Találatok a következő kifejezésre: A lányomnak éves korába megjött (3 db)

Szerintem igen.
Amilyen hamar csak tudod, vidd el nõgyógyászhoz!
mindenképpen vidd el, mert lehet hogy õ is menne, csak a lányok bátortalanokezzel kapcsolatba, mert az elsõ vizsgálatok rosszabbul érintik a fiatalokat mint egy fogorvosi látogatás. Mindenképpen támogasd..és meg kell elõzni a bajt, mert eleinte lehetrendszertelen, mert a hormonokat még az agy irányítja, de aztán már tudni kellene a szervezetnek , hogy mi a dolga, tehát ha ennyire nem jól mûködik ott valami gond van. Állj mellette akármi is legyen és derítsék ki..hormonvizsgálat, ultrahang , kezelés..ezeket mindenképp követeld ki a dokitól, mert õ nem fogja tudni mit mondjon, segítsége lehetsz, az orvosokra pedig néha rá kell parancsolni! Az is lehet, hogy egy kis gyulladás okozza, tehát nem kell megijedni, de jó a végére járni, mert ha szertetnél unokát akkor nehogy késõbb ezzel kelljen kûzdenie-ezt tapasztalatból mondom, de sajnos nálam az volt a naj, hogy nem megfelelõ orvoshoz jártam és nem tudtam, hogy meg kellett volna vizsgálnia több módon..ezért mindenképpen figyeld a doki hozzáállását! Remélem minden rendben lesz!
Szerintem igen, vidd el.Egyszer kell megjojjon legelsore.Utana 1 evig nem jon es miutan letelt ez az 1 ev utana rendszerezodnie kellett volna.A normalis havi igy kell jojjon.
Igen, mindenképp, ugyanis az elsõ egy évben még normális a ez a sok ingadozás, de utána már be kell állnija!
Szia!Szerintem is vidd el.Én egy 21 éves lány vagyok.És nekem is 14 évesen jött meg volt kicsikét majd megint aztán 15, 5 koromban jött újra.Másfél évig nem is volt.Én nem mettem el akkor nõgyógyászhoz csak 16, 5 évesen szerencsére semmi bajom.Egészséges a hormonháztartásom.De késõn érõ vagyok és nagyon nagyon soványka voltam.Sokáig fiúnak néztek és alig volt mellem.Mára megváltozott a helyzet.De a doki nem árt persze.
Szia! Nem nagyon sovány, esetleg kövér a lányod? Mert az nagyon bekavarhat. Kéne szerintem egy hüvelyi ultrahang, és hormonvizsgálat mindenképp!!!
Szerintem mindenképpen!!! (jó látni, hogy milyen gondos vagy még mindig a 17 éves lányoddal! :) )
én úgy tudom, hogy miután megjön elõször utána rendszeresen kell járni. Jó, nem minden nap, de úgy egy félévben egyszer kéne.. így meg mindenképpen
Ne vidd el sehova!!! Higy nekem! Olvastam, hogy a lányoknak csak 18 éves korra áll be a rendszeres menstruációja.

Szülés után, amikor megjött, szabályos lett a mensitek? Nekem most, a lányom 1, 5 éves korában jött meg, 4 hete. Mikorra várhatom megint?

Szülés el?tt 28-29 napos volt a ciklusom.

Legjobb válasz: Szülés után kerek 8 hétre rá megjött,eleinte szabályos volt,mindig 29 napos,aztán kezdett kitolódni mindig 1-2 nappal.Most már 2 évvel a szülés után visszaállt a régi káosz,mikor hogy 28-26-38-30 naposak a ciklusaim.Majd ha megyek szûrésre kell írassak f.gátlót,kicsit rendszerezze a dolgokat.

