Találatok a következő kifejezésre: A lányoknak probléma (208 db)

Hölgyeim (18+)! Most őszintén, egyszer s mindenkorra zárjuk le a kérdést! Mennyire probléma ha egy fiú 20 felett szűz, nincs túl sok tapasztalata a lányok terén?

Írjátok oda a korotokat is és részletes választ is adjatok!

Legjobb válasz: miért lenne probléma?? -.- azért mert gimiben nem húzott meg minden lányt, nincs semmi baj vele.

Az hogy valaki tini korában szintén tini lányokal szexelt az még nem azt jelenti hogy sok tapasztalata lenne a nöknél általában pont ellenkezöleg szex téren lehet van némi de maga a nöi lélekben nincs tapasztalata attol hogy szexelt oda ez kevés :)
miért lenne probléma?? -.- azért mert gimiben nem húzott meg minden lányt, nincs semmi baj vele.
miért lenne probléma?
Egyáltalán nem az. Volt ilyen partnerem, elõször kicsit furcsának találtam, viszont egyrészt szerelmes voltam, másrészt nagyon odafigyelõ, jó partner volt az ágyban. Késõbb volt még egy ilyen partnerem, szintén csupa pozitív dolgokat tudok elmondani. Egyetlen probléma a korai magömlés lehet, de ez viszonylag hamar "elmúlik". Az meg csak plusz pontot jelent, hogy ilyen partnerrel egyáltalán nem kell félni a nemi úton terjedõ betegségektõl :)
Az én barátom 20 éves volt mikor összejöttünk, és szûz volt. Azóta is együtt vagyunk (5 éve), szóval nem probléma. Miért is lenne az? Nem értem. Manapság az a divat, hogy minél korábban, fiatalabban elveszítsék a fiatalok...ez a probléma.
Ha könnyûvérû hölgyekkel kezdesz, ott inkább lehet probléma. Hacsak nem jótündérek is egyben:)
Bárcsak szûz pasim lenne, nem kéne aggódnom a volt csajok miatt. Bár akkor meg azért aggódnék, hogy biztos csak megakar húzni, hogy túl legyen már rajta. De ezt is kilehet küszöbölni. Nem kell rögtön lefeküdni senkivel.
Nem hinném, hogy ez probléma lenne, sõt :) Az a gázabb, ha túl korán (13-14 évesen) elkezdi a szexuális életet. 26/L
A férjemnek én voltam az elsõ de tökéletes volt vele mindig is!!! :) 8 éve vagyunk együtt:) Én örülök ennek, mert nem kell összehasonlítódni senkivel és mindig tudok neki újat mutatni:) )
NEM probléma, ha neked nem az. Az, higy mások mit gondolnak, megkérdezheted, de neked kell eldöntened, hogy mit teszel, és hogyan vélekedsz! De amúgy én 18/L vagyok, és szûz. És nem bánom...sõt! Szerintem am te se bánd, mert a lányok többségének szerinte ez nem jelent hátrányt! Legalábbis a normálisaknál biztosan nem! Remélem segítettem, gondalataid rendezésében is..:D, de ha csak véleményekre voltál kíváncsi, akkor abban:D
A kérdező hozzászólása: *probléma
Egyáltalán nem baj, csak a buta tini filmek meg sorozatok miatt hiszi mindenki hogy 15 évesen kötelezõ elveszteni.
Most mi értelme van kiírni megint ezt a kérdést? Hányszor akarod hallani, hogy nem probléma? Úgy látom, ez egyedül neked probléma, ha ennyit kérdezgeted, ennyire vágysz a megerõsítésre.
nem probléma!!! 25L
Egyaltalan nem problema szerintem. Nem törvenyszerü, hogy minden fiu 13 evesen elveszti, es vegigmegy a falu lanyain es asszonyain. Van akit ez a dolog egyaltalan nem is erdekel 18-20 eves koraig, es ez cseppet sem baj. Az en ferjem vagany motoros csavo volt 16 evesen mar nagy motorja volt, bomlottak erte a csajok, de ö nem fektetett le egyet sem, mert nem erdekelte akkor meg a szex. Aztan 20 evesen kikerült külföldre, es haveri tarsasaggal elkezdtek kurrvazni. Kurrvaval is vesztette el. Ennyi. Aztan 32 volt amikor megismerkedtünk, en meg 20, es azota imadjuk egymast, nem kell mas neki se, nekem se. NEM BAJ; HA 20 EVESEN SZÜZ VAGY!!!!25N
lemaradt 18 éves vagyok :)
az én barátom 19 volt amikor összejöttünk és szûz és semmi tapasztalata nem volt most vagyunk 1 évesek :) és valaki irta is, hogy az nem baj ha nem mentél végig a suliba minden csajon. Ritka az ilyen pasi, irigylem azt a csajt aki egy ilyen pasit fog ki magának. Abba nincs semmi rossz ha nincs tapasztalatod, ha lesz barátnõd és ha esetleg õ már nem szûz akkor belevezet a dolgokba (hidd el nekem ez egy csajnak jó érzés, legalább is nekem az volt) ha meg õ is szûz, az annál jobb együtt tudtok felfedezni mindent egymás testén :)
Számomra semennyire sem probléma. Az én férjem is elmúlt húsz, mikor elveszítette a szüzességét, ehhez képest teljesen normális, egészséges szexualitású ember. Nem kell, hogy mindenki lyukról lyukra menjen tinikorában. Sõt...
nekem volt 3 szûz barátom, kifejezetten jó velük mert utálok az elõttem levõ lányokra gondolni :)
A kérdező hozzászólása: * tapasztalata
Szerintem elég kevés tini film van, amiben 15 évesen szexelnének. A legtöbb pont az köré épít, hogy 18-19 éves kor körül húúú na most elvesztik a szüzességüket. Csak ez nem reprezentálja a valóságot.

