Találatok a következő kifejezésre: A lányom elött nagyon (15 db)

Nagy baj ha biszex vagyok? El kéne hallgatnom ezt a lányok előtt vagy csak akkor kéne elmondanom ha kérdezik? 18f

Legjobb válasz: Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.

Bajnak nem baj, de nem tagadhatod le a lány elõtt, mert nem lenne tisztességes.
Szerintem is mindenképp mond el!Ahogy elõttem is mondták ez egyre elfogadottabb.Én sosem tagadtam és nem igazán volt ebbõl problémám, egy lány sem dobott ezért.
Szerintem is jó ha el mondod, vállald fel nyugodtan ez ma már szinte teljesen hétköznapi, csak nem mindenki vállalja. És biztos lesz olyan aki meg érti sõt talán még kis kalandba is bele megy...
6 Egy értelmes ember ez miatt nem fog otthagyni.
Szerintem is jobb, ha minél elõbb megbeszélitek ezt. Egyébként nem baj, de a bnõdnek tudnia kell róla véleményem szerint.
Engem ugyan nem zavar az ilyesmi, de jobb szeretem ha valaki õszinte és szerintem jobb ha megmondod.
Én személyszerint azt tapasztaltam, hogy Pesten ez már egyre elfogadottabb dolog. Szerintem mondd el nyugodtan, nem lesz belõle baj. 20/f bi
Úgy tisztességes ha minél elõbb elmondod, vannak akiket az ilyesmi zavar vagy taszít, és mindkettõtöknek jobb ha ez hamar kiderül. Nem jó megoldás a "majd ha kérdezi".
Jól tetted, hogy nem voltál még fiúval. Ezután se tégy ilyet!
A kérdező hozzászólása: ma 08:34 És ha csak leszopnék valakit, azt utána nem lenne gáz elmondani?
Talán nem is az lenne igazából gáz, hogy elmondod. Hanem, hogy megteszed. De lehet, hogy ez még belefér a kíváncsiság kategóriájába. Az is lehet viszont, hogy ha ez az alkalom nagyon jó lenne neked, végül a fiúk mellett kötnél ki. Ami persze megint csak nem baj. Nehéz nektek, biknek okosat írni. Úgy gondolom el, hogy van egy út, amin haladtok. Eddig rendben. De elágazik az út és a biszexuálisak mindkét irányba szeretnének menni! Viszont ezt nem lehet. Nem lehetsz egyszerre két helyen. Tudod, aki egyértelmûen homo, vagy egyértelmûen hetero, az el tudja dönteni, hogy az elõbb említett útelágazásnál merre menjen! És most vissza az alap kérdéshez. Nézd, ha nem kérdezi és nem mondod el, az nem hazugság. De ha kapsz egy egyenes kérdést, akkor légy õszinte! Nem tudok jobbat kitalálni!
Nomost, így végigolvasva: Magad biszexnek tartod, de nem voltál még férfival, és csajt keresel. Ez esetben teljesen felesleges elmondanod, mert nem sokat számít!
én imádom a bi fiúkat szóval nem lenne gond :é 19L
Engem lány létemre zavarna :S Vizuális típus vagyok, és nem szeretném tudni, mit csinált volna az illetõ, mielõtt összebújunk...Elég nyitott vagyok dolgokra, de ezt nem tudnám "félresöpörni". Ráadásul sokszor eszembe jutna, hogy miket kaphatnék el (nemi betegségeket). De ez úgy tisztességes, ha kapcsolatot kezdesz valakivel (komolyabb), akkor elmondod neki, hogy tudjon dönteni!
A lanyok bizonyos szazaleka is biszex, es ok sem tudjak, hogy mit kene tenni. A legjobb ha a lany tud rola, es toled, igy nagyobb eselyed van arra, hogy talalsz egy biszex lanyt, es mindketten orulhettek.
szerintem az elején mondd el, sajnos a legtöbb így is ott fog hagyni, de jobb tisztázni az elején
Végigolvastam megint a válaszokat. Azon morfondírozom itt, hogy az, ha nem beszélsz róla, nem hazugság! Nem tudom, ismered-e Deák Bill Gyula mûvészetét. Egyik lemezén van egy sor: "Ha nem kérdeznek semmit tõled, válaszolni nem kell!" Tehát, ha nem kérdezi tõled senki, akkor nem kell beszélni róla. De ha a lány egy pontosan erre vonatkozó kérdést feltesz, akkor már meg kell mondani az igazat, mert ha nem így teszel, az már tényleg hazugság! Hát, nem könnyû, az biztos!
A kérdező hozzászólása: persze ha egy lány biszex akkor neki örülni kell mint FÉRFI de ha fiú az az a lányokból undort vált ki.Én elviselném bármilyen ferde akármilyen szadista mazohista lenne a barátnõm és akkor még én mondanék igazat hát nem fogok;)
Ez a bajom nekem is! A lány tök mind1, hogy milyen perverz vagy beállítottságú, 1 újára 100 pasit talál, de, ha a fiú más egy kicsit az átlagostól, az kb olyan, mintha fertõzõ beteg lenne. Én 30 éves vagyok, bi és passzív és én is sokszor gusztustalannak tartom magam emiatt és nem is találok lányt, aki elfogadná, pedig szeretnék kapcsolatot és az, hogy más vágyaim is vannak, nem jelenti azt, hogy automatikusan megcsalnám, csak szeretnék õszinte lenni és szeretném, ha elfogadnának így, elég tré ez a helyzet
