Találatok a következő kifejezésre: A lányom hetes (270 db)

12 hetes ultrahangon fiút mondtak, a 18 hetesen lányt, szerintetek tényleg lány lesz?

Legjobb válasz: Szia nekem a 36 hétig lányt mondtak, akkor elõször fiút. Kisfiunk született. A sógornõm is így járt, annyi különbséggel, h a 32 héten mondták elõször h fiú. A kórházban a mellettem lévõ anyuka fiút várt, és lánya lett. Azt a sokkot, ott szüléskor nem szerettem volna átélni! Szóval akkor biztos ha már megszületett! Ne éld bele magad, amig nem teljesen biztos a dolog. És legyen fiú-lány neved is a biztonság kedvéért!

Szia nekem a 36 hétig lányt mondtak, akkor elõször fiút. Kisfiunk született. A sógornõm is így járt, annyi különbséggel, h a 32 héten mondták elõször h fiú. A kórházban a mellettem lévõ anyuka fiút várt, és lánya lett. Azt a sokkot, ott szüléskor nem szerettem volna átélni! Szóval akkor biztos ha már megszületett! Ne éld bele magad, amig nem teljesen biztos a dolog. És legyen fiú-lány neved is a biztonság kedvéért!
Szia! A 12. héten nekünk is fiút mondtak! :) Sõt a 18 és a25 és a 30 hetes uh-n is!Majd komplikációk miatt csak be kellett feküdnöm így 32 hetesen egy kórházi dokinõ csinálta a kötelezõ uh-t és õ azt mondta nézzem meg milyen szépen látszik a méhe...Hát azt hittem leesek az ágyról!A férjem is a szobámban mikor megtudta! :) Kislány lett!
Azt gondolom, hogy az a ritkább, amikor 18 hetes kor körüli uh-n és utána tévednek. Nekem 12 hetesen mondta, hogy fiú, és azóta is kitart mellette, voltunk 4d, és nekünk is egyértelmûen látszott a kis kukac.
Mi tegnap voltunk 4D-n kislányt mondtak, de azt is hozzátették, hogy azért még ne kezdjünk el vadul barbis ruhákat vásárolni, várjuk meg a következõ uh-t...én is láttam a kis nunciát:D De akkor várunk, két hét múlva úgyis megyünk a 18 hetesre;) 16+5 hkm
Nekem a 12. héten mondták hogy fiú lesz. Utána elvégeztettem a magzatvíz-vételt, ahol be kellet jelölni, hogy akarom-e tudni a nemét a gyereknek. És ott is kijött, hogy fiú. Ez pedig ugyebár genetikailag igazolt dolog, nálunk nem lesz meglepi! :)
Félidõ után a 4D-n határozottan látszik a kisfiú zacsija. Aligha lehet összetéveszteni bármivel. Sõt, amikor 28. hét körül leszállnak a herék...
12. hetin fiút mondtak. Utána a 19. heti genetikain lányt és azóta is az. 28 hetes 4d-n egyértelmûen látszott a nunija is:) 37 heteske
A 20. heti uh-on látták elõször, hogy lány, azóta már a 4D-s uh-on is, és még a kórházin 3x. Mindig megmutatta a cunust. Mi bevásároltunk fõként kislány cuccokat, a tesómtól viszont rengeteg vegyes színû ruhát kaptunk, de azért remélem, nem kukacosodik meg, mire kijön. :) Nagyon-nagyon kislányt szeretnénk. :) 30+4 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Jövõ héten megyünk 4D-re, aztán meglátjuk ott mit mutat :)

Az ismerőseim szerint lányom lesz, mert korán (17 hetesen) megmozdult, és nagyon aktív, és hogy ezt a lányok szokták. Ez nem babona?

Legjobb válasz: Hát én ezt cáfolom. Nekem 16 hetesen mozdult meg a kisfiam és végig nagyon aktív volt.

