Találatok a következő kifejezésre: A lányoknak milyen pasi tetszik (13 db)

Lányok! Milyen fűrdőgatya tetszik a pasikon?

Színre, anyagra, hosszra, b?ségre, stb...

Legjobb válasz: laza bermuda a feszülõstõl kiráz a hideg, a fecske meg..:D szín anyag kb mind1 L/19

laza bermuda a feszülõstõl kiráz a hideg, a fecske meg..:D szín anyag kb mind1 L/19
Ha tökéletes a tested, akkor bármilyen lehet. Igen, fecske is. Csak fehér ne legyen :)
a kis divatmajmoloknak, épp az aktuális divat..a jobb ízlésûeknek meg majdnem mind1, csak jól álljon ;)
Fecske. A bermuda és társai olyan papperesek, mintha besz... volna a viselõje. Mondjuk én már 37N vagyok.
Tudom, nem én lettem felszólítva, de mostanában olvastam sok hasonló kérdést, és jöttek olyan válaszok, hogy fecske miatt kizár valaki egy pasit. Nem tudom milyen értékrendje lehetett a nõnek, de sosem szeretném megtudni. Szerintem nagyjából mindegy mi van az emberen, amit kényelmesnek tart. Feszülõsökben lehet úszni, és ha kijön az ember a vízbõl, nem fogja még 10 percig hûteni a golyókat a víz, ellenben a hosszabbnak van zsebe, jobban lehet vele érvényesülni; iratokat, telefont, pénzt egyszerûbben tudod hordozni, csak aztán vízbemenetelnél nehogy az embernék maradjon :D
Hát olyan lazát mind1 meddig ér :) csak ne tapadós, fecske...undorító! 17/L

A lányoknak általába milyen pasi tetszik?

Írjátok meg véleményeteket kérlek!

Legjobb válasz: Ez valtozo... Nekem a piercinges, fulbevalos, feketes cuccokba jaro, szalkas fiuk jonnek be. De persze vannak a sztaridealok.. :) Nemfogsz egyhangu valaszokat kapni, mindenki mast fog irni, es azt is vedd figyelembe, hogy azert mert vki helyes, jo teste van nem biztos, hogy a viselkedese is bejon mindenkinek. ;)