nekem elmondanád egy randin már tuti sikered lenne:PP 20/L
Meg fog lepni de senkit nem érdekel :) A párkeresésben megdupláztad az esélyeid, de más hatása nem sok van a mindennapokban. Az más ha ezzel próbálod eladni magad és mindenkinek a képébe tolod. Pl képzeld el hogy iszogatsz a bárban melléd lejtek csini feszülõ dresszben, hozzád simulok és ezzel nyitok: "Szia én nagyon biszex vagyok." Jó mi? Ellenben kb vallásról és politikáról is elõbb esik szó egy ismerkedésen általában mint arról hogy milyen a nemi identitásod és ez áll a mindennapokra is. Átszexelt éjszaka után gyengéden megsimogatlak és odasúgom a füledbe: "Te különben én biszex vagyok szóval egy lánnyal is elbánnék de ez jól eset"... vagy nem tudom. Remélem érzed a helyzetek abszurditását. Ha valahogy mégis szóba kerül ez többnyire az 'édes hármas' valamilyen szintû felvezetésekor szokott menni és ha a partner hozza fel (bármilyen ártatlanul is) ezzel tõled akarja megtudni hogy mi lenen a véleményed az iylen játékról, illetve vajon belemennél e. Biztosra veheted, hogy azért mert õ benne lenne. Onnan meg neked elõny megint csak a biszexualitásod - ki tudod elégíteni ha akarod ezt a vágyát. Ezzel "kérkedni" felesleges.
A kérdező hozzászólása: Nincs barátnõm de köszi a válaszokat :) remélem ha odáig jutok egy lánnyal nem fog elhagyni csak emiatt, mert amúgy még nem is voltam fiúval
A kérdező hozzászólása: Ezt a kapcsolat elején érdemes elmondani.Vagy ha leszólítok egy lányt az utcán pl akkor mondjam el neki szia biszex vagyok lenne kedved ismerkedni?
Az én véleményem az hogy akkor mond meg amikor már úgy érzed elég komoly a kapcsolatotok és tudod hogy meg bízhatsz benne. Vagy az elején is puhatolózhatsz célozgathatsz és ha láthatóan nem irtózik tõle akkor vágj bele.
A kérdező hozzászólása: Értem köszönöm :)
Nem baj. Titkolni nem kell, én nem szégyellném a helyedben, de te döntöd el, el akarod-e mondani. Ha feljönnek az eddigi exek, akármi, megemlítheted, de én nem tartom olyan fontosnak. Engem nem zavarna, ha a pasim biszex lenne. 21L
Én 29 vagyok bi és nem tudok róla beszélni. Lányokkal amúgy is nehezebben megy a kapcsolatteremtés, mert kellõen frusztráltnak érzem magam emiatt. Egyszerûen nem érzem jogosnak, hogy velük legyek. Hozzátartozik, hogy olyan környezetbõl származom, ahol ez még mindig tabu és bûn és nem lehet róla nyíltan beszélni.
SOHA DE SOHA NE MONDEL!!!!!! lefognézni és gy udoritó féregnek fog tartani. elég megnézina "lányok mi a véleményetek a bisex fiúkrol?" és hasonló kérdésekre érkezõ válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Elozo lany vagy?
Biztos akkor is elnézõ lesz mikor haza jön a munkából, mikozben te a Bélával hemperegsz.
Még annyit, hogy ha komoly kapcsolatod alakul ki egy lánnyal, akkor azért attól kezdve hanyagolni kellene a fiúkat. A helyedben én ezt tenném.
A kérdező hozzászólása: Elozo nem voltam meg fiuval ;)
Szerintem mond meg nyiltan az elejen, hogy nem vagy buz1 csak szereted a kakasos nyalokat XD
Keress olyan nõt aki nem foglalt.
Felebarátod feleségét ne kívánd!
Nem az a legszörnyûbb, hogy hiszel Jézusban, az a legjobb ami veled történhetett! :) Szerinted ez helyénvaló dolog? Te mit szólnál hozzá, ha a te feleségedrõl derülne ugyanez ki? Szerinted az egy egyenes nõ? Ha csak megismerkedtetek abban mi titkolnivalója lehet, ha nem történt semmi? Szerintem találsz majd magadnak egy értelmes, kedves, õszinte lányt! Ha fontos neked Krisztus megváltása, akkor szerintem Krisztus tanítása is!
Jézus azt mondta, hogy aki szereti Õt, az megtartja a parancsait. Ne csak szép szavakkal szeresd Jézust, hanem tettekkel is. Felebarátod házastársát ne kívánd! Nehéz dolog a szívnek parancsolni, de gondold el, mit érezhet a nõ férje, ha kiderülne. Ne tegyél tönkre egy családot! És amúgy igazat írt valaki elõttem: milyen nõ lehet az ilyen? Gondolod, hogy ha a férjének hazudik és titkolózik, akkor neked nem fog? Inkább keress egy egyenes, tisztességes lányt!