Hát én ezt cáfolom. Nekem 16 hetesen mozdult meg a kisfiam és végig nagyon aktív volt.
Fiam 16 hetesen mozdult meg és nagyon aktív :)
Szia! 13. hetesen és 6 naposan mozdult meg a Babám és Kislányunk lesz (de az uh a biztos). 25 hetes kismama
Szia, Szerintem menjetek el 4d-s vizsgálatra, ott már 100%-osan megmondják neked 17 hetesen és le van a gond. :o)
kiábrándíthatlak? 16 hetesen és 4 naposan mozdult meg az én babám, és január 25én megszültem a világ legszebb kisfiát(nem vagyok elfogult:) )
Ismerõsömnek is már a 15. héten mozgolódott, és fia lett!
Nekem 18 hét után mozdult meg , és lányom van. A tuti az , ha megszületik ha szerencséd van már a 18 hetes uhon láthatod, hogy pöcsös, vagy nem.-)
Nekem 15 hét 4 naposan mozdult meg és kisfiút várok. :-)
A kérdező hozzászólása: Na ugye:-))) Köszi a gyors választ!
szia! szerintem ez nem jelent semmit! az én fiam a 16. héten mozdult meg elõsször, de annyira, hogy a párom is látta!!! és az egész terhesség alatt úszómedencének hasznáta a hasamat. Csak úgy hullámzott jobbra, balra! méha még a lábujjait is meg tudtuk számolni. "megint kismama"

4 hetes múlt a lányom anyatejes és nehezen kakál iszonyatosan nyög órákon át többi lent?

Anyatejes csak mást nem kap és iszonyatosan nyög órákon át hiába tornáztatom néha lázmérõ de csak magától nagy nehezen sikerül szegénynek kidolgoznia.Mit tegyek mert ez kész szenvedés neki hogyan tudnék segíteni neki vagy miért van ez.Valaki volt hasonló helyzetben.Hiába mondom a védõnõnek rá fogja erre is arra is na mindegy...

Legjobb válasz: Nálunk is nagy nyögéssel jön ki a kaka. A lányom már 14 hetes, de nem aggódom, mert nem sír és mikor kijön nagyon megkönnyebbül. :) Egyébként hasfájós illetve sír is miközben erõlködik? Szerintem ne aggódj emiatt, mint minden másba ebbe is bele fog jönni. :)

Nálunk is nagy nyögéssel jön ki a kaka. A lányom már 14 hetes, de nem aggódom, mert nem sír és mikor kijön nagyon megkönnyebbül. :) Egyébként hasfájós illetve sír is miközben erõlködik? Szerintem ne aggódj emiatt, mint minden másba ebbe is bele fog jönni. :)
Többek között ezért (is) vannak a hasfájásra való cseppek. Próbáld ki.
gy pici cukros kamillateát adhatsz neki az székletlazító! Nem kell megilyedni hogy de ilyen pici babának cukrosat??Ettõl a kevértõl nem fog hozzászokni a cukroshoz!

Most 13 hetes a lányom. Januárban szeretném kezdeni a hozzátáplálást. Kéne eltennem télre valami gyümit? VAgy jó lesz az, ami akkor lesz? Alma elvégre mindig van.

Legjobb válasz: Én is ezt kérdeztem pár kérdéssel alattad, de még nem válaszoltak. Nekem is 13 hetes a lányom, de januárig nem húzzuk. Raktam el neki õszibarackot, és meggyet. Ha az elfogy, akkor váltok más kapható gyümire, zöldségre.

