háts´3 ülést, így a buszban maradt az elsö kettö, e´s egy hátrafelé. Felfog tünni a l´nyomnak, hogy menetiránynak háttal fog ülni?

Ugye 1000km-t utazunk.Eddíg melette ültem,de így ,hogy ki lett véve a hátsó három,(5 üle´ses a busz)én az én üle´semmel csak hátra tudok fordulni.Az a gond,hogy hátrafele´nem bírok utazni,mert rosszul lezek.Ìgy nem tudom,hogy fogja a la´nyom bírni az utat.Mondtam a férjemnek is,de ma´kiszedte az üle´seket,mert pa´r dolgot akar haza vinni.

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy elõl a gyerekülés nem használható csak a hordozó, az is menetiránynak háttal. Magyarországon kötelezõ, tehát legyen az autóban. Te pedig elõrefele ülj. Elég komolyan bûntetnek, január 1.-tõl pedig kötelezõ lesz a kódszerinti gyerekülés.

Én úgy tudom, hogy elõl a gyerekülés nem használható csak a hordozó, az is menetiránynak háttal. Magyarországon kötelezõ, tehát legyen az autóban. Te pedig elõrefele ülj. Elég komolyan bûntetnek, január 1.-tõl pedig kötelezõ lesz a kódszerinti gyerekülés.
A kérdező hozzászólása: Van gyerekülésünk.Ùj.A kérdés az lenne, hogy felfog-e tünni a lányomnak, hogy hátrafelé fog utazni, még eddíg elöre(menet iránynak ült)?????
A kérdező hozzászólása: Még annyi , itt 2008 januártól már kötelezö az új számozású üle´sek, hordozók...... Az én üle´sem elöl fordítható, mindkét irányba beköthetö.Csak az a gond, hogy én nem bírok hátra felé utazni:(
Szia! Én csak azt tudom leírni, ami velünk történt meg. A lánykám imád autózni, amíg a babahordóban (menetirány háttal) ült semmi baj nem volt. Amikor váltottunk ülésre és azt már menetiránnyal szemben kellett bekötni, végig nyûgösködte a 300 km-es utazást. Azóta megint semmi baja nincs vele. Próbáld kisebb utakon szoktatni és akkor semmi baj nem lesz.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy a férjem a busszal jár dolgozni, rreggeltöl estig, mi pedig rebekával az audival. jövöhéten pedig utazunk haza.Azért a hétvégén kipróbálom, hogy hogyan reagál. Köszönöm a választ.

Lányok! Fiúk! Hogy szerettek jobban ölelkezni? Szemből? Vagy a lány háttal a fiúnak?

Természetesen nagyon jó szemb?l (szemkontaktus, csók, fenék simizés). De én nagyon szeretem úgy is, ha a lányt hátulról közelítem meg, végig hozzásimulok. Nagyon intim és ilyenkor lehet "tapizni", simizni a csaj mellét... :-) Ritkábban van olyan, hogy a fiút kapja el hátulról a csaj. Ti hogy szeretitek? Melyik van gyakrabban? Melyik fajta mikor jellemz? és ált. melyik fajta tart tovább?

Legjobb válasz: szemály szerint én hátulrol jobban szeretemm ölelni a szerelmem nem tom mért de az olya jó.. 16/f szerintem hátulrol tovább tart

szemály szerint én hátulrol jobban szeretemm ölelni a szerelmem nem tom mért de az olya jó.. 16/f szerintem hátulrol tovább tart
Utcán sehogy mert nem közönségtéma. Otthon meg sehogy mert fekszünk. De az ágyban mindenhogy jó.
Attól függ mi a cél. Ha azt akarom kifejezni hogy szeretem elölrõl, ha a szex (is) a cél akkor hátulról.
hátulról, imádom a puha popsiját 18F
mi szembõl szokunk 21F
A kérdező hozzászólása: 27/F Én mindkettõt szeretem. Szembõl a csók, popsi miatt; hátulról a kebel és has simizés miatt...