Ez valtozo... Nekem a piercinges, fulbevalos, feketes cuccokba jaro, szalkas fiuk jonnek be. De persze vannak a sztaridealok.. :) Nemfogsz egyhangu valaszokat kapni, mindenki mast fog irni, es azt is vedd figyelembe, hogy azert mert vki helyes, jo teste van nem biztos, hogy a viselkedese is bejon mindenkinek. ;)
Ha valaki erre univerzális választ tudna adni, akkor azt nem itt tenné meg ingyen, hanem megírná egy könyvben és multimilliomos lenne :-) Én személy szerint tudok olyan csajokról, aki bottal se piszkálnának, viszont olyanokról is, akik sorszámot húznának nálam egy randiért. És mivel annyira nem tartom magam kitûnõnek, szerintem ez mindenkivel így van. Csak maximum nem veszi észre a második halmazt. -G-
Természetesen fontos a belsõ, de a külsõ is! Szerintem. Ha valaki nem ad magára, ahhoz nem tudunk vonzódni. Utána már csak a belsõ a lényeg. Hogy jókat lehessen vele csevegni, megértsen, stb. És persze szeressen:)
Nekem az olyan pasik tetszenek, akik férfiasak. Itt fõleg a külsõre értem. Ne legyen egy vézna, cingár típus, mert azok taszítanak. Lehet akármennyi belsõ jó tulajdonsága, ha vékony, nyeszlett, akkor nálam eleve szóba sem jöhet! Pesze azért ne legyen agyongyúrt sem, aki a tökét sem tudja megfogni a sok izomtól. Szóval valahol félúton legyen, de inkább férfias, mint vékonyka! Nem baj, ha van egy kis pocak, az kell egy férfinak. Ja, és ne legyen csupasz a felsõteste! Persze akinek "gyárilag" nincs, az nem tehet róla, de aki direkt gyantáztatja magát, az szánalmas! Érezzem, hogy biztonságban vagyok mellette (itt azért a külsõnek is szerepe van), legyen megértõ, hûséges és türelmes.
nekem inkább az olyanok tetszenek akik kedvesek, hûségesek, viccesek, ne legyen kopasz meg nagyíon kövér se, és nálam magasabb legyen. :)
Megnyugtatlak: MINDEN fiú tetszik valamilyen lánynak! Ha nem így lenne, akkor már az apja is egyedül maradt volna annak idején...
Én azt nem bírom, ha egy pasi nyálas, meg ha erõlteti a jópofáskodást. Ha jófej, akkor jófej, de ha valaki másnak akar látszani, azt nem bírom. Ezek mellett legyen udvarias, de ne essen túlzásokba. Szóval magától értetõdõen legyen udvarias, ne akarja mindig kihangsúlyozni, hogy õ mennyire az. Ne legyen bunkó, hagyjon szóhoz jutni. Ha valami nem tetszik neki, akkor ne kezdje el rögtön leszarozni, mert lehet, nekem meg pont az a dolog tetszik. Ne csináljon úgy, mintha mindent tudna, mert elég könnyen be lehet így égni, és az gáz. Csak magából csinál így hülyét. Legyen intelligens, ne csak szlengben tudjon kommunikálni, legyen mûvelt, és ne legyen unalmas. Kinézetre, hát... Mindenkinek más jön be és más más stílusú pasik is lehetnek vonzóak, ha: igényesek, nincsenek "túlöltözve" (tehát ha valaki elegáns, akkor sem kell hatszáz nyaklánc, fülbevaló, gyûrû - ez amúgy is röhejes szerintem, de ez más stílusokra is igaz), ha ápoltak, ha nem bliccelik el a fogmosást/körömvágást/fültisztítást/hajmosát/bõrápolást, de azért ne legyen egy pasi piperkõc, szóval ne töltsön annyi idõt a fürdõszobában, mint egy nõ. Csak figyeljen magára oda. Amúgy nekem személy szerint a kicsit extravagánsabb fiúk jönnek be, szóval ha egy tipikus "jópasi" testretapadó hosszúujjú fehér fölsõben odajönne hozzám, hát azzal nem sokat tudnék kezdeni, nekem nem jön be. Én azt szeretem, ha egy pasi eredetien öltözködik, nem szokványosan, kicsit talán extrém, piercing, tetkó, ilyesmik. Ez nekem tetszik, de másnak más.
Ez egy igen érdekes kérdés, mert mindenkinek más tetszik.sajnos még azt sem mondhatom, hogy az olyan pasikat szeretik, aki udvarias, hüséges, kedves, mert hazudnék. sok olyan lányt láttam már, aki rá van kattanva a tipikus rosszfiúra. persze, aki komolyan gondolkodik, az más. szereti az udvariasságot, kedevességet, bizalmat.persze, az sem jó, ha túl papucs.ez változó, nem is lehet normálisan válaszolno erre a kérdésre.
Nekem elsõ kézbõl kiesik az, aki bunkó, vagy nem udvarias! A kölcsönös tisztelet a második legfontosabb dolog, és hát külsõleg is szimpatikus legyen, de nem a külsõ a döntõ... Fontos, hogy ne csak magával foglalkozzon, hanem akár elsõ randin is legyen kedves és figyelmes. Akivel megtalálom a közös hangot, és egyre több közös van bennünk, az már egy nagyon jó kezdet, dehát ez nem mindig jön így ki... Ami még nagyon fontos szerintem, az a hasonló nézetek. Ha számotokra lényeges dolgokban nagyon elüt a véleményetek, akkor szerintem nem érdemes összejönni, legalábbis komoly kapcsolat céljából.
Szerintem se lehet erre a kérdésre általánosságban válaszolni, mivel mindenkinek más jön be. Vannak persze olyan "alapdolgok", amiket a lányok 90%-a elsõ helyre tenne, ha fontossági sorrendet kellene felállítani. Ilyen hosszútávon a megbízhatóság! A nõknek olyan férfi kell, aki mellett azt érzik, hogy biztonságban fel tudják nevelni a gyerekeiket - ez puszta biológia. Személy szerint nekem a 180 cm körüli, vékony (de nem nyizege), "hagyományosan" öltözködõ, általában barna/sötét barna hajú, szép arcú, egészségesen magabiztos, intelligens fiúk jönnek be, akiknek az átlagosnál jobb a humoruk :) Szeretem, ha sokat beszélnek (de persze ne beszéljenek lyukat a hasamba), és nem nekem kell törnöm magamat, hogy vigyem a témát. Legyen érdeklõdõ és figyelmes + MEGBÍZHATÓ. A lista itt még nem ér véget :P Egyébként minden lánynak másmilyen az ízlése, ilyen formán mindenki tetszik vkinek ;)
Egy viszonylag fontos, amit az elõttem szólók talán kihagytak. A kisugárzás. Ha magabiztos vagy, és nem beszari, akkor az igazi cicababák is a lábaid elõtt fognak heverni. Húzd ki magad, ne járj görnyedten, mert az alapvetõen rossz, meg igazából mutasd meg hogy ki vagy. Egy férfi legyél, ne kissrác...
Nekem a vagányabb, vékonyabb, jó humorú...pasik jönnek be.Lehet benne kisebb bunkóság is:) ami izgalmat hoz számomra...de a másik oldalt legyen romantukis is:) tudjon mivel megtartani!
Nekem a magasabb, hosszú egyenes fekete / szõke hajú kék, vagy barna szemû, aranyos, fkete cuccokba járó, és ami lóg rajta:D De ez mindenkinl változó:D Szóval NYUGI(:
hello! a külsõ és a belsõ is számit és , h ápolt legyen:)
"A nõknek olyan férfi kell, aki mellett azt érzik, hogy biztonságban fel tudják nevelni a gyerekeiket - ez puszta biológia." '-- Hány milliószor kell még leírnom, hogy ez egy biológiai tévhit? Az õskorban a férfi és nõ valószínûleg együtt sem éltek. :) Vannak persze ilyen emberek, nõk, ez is lehet szempont egyeseknek(!). De ne misztifikáljuk már biológiai alapokra mi nõk is- ha már a férfiak eddig ezt igyekeztek tenni. :) )