Én is ezt kérdeztem pár kérdéssel alattad, de még nem válaszoltak. Nekem is 13 hetes a lányom, de januárig nem húzzuk. Raktam el neki õszibarackot, és meggyet. Ha az elfogy, akkor váltok más kapható gyümire, zöldségre.
Szia! Én kb. 5 kiló õszibarackot raktam el a lányomnak aki a napokban lesz 4 hónapos! Meg 2 kiló szilvát, de lehet, hogy abból még veszek! Hétvégén néztem az áruházakban is lehet kapni fagyasztott szilvát és õszibarackot, vagyis ha nem lenne elég hely a fagyasztotokban akkor meg lehet venni is majd télen, jóval drágább lesz, de legalább nem lesz egyhangú és ismeretlen nyárra ezek a gyümölcsök! A második kérdésre a válasz, ha nem akarsz eltenni gyümölcsöt, akkor szerintem jó a szezonális gyümölcs is, alma fõleg, a körte is a citrusokkal meg vigyázni kell nekem a védõnõ mondta, de engem nem érdekel, azt is fogok adni, mert a banán hasfogó! Az elsõ válaszolónak is írom, de oda is bemásolom majd ugyanezt a választ! Nagyon boldog babázást kívánok majdnem 4 hónapos anyuka!
Szia! Utolsó válaszolónak üzenem, hogy van télen is barack, amit külföldrõl hoznak, és nem tudjuk, hogy milyen vegyszerekkel érlelték kezelték õket, vitamin amit a természetes napfény hiányában gondolom valamilyen speciális lámpával próbálják meg megérlelni, mire a piacra vagy a boltba kerül, majdnem 5-szörös áron, azért olyan "finom és ízetlen" a spanyol eper is már szezon elõtt áprilisban, mint az idényben, ezek után a babádnak add oda enni!! Jó étvágyat hozzá!!!!!
Szia! Tegyél minél több mindent a fagyóba, az a biztos amit te raksz el, tudod milyen. Én raktam barackot, szilvát, körtét és paradicsomot leturmixolva, jégkockatartóba fagyasztva. Télen is lehet mindent kapni, de ki tudja mit honnan hoznak?
Meghámozni, kimagozni mindenképp kell. Utánna döntsd el, hogy darabolva fagyasztod vagy már pürésítve. Én turmixoltam és adagonként fagyasztottam le.
Szia!Szerintem nem kell fagyasztani gyümölcsöt.Elvégre alma banán kapható télen is.És ugyis ezekkel kell elkezdeni a gyümölcsöket.a citrusfélékkel csak óvatosan bánj, mi adtunk neki narancsnak a levét, kiszopogatta nagyon izlett neki.Esetleg barackot azt tehetsz el.
A legtöbb gyümölcs télen is kapható a nagyobb áruházakban. Én nem szeretem a mirelitet, mert ha kiolvad, akkor az már nekem nem az igazi, és nekem az íze sem olyan. Alma, barack általában akkor is van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok. És milyen állapotban kell eltenni a barckot, körtét , szilvát? EGyben, vagy hély nélkül, esetleg turmixolva?

Honnan tudhatom, hogy megvan a 6 pisis pelus? 1 hetes a lányom

Mert mondjuk ha kaki is van akkor nem látni. Keveset eszik a babám? Ha nem kelteném fel akkor szinte egész nap nem enne.Szopizni még nem nagyon akar, igy lefejem neki és probálkozások után odaadom inkább neki üvegb?l. Ugy megissza. vagy hagyjam inkább kiéhezni amig rá nem kényszerül a cicire?

Legjobb válasz: Ha kicseréled érzed a súlyán...legalábbis én érzem, nálunk kaka is van mindegyikben. 2 hetes a lányom.

Ha kicseréled érzed a súlyán...legalábbis én érzem, nálunk kaka is van mindegyikben. 2 hetes a lányom.
Ha nem keretszkedik cicire akkor ne varj kinalgasd.a legrosszabb amit tehetsz ha cumisuvegbol adsz neki, igy nem sokaig fogsz szoptatni.Add neki poharbol vagy kiskanalbol.Nem szabad kieheztetni
Nem csak azért nem akar szopni mert hamar feladtad? Lehet hogy csak elõ kellene fejni egy kicsit hogy könnyebben boldoguljon vele, ne legyen annyira telt a melled. Nekünk ez volt sokáig a módszer, de megéri mert késõbb sokkal egyszerûbb lesz etetni ha szopik!
Ne keltsd fel, majd felkel, ha éhes lesz.És ne adj n eki cumiból, mert akkor leszokik a szopásról.Még igen picike, de nem fog egész nap aludni, ha éhes lesz.Ha állandóan felkelted, akkor honnan tudod, hogy nem kelne fel enni, ha éhes?Legalább 2.5 óra kellene 2 szopi között.(Ha kissúlyú, akkor is kell 2 óra)

Mekora overált vegyek a lányomnak, ha most 11 hetes és 62-68as ruhákat hord?