Válaszolnak annak, aki bejön nekik.
hogyne írnának. nekem 10 bõl 6 levélre van válasz. és mindegyiknek simerkedés a vége. persze ezekbõl 90 % ban semmi sme lesz, csak beszélgetés. a többi viszont összejön. :DDDD igaz kevés, de utcán, parkban, discoban sincs nagyobb esélyed az tuti. :D
A kérdező hozzászólása: Hát fura, mert utálom a facebook-ot, de nekem eddig csak onnan jött össze tali, 3 csajjal és mindhárommal csókolóztam, közülük egyikkel petting is megvolt és a szex is összejött volna, ha nem jön közbe valami, de mindegy... Akkor is idegesítõ, hgoy ezek a társkeresõk meg szexpartnerkeresõk mennyire nem mûködnek. Egyik szexpartner keresõn tök illedelmes ovltam és még le is tiltott egy milf, nem is tini, hanem milf! Na mondjuk amúgy sem bukom a milfekre, de gondoltam, õk legalább válaszolnak, hát nem...
Azért, mert csak azoknak válaszolunk, akik bejönnek nekünk.
Ha jóképû vagy, visszaírnak azok....

Mi ez a lányom hátán? Kép lent

Most láttam meg, tegnap este nem volt még rajta! Nem váltottam sem mosóport sem fürdetõt! Doki már nincs ilyenkor... Mi lehet?

Legjobb válasz: Bárányhimlõ nem lehet? :)

Bárányhimlõ nem lehet? :)
Ha az, se tudod elkerülni sajnos.Neki jobb ha most túl lesz rajta, késöbb rosszabb lenne.Pattanás az nem ekkora egy pici babán és nem is így néz ki.De persze ne ijedj meg azért.Ha baris, akkor szép lassan elõjön majd több pötty, ami aztán hólyag lesz.De nekem ez hólyagnak tûnik és nem pattanásnak. Enyémnek 9hónaposan volt egy a kulcs csontján, aztán a vállán és hasán lett 1-1, majd egyre több.3napig csak jöttek, de nem volt neki 40-nél több, az biztos.Hasán volt 4-5, karján 6-8, fején a hajas részen 4, az arcán meg 4, lábán is kb ennyi.És abszolút nem viszketett neki.És nem kapta el barátnõmnél sem a baba és a két másik vendég , akik ott voltak sem kapták el és nem voltak még azok pedig.De ugye ekkor volt neki 2pöttye és nem tudtuk mi az még.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem nem bárányhimlõ mert még én sem voltam
Nekünk is így nézett ki a bárányhimlõje és mi sem voltunk olyanok közelében.De ha tényleg az, akkor sem gond ha nem rohansz vele dokihoz, az is sima hintõport ír csak fel és ne menj emberek közé amíg nem száradnak le a hólyagok.
Az én fiamnak (másfél éves) az arcán van ilyen, biztosan valamelyik étel okozta, vagy megcsípte valami, vagy pattanás. Szerintem ne aggódj!
Ez csak egy pattanás szerintem. A fiamon is volt már.
Kérdezõ, ne aggódj, ez csak egy pattanás :)
szerintem csak kicsapta valami
szörtüszõ gyulladás
Nem kell gyerek mellett lenni hozzá. Én 17 évesen kaptam el a bárányhimlõt, se gyerekkel nem találkoztam, se senkivel aki himlõs volt. Ha tényleg bárányhimlõ, akkor rövid idõn belül (max egy nap) sok lesz rajta. Még mindig lehet csípés is.
A kérdező hozzászólása: Ez az egyett vettem észre! Bárányhimlõ? Hát nem voltunk gyerekeknél! Novemberben voltunk bárányhimlõs mellett de nem kapta el! Telóval csináltam a képet és mocorgott amúgy 20 hós a lányom
Himlõ lehet, ha egyre több lesz. Lehet még valamilyen csípés is (pók). Szerintem nem allergia, akkor több lenne.
Egy van vagy több, esetleg terjed? Ha több is lesz, akkor valamilyen himlõre tippelnék, de persze nem vagyok orvos. De lehet pl. ételallergia is. (Az unokaöcsémnek az epres joghurt hozta ki, elég hirtelen.) Viszket? Fáj? Elég homályos a kép, nem látom jól, de ha csak egy van, az akár pattanás is lehet, fõleg, ha inkább fáj vagy nem érzi. Ha viszket, gyanús, hogy kiütés vagy himlõ.
az én fiam ugyanilyen pöttyre szteroidos kenõcsöt kapott a dokinõtõl, mert elvileg ekcéma-féleség...

Mi van a lány hátára írva?

Nem látom, mi van ráírva, lehet, hogy vak vagyok, de ez fontos! Csak a szöveg kell, tudok angolul, onnan már le tudom fordítani. :D

Legjobb válasz: Én sem látom.

Én sem látom.
fuss neki még egyszer, vagy tetesd át a humor kategóriába ;)
A kérdező hozzászólása: Ohohóóó! Most esett, le, hogy miért ezt válaszoltátok!!! :DDDDDD Ez LOOOOOOL! Szóval, mindegy, már rájöttem... :DDDDDD Bakker, de hülye vagyok!