Miért baj az, ha én érzelmes, gyengéd fiúként szeretnék már végre szeretni egy lányt? Miért nem kellek egy lánynak sem, vajon a külsőm a nagyobb probléma vagy a jó fiús, félénk jellemem, hogy egy lány sem vesz észre?

Legjobb válasz: Ez nem baj! Engem legalábbis nem zavar.:D Amúgy én is érzelmes vagyok, és szeretem a lányokat,velük gyengédnek lenni,és nekem sikerülni is szokott néha. Csak az a különbség,hogy én elég erõsnek,hidegnek,és keménynek mutatom magam. Így észre is vesznek,sõt tartanak is tõlem,nem is nagyon szeretnek de ez nem zavar. Ha valaki veszi a fáradtságot,annak megmutatom,h a kemény külsõ mögött nagyon is érzõ lélek rejtõzik. De a külvilág felé semmiképp nem mutatom,isten ments! Nem tartozik rájuk.

Ez nem baj! Engem legalábbis nem zavar.:D Amúgy én is érzelmes vagyok, és szeretem a lányokat, velük gyengédnek lenni, és nekem sikerülni is szokott néha. Csak az a különbség, hogy én elég erõsnek, hidegnek, és keménynek mutatom magam. Így észre is vesznek, sõt tartanak is tõlem, nem is nagyon szeretnek de ez nem zavar. Ha valaki veszi a fáradtságot, annak megmutatom, h a kemény külsõ mögött nagyon is érzõ lélek rejtõzik. De a külvilág felé semmiképp nem mutatom, isten ments! Nem tartozik rájuk.
6-os válaszoló leírta a lényeget. Nem kell a bunkó stílust felvenni, de igenis kell a magabiztosság. Még ha nincs is, akkor is mutasd azt, hogy van és szép lassan meg lesz a hatása. Az érzelmességet és gyengédséget meg hagyd meg bizonyos pillanatokra. Véleményem szerint a jellemed a nagyobb probléma és nem a külsõd. Mint nõt, engem pl. a kisugárzás, magabiztosság, közvetlenség fog meg elsõsorban. A külsõ is fontos, de nem az a legfontosabb. Szóval gyúrj elõször az önbizalomra. Hajrá! :)
Jelenleg ott tartunk, hogy a nõknek az átlagkereseted és a kocsid számít a legtöbbet. A megoldás tehát: Szerezz be pár millió költõpénzt, legyen egy fekete BMW-d vagy tûzpiros Ferrárid, és annyi csajod lesz, még meg is unod! Ennyi a trükk.
Kihagytad, hogy alacsony vagy.
Teljes mértékben átérzem a helyzeted tesó! Sajnos (vagy nem sajnos) pontosan ugyan ilyen adottságokkal rendelkezem, és nekem sem volt még barátnõm, pedig nagyon szeretnék már végre valakit a tenyeremen hordozni. A kérdésedre válaszolva, a külsõddel kapcsolatosan nem tudunk válaszolni neked, mivel nem láttunk. Az ilyen belsõvel rendelkezõ srácok pedig alapvetõen nehezen kezdeményeznek, a hasonló csajok pedig még nehezebben, így kész a baj. Nem mer egyik fél sem kezdeményezni, még akkor sem ha a másik illetõ alapvetõen szimpi. Az a régi közhely, mely szerint nem a ruha teszi az embert, egy nagy tévedés manapság. Az emberen totálisan átnéznek, ha a jellem ilyen, és még az öltözködésében is csak átlagos, ez saját tapasztalat. Amióta frissítettem a ruhatárat már át nem néznek rajtam, de egyrõl a háromra még nem jutottam, csak a kettõre.
A nõk (nem kislányoknak) egy igazi férfira vágynak. Na most az igazi férfiakat jellegzetes külsõ és belsõ tulajdonságaikról lehet felismerni. Mivel a külsõdrõl nincsenek információk, ezért ezt hagyjuk. Belsõ tekintetében egy igazi férfi a következõ egyszerû tulajdonságokkal bír: magabiztos, határozott, céltudatos, bátor, jó humorú. Az igazi férfiak a következõ dolgokat nem csinálják: nyafogás, siránkozás, panaszkodás, önsajnálat, túlzott érzelgés. Na most, lehetsz te külsõre akármilyen tökéletes. Ha ezek a tulajdonságok nincsenek meg benned, soha az életben nem fog egyetlen nõ sem õszintén vonzódni hozzád. Tehát elsõ lépésként ajánlom, hogy keresd meg a nadrágodban a tökeidet (Ha még nem sorvadtak el, ennyi buzeráns kérdés feltétele után.) és kezdjél el igazi férfiként viselkedni. Ha ezek után sem sikerül egy árva nõt se összeszedj, akkor valószínûleg tényleg eszméletlenül ocsmány és visszataszító külsõvel rendelkezhetsz. Sok sikert!