Legjobb válasz: Szerintem 74-est. Az én fiam most 7 hetes, 62-68asokat hordjuk, és 74es overált veszek neki télire. Kiindulva az elõzõ gyerekeimbõl az lesz rá jó 6-9 hónaposan azért átlagosan 74-es ruhát hordanak.

Szerintem 74-est. Az én fiam most 7 hetes, 62-68asokat hordjuk, és 74es overált veszek neki télire. Kiindulva az elõzõ gyerekeimbõl az lesz rá jó 6-9 hónaposan azért átlagosan 74-es ruhát hordanak.
74
A kérdező hozzászólása: Tél végére sem növi ki? Egyébként 50cm-vel született és most 63 körül van.
Én úgy tapasztaltam, hogy az overálok nagyobbra vannak szabva, mint az azonos méretû ruhák. Az én lányom 5 hónapos volt amikortól már overál kellett. 6-9 hónapos méretût vettem neki, és szinte elveszett benne. Még egy évesem is jó lett volna rá. Érdemes tehát rápróbálni a gyerekre, mert csalós lehet az overál méretezése.

Meddig kancsalítanak a babák? Most 7 hetes a lányom de nagyon durván adja elő néha. Nem kell aggódnom?

Legjobb válasz: 7 hetesen ez még normális szerintem.Nekem mindkét lányom csinálta ezt és bizony tud ijesztõ lenni.Egyik sem maradt kancsal.Ismim a fiát egy évesen vitte kontrollra,majd három évesen kapott szemüveget a kisfiú. Ilyen pici babáknál ez szerintem az erõs figyelem jele,szóval annyira koncentrál arra amit néz,hogy szinte összeakadnak a szemei.Kérdezz rá a védõnõnél,vagy a gyerekorvosotoknál,de nem hiszem hogy gond lesz vele.

7 hetesen ez még normális szerintem.Nekem mindkét lányom csinálta ezt és bizony tud ijesztõ lenni.Egyik sem maradt kancsal.Ismim a fiát egy évesen vitte kontrollra, majd három évesen kapott szemüveget a kisfiú. Ilyen pici babáknál ez szerintem az erõs figyelem jele, szóval annyira koncentrál arra amit néz, hogy szinte összeakadnak a szemei.Kérdezz rá a védõnõnél, vagy a gyerekorvosotoknál, de nem hiszem hogy gond lesz vele.
Szia! Nem kell aggódnod!Az én fiam is kancsalított sokáig, de azt mondta az orvos, hogy 10 hós koráig normális.Most 3, 5 hós, és már nyoma sincs az egésznek.
A babák fejletlen idegrendszere miatt van. Ezért van az is, hogy amikor megszületnek, csak 20cm-re látnak. Ha 3hónapos ora után is kancsalít, akkor lehet aggódni.

Mi a véleményetek? A magzat mozgását illetően. Igaz az, hogy a fiúk kevesebbet mozognak, mint a lányok? Van két lányom, most fiúcskával vagyok terhes.18 hetes.

Legjobb válasz: Én pont fordítva hallottam, és bár kislány még nem volt a pocimban, a kisfiam nagyon aktiv 1-1 napot leszámitva! 35 hetes km

Én pont fordítva hallottam, és bár kislány még nem volt a pocimban, a kisfiam nagyon aktiv 1-1 napot leszámitva! 35 hetes km
Én is hallottam, hogy a fiúk lusták, de inkább a terhesség vége felé. Azt nem tudom, hogy ez csak babona-e.
Szia! Ezt meg tudom cáfolni, mert két fiú van a pocimban és szinte egész nap meg sem állnak!:) ) 29 hetes ikres kismami
Szia! Hát nekünk ez az elsõ babánk, ezért nem tudom, a lányok mit csinálnak, de a mi kisfiúnk egész álló nap szinte meg sem áll. Ennél többet már szerintem nem is mozoghatna! Boldog pocakosodást! 23+2 km
Én kisfiút várok. A 28. héttõl befordult és azóta be is lassult, nagyon oda kell figyelnem, h mozog-e!Van nap, h csak egyszer-egyszer nyomkodja ki magát. Üdv.: 33 h km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, hát nem könnyítettétek meg az aggódásomat ez ügyben, mert elég vegyes tapasztalatokat írtatok. Nekem elöl van a placenta, nem tudom, de talán ez is felfoghatja a baba mozgását, meg hát még csak most léptem be a 19. hétbe. Nektek is jó egészséget és jó babavárást.