Szülés után kerek 8 hétre rá megjött, eleinte szabályos volt, mindig 29 napos, aztán kezdett kitolódni mindig 1-2 nappal.Most már 2 évvel a szülés után visszaállt a régi káosz, mikor hogy 28-26-38-30 naposak a ciklusaim.Majd ha megyek szûrésre kell írassak f.gátlót, kicsit rendszerezze a dolgokat.
mázlista vagy kedves kérdezõ nekem is szülés után pontosan 8 héttel jött meg, mind a két alkalommal és kapásból 28 naposra állt be, soha nem maradt ki
16 honapos a lányom elöször juni 6 volt meg azota se!voltam dokinál nálam minden rendben van de még szoptatok

Már 14 éves elmúltam és még mindig nem menstruálok, már az összes lány osztálytársamnak megjött 11-13éves korukban. Ez olyan bosszantó. A hugom 12 éves és neki pár napja jött meg. Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Nyugi,nincs veled semmi gond,valakinek csak 15-16 évesen jön meg,ha 2 éven belül se jönne meg,akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz,van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb,mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori,hogy aki kisebb növésû az átlagnál,vagy túl vékony,esetleg duci,az késõbb fejlõdik.

Nyugi, nincs veled semmi gond, valakinek csak 15-16 évesen jön meg, ha 2 éven belül se jönne meg, akkor viszont menj dokihoz.Valószínûleg csak nemileg késõbb érsz, van ilyen.Lehet hogy a húgod esetleg fizikailag is fejlettebb, mert pl a fiúknál és a lányoknál is gyakori, hogy aki kisebb növésû az átlagnál, vagy túl vékony, esetleg duci, az késõbb fejlõdik.
Semmi. Mindenki más ütemben érik, te úgy látszik kicsit lassabban érõ vagy. Ne aggódj, 1.) 16 éves korodig nyugodtan várhatsz, teljesen normális, ha akár addigra jön csak meg, 2.) életedben annyit fogsz még menstruálni, hogy eleged is lesz az egészbõl :=). Nézd a pozitív oldalát: amikor a húgod meg az osztálytársaid azon aggódnak, hogy hogyan menjenek a családdal/haverokkal strandra, uszodába, túrázni, te csak lazán mosolyoghatsz. Ha erre gondolsz, mindjárt nem leszel olyan bosszús :=).
milyen jó lenne ha nem menstruálnék:D fogamzásgátlót szedek 10napja és 10napja megvan folyamatosan-.- am nembaj hogy 14 évesen még nem jött meg:) ha 16évesen se fog akkor doki.
Figyu... énnekem 8 évesen jött meg, és az is bosszantó! Nagyon rühellem! Ne várd annyira, mert lesz még idõd "örülni" neki!
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a válaszaitokat, és a megértéseteket!! :)
az utolsóval nem értek egyet abban hogy a "kisebb növésû" az átlagnál az késõbb fejlõdik...155cm vagyok 16 évesen 25éves felnõtt gondolkodásom volt 12-13évesen jött meg
A kérdező hozzászólása: Mondjuk a hugomnak nem értem, hogy jött meg ilyen korban?? :S Fizikailag elég balf*sz és egy 3 éves szintjén gondolkodik.. az a kedvenc idõtöltése, hogy mesét néz és engem bosszant :/
Nem akartam az alacsony növésû lányt megsérteni, de a fiúkra tökre igaz, legalább 70%-ban és voltak kisnövésû osztálytársaim, mi magasak már 11-12 évesen menstruáltunk és a kisebbek, itt fizikálisra is gondolok, mondjuk még a mellük sem nõ, nálunk ez volt, szóval õk akár 13-14, vagy még késõbb.A többi csajjal is akikkel dumáltam akkoriban aki kicsi volt csúszott 1-2 éve.Az hogy dedós annak semmi köze ehhez.
Az 155 cm-s csajhoz annyi, nem mindegy hogy 12 vagy 13.Egy év sokat számít, a gondolkodásnak ehhez semmi köze, valaki agyilag érettebb valaki nem.Nálunk is a magasabb és már fejlõdõ, cici meg ilyesmire gondolok, ott 11-12, a kisebbeknek 13-15.Azért tökre nem mindegy hogy 5.-es vagy 7.-es valaki, nézz meg egy 12 éves fiút is akár, tök mag még, míg egy 13 évesnek elvileg 165-170 cm-esnek, szóval fejlettebbnek kell lennie.A 12 az jó, a 13 az abszolult nem korai.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!