Ja és azt is, hogy utálod már az összes lányt, mert k*rva mind.
1-es :D :D :D :D
Hát én nagyon határozott magabiztos, és céltudatos vagyok, mindig elérem amit akarok, viszont emellett rengeteget panaszkodom, nyafogok, mert lusta dög is vagyok, szóval ha bennem a jó és a rossz tulajdonságok is megvannak, akkor most melyik kategóriába tartozom?:D
Az igen, szeretnék találkozni egy 13-14 hónapos terhes nõvel, mikor általában csak 9 hónapig tart. :D
Biztos elefántra gondol, azok 22 hónapig terhesek.
nem csak hogy extra hosszú terhességi idõvel van ez a szegény lány megáldva, de még ha te lennél a lány apja! mi? akkor le akarnál feküdni a saját lányoddal???
Zsiráf lesz?:D
ÚRISTEN!! :O :Ooooooo MI VAGY TE? :D :D
Gondolom, 13-14 hetest akartál írni... Egészséges terhességnél semmilyen ellenjavallat nincs. Ha bármi probléma van, amire oda kell figyelni, azt az orvos jelzi. Ha emlékeim nem csalnak, a második trimeszterben a nõnek alaposan meg tud nõni a szexuális étvágya. :D
:DDD Akkor ha megszületik a baba, talán ár járni is tud egybõl :DDD
Te jó Isten...
13-14 hònapos terhes??? wow, nobel dìjat neki
Te édes fiam ne dugjál, inkább olvasgass egy kicsit a témában! Amúgy, ha mégis megteszed, vigyázz nehogy a csajban menj el, mert még a végén ikrek lesznek!

A szokásos problémával fordulok segítségért. Elsősorban fiúknak szól. Ti egy lánynak mennyire nézitek meg a külsejét?

Az hátrány, hogy ha egy lány még szeret nézni mesét (nem az a hobbija de egy héten egyszer kétszer megnéz egy-egy mesét) vagy az hogy 'cuki' mintás pólókban jár? Nem gáz ez nektek?

Legjobb válasz: Az sose hátrány ha egy lány mesét néz, sõt inkább mesét nézzen, minthogy felelõtlenül szexeljen minden útjába kerülõ pasival és igyon, drogozzon és cigizzen. A külsõben az arc a legfontosabb, és az, hogy mindene természetes legyen a lánynak!

Az sose hátrány ha egy lány mesét néz, sõt inkább mesét nézzen, minthogy felelõtlenül szexeljen minden útjába kerülõ pasival és igyon, drogozzon és cigizzen. A külsõben az arc a legfontosabb, és az, hogy mindene természetes legyen a lánynak!
ne általánosíts... nem minden lány ilyen...
Ne általánosíts szépen meg kérlek , mert neminden lány ilyen! 23/f
A kérdező hozzászólása: Egy kérdést tettem fel...
ez nem igaz minden lányra
Nem minden lány, de vannak, akik igen :)

Na a következõ problémám lenne megismertem egy nem olyan nagyon szép de nagyon értelmes és oda adó lány a problémám vele egyedül a súlya nem kövér csak husis. Eddig minden barátnõm az a tipikus modell volt. Ti mit tennétek?

Volt 1 macerás modell alkatú lány akivel kavartunk és kiderült pasija van így be is fejeztem a dolgot a lány azonban fél éve pasi nélkül van, hogy bizonyítson érdemes vele össze jönni és macerás a választás egy szép de gázos lány vagy egy kevésbé szép de nagyon oda adó ti mit gondoltok lányok fiúk? Köszönöm egyébként 28 az életkor. És én lassan majd gyereket szeretnék meg családot.