Szépen lassan távolodj el. Férfi nõ barátság nem létezik, neki pedig megvan már az életében amit egy férfi adhat neki, így ez csak a te önzõ igényeidrõl szól, amivel egy házasságot is tönkre teszel. Hagyd, keress magadnak szabad lányokat és fiú barátokat.
Úgyis megbocsát majd.
Az nagyon jó dolog ha nem akarsz vele testiséget. Az, hogy szerelmes vagy belé még nem nevezném bûnnek. De ezt a szerelemet plátóian kell megélned és át kell hogy konvertáld egy mély testvéri szeretetté. Ez idõvel isten segítségével sikerülhet.
A kérdező hozzászólása: Igen.igazatok van.csak jó vele idõt eltölteni.nem akarok testiséget.
A kérdező hozzászólása: Kössz Hazard!! :) ;-)
ne játsz a tûzzel, elõbb utóbb testiségben is el fogtok bukni!!! ez komoly, az ördög teljesen behálóz. ez házasságtörés, és annak a bûnnek komoly következményei vannak. ez a kapcsolat biztos hogy nem az Úrtól van! csillapítsd le magad, és várd meg a neked kirendelt lányt. Visszatekintve ezt a nõt egy parázna kísértésnek fogod majd látni.
Imádkozz sokat, Isten tudja, hogy miként kell ezt az ügyet megoldani!
Ha én lennék a férje, nem lennél a szívem csücske. Minimum elzavarnálak a közelébõl örökre, egy péklapáttal.
Ugyan.. Ki a rossebnek kell más nõje? Szenvedjen a franc, boldogítsa a férje, az a dolga:)
Ha nem akarsz magadnak problémát azonnal felesd el ! És kérj bocsánatot Istentõl. Példabeszédek 5, 1-11: Fiam! az én bölcsességemre figyelmezz, az én értelmemre hajtsd a te füledet, Hogy megtartsd a meggondolást, és a tudományt a te ajakid megõrizzék. Mert színmézet csepeg az idegen asszony ajka, és símább az olajnál az õ ínye. De annak vége keserû, mint az üröm, éles, mint a kétélû tõr. Az õ lábai a halálra mennek, az õ léptei a sírba törekszenek. Az életnek útját hogy ne követhesse, ösvényei változókká lettek, anélkül, hogy õ eszébe venné. Most azért, fiaim, hallgassatok engem, és ne távozzatok el számnak beszédeitõl! Távoztasd el attól utadat, és ne közelgess házának ajtajához, Hogy másoknak ne add a te ékességedet, és esztendeidet a kegyetlennek; Hogy ne az idegenek teljenek be a te marháiddal, és a te keresményed más házába ne [jusson]. Hogy nyögnöd kelljen [élet]ed végén, amikor megemésztetik a te húsod és a te tested. Példabeszédek 6, 20-29 : Õrizd meg, fiam, atyád parancsolatát, és anyád tanítását el ne hagyd. Kösd azokat szívedre mindenkor, fûzd a nyakadba. Valahová mégy, vezérel téged, mikor aluszol, õriz téged, mikor felserkensz, beszélget te veled. Mert szövétnek a parancsolat, és a tudomány világosság, és életnek útja a tanító-feddések. Hogy a gonosz asszonytól téged megõrizzenek, az idegen asszony nyelvének hízelkedésétõl. Ne kívánd az õ szépségét szívedben, és meg ne fogjon téged szemöldökeivel; Mert a parázna asszony miatt [jut az ember] egy darab kenyérre, és [más] férfi felesége drága életet vadász! Vehet-e valaki tüzet az õ keblébe, hogy ruhái meg ne égnének? Vagy járhat-e valaki eleven szénen, hogy lábai meg ne égnének? Így van, valaki bemegy felebarátjának feleségéhez, nem marad büntetlen, valaki illeti azt! Példabeszédek 7, 1-5 21-27 : 1-5 : Fiam, tartsd meg az én beszédeimet, és az én parancsolataimat rejtsd el magadnál. Az én parancsolataimat tartsd meg, és élsz; és az én tanításomat mint a szemed fényét. Kösd azokat ujjaidra, írd fel azokat szíved táblájára. Mondd ezt a bölcsességnek: Én néném vagy te; és az eszességet ismerõsödnek nevezd, Hogy megõrizzen téged a nem hozzád tartozó asszonytól, és az õ beszédeivel hízelkedõ idegentõl. 21-27 : [És] elhitte õt az õ mesterkedéseinek sokaságával, ajkainak hízelkedésével elragadta õt. Utána megy; mint az ökör a vágóhídra, és mint a bolond, egyszer csak fenyítõ béklyóba; Mígnem átjárja a nyíl az õ máját. Miképpen siet a madár a tõrre, és nem tudja, hogy az az õ élete ellen van. Annak okáért most, fiaim, hallgassatok engem, és figyelmezzetek az én számnak beszédeire. Ne hajoljon annak utaira a te elméd, és ne tévelyegj annak ösvényin. Mert sok sebesültet elejtett, és sokan vannak, akik attól megölettek. Sírba vivõ út az õ háza, amely levisz a halálnak hajlékába. Shalom.