Lányok, mi határozza azt meg, hogy egy pasi tetszik nektek vagy sem? Melyik fontosabb: Kívülről jól néz ki? Vagy inkább, hogy milyen a személyisége?

Ti Milyen Pasikra buktok? A "rossz fiukra", vagy a "kedves, jó fiukra" Illetve, ha van egy pasi aki így ránézésre tetszik nektek, mit akarnátok, hogy udvaroljon nektek?

Legjobb válasz: nekem azért tetszett meg amostani pasim mert aranyos kedves volt pörgõs és mindig mosolygott

nekem azért tetszett meg amostani pasim mert aranyos kedves volt pörgõs és mindig mosolygott
én a 180cm v afeletti, szélesvállú borostás férfias férfiakra bukok...kevés van ilyen manapság...(merthogy a belsõ is számít).De a legfontosabb a kémia, aztán pedig a belsõ.Ha nincs meg a kémia, lehet felõlem a brad pitt, akkor se fog kelleni :)
nekem az a legfontosabb, hogy fel tudjak rá nézni. elég kritikus vagyok sajnos, szóval nekem nagyon fontos az, hogy úgy érezzem nálam okosabb, imádom ha egy férfi okos, mûvelt, valamihez nagyon ért és emiatt tisztelhetõ. persze emellett a külsõ is számít, de általában ezek miatt nálam kevésbé jól kinézõ fiukba szeretek bele :D szóval amint látod mindenkinél más, csak légy önmagad, azért nem árt tapogatózni, hogy mit szeret a kiszemelt lány, de ne akarj mindenáron megfelelni. nagy közhelyek ezek, de igazak :D
A jó humorú, intelligens (igaz, ez az elõzõ tulajdonságból már automatikusan következik), kedves srácokat szeretném =) Külsõ: Legalább velem egy magasságban legyen (165 cm, ezt nem nehéz teljesíteni :D), legyen ápolt, (többek között ne legyen nagyon pattanásos), és öltözködjön normálisan = pl. egy ünnepélyesebb rendezvényre ne hawaii virágos inget vegyen fel, és ne hordjon rózsaszín cuccokat x'D l/19
Külsõ megfog, belsõ megtart :) Ez nálam is így van...Ha külsõre egyáltalán nem tetszik akkor halott ügy részemrõl...De barátok mgé lehetünk (fúú de utálják a pasik ezt a dumát :D) de ha külsõre bejön, és belsõre is, akkor tökéletes :)