Biztos lehetek abban, hogy lány? A doki (mivel a rendelőben a 4 ill a 3 d-s fej is elromlott az uh-on így 2d-vel csinálta a 18 hetes uh-t) azt mondta lány! De hát alig lehetett látni!

Legjobb válasz: nekem a 19hetes 2d-n mondták, hogy kislány. Majd 23 hetesen a 3D-n, majd amikor megszületett :) Amúgy a doki is azt mondja, csak akkor biztos, ha már kint van!

nekem a 19hetes 2d-n mondták, hogy kislány. Majd 23 hetesen a 3D-n, majd amikor megszületett :) Amúgy a doki is azt mondja, csak akkor biztos, ha már kint van!
a doki azért jóval gyakorlottabb. ha alig látsz valamit akkor lány ha van mit nézni akkor fiú!. ha nem bizol meg benne menj vissza egy két hét múlva -amikor megjavitják az uh-t - vagy menjetek el egy fizetõs uh-ra - jobban jöttök ki mintha vesztek egy halom rószaszin kisruhát... és mégis fiú lesz.
Nyugi, attól még az orvos látja. Bár ezt a 2d-t nem értem, akkor csak állóképeket csinált? Az van 2 dimenzióban ugyanis. MIndegy, attól még õ biztos látja. DE szerintem is menj vissza még egyszer, hogy láthasd te is.
Ez milyen ultrahang volt, hogy fejet kellett cserélni? Hüvelyi? És 18 hetesen csinálta? Hihetetlen... Egyébként szerintem lehet tévedés is. Tesómnak is lányt mondtak ilyenkor (hasi 2d uh) és 20 valahány hetesen derült ki, hogy kisfiú.
Ne légy benne olyan biztos, Az én fiam is lány volt a 24. hétig, pedig fõorvos nézte kétszer is UH-on. De kívánom, hogy az legyenb, amit szeretnél. :_)
18 hetesen meg lehet látni szépen, hogy fiú-e vagy kislány. Nálam mindhárom babám ultrahangja itthon van, és amikor kapcsoltak 3ról 2 dimenzióba meg vissza. Remekül lehet látni. Ha gyakorlott a szem ami nézi egybõl meglátja. Legalábbis most legutoljára csak bekapcsolta a gépet, és már kérdezte is, hogy mondhatja-e én is 18 hetes voltam. Mégy úgyis még pár ultrahangra, ahol jobban megnézik, de a kisfiúknak látszik a kis heréjük is, nomeg a kiskuki, a lánykáknál, meg csak kis vonal látszik, ami a szeméremajak.

Ma megyek a 18 hetes uh-ra? Mennyi eselyem van hogy megtudjak mondani azt hogy fiu e vagy lany? Ugy erzem hogy fiu. Erzesre bejott valakinek?

Szerintem eszek vizsgalat elott mivel akkor nyugodtabb es talan jobban lehet megvizsgalni.:-)

Legjobb válasz: 18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tõle semmit.) Az érzésrõl: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)