Miért változom meg azoknak a lányok elött akik érzelmileg nagy hatással vannak ugymond barátnönek képzelném el öket?

De akiket átlagos találok és jól néznek ki azokkal játszani a macsót ,de az elözző esetben nem megy ,inkább szégyelös meg félnénk vagyok

Legjobb válasz: Ha külföldi vagy, egész jól megtanultál magyarul. Ha magyar vagy, akkor kevésbé.

Ha külföldi vagy, egész jól megtanultál magyarul. Ha magyar vagy, akkor kevésbé.
A kérdező hozzászólása: *De akiket átlagosnak találok és jól néznek ki azokkal eltudom játszani a macsót , de akik nagyon megfognak , érzelmileg azoknál szégyelös meg félénk vagyok.
Mert náluk úgy érzed, tétje van a dolognak, illetve tiszteled õket.
A kérdező hozzászólása: Igen, de náluk valahogy nem tudok bátrabb lenni és nem tartanak férfinak, ha kicsit zavarodott vagyok , de a lényeg hogy tudok velük beszélgetni, táncolni bókolni stb.csak hát bátrabbnak kéne lenne és nem az szégyelõs jófiú lenni.

Ma nagyon beégtem a lány előtt?

Ma megbeszéltük egy lánnyal,(én szeretem),és megcsókoljuk egymást.Kettesbe is voltunk,de egyikönk sem merte megtenni az els? lépést,mert még ez lett volna az elsó mindkett?nknek.Énis féltem megcsokolni,meg a 'pillangók'.Úgyhogy adtam neki csokit valentin nara,és utánna ott áltunk a hidegben,és beszflgett?nk.Hétf?n megint megprobálkozncánk.Valami tanccs vagy otlet,hogy hogyan kezdjúnk hozzá.Minen jó:hogy megöleljem e k?zbe,mennyire hajoljak,megfogjam e a kezét,mikor csukjam be a szemem.mit mondjak neki elótte,mennyire nyissam ki a szcm,hogy csincljam.stb