Legjobb válasz: Elöszõr is ezt fogalmazd meg újra, tedd ki a vesszõket és a mondatvégi írásjeleket, mert nem fogom így elolvasni.

Elöszõr is ezt fogalmazd meg újra, tedd ki a vesszõket és a mondatvégi írásjeleket, mert nem fogom így elolvasni.
Az egész viszonyulásod a lányokhoz úgy ahogy van undorító! Egy nyápic kis köcsög lehetsz. :) ) Az kéne csak neked, hogy valaki jól berakja a lompost!
"az a kérdés megváltozna e. . ." Álmaidban! Meg minek akarsz valakivel összejönni azért, hogy utána ízlésed szerint formáld? Nincs ennél undorítóbb dolog.... Bezzeg ha egy lány tenné ezt veled, vérig lennél sértve és itt rinyálnál!
Akkor járjál megint valami libával, ez a lány pedig akkor összejöhet olyasvalakivel, akit megérdemel.
Hagyd a francba azt a lányt. Nem való neked se értelmes, se odaadó! Az benne a legszomorúbb, hogy 28 évesen is ilyen 15 évesnek megfelelõ szinten gondolkodsz. "Modell barátnõk..." persze... és õk most hol vannak? Talán már az ezredik másik hapsi ágyában fetrengenek. Velük miért nem jutottál el a családalapításig? Remélem a nem túl szép lány ahhoz is elég értelmes, hogy egy intelligens embert válasszon.
Legyél te házias akkor! Nem 1890-et írunk, hogy a nõnek kell háziasnak lennie! Mind a ketten dolgozni fogtok, nehogymár még a háztartást is õ vezesse -.-' Ha meghallanám, hogy a pasi akivel összeakarok jönni ilyet mondana, hogy ez egy negatívum, hogy nem vagyok házias...Na jöjjön vele a halál össze.
A kérdező hozzászólása: Nem akar családot és egy cseppet sem házias. . .
Felszínes vagy ez alapján a "szép de gázos lány" a megfelelõ választás, szegény másik meg majd talál egy normális srácot.
Tudjuk mit jelent? Hát nem, én pont nem erre gondoltam...
"Persze, mert aki szép az egybõl fûvel-fával lefekszik, aki nem annyira az meg persze maga a megtestesült szentlélek." 1. a kérdezõ macerás lányokról ír, tudjuk ez mit jelent, 2. együtt vannak még a kérdezõvel? sikerült fenntartaniuk egy kapcsolatot? nekem nem az jött le... :) ) 3. ha olyan szuper csajok lennének nem vacillálna, hogy a másikat válassza e, mert az odaadó meg értelmes...
"Modell barátnõk..." persze... és õk most hol vannak? Talán már az ezredik másik hapsi ágyában fetrengenek" Persze, mert aki szép az egybõl fûvel-fával lefekszik, aki nem annyira az meg persze maga a megtestesült szentlélek. Általánosításból jeles.
A kérdező hozzászólása: nem alapjában akarom változtatni az a kérdés . hogy a gyerek gyûlölete meg fog-e változni. . . Semmi mást nem változtatnék
Szerintem ha nem annyira szép, de odaadó, akkor miért ne jönnél össze vele?
A kérdező hozzászólása: Jogos a járjak libával de a bajom az, hogy nem házias és nem is akar az lenni ráadásul utálja a gyerekeket . . . ezt leszámítva tökéletes lenne végül is lehet inkább az a kérdés megváltozna e. . .
Véleményem szerint te egy picit gyökér vagy nemdebár?

Üdvözletem! Én egy fontos kérdést szeretnék feltenni! Összeismerkedtem egy lánnyal, és nagyon egymásba szerettünk. De kiderült 1kis probléma amiröl eddig nem tudtunk. A lány anyukája és az én apukám első unokatestvérek. Akkor mi is rokonok vagyunk?

Szóval akkor ezek szerint mi is rokonok vagyunk?Ez nagyon elszomorított minket és megijedtünk egy kicsit de nemtudunk ebbe beletörődni mert tenyleg nagyon szeretjük egymást! Ezért is fordultunk olyanhoz aki jobban ert az ilyen dolgokhoz hogy ebben az esetben mit tegyünk. Mi nagyon szeretnénk együtt maradni, sőtt komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat! Az én családom nem ellenkezik, és elfogadja a kapcsolatunkat csak a barátnőm családja nem! Azt szeretnénk kérdezni hogy lehet e ebből valami gond hogy ha mégis együtt maradunk, ha esetleg kesöbb csaladunk is lenne? Mennyire vagyunk mi közeli rokonok, szabad egyaltalan együtt lennünk?Sokan azt mondjak hogy nincs ezzel baj mert hogy igaz a szüleink rokonok de mi mar annyira nem vagyunk azok igy ezzel nincs baj. De ismerek olyan párt is akik elsö unokatestvérek mégis családjuk van. Akkor a mi esetünk tenyleg nem probléma. Vagy mégis? Köszönjük!