18 hetesen már látszik, ha mutatja magát. (Már nem kell, hogy tele legyen a hólyagod, mert akkor nem látnak tõle semmit.) Az érzésrõl: Az enyém nem mutatta meg magát, csak a 30 hetes ultrahangon. Addig fiúnak gondoltuk, s Leventének is hívtam, mikor beszéltem hozzá a pocakomban. Aztán kiderült, hogy kislány lesz:)
Ilyenkorra már tutira látszik a neme. Nekem már a 12.héten megmondták, h. kislány (3D-vel nézték). Kisfiút éreztem. Úgy látom a legtöbbünknek épp az ellenkezõje jön be mint amit érzett. Nekem is beindul ha eszem. Sztem elég zajos lehet odabent amikor anya eszik. Üdv: 34 hetes kismama
18 hetesen már lehet, hogy látszani fog. Nekem mindkét gyerekemnél bejött a megérzésem. Amikor a lányomat vártuk, a doki nem mondta meg a nemét, közölte hogy õ nem híve ennek. Én az elejétõl fogva úgy éreztem, hogy lányom lesz. Az lett! A kisfiamnál is megéreztem, én viccesen azt szoktam mondani "megvilágosodtam":) 9 hetes terhesen álltam a konyhában és jött egy gondolat, hogy nekem fiam lesz, és Bálintnak fogják hívni. 21 hetesen látszódott elõször a neme és egybõl mondták, hogy fiú.(pedig a párom mégegy kislány szeretett volna) Szóval nekem bejött a megérzés dolog, de ezzel nincs mindenki így.
Szia. Nekünk csak 20 hetesen mutatta magát. Mindaddig azt éreztem hogy kislányom lesz, amíg az orvos nem közölte, hogy kisfiú, csak ennyit a megérzésrõl. Nekem az evések alkalmával inkább felélénkült, és most is így van. 35 hetes kismama
ÓÓ de kár. Nekem a 12.hét után minden egyes alkalommal mondták, h.lány. Pedig sokszor voltam UH-n azóta kb.6x. Hát nem szégyellõs a drága :-). 4D-n tutira megmondják, addig meg élvezzétek a találgatást.
Szia! Én a 18 hetes UH-on tudtam meg, h fiam lesz. Elõtte igyekeztem nem "megérezni" semmit, mert rossz, ha az ember beleéli magát vmibe, aztán csalódnia kell. Persze lánynak is örültem volna, de a szívem mélyén fiút szerettem volna. Az én babám kaja után sokkal többet mocorog, ahelyett, h nyugodt lenne. De lehet, h jobb is, ha élénkebb az UH alatt, mert akkor több oldalról is meg lehet nézni. Szorítok, h megmutassa magát a babád! 37 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Sajnos fölvolt huzva a lába igy képtelenség volt akármit is mondani!:-(De lényeg hogy jol van es szépen fejlödik!!!!Köszi a válaszokat.Pár hét mulva megyek 4d-re ott talan már nem lesz szényellös!!!!!Minden jot nektek!!!!
Nekem a 12htesen mondta a doki, hogy 90%, hogy kisfiú. És nekem egész terhesség alatt meg sem fordult a fejembe, hogy lányom lesz. Azóta nem láttuk, mert takarta. :) De majd írd le légyszi mi volt a dokinál!
Nekem már 15 hetesen látták, hogy fiú. A 19. heti UH-n pedig még jobban lehetett látni.
A terhesség elejétõl ugyéreztem, nekem fiam lesz.Mindenkinek mondtam, érzem, majd meglátják.16hetesen mondta a doki, hogy kislány.Nem csalódtam.A barátnõm kislányt érzett és fia lesz.Tehát ugylátszik a megérzésünkre nem hallgathatunk.18hetesen már megtudják mondani a nemét.
Nekem - igaz, nem 100%ra - , de azt mondták, hogy lány. Azóta kiderült, hogy tényleg az. (amniocentézis)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!!!!Nagyon varom hogy delutan legyen es ram keruljon a sor.Remelem nem lesz szegyellos!Mindenki a barataim, csaladom mind fiut josolnak!En lanyt szeretnek!De remelem hamarosan kiderul!Minden jot nektek!
Szia. Én megéreztem, megálmodtam, hogy fiú lesz, holott mindig is kislányt szerettem volna. A 16-ik héten egyértelmûen megmutatta a kukacát, és tényleg fiú lett. Ma már nem adnám 100 lányért sem. Szóval nekem bejött. Boldog babavárást! 1 hós kisfiú anyukája.
Szia! Én 17 hetesen és 3 naposan voltam és tisztán látszott, hogy lány. Nagyon meglepõdtünk, mert teljesen olyan érzésem volt, hogy fiú lesz. De nem csalódtunk :) Ittam elõtte egy pohár colát, ezt javasolták, hogy ettõl jobban mocorog, így is lett. Nálam is úgy van, ha eszek, utána sokkal élénkebb, akkor indul be igazán! :) ) Minden jót! 20 hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!