Legjobb válasz: akármit csinálhatsz, egyedül azt ne, hogy ráírsz fészen, mert tuti nem áll veled szóba a helyesírásod förtelmes

akármit csinálhatsz, egyedül azt ne, hogy ráírsz fészen, mert tuti nem áll veled szóba a helyesírásod förtelmes
Egy pofa házi pálinka randi elõtt, és nem lesznek pillangók, még a bokorba is beviszed a csajt ;)
A kérdező hozzászólása: 14/f õ 13/l de ne azt nézzétek hogy milyen fiatalok vagyunk
orrotok*
Ne b*sztassátok már szegényt. Figyelj: ha kettesben vagytok végre, akkor odalépsz hozzá lazán, átkarolod a derekát, a szemébe nézel és szépen közelítesz hozzá az száddal, mikor már majdnem összeér az oorotok rámosolyogsz, aztán lassan lehunyod a szemed, és megcsókolod :) Utána már menni fog mint a karikacsapás. De azt is elmondom, hogy kb. ez az utolsó esélyed, hogy ne nézzen teljesen töketlennek, mert igen, ez a valentin napi vagy mikor eléggé égés volt, fõleg neked, mivel te vagy a fiú. De gondolj arra, hogy õ is akar veled smárolni, szóval nyert ügyed vagy, nem kell félned. Szedd össze magad és tedd meg ;)
A kérdező hozzászólása: lehetséges, de azért holnap újraprobáljuk
Véleményem szerint a csaj is beégett.Nem lehet hogy még nem vagytok erre felkészülve?Ne erõltessétek!Ez magától kell jöjjön, és ha eljött az ideje hidd el meg fog történni, úgy, hogy nem lesznek ilyen kérdéseid.
A kérdező hozzászólása: az utolsónak köszh, majd nézek, és hátha jól sül a hétfõ :-)
Szia! Én is ideges voltam az elsõ csók elõtt, de hidd el, alaptalan. Majd jön magától minden, ha tényleg ennyire tanácstalan vagy, akkor nézz meg pár videót youtube-n. Ha beírod, hogy how to kiss, akkor sok minden ki fog rá jönni, de hidd el, nem lesz semmi gond. Ne agyalj, csak csináld!:) 18/L
A kérdező hozzászólása: köszönjûk emese.talán próbálj meg beirni este 11kor egy ilyen szöveget érintõs telorol.am ez meg nem helyesíró verseny
Uramisten! Elõször is azt javaslom, hogy tanulj meg helyesen írni! Hidd el jobb lesz. Tanccsot nem tudok adni csak tanácsot! Hogy mennyire nyisd ki a szád? Nos szerintem 2, 67 cm-re! :D Mikor csukd be a szemed? Miután találkoztatok rá 3 perc 30 másodpercre! De pontosan akkor! Elóte ne mondj Neki semmit, maximum elõtte! A valentin nara az nagyon szép ünnep lehet, bár én még nem hallottam róla! :D Nagyon tetszik, hogy teljesen új szavakat találsz ki! :D Nálam a csincljam viszi a prímet! ;) A helyesírásod egyszerûen "fantasztikus"!! Melyik iskolában tanítják ezt az írásmódot? Én is megszeretnék tanulni így írni, a magyar már unalmas!
Oda mész és egyszerüen lekapod... nem kell nagy dobra verni egy kis csókót... és nem muszáj egybõl nyelvel támadni :)
A kérdező hozzászólása: vagy 1 órától alszok 7ig, vagy 10töl hajnal 4íg.és érintõképernyõs telóról vagyok fent. És nemtudom h kezdjünk hozzá
Na sipirc aludni és figyelj nyelvtan órán! Amúgy ha mindketten akarjátok akkor miért nem teszitek? Na de tovább ne haladjatok! :)
Persze, nem lehet elég korán kezdeni.
A kérdező hozzászólása: #2 ijen idõsen? :D csak egy csók #3 tudom, élõbe jobb beszélni, és mire nokia c5-03-mal kiirtam ezt a kérdést, nem a helyesírásra törekedtem.
A kérdező hozzászólása: a 15. Válaszoló válasza nagyon feldobott.valahogy így lesz.csak erõt kell venni magamon, mert ha a közelébe vagyok, elakad a szavam, lefagy az agyam, remegek.h8lyeségeket bes9élek. Köszi a jó választ

Lányok, nők, ha nagyon nagyon erős a mensitek mit nem szégyeltek a párotok előtt hordani?

Éjjel én ilyenkor mindég átázok,már azon gondolkozom hogy éjjelre egy törölköz?t teszek a bugyimba, remélem hogy a férjem nem kap infarktust... ,hasonló tapasztalatok?

