Találatok a következő kifejezésre: A lányoknak probléma h (5 db)

Szerelmes vagyok egy lányba és szerintem ő is többet érez irántam mint barátság. De az a probléma h bevallottam neki az érzéseimet és erre azt mondta, h nem tudja mit érez. De nem szeretné elrontani a barátságunka. Ti mit tenétek? Mit gondoltok róla?

+ azt mondta jobb lányt érdemlek.

Legjobb válasz: Tipikus sablonszöveggel jött a lány. Ettõl gázabb formája nincs a visszautasításnak. Mondd meg annak a lánynak, hogy egyenesen beszéljen veled, mert neked õ kell(és nem érdekel a többi "jobb lány", és a kapcsolattól a barátság is csak jobbá válik. Szerintem jobb a szerelem, mint a barátság, feltéve, ha viszonzott.) Ha még így sem lép feléd, akkor hagyd. Majd talán felébred késõbb, és rájön, hogy nem kellett volna ennyiben hagynia a dolgot. 17/L

Tipikus sablonszöveggel jött a lány. Ettõl gázabb formája nincs a visszautasításnak. Mondd meg annak a lánynak, hogy egyenesen beszéljen veled, mert neked õ kell(és nem érdekel a többi "jobb lány", és a kapcsolattól a barátság is csak jobbá válik. Szerintem jobb a szerelem, mint a barátság, feltéve, ha viszonzott.) Ha még így sem lép feléd, akkor hagyd. Majd talán felébred késõbb, és rájön, hogy nem kellett volna ennyiben hagynia a dolgot. 17/L
Nem akarlak elkeseríteni, de ez a "te jobbat érdemelsz" duma tipikus lerázás. Még ha tényleg így is lenne, ha valaki szerelmes, akkor ezt nem így látja.
Ez már friendzone.
döntsd el, hogy melyikõjük kell neked, szerintem a szülinapossal jobban jársz, mert az nem hezitált :P de ez a te döntésed, ez csak egy vélemény ;)
A kérdező hozzászólása: Sehogy, sajnos. Érzem , h még mindig közeledik, de márt nem tudom mit tegyek. Azóta voltam egy születésnapi bulin és a születésnapossal voltam egész éjjel, smároltunk is és nagyon jól éreztem magam vele. Azóta írunk, beszélünk de még nem érzem azt amit az elõzõnél éreztem. Még vele is beszélgetek azért.
6-os vagyok na mi volt?:) a csóktól amúgy nem kell fosni :D nekem szar volt, senkinek se tökéletes az elsõ, de szerintem nem az a lényeg hogy milyen a csók, hanem hogy csókolózol azzal a bizonyos lánnyal és ez rohadt jó érzés :)
A kérdező hozzászólása: Most nemsokára fogok vele beszélni, õ is szeretne a kapcsolatunkról. Majd leírom , h mi volt. Smárolni még nem smároltam senkivel, ezért nagyon félek , h ha megcsókolnám és szar lennék akkor még annyira se érdekelném mint még elõtte.