Legjobb válasz: Asszem másodunokatestvérek vagytok. Semmi nem tiltja a kapcsolatot, ha netán gyereket akarnátok, elõtte érdemes genetikai tanácsadásra menni, fõleg, ha van a családban öröklõdõ betegség. De egyébként ennyi, nem érdemes nagyobb problémát csinálni a dologból, mint amekkora.

Asszem másodunokatestvérek vagytok. Semmi nem tiltja a kapcsolatot, ha netán gyereket akarnátok, elõtte érdemes genetikai tanácsadásra menni, fõleg, ha van a családban öröklõdõ betegség. De egyébként ennyi, nem érdemes nagyobb problémát csinálni a dologból, mint amekkora.
Azért ez nem olyan távoli rokoni szál. A családok nagy többsége ezen a szinten még bõven tartja a kapcsolatot, így furcsa, hogy Ti nem találkoztatok. Szerintem nem egészséges ezen a szinten kapcsolatba bonyolódni fõleg úgy, hogy majd gyereket is akartok. A mi környékünkön, rengeteg az olyan család, ahol a vagyont nem akarták kiengedni idegen kézbe, így ahogy Te is írod, másod unokatesók házasodtak. A vagyon náluk maradt, de annyi a szellemileg visszamaradott, hogy az döbbenet. Olyan kisegítõs sulisok.
Akkor a dédnagyszüleitek már közösek. Azért ez annyira nem távoli rokonság. Bár törvény engedi, de azért mégiscsak rokon...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nem ismertük egymast mert en nem ismerem apumnak a teljes rokonsagat.igy mi sem ismertük ezelött egymast, csak miutan összeismerkedtünk azutan derült ki hogy rokonok vagyunk.remelem nem lesz ebböl tenyleg probléma mert komolyan szeretnénk együtt maradni mert mindketten sokat csalódtunk már az életben és ugy erezzük megtaláltuk egymasban az igazit, és boldogok vagyunk együtt.mar csak az kell hogy a csalad is ezt elfogadja!a legtöbben elfogadjak söt biztatnak is minket, csak 1-2ember tiltakozik, de szerintem van olyan erös a szerelmünk hogy ezt leküzdje! nagyon köszönöm meg egyszer mindenkinek a valaszt!
Másod fokon vagytok unokatestvérek. Forduljatok genetikushoz.
Családban marad ;-)
A szomszéd roma családban(nem vagyok rasszista) teljesen elfogadott az ilyen házasság.Tavaly házasodtak össze a fiatalok, a lány terhes.Jó viszonyban vagyunk velük, szoktunk a babáról is beszélni, és az eddigi vizsgálatok során semmilyen genetikai problémát nem találtak. Tényleg nem bántásból hoztam fel a példát, csak azt szeretem volna megmutatni, hogy az ilyen kapcsolat más kultúrákban teljesen elfogadott:-)
cigánynál annyi gyerek születik hogy fel sem tûnik ha egy két degenerált is van köztük

Szerintetek a lányok nagy többsége miért becézgeti magát? Ez valami pótlás? Valami mentális probléma, mert nincs, ki becézze őket?

Mind Facebookon, akkor láttam már társkeres?kön, más közösségi portálokon, hogy saját maguknak becézget?s (cicuska, angyalka és társaik) nevet adnak. Foglalkoztat ez a kérdés!

Legjobb válasz: Ez nem a lányok többségére jellemzõ, hanem a tiniribancokra... :S