Legjobb válasz: szerintem, egy nagyobb betét és két nagymamabugyi és nem fogsz átázni...ha törölközõ kell, akkor inkább menj nõgyógyászhoz mert az nem normális mennyiség már

szerintem, egy nagyobb betét és két nagymamabugyi és nem fogsz átázni...ha törölközõ kell, akkor inkább menj nõgyógyászhoz mert az nem normális mennyiség már
Szerintem nem kell törölközõ, jó nagy adag vatta is megteszi, és egy fenék alá érõ póló/hálóing.
tampon.. Amúgy én ilyenkor mackónadrágba alszom, az valahogy biztonságot ad :)
szia:) egy férjnek meg kell érteni ezt a dolgot:) amúgy próbáld meg úgy, h hagyományos bugyit veszel fel, és két éjszakai betétet raksz be, duplán...és a bugyi jól tartsa a betétet, ez fontos:) vagy ami még tuti, az a tampon és betét együttes használata:) remélem segítettem:)
Én is a nõgyógyászt javasolnám. A nagy vérzés pl. vérszegénységet okoz, és ki tudja, mitõl van.
Tampont szoktam estére használni, mert amikor átáznék éppen, akkor mindig felkelek, mert olyan mintha buborékolna, vagy nem is tudom :D, és olyankor gyorsan kiszaladok cserélni. De régen, amikor betétet használtam, mindig vérfürdõt rendeztem, mert nem éreztem, hogy pl hanyatt fekvésnél hátrafolyik :S:D
Lehet kapni direkt nagyon erõs vérzésre való betétet. nekem ilyet adtak a kórházban nõgyógyászati mûtét után. ha ezt stabilan beteszed egy szorosabb bugyiba, akkor nem fogsz átázni.
Senkivel nincs baj, ez attól függ, kinek hogy állnak hozzá az emberek a környezetében. Van akinek toleránsabb a férje, van akinek kevésbé. Megjegyzem, a legtöbb férfi mindenesetre elég rosszul viseli az ilyesmit. Genetikailag így vannak kódolva:) )
A kérdező hozzászólása: Ez a törölközõs trükk egy barátnõmé, õ is betétet hord de ha nagyon megvan neki egyszerûen berak egy törölközõt és ráhúz még egy bugyit. Ha átázik ...nem ázik át. Én nem tudom elképzelni hogy hogy nem zavarja, de õ rá se ..., hogy mindenki látja. Velem vagy vele van probléma?
Én is a tampon+éjszakai betét kombinációt tudom ajánlani. Ha ez sem elég este kellj fel minimum 1x cserélni, én is így szoktam az erõsebb napokon :S Párom elõtt nem szégyenlem. Sajna volt oyan hogy elfogyott a tamponom és betéttel átáztam, nem csinált belõle nagy ügyet, mire lezuhanyoztam kicserélte a lepedõt és indult a benzinkutra tamponért :) Mindig kérdezi hogy fáj e a pocim amikor megvan és ha fáj akkor simizi XD
Engem nem zavar, bármit felvehet elöttem, mert ez egy természetes dolog, nem kell szégyenkeznie emiatt.
A kérdező hozzászólása: Nálunk még egy kicsit tabu a téma, én éjjelre nem használok tampont , nálam is az van hogy hiába az éjjeli betét hátul mindég kifolyik. Nem tudom mi rosszabb látvány, reggel pecsétes naci vagy este kidudorodó akármi
tampont+betét. egy mamabugyi és nadrág. bár szerencsére nálunk ez nem "titok", tudja a férjem, hogy nagylány vagyok és hamar túllép rajta. :) de baromi kellemetlen, ezt tudom.
Egyébként ha ennyire erõs a vérzésed, az nem normális, én megnézetném magam egy dokival.

Nagyon gáz, ha fiú létemre van egy érző szívű, empatikus, megértő, érzékeny, egyfajta, művészi, gyengéd lelki részem is, amellett, hogy ezt minden erőmmel rejteni szeretném a lányok és úgy általában az emberek előtt?

Nem akarok gyengének látszani, szerencsére elég jól tudom leplezni, de ha egyedül vagyok van, hogy egy film, zene vagy csak úgy az élet meghat, néha elkönnyezem magam emiatt, de mivel a lányoknak erős állat kell, mindig tudtam ezt eddig rejteni, mégis rájötte, hogy egy igazi kapcsolathoz elengedhetetlen az őszinteség, már így is sok mindent eltitkoltam vagy hazudtam lányoknak elegem van ebből, szeretnék egy olyan kapcsoaltot, ahol őszinték lehetünk egymással és mégsem gáz vagy taszító, mondjuk, hogy van egy ilyen érzelmes részem is.