16F ugyanilyen helyzetben vagyok, szó szerint ugyanezeket ezeket mondta amikor elõször elmondtam neki hogy szeretem, akkor járt valakivel, és szakítófélben voltak, akkor azt mondta, hogy "erõsen latolgat". azt mondta hogy nem akar velem járni mert túl fontos vagyok neki hogy elvesszen. mondtam neki hogy barátok nehezen maradnánk mert sokszor van olyan alkalom amikor le akarom smárolni(pl átölel, fogom a kezét stb.), de mivel barátja van ezért nem tettem.aztán szakítottak, és pár nappal utána elhívott magához filmezni, és mondta hogy anyja este jön haza, ebbõl én azt vágtam le hogy akar tõlem valamit. próbáltam átkarolni/hozzábújni de egy kis idõ után mindig odébbfeküdt. aztán mielõtt mentem haza kibökte hogy már jár valakivel, egy másik pasija van. aztán lekísért, leültem motoromra, õ meg mellém, beszélgettünk errõl hogy mi legyen a barátságunkkal ilyesmik, aztán átkarolt, én is õt. aztán úgy voltam vele hogy több mint fél éve szerelmes vagyok belé, meg akarom csókolni már jó ideje, más alkalmam úgysem lesz, barátja meg egy köcsög ezért leszarom, szóval ja, lesmároltam.és visszacsókolt :) ezután megkérdeztem hogy mit gondol rólam és azt mondta hogy adjak neki idõt, gondolkoznia kell. pár nap múlva rákerdeztem, hogy akkor hogy döntött és azt mondta hogy a pasijával akar maradni, és a legfõbb érv az volt, hogy én igaz hogy rendesebb vagyok mint a pasija de vele nagyon jó a szex. én még szûz vagyok szóval nem tudom és õ sem tudhatja milyen vagyok az ágyban, na mindegy. rájöttem hogy kicsit ribanc a csaj, hát ez van, tovább kell lépnem, viszont barátok már tuti nem leszünk. szerintem nyomulj rá, mostmár vesztenivalód nincs, mert barátok nem maradhattok ezután, legyél határozott és magabiztos, csókold meg mindenképp, ha kell többször is, és ne foss, hogy nem tudsz csókolózni, nekem is vele volt az elsõ csókom, fogalmam sem volt hogy hogyan kell csinálni, de jött magától :D és amúgy nagyon jó érzés :) remélem segítettem, majd ha akarod írd le üzenetbe, hogy mi történt, szívesen olvasom :D
Én is jártam így nem is egyszer. Borzasztó érzés. Pedig minden jel arra mutatott, hogy õ is szeretné. A helyzet: neked már nem jó barátként vele. Láthatóan õ nem akar a barátnõd lenni, ha belemenne, ímmel-ámmal tenné, és az nem lenne jó egyikõtöknek sem. Ami neked az egyetlen választás, ami nem fog sokáig fájni, az az, hogy esetleg még egyszer megpróbálod, aztán ha nem jön össze, hagyod a barátsággal együtt az egész lányt a fenébe. Esetleg pár hónap után közeledhetsz hozzá megint, ha még mindig jónak látod a lányt, de akkor már direkt azzal a céllal közeledj felé, hogy a barátnõd legyen, esélye se legyen félreértelmezni a szándékodat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, még átgondolom és majd lépek még egy utolsó utánit. Viszont barátság meg nem lehet mer ugye el kellene felejtenem meg miegymás és akkor nem is beszélhetnénk ami a barátság lételeme.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is a születésnapos lesz a befutó. :) Õ szeret, de én még nem érzem azt amit kellene, de majd idõvel :) A másikra meg nem várhatok örökké. Ha nem tud dönteni én nem fogom várni.