Milyen nők tetszenek a férfiaknak? és milyen férfiak a nőknek, legjobban? és mit néztek meg először egy pasin, ill. csajon először? A válsz végére írd oda légyszi lány vagy fiú vagy e

Legjobb válasz: Az hogy kinek milyen ember tetzik az változó, ezt ízlés és érzelem szabja meg... Amit elõször megnézek az arca, ruházata hogy tiszta-e, fontos számomra a cipõje, nem tudom megmondani mért, de azt mindig megnézem, aztán jöhet a többi :) 22/L

Az hogy kinek milyen ember tetzik az változó, ezt ízlés és érzelem szabja meg... Amit elõször megnézek az arca, ruházata hogy tiszta-e, fontos számomra a cipõje, nem tudom megmondani mért, de azt mindig megnézem, aztán jöhet a többi :) 22/L
Nekem az arc számít! 25 éves lány vagyok, nálam a testalkat nem annyira fontos, lehet vékony, sportos, egy picit teltebb is akár (de azért ne nagyon telt). Tetszik, ha kedves, picit huncut mosolya van. Lehet kisfiús vagy férfias is.

Lányok! Szerintetek milyenre borotváljam a punci szöröm? Kinek melyik tetszik? Nektek milyen? Pasik ti is irhattok. Korotokat is irjátok

Legjobb válasz: Higéniai okokból ne szeresd. Nem véletlenül nõ oda szõr! Ezt a pornón és divatlapokon felnõttek soha nem fogják megérteni??

Higéniai okokból ne szeresd. Nem véletlenül nõ oda szõr! Ezt a pornón és divatlapokon felnõttek soha nem fogják megérteni??
naút = natúr
minél több szõrt hagyj meg! a csupasz meg a csík már halál unalmas. vagy csak a bikinivonalig szedd, a többi maradjon naút, vagy csak trimmeld rövidebbre, vagy legyen szép dús háromszög a csupaszra borotvált ajkak felett. ezt a 3-at tudnám javasolni
jó szõrösen a legjobb 43 ffi
mindegy úgyis ráspriccelnek.
Sima vagy csík.
Én higéniai okokból a csupaszt szeretem.
A kérdező hozzászólása: saját magam miatt fazonozom csak sokat csináltam már és nemtudom mik vannak még éhátha van valami jo ötletek tippek
Néha irigylem az ide írogató embereket.... hiszen a legnagyobb gondjuk az életben, hogy milyenre nyírja le lent. Szerintem mindegy milyenre nyírod, mert ha csak ezért van veled, akkor kb már elvesztetted.... ha meg ezért jönne össze veled akkor pedig elgondolkodtató, hogy milyen szinten van.
Szív alakúra, fesd be pirosra, és szórd meg csillámporral. Vagy lehet rénszarvas alakú is. Légy kreatív. -.-" De most komolyan, az a fontos, hogy neked meg a pasidnak jó legyen, ne egy rakás idegennek.
csupasz
Én a csupaszra szavazok! 31 ffi

Pasik! Milyen parfüm tetszik a lányokon? Parfümneveket is írjatok.