Legjobb válasz: Én is ilyen pasi vagyok,de még soha egy nõtõl sem kaptam azt,hogy ez visszataszító lenne. Légy önmagad!!! Norbi

Én is ilyen pasi vagyok, de még soha egy nõtõl sem kaptam azt, hogy ez visszataszító lenne. Légy önmagad!!! Norbi
de aranyos. ja nem az.
Ugyanilyen voltam. Õszinteség a legfontosabb, aki nem fogadja el az érzõ éned az nem is szeret!
A gáz nem itt kezdõdik, gyermekem.
Sosem értettem, miért akarjátok ezt letagadni...mindig is egy ilyen fiúra vágytam, és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.
Az a gáz, hogy ezt rejteni próbálod.
Orulok neki, hogy ilyen szemelyisegfuggo vagy, nagyon ritka. Mar csak hasonloan erzelmes not kell talalnod.
Az én barátom is ilyen volt az elején a kapcsolatunknak. Pont ezért szerettem belé, mert érzelmes volt és õszinte. Egyáltalán nem gáz. sõt... Szeretném, ha most is ilyen lenne... Úgyhogy... ne változz meg mások miatt soha!
Nem gáz... az ember amúgysem felelhet meg mindenkinek, neked kell eldönteni hogy olyan akarsz-e lenni mint a többség, és elrejted az igazi énedet, vagy vállalod... lehet így szûkül a kör a lányoknál de az biztos hogy õszintébb és normálisabb kapcsolatra találhatsz. Ha választanom kell, nekem ezerszer inkább ez jön be, én is ilyen vagyok csak lányban. A volt barátom is ilyen volt amíg szeretett, aztán megunt, utána már közönyössé vált, de sosem tudnék másmilyen emberrel lenni, és szerintem még sok lány keres hasonlót szóval ne aggódj.
Az nagyon nem normális, ha a két pupillája nem egyforma nagyságú. Menjen orvoshoz, sürgõsen.
azért jött velem össze mert mindíg fingok :D
Alap. Átnyújtod a vörös rózsát és közben megy a gatyóba a géppuskaropogás. :D
Ha kufircolni akar, mindig a fejemre durrant az asszony egy jó csípõset.
Muszáj fingani, különben elszenesedünk.
Bazz, ez az oldal jobb, mint a 9gag! :D
Meg leszek kövezve, de engem nem zavar. Persze versenyt nem rendez, meg nem röhög rajta, de ha kell, akkor kell, ne fusson már ki a szobából, ha rájön. Szellõztetni tudok, ha nagyon erõs. Õt se zavarja, ha nekem kijön. Ettõl sokkal gusztustalanabb dolgokat is meg fog élni egy pár, ha sokáig együtt vannak.
barátom kezdetben inkább kiment a wc-re vagy a konyhába fingani, és kb 8-9 hónap után fingott elõttem. nem zavart, valahol örültem neki, hogy ennyire el tudja engedni magát mellettem és nem akar "viselkedni". sajnos azóta elszemtelenedett és állandóan fingik, jó büdöseket :DD de én így is szeretem! :)
Az a jó, ha a csaj szájába fingasz.
11-es vagyok Kettõnk közül amúgy is én tartom a csúcsot ilyen téren. A második karácsonyunkat töltöttük együtt tavaly, ültünk nagy romantikusan kettesben a kanapén, és két hatalmas tányér töltött káposzta után elengedtem életem legsûrûbb, legszagosabb fingját. Komolyan, azt a szagot korábban elképzelni sem tudtam volna, azt hittem, hogy ott helyben felfordulok. Elszörnyedve és egyben meghatottan nézett rám barátom, és csendben súgta oda, hogy ez már aztán valami, igazán büszke rám. Szerencsére a szagfelhõ megmaradt körülöttünk, a többiek nem érezték a szobában. Úgyhogy ezek után már semmit nem tehetek szóvá neki.
Már az elsõ randin böfögött a barátom (söröztünk), fingani talán három hónap után fingott elõször, akkor már együtt éltünk. Lehet, hogy elõtte is, de azt még nem hallottam :D Amúgy nem tartom gusztustalannak, természetes dologról van szó. Tehát ha egy szobában vagyunk, nyugodtan engedje el a galambot, nem zavar sem a hang, sem a szag, de direktbe ne csinálja az orrom alá, mert az bunkóság.
Ennyire unatkozol hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozol? :DDD
az elsõ randin
Megjegyzem asszony sem különb :p
Nem tudom mikor pukizott a barátom elõször de azóta napi szinten megy:DNem tartom gusztustalannak egy 2 éves kapcsolatnál ez elkerülhetetlen.18/L
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Ennyire unatkozok xDD Na meg nagyából érdekel is. Mert az milyen már hogy oda dörrentesz egy nagyot az orra alá :DDD
2-3 hónap.
Úgy 2 hónap után... azóta versenyt fingunk :DDD

