Találatok a következő kifejezésre: A lányom hetes. Lehetséges, (2 db)

A lányom 3 hetes. Lehetséges, hogy nem elég neki a tej egész nap?

Reggeli szopi 100-120gramm.nem mindíg mérem,mert mondják,hogy nem esznek mindi´g ugyanannyit.De du.a mellem sokal puhább,mintha nem lenne benne elegendö tej.

Legjobb válasz: Lehetséges, de akkor igen elörteljes sírással jelzi azt. Ha nem sír akkor elég neki, ha sír és sokat akkor ez lehet az egyik oka.

Lehetséges, de akkor igen elörteljes sírással jelzi azt. Ha nem sír akkor elég neki, ha sír és sokat akkor ez lehet az egyik oka.
A kérdező hozzászólása: Éppen ez az, hogy sír.Jó a nagyobb ok a hasfájása.Maa gyerekorvos i´rt rá homeopátiás kúpot.Csak de.szopizott, majd nem aludt vissza, sírt.10o´rakkor ismét szopizott, e´s akkor elaludt, 14 o´raíg.Szopizott, majd ismét húzta a kis lábait a hasa miatt, de nem alszik.Majd ismét szopizás, egy sor síra´s, és most alszik 17 o´ra´tól. már kivagyo, mert éjjel nem alsunk rendesen, nappal sem, csak a si´rás.
szia, nem lehet, hogy a hasa fáj? reggel természtes, hogy jobban feszül a melled, mivel egész éjjel termelõdött a tej, és általában a babák reggel esznek nagyot (a szervezeted is erre áll rá). de a mell feszessége nem befolyásolja a tej mennyiségét, mivel az szopizás közben it termelõdik. Neked viszont nagyon fontos, hogy egyél sokoldalúan és igyál sokat napközben. esetleg igyál szoptatós teát, ha úgy érzed, hogy nem terelõdik elét tejed. A picit evés után meg próbáld meg függõlegesben tartani és büfiztetni, attól ülepszik a kis gyomrában a tejci, és megelõzhetõ a hasfájás is.

38 hetes terhes vagyok 26 héten 4d ultrahangon kislányt mondtak nekünk. Azóta nem tudták ezt megerősíteni lehetséges h ez változhat? ( a neme) Mert csak lány névvel készültünk

Legjobb válasz: Nekem nem kellett megadnom neveket elõre. A kérdésedre pedig a válasz, azért egy kukacot könnyû kiszúrni, szóval bíznék abban, hogy kislány. ( de sosem lehet 1000%- ra tudni)

Nekem nem kellett megadnom neveket elõre. A kérdésedre pedig a válasz, azért egy kukacot könnyû kiszúrni, szóval bíznék abban, hogy kislány. ( de sosem lehet 1000%- ra tudni)
Csak akkor lesz biztos a neme, ha megszületik. Egyébként nálunk fiú és lánynevet is le kellett adni szülés elõtt, hiába tudtuk, hogy lány lesz.
Általában akkor nem tudják megmondani pontosan, ha lány lesz. Lányra készüljetek :-) És én is úgy hallottam, hogy fiú és lány nevet is meg kell adni a szülés elõtt a biztonság kedvéért.
Fiú névvel is készüljetek, mert azt is kérni fognak. Amúgy tényleg csak akkor lesz biztos, hogy fiú vagy lány, ha már megszületett. Könnyû Szülést! 2 hetes kisfiú anyuja
Ha a 26. héten 4D-n, azt mondták, és azóta sem cáfolták meg, akkor vsz. tényleg lány!
Én ötször szültem, és sosem kérdezték elõre a neveket, csak mikor megszületett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!