Legjobb válasz: Dreams Unlimited a Body Shop-bol, Donna Karan- Apple, Dior- Mademoiselle, Christian Audigier- Ed Hardy

Dreams Unlimited a Body Shop-bol, Donna Karan- Apple, Dior- Mademoiselle, Christian Audigier- Ed Hardy
nem ismerünk nõi parfüm neveket
részemrõl tökmindegy csak ne legyen büdös :)
Az Armani Code odab.sz, bár kicsit drága. Évente egyszer azért belefér a költségvetésbe. 30f
hat inkab az eroseb ilatuak ne legyen szerintem gyumolcsos mert az ojan mint a labspray
A kérdező hozzászólása: Koszönöm a válaszokat
én lány vagyok és nekem van Esprit, blue hat, true blue, playboy play it lovely a többit nem szeretem nagyon, Donna la rive és imádom a kedvencem a Jet Femme :) tikfa, dinnye és grapefruit illat van benne összekeverve :) különleges, a parfümje, a golyós dezodor és a spré is nagyon fini, Sprébõl szeretem még a fa zöldteát és a kiwis zöldalmás illatokat, a BU is nagyon fini a Senses tusfürdõbõl pedig a mistic :) enigma golyós is hasonló illatú

Lányok, nektek milyen frizura tetszik most a pasikon?

ha tudtok, linkeljetek képet!

Legjobb válasz: A se hosszú, se rövid. Az ilyesmi: http://2.bp.blogspot.com/_PM7ooVztH2Y/TI4T96suU3I/AAAAAAAACX..

http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/military.. Az ilyen katonás hajak nagyon tetszenek. Pár mm-es vagy borotvált. http://www.familybox.hu/public/kupon/111/ffivagas.jpg Vannak még csak olyanokat nem igazán találok :D
1-2 centis ápolt, nem cicomázott. :D

A pasiknak ujabban milyen ruha jön be egy lányon? Mi tetszik nekik jobban a sportos v. a bájos nőies?

Csak azért mert egyszerűen nem lehet ki igazodni rajtuk mit kedvelnek,ha bájos akkor "túl jó kislányos" ha sportos akkor az a baj,ha sexy akkor meg "rossz kislányos"!

Legjobb válasz: mindegyiknek úgysem lehet megfelelni, meg nem is akarok, elég ha a barátomnak tetszem szóval én teszek rá, lényeg h én jól érezzem magam és a barátom is meg legyen elégedve

mindegyiknek úgysem lehet megfelelni, meg nem is akarok, elég ha a barátomnak tetszem szóval én teszek rá, lényeg h én jól érezzem magam és a barátom is meg legyen elégedve
Nekem pl a sportos tetszik 21/F
Nekem a bájos, nõies stílus jön be. Nagyjából az, amit a mexikói szappanoperákban látni. :) 22/f
A pasiknak? Melyikeknek? Ugyebár ízlés dolga. Én nõ vagyok, sose volt célom hogy másoknak megfeleljek, úgy öltözök ahogy nekem tetszik és jól áll.
Sportos.
Feltétlenül nõies. Ne sportos. Ez nálam sosem volt kérdés hogy melyik jön be.

Lányok nektek milyen stilusu haj tetszik a Pasikon!?

Képeket...és korbeirasokat várnék

Legjobb válasz: ami jól áll neki, illik hozzá és a stílusához. a rövid hajú pasikat szeretem alapból, amibe még azért bele lehet túrni. a lényeg, hogy ne a tipikus mai, ecsetfejû egyénnel legyen dolgom.

ami jól áll neki, illik hozzá és a stílusához. a rövid hajú pasikat szeretem alapból, amibe még azért bele lehet túrni. a lényeg, hogy ne a tipikus mai, ecsetfejû egyénnel legyen dolgom.
fekete felzselézett haj de csak olasz vagy spanyol pasiknál ám:D vagy szõke*.*
A tipikus divatfrizurák meg focistahajak egyáltalán nem tetszenek, illetve a túl rövid sem. A félhosszú, hosszú jön be. Van egy fajta, ami leginkább a gyengém, nem tudom miért. :D A kicsit hosszabb, göndör vagy hullámos sötét haj. Ilyen: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lkdf0gShkV1qdehb9o1_400.png http://wpc.556e.edgecastcdn.net/80556E/img.news/NEaibbbj46DO..
Flört
Odamegyek és megmondom neki, vagy addig flörtölök és mesélek szemérmetlen, perverz vicceket, míg rá nem jön.
Füst.
Fejreállnak és egy öngyújtóval meggyújtják a f.ngot.
:D :D :D
Semmijet, mert nem merek kezdeményezni...
Hülye kérdésre még hülyébb válaszok. :DDD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!