én egy 23 éves lány vok! A problémám h tobb mint 4 éve van párom és ugy érzem h nem szeret nem bujik nembeszélget velem nem akar velem lefekudni mar egy joideje elbeszelgetem mar vele de semmi változás?

segitsetek lécike egyutt lakunk kivagyok o 28 éves

Legjobb válasz: Ellaposodott az életetek. Újíts egy kicsit, szerezz be izgatóbb tuhákat, fehérnemûket és az ágyban is találjatok ki új pózokat, játszatok szerepjátékot.

Ellaposodott az életetek. Újíts egy kicsit, szerezz be izgatóbb tuhákat, fehérnemûket és az ágyban is találjatok ki új pózokat, játszatok szerepjátékot.
utolsó hozzászóló se lehet több tíznél..a menny az az égbolt.. esetleg menj. nem???
23:26-nak...te aztán segítõkész vagy "barátom"!!! 23:28-nak...OTT A PONT!!!! :D Kérdezõ: lehet, hogy már nem tudtok egymásnak semmi újat nyújtani...kihült a kapcsolat...eljött az idõ, amikor már nem tud a másik jelenléte annyit adni, hogy VELE foglalkozz, ne pedig magaddal. Vagy megért és kitart melletted, vagy...ezt már nektek kell tudni
ELSÕÕÕÕÕÕ
Te biztos, hogy nem vagy 23 éves a helyes írásodból ítélve... te kb. 13 körül lehetsz. Szerintem menny aludni, holnap iskola.
Hát lehet, hogy nála kihült valami, amit még magának sem akar bevallani.nEM TUDOM HOGY 4 ÉV UTÁN A SZERELEMBÕL ÁTALAKULHAT E SZERETETTÉA DOLOG, MERT EZ VISZONYLAG KEVÉS IDÕ, BÁR MEGLEHET.Szóval, lehetséges, hogy megunt, vagy unalmassá vált az élete veled(már bocsi)Lehet felkéne pezsdítened, újjítani, meglepi ezzel azzal(nem ajándékot venni)elmenni kirándulni, új helyeket felfedezni, a szexben is újjítani kicsit.Nem ismerem a barátodat, nem is akarok következtettni, de nem lehet hogy van valakije?Mióta kezdõdött el nála ez, amit leírtál?Adja isten ne így legyen , hogy van más, de tudod a pakliban minden benne van.19L
Olvastam valahol, hogy 1-1, 5 év a SZERELEM átlag életkora. Nagyon kevés embernél (kb. 1-2%) van az, hogy a szerelem rabjává válik, vagyis élete végéig szerelmes egy lányba... :D a mázlisták:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat és megfogadom!ja és nem járok már suliba egy céget vezetek 23 évesen ezt még hozzá tettem!???
Mivan? 10es? milyen mértékegység?
A kérdező hozzászólása: mitnemlehet érteni...?túl jócsaj hozzám...:/
A csajok nem csak a szépséget nézik, hanem azt is hogy mennyire tudnak veled elbeszélgetni meg nevetni.. nem e vagy unalmas társaság :) stb :D mutasd felééé bokokkal hogy "megszeretnéd kapni" :) pl. milyen jool néztél ki ma :) meg ilyesmi!
A kérdező hozzászólása: ezigy elég közhelyesen hangzik...:)
Ja 10/10 a csaj.. Értem. Szívás. Már tuti benne vagy a "legyünk csak barátok" zónában.
A kérdező hozzászólása: :S
Én is hasonlóképp szenvedek. Van egy totál jó csaj, akivel jókat beszélgetünk, imádom õt, de nem merek kezdeményezni, mert nem vagyok valami nagy szám kinézetre.
Ez tuti hülyeség, nem hiszem, hogy egy jó csaj csak Adonisz kinézetû hapsikra bukna... miért ne lehetnél neki szimpatikus, mert jó veled beszélgetni, értelmes, kedves vagy, jó a humorod, stb. Hidd el, a jó nõk többségének nem az üresfejû macsók kellenek.

Az lenne a problémám h. két éve együtt vagyok a barátommal. Volt már köztünk intim dolog több alkalommal is. De még a mellemet nem mertem neki megmutatni, mert nagyon szégyenlem hogy kicsi:S mit tehetnék ez ügy érdekében? Egy 16 éves lány

Legjobb válasz: Ha szereted a párod, ami eléggé valószínû, mivel már 2 éve együtt vagytok, akkor nem kellene elõtte szégyelleni magad, így fogad el, így szeret a kis melleiddel. 16 vagy, még nõhet, ha nem akkor késõbb esetleg plasztikáztathatod, ha ennyire zavar. De hidd el, ha már 2 éve vele vagy, nem ez számít igazán. Amit az elsõ belinkelt, attól még nem fog nõni a melled amúgy. Nekem is kicsik, el kell fogadni ezen nagyon nem lehet változtatni, mint ahogy mondjuk a testsúlyodon.