Ez nem a lányok többségére jellemzõ, hanem a tiniribancokra... :S
Hümmmm én még nem találkoztam olyan személyiségû csajjal aki becézgette volna saját magát elöttem az kicsit fura lett volna...fa'szbuk meg társai szerintem csak szimplán csajos szlengek akarnának lenni mint pl :Cicu mici01
Ez fájt:D Mert milyen nevet adjanak maguknak? Júlia? Lehet, hogy az elõzõ pasijuk úgy hívta õket. És a csattanó: A kérdés feltevõje egy gekkoka nevû faszi. Miért becézgeted magad? Ez valami mentális probléma?
Hát én sem tini, sem ribanc nem vagyok, sõt még idióta becenevem sincs, úgyhogy ez nem jött be:D Azt meg nem tudom mibõl gondoltad, hogy érdekel a beceneved eredete, mert szerintem nem tettem erre vonatkozó utalást. 24 évesen foglalkozol tinilányok beceneveivel, meg nick nevekkel? Nincs ezzel semmi gond, egészen addig amíg nem magas lovon ülsz, ahol elfelejted, hogy te is voltál tini. Mert így roppant lekezelõen beszélsz róluk, névtelenül, a hátuk mögött. Ha annyira érett nagylegény vagy és tényleg érdekel a téma, akkor miért nem kérdezed magukat az érintetteket? Nem mered megkérdezni õket? Ez egy mentális probléma nálad, félsz a lányoktól? (Na milyen?) Vagy nem állnak szóba veled? Ez itt nem pszichológusok társasága, max az önjelölteké. Bár egy kis általános szociológiai ismeret is elég hozzá. A fiatal lánykák többsége cukinak hitt becenevekre vágyik, amik nem túl eredetiek, de elég nyálasak, a fiúk pedig menõnek hitt becenevekre hajtanak, mint pl egy mozaik szó. Az értelmes többség ezeket 2X éves korára kinövi, gáznak tartja magára nézve. Ezeknek még egy kisebb része még képes is elfogadni, hogy nem születik mindenki olyan komoly, érett embernek mint õk. Ennyi a történet. Tinik. Régen is ugyanígy nézett volna ki a dolog a facebook-on ha akkor lett volna, meg minden sarokban lehetett volna netezni.
Hát én nem becézgetem magam és azt is utálom, ha más próbál így becézgetni. Azt szeretem, ha a keresztnevemen szólít mindenki, a pasimat, aki jelenleg nincs, beleértve. Én sem becézgetném õt. Undorító az ilyen cicukám, mókuskám, nyuszim, macim, stb. Nem állattal akarok szexelni, hanem emberrel. Mondjuk, az, hogy cicám, még talán, de az se igazán. 21/N.
A kérdező hozzászólása: Világ életemben komolyabb voltam a koromnál. Ne akadj már fel azon, ha egyszerûen érdekel a mentális háttere ennek a jelenségnek! Érdekel, mert szerintem ez nem teljesen van a helyén, hogy emberek önmagukat becézgetik...
Lolság most kom ----->olyan hülye tinis nick neveken akattok fel ...pl kérdezõ 24 vagy azért köhmmm izé mégis több IQ pls!!
A kérdező hozzászólása: KIt érdekel az elõzõ pasi? Fõleg ha társkeresõn van fent. Nézd, nem mondtam, hogy Júlia, de attól még nem kell idétlen becézéseket kiírni. A gekkoka pedig egy mozaikszó, de nem kötöm az orrodra, hogy mi. Mi van? Te is valami tini [email protected] vagy? :D
A kérdező hozzászólása: Idegesítõ ez! Szerintem nincs aki kedves legyen hozzájuk...
A kérdező hozzászólása: Epic tisztelet kedves elsõ!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy beletapostam az önérzetedbe. :D Nagyon beszóltál a második mondatoddal. A végén még nehogy szerelmet vallj. A közgazdaságtani Nobel díjat Neked kell megkapnod, amiért rájöttél, hogy 24 éves vagyok, de különösképpen azért, mert arra is biztos rájöttél, hogy az F betû az férfit jelent, nem pedig fiúcskát, ha már a becézésnél tartunk. ;) A tinilányokat szeretnéd fölém helyezni és azt gondolod, hogy magas lovon ülök. Még ha magas lovon is ülnék, sosem alacsonyodnék le odáig, hogy becézgessem magam. ;) Az értelem nálam nem ez. Tini koromban is érettebb voltam kortársaimnál. Tudod, nagyon szívesen beavatlak a gondolatvilágomba írásaim által. Ugyanis én veszem a fáradtságot, hogy elgondolkodjak az élet kérdésein, lehet, hogy szerinted ez nem egy acélos kérdés, de azért a pszichológiai háttere érdekel. KÉRDEZNI PEDIG SZABAD NEM? NEM VAGY CENZÚRÁM. ;) Azért nem kérdezem meg az érintetteket, mert SOK ESETBEN ÉRTELMES VÁLASZT NEM TUDNAK ADNI, ha pedig tudnának, nem fognak. Mert tinik. Duzzogó tinik. Nem félek tõlük, de Te biztosan nagyon félsz a pasiktól (amennyiben lány vagy). :) Ugyanis mindenki magából indul ki elõször. Próbáltál ironikus lenni, de nem jött össze:)

Van 1 lány akinek van barátja (akit én gyerek korom óta ismerek) csak az a probléma hogy a lány belém szeretett, aztán meg én is belé. Mit tegyek?