Discoban teljesen idegen lánnyal hogy lehet táncolni? Meddig lehet elmenni? Arra gondolok amikor a lány háttal van a srácnak, és úgy dörgölőznek egymáshoz, azt csak "ismerősök" szokták csinálni?

Elég hülyén tettem fel a kérdést, de új vagyok a disco dologban, nem tudom mi a határ ilyen téren. Minden info érdekelne.

Legjobb válasz: Hátulról csak idióták/amatõrök kezdeményeznek. Szembõl sem az igazi,mert fenyegetõ lehet a csajnak,szerintem oldalról-elölrõl a legjobb. Összepillantasz vele és ha nagyjából jó a jelzése,már mehetsz is oda.

Hátulról csak idióták/amatõrök kezdeményeznek. Szembõl sem az igazi, mert fenyegetõ lehet a csajnak, szerintem oldalról-elölrõl a legjobb. Összepillantasz vele és ha nagyjából jó a jelzése, már mehetsz is oda.
Nekem volt olyan, hogy szembe jött velem a srác, táncoltunk, aztán mögém került, benyúlt a nadrágomba - ezt még hagytam is, majd le akart smárolni - na itt telt be az a bizonyos pohár!
Hagyod, hogy belenyuljon a nadragodba es azt nem, hogy lesmarol?
Hát. Én új voltam discoban (lány vagyok amúgy). Õõ, finoman fogalmazva rámenõs volt mindenki szartak rá mit hogyan illik. Egyszerûen odadörgölõztek és utána nem tûntek el. xD Hihetetlen volt komolyan. És valami 5-en biztos.. persze mindegyik tök részeg volt..
Soha ne mássz rá senkire hátulról, az olyan bunkó dolog, esélye sincs szerencsétlen lánynak kivédeni a támadást, csak utólag küldhet el az anyádba, de addigra már elrontottad a hangulatát, mire jó ez??
A kérdező hozzászólása: Ok ok, értem. Nem akarok semmi ilyesmit erõltetni, csak kérdeztem, mert nem vagyok nagyon benne a témában. Mégis, hogy szokás ezt csinálni egy ilyen helyen? Hogy lehet felcsípni egy csajt ilyen helyen (egyéjszakásra)? Lehet most lenéztek ezért, de szeretném ezt is kipróbálni. Remélem válaszoltok még azért.

Miert szorosodik a lanyom hata?

3 honap mulva lessz ket eves, egy honappal ezelott semmi nem volt most meg mindjart bunda van a hatan. Volt valaki hasonlo helyzetben, el fog ez meg hullni? Emellett csattog is ki a bore (nem piros) foleg a combjan, karjan. Mi tortenik?

Legjobb válasz: Nem sok értelmes jutott eszembe, csak annyi, hogy nem kapott valahogy hormonokat? Ilyeneket talán arra tudnám fogni. De lehet butaság. Vidd el dokihoz. Hátha õ tud rá kielégítõ választ!

Nem sok értelmes jutott eszembe, csak annyi, hogy nem kapott valahogy hormonokat? Ilyeneket talán arra tudnám fogni. De lehet butaság. Vidd el dokihoz. Hátha õ tud rá kielégítõ választ!
Elsõ hozzászólást kiegészítve: lehet, hogy valamilyen hormontartalmú élelmiszer (gyümölcs/hús) miatt? Dokit kérdezném.
És a rezsicsökkentéssel mizu?
meg se fordult a fejünkben ez a gondolat. asszony 120 kiló, én 150. beleszorulnánk a kádba.
Is-is.
Mindenféle póz elõfordul. :D olyan is, h egyikünk feje víz alatt, a lába meg a magasban, a másik kezében. hatalmasakat lehet kádban ökörködni, szinkronúszás ahhoz képest piskóta.
Utolsó.:DDD
szemben

Hogyan pároznak a hörcsögök? A lány a hátára fekszik? Nekem így csinál a lány. Vagy hogy történik ez?

Legjobb válasz: hát..nem fekszik a hátára szerény véleményem szerint... a fiú mászik a lány hátára... úgy mint a többi állatnál... nem??

hát..nem fekszik a hátára szerény véleményem szerint... a fiú mászik a lány hátára... úgy mint a többi állatnál... nem??
Úgy van, ahogy az elsõ válaszoló írta. :)
Nem fekszik a hátára!
Amikor a hátára fekszik az a védekezés...még nem akarja, vagy veszekednek mert nem is fiú aki ment utána.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!