Hogyan éreztessem a barátnőmmel hogy nagyon szeretem? Mi esik egy lánynak jól? Mit kell napközbe és este a szex előtt csinálni hogy tudja ő az életem értelme? !

A szexnek szinte mindig ugyanúgy állunk neki,lehet ebbe kéne valamit változtatnom hogy jobban érezze hogy szeretem?A napok felét együtt töltjük szeretnék neki a nap folyamán is kedveskedni de nem tudom mivel vagy mit szeret egy lány?!mivel tudom éreztetni hogy igenis fontos és nem csak a szex miatt?!eddig 1 barátn?m volt 4évig és nála is ellaposodott a kapcsolatunk.. értelmes válaszokat szeretnék köszi! 21/F

Legjobb válasz: ölelgesd csak úgy, adj a homlokára puszit, igen a homklokára. azt nagyon jó. én imádom. néha csak úgy jegyyezd meg, hogy õ tökéletes neked, öleld meg csak úgy hátulról, és a nyakát közben karold át (igen a nyakát és nem a melleit) simogasd az arcát csak úgy meg ilyenek.

ölelgesd csak úgy, adj a homlokára puszit, igen a homklokára. azt nagyon jó. én imádom. néha csak úgy jegyyezd meg, hogy õ tökéletes neked, öleld meg csak úgy hátulról, és a nyakát közben karold át (igen a nyakát és nem a melleit) simogasd az arcát csak úgy meg ilyenek.
add neki a bankkártyád
Az elsõ mond valamit; hallgass rá!
Elsõ ez nagyon jó :D Ha így van akkor hidd el tudja, még csak abból is ha ránézel.

Három napos fesztiválra megyek, és nagyon gátlásos lány vagyok. Nem tudok pisilni, ha valaki a wc előtt áll. Mi lesz így velem, amikor majd sorban kell állni a wcnél?

Nagydologra gondolni sem merek, hogy lehet megoldani, hogy 3 napig ne kelljen nagywcznem?

Legjobb válasz: hidd el ha igazán fog kelleni akk nem nézed majd h ki áll az ajtó elõtt hanem leülsz és kinyomod XD ennyi az egész ;)

hidd el ha igazán fog kelleni akk nem nézed majd h ki áll az ajtó elõtt hanem leülsz és kinyomod XD ennyi az egész ;)
Gondolj arra hogy 1.senki nem hallja(Te sem hallod más mit csinál bent).2. mindenki jár WC-re-ez totál természetes dolog
Attól függ milyen fesztivál. A normálisabb részen vannak normál wc-k.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom hogy lehetek ilyen nyomi... De köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: De akkor se megy, ha már nagyon kell! Egyszer Görögbe mentünk, 24 órás volt az út. Többször megálltunk pisiszünetre, de egyetlen egyszer sem sikerült. Bár ott csend volt, mindenki azt várta mikor végez a másik. Egyébként nem egyedül megyek, haverokkal.
A szükség nagy úr :) Még jót is fog tenni, talán a gátlásaid is megszûnnek majd ezután ;)
Egyedül mész? Hidd el senkit sem fog érdekelni, hogy te mit csinálsz a WC-n. ;)
Ha nagyon fog kelleni úgysem tudsz mit kezdeni mint választani a kettõ közül: vagy a gatyádba csinálsz nyilvánosan vagy elfáradsz a wc-re. Kézfertõtlenítõt azért nem árt vinned.
Nem közvetlen a vécé elõtt állnak és olyan nagy a zaj, hogy úgysem vesz észre senki semmit. A gátlásaidtól úgy lehet megszabadulni, hogy végiggondolod és meggyõzöd magad, hogy felesleges ennyire parázni rajta. Próbálkozz ezzel!
komolyan csodállak hogy bírtál ki 24 órát pislantás nélkül?????? am meg képzeld csak el h ott van a suliban is a vécé minden kihallatszik akár akarod akár nem és senki nem törõdik azzal h a másik oan volt odabent mint egy elszabadult locsolócsõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!