nem akar szakítani a jelenlegi barátjával és ezt meg is mondta nekem.Többször is próbáltam már hagyni de nem megy.. meg?rülök érte már találkoztunk is(4x-5x)és hajlandó lenne többször is.. de ha azt nézzük akkor most ? engem is csal + a jelenlegi barátját is.. biztos vagyok benne hogy ? nem szeret annyira mint én ?t.. azt mondja hogy néha annak örülne ha kiderülne. de ez így kegyetlen rossz:S nagyon hiányzik:( hogyan szakíthatna a barátjával úgy hogy ez ne derüljön ki?(mellesleg 1 utcában lakom a barátjával) vagy hogyan felejtsem el? bár ezt hogy elfelejtjük kb. 15x próbáltam de a végén mindig ráírok avgy valami nem tudom mi lenne a megoldás... de ötleteket szívesen hallanék...vagy l?jetek leee mert nem bírom 20/F

Legjobb válasz: Hat sztem ha szereted es o is akk erdemes varni ra.Nem fog orokke azal a fiuval maradni.Talalkozgasatok erezetek jol magatok h ha azzal nem jonne be te legyel az elso aki szobajohet par kent. Ha akarod le is lohetlek de utana te is engem:P mer nekem is hasonlo a gondom

Hat sztem ha szereted es o is akk erdemes varni ra.Nem fog orokke azal a fiuval maradni.Talalkozgasatok erezetek jol magatok h ha azzal nem jonne be te legyel az elso aki szobajohet par kent. Ha akarod le is lohetlek de utana te is engem:P mer nekem is hasonlo a gondom
A kérdező hozzászólása: kb 1éve vannak 1ütt*
A kérdező hozzászólása: na szóval:D >>Miért örülne, ha kiderülne, hogy calja a paliját? azért örülne mert utána nem kéne "bujkálnunk"+ talizhatnánk stb.és azt mondja azért nem akar szakítani mert mindenki szereti(az sháváó annyáék..)és nem lenne pofája aztis mondta h biztos h nem lesz vele sokaig+ h õ sem tudja mikor szabadul tõle:D >>Õ szokott ekresni téged, vagy pedig te nyomulsz? csak miattam jön msn-re/facebook-ra am nem tud keresni amiert mar fent leírtam. >>Messze lakik tõled?? kb 20km re lakik tõlem >> lány hány éves és a palija? 19/L a "palija" 20/F énis 20/F :D >>Mióta vannak együtt?? 1éve kb >>A talákozás alattt volt sex??? nem volt..igazából msn-n beszéltünk rengetege és úgy alakut ez ki... és ez így az elején elég fura neki is és nekem is szégyenlõsek vagyunk kezdetben:) de csáókoláóztunk párx:) >>Meg kell beszélnetek ezt kettesben, mondd meg neki, hogy ezt nem bírod és imádod meg ilyenek. El kell döntenie, hogy téged akar vagy õt? Ez a kettõsség amúgy õt nem zavarja? Próbáltuk többször is de nem jutottunk semmire.Megmondtam neki...azt mondja õ attól fél hogy majd ha jobban megismerem nem kellesz nekem.És megmondta hogy nem tud vele most szakítani, de velem akarna lenni. egyébként kb 6 hónapja tart ez a "dolog".
Erdekes, h nem ir vissza :D xDD Nekem is hasonlo a problemam, csakhogy en jartam a lannyal, akkor en jatszottam vele, most meg nem jarunk, csak o kell, de most o jatszik velem :( De meghalni nem akarok! :) Fogd ki valamelyik baratnojet...en azt csin :D
Már pedig ezt így nem lehet játszani. Meg kell beszélnetek ezt kettesben, mondd meg neki, hogy ezt nem bírod és imádod meg ilyenek. El kell döntenie, hogy téged akar vagy õt? Ez a kettõsség amúgy õt nem zavarja?
Hát a smilek mögött bármi lehet:D Én jobban örülnék, ha nektek lenne jobb kedvetek. Csak mit lehetne tenni?
Miért örülne, ha kiderülne, hogy calja a paliját? Ha egyszer nem akar szakítani? Õ szokott ekresni téged, vagy pedig te nyomulsz? Messze lakik tõled?? A lány hány éves és a plija? Mióta vannak együtt?? A talákozás alattt volt sex???
utolso neked legalabb jo kedved van:Paz elozo vok
Majd én lelõlek titeket és elszedem a csajokat:D 20/F Írjatok privátot:D Csak vicceltem, a csajokat lövölem le és megoldom a problémát:D Most is csak vicceltem:D A lényeg, hogy tanulj meg uralkodni magadon. A barátnõd játszik mindkettõtökkel, ez így nem tisztességes...
A kérdező hozzászólása: SancikaJohnny:nem igazán csajozok am vannak jó bnõi;) én megvárom amíg valaki jelzi h teccek:D belé is csak azután lettem szerelmes miután beszéltünk jópárx..eleinte nem jött be

Kőből vagyok? Van egy olyan problémám, hogy a 17 éves lányom szépen fejlődik, van kerek feneke, és melle, de nő a pénisze is. Most akkor nekem férfi a lányom?