Ha szereted a párod, ami eléggé valószínû, mivel már 2 éve együtt vagytok, akkor nem kellene elõtte szégyelleni magad, így fogad el, így szeret a kis melleiddel. 16 vagy, még nõhet, ha nem akkor késõbb esetleg plasztikáztathatod, ha ennyire zavar. De hidd el, ha már 2 éve vele vagy, nem ez számít igazán. Amit az elsõ belinkelt, attól még nem fog nõni a melled amúgy. Nekem is kicsik, el kell fogadni ezen nagyon nem lehet változtatni, mint ahogy mondjuk a testsúlyodon.
szerintem még éretlen vagy a szexualitáshoz, ezért még várj egy kicsit a dologgal.ha nem fogadod el a tested, és évek múltán sem tudsz megnyílni a párodnak, akkor az egésznek semmi értelme. ezt miért a mûvészetek kategóriába írtad???
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást 14:25 :)
A kérdező hozzászólása: és a többieknek is ;)
Egy éve vagyok együtt a párommal, rengetegszer volt köztünk "intim dolog" ahogy te mondod. Kicsi a mellem de nem érdekli, nem ez a fontos ha az ember szeret valakit, hidd el. Ha a párod ezt nem így gondolja, nem érdemel meg.
szerintem nyugodtan mutasd meg neki, had érjen hozzá, had szeresse csak. régen én is ilyen voltam, mert kicsi a mellem, de mióta van egy párom, akinek nagyon nagyon bejön, azóta nem érdekel, hogy mekkora. pedig az elõtte levõ nõjének hatalmas nagy mellei voltak. de engem így fogadott el, így tetszem neki, így szeret. lehet, hogy titkon nagyobbra vágyik, de nem hiszem. ha szeret, akkor elfogad ilyennek és különben meg azt mondja sok pasi, hogy a kicsi sokszor jobb, mint a nagy lógós. szóval örülj, hogy a tiéd nem tõgy és nem lóg! :) 28/L
Növeszd meg. Sok sikert hozzá.

A lányoknak lehet probléma h körül vok metélve?

15 éves srác vok...

Legjobb válasz: A férjem is körül van metélve,és sokkal jobb így a szex...Én úgy tudom,hogy a körülmetéletlen fütyi több bacit megtart mint a körülmetélt.De ez már csak részletkérdés.

A férjem is körül van metélve, és sokkal jobb így a szex...Én úgy tudom, hogy a körülmetéletlen fütyi több bacit megtart mint a körülmetélt.De ez már csak részletkérdés.
Problémád sztem nem lesz, max mondjuk ha én találkoznék egy körülmetélttel érdekelne, hogy más mint az "átlag" és megnézegetném:p Na jo én csak kiváncsiskodnék egy pár percet és utána rádvetném magam az illetöre akit nagyon szeretnék:)
utolso hozzaszolo. Azert jobb mert az illeto tovabb birja. Legalabbis nekem ez a tapasztalatom. es a pasim azt mondta, h nem olyan erzekeny ott meg higenikusabb es ezert szoktak itt errefele csinalni.
Hát az én barátom körül van metélve, de nem mondanám, hogy nem érzékeny neki ott lennt. Szeintem sokal érzékenyebb így, és absyolut nem birja tovább. Na de ez gondolom változó.
Max azoknál lehet probléma akik nem komálják a zsidókat;)
Nem csak zsidoknal divat a korulmeteltseg hanem araboknal es az angolszasz orszagokban is. Az en pasim is korbe van metelve es nekem nem gaz, tovabb birja a sex-et mert nem annyira erzekeny neki ott ami nekem csak jo! egyebkent en is ugy hallottam h a korulmeteletlen futyin tobb baci telepszik meg es jobban kell mosakodasnal tisztitani. szerintem nem gaz egyaltalan. ne izgulj.
Probléma csak akkor lehet, ha nem tisztálkodsz rendesen, mert a körülmetélt péniszen sokkal több baci telepedhet meg és átadhatsz valamit a lánynak. Erre figyelj csak, amúgy más gond nem lehet. Ha pedig magára a látványra gondolsz, nyugi, ha szeret a lány, akkor nem lesz ebbõl sem baj.
A kérdező hozzászólása: ZSidó nem vok ugyh...xD:D
A kérdező hozzászólása: Ok megnyugtató..:D Mondjuk kevesebb baci telepszik meg ezt én is hallottam..meg h jobb a szex ez nem tom mennyire igaz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!