Jól kijövök vele, de nem szeretem mert ellopta a hajam. Szerintem ez egy igen bonyolult kérdés!

Legjobb válasz: kamu kérdés, humor kategória

kamu kérdés, humor kategória
kamu hat tiszta idiotak vannak itt:S
Gót, goat, kecske. A kecskék tömzsik, alacsonyak, kerek farkuk és tõgyük van. Gondoltál már arra, nemistudom, hogy a lányod.. egy kecske? Lehet, hogy kicserélték a kórházban születésekor egy farmi állatra. Vagy lehet, hogy a kecskék a kakukkok taktikájával fészkelik be magukat sorainkba, világuralmi terveiket megvalósítandó. Bas*zameg, ez bonyolult. Ezek a rohadt kecskék.
mivan??????
Hát ez bizony jó kérdés. Legényanya lesz belõle én mondom.
HERMAFRODITAA :D:D:D
ilyen kérdést fúúú
De agyalágyultak vagytok!Hogy lehet ekkora hülyeséget kiírni?Hahahha folyik a könnyem!Nem kéne rajta megbotránkozni, szerintem feldobja a napunkat a sok probléma mellett!!! Figyelj kérdezõ!Ha ellopja a hajad mondd meg neki mennyire megbánt!Lehet fanszõrt akar csinálni belõle!hehehe de vicces!Hogy megszívjuk majd ha rájövünk, hogy igaz a kérdés!
Nekem amiatt tünik kamunak, mert egy szülõ nem ír ilyeneket a gyerekérõl, hogy milyen kerek a feneke meg nõ a melle szépen.
Nah ugye, hogy vannak normális vicces emberek!Kérdezõ, te valami nagyon jó fej emberke lehetsz, biztos a babád is vidám!A kecskésen én már sírtam!Bár elõször kicsit megijedtem, de.....hihihihiihihihhi jajj nem bírom! :DDDDDD
Ez nagyon jó! De hülye vagy! :D
azt ajánlom, szedj valamit, mert komolyan mondom, Neked Nem Ártana!!! ... beteg kérdés, beteg kérdezõ ennnyiiiiii :DDD
Viccelõdni a humor kategoriába viccelõdj ha meg komolyan mondod akkor vidd el orvoshoz földönkivüli.
ÁÁ élet mentõ vagy.. XD meg ez a kecske.. :DD
Látom nagyon ráérnek egyesek.Ilyen hülye kérdést.
Még annyit, hogy írj máshova is hasonló kérdést, mert tényleg ez nagyon bejött, pl a babák kategóriába...Nekem van is egy jó ötletem!Annyit írok, hogy Csülkös pacal....:D:D:D
*5-ös a kérdés, hát nagyot röhögtem én is!
Miért akarod lepontozni?Nem érted te sem a viccet?Szegény gyereked...te anya vagy?Hát ha nem mosolyogsz akkor ugyan ilyen búval baszott lesz a fiad/lányod is!Miért nem lehet ezen nevetni? pffff...ezek a mai anyák!Tisztelet a kivételnek!
hol lehet a kérdezõt lepontozni?
Fúú ez nagy volt! Fõleg a hozzászólások!xD Itt röhögök, mint vlmi hülye, éjjel fél 1kor..xDxD
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy tetszett, és annak is, hogy sokan értik a "humort"... Lehet, hogy nem ide kellett volna feltennem, de... Tettem fel több kérdést is, remélem azok is tetszenek majd. :) Utolsó elõttinek, te fordulj orvoshoz! Neked szükséged van rá... Más érti a viccet, de te...
HÁT KÖSZI!! Már majdnem depis lettem, de te kiûzted belõlem a gonoszt és most itt röhögök a gép elõtt. Tudnál még feltenni több ilyen kérdést is? Egyébként mintha csak magamat hallanám. A férjemnek szoktam hasonló értelmes kérdéseket feltenni, amire soha nem tudja a választ. Persze én ezen felháborodok, mert miért nem tud rá válaszolni? Szép napot :) :)
Sûrgõsen keress fel egy orvost te idióta barom
A kérdező hozzászólása: Az utolsó nagyon ott van! ;) :D Köszönöm Mindenkinek a válaszokat! Van még egy kérdésem! Láttátok már Aszterix és a Vikingek címû mesét? Mert abból szedtem ki néhány elemet, és így született meg ez a kérdés. XD Nagyon jó, nézzétek meg!
Ez most mi??!:O A lányod egy fiú és te azé izgulsz hogy ellopta a hajad? Vagy MIVAN???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!