Találatok a következő kifejezésre: A lányoknak milyen pasi (198 db)

A lányok milyen pasikkal kacérkodnak leginkább?

Csak mert ugye a szokványos, "nyomulásos" érdeklődés, a másik keresése, stb és még sorolhatnám, érdekes hogy előtte sose beszéltünk, és ő vette fel velem a kapcsolatot, pedig semmi közös, legalábbis, mig nem beszélgettünk egymással, nem is ismertük egymást, csak 2-3szor találkoztunk. Csak olyan fiúkon szoktak, akik szimpatikusak neki, vagy akik tetszenek nekik vagy a nők esetében ezt nem lehet kijelenteni. Voltak jelek, azt hittem több is lehet, de már úgy gondolom csak játék volt. Bár nem biztos, csak én igy érzem, és általában jó emberismerő vagyok. Vagy esetleg meggondolta magát. Kinek, mi a véleménye?

Legjobb válasz: Bocs, a kérdés rész eltünt belõle: Csak olyan fiúkon szoktak, akik szimpatikusak neki, vagy akik tetszenek nekik vagy a nõk esetében ezt nem lehet kijelenteni?

A kérdező hozzászólása: Bocs, a kérdés rész eltünt belõle: Csak olyan fiúkon szoktak, akik szimpatikusak neki, vagy akik tetszenek nekik vagy a nõk esetében ezt nem lehet kijelenteni?
Jóképû pasikkal
Szimpátia is kell, különben halott a buli.
#3 Voltál már szórakozóhelyen vagy házibuliban?
A kérdező hozzászólása: A szimpátia, a külsõ alapján jön le elsõnek, meg esetleg a másokkal való viselkedés, hozzáállás. Csak a kérdés, hogy karrier vagy kapcsolat? Mert a 2 együtt nekem nem megy. Karriert a mai válságban fontosabbnak találom, meg hát ugye, nem kellemes az se, ha félreértette az ember az egészet.

A teltkarcsú lányoknak milyen pasik jönnek be?

Nem a duci lányokra gondolok, inkább azokra akiken azért van mit fogni de még azért n?ies alakjuk van, van egy kis pocakjuk esetleg, nem tudom ennél jobban körül írni :S Szóval nekem nagyon bejönnek az ilyen lányok, kíváncsi vagyok milyen pasik jöhetnek szóba náluk/nálatok 21/f

Legjobb válasz: Azért ne gondold már hogy testalkattól függ kinek milyen pasi jön be.

Azért ne gondold már hogy testalkattól függ kinek milyen pasi jön be.
Olyanok, mint a vékonyaknak. Egyéntõl függ, nem a testalkattól!
Mi az, hogy más nem igen jut nekik? :D Szerinted a teltkarcsúaknak csak a rondák jutnak? :D Nah ne röhögtess, mibe lenne jobb egy vékony nõ? :D "bombajó" pasinak is lehet ideálja teltkarcsú és vékony is!
A jó magas pasik :D De most ennek semmi köze a testsúlyomhoz, hanem a magasságomhoz van. Amúgy voltam vékony is, akkor is ugyanilyenek jöttek be.
Vicces lehet, de nekem nagyon fontos, hogy magasabb legyen a barátom. Persze, nem ez áll mindenek elõtt, de fontos, szóval ha szeretjük egymást meg minden, nem érdekel, ha akkora mint én, de alapvetõen a tõlem magasabb pasikra jobban felfigyelek (175-180 cm körüliekre). Egyébként nekem fontos, hogy sportos alkatú legyen, kicsit izmos. Egyébként a haja mindegy milyen, csak jól álljon neki. Szóval ne legyen azért hosszabb a haja (ilyen Justin Bieberes sz*r), mert ez a divat, olyan haja legyen, ami jól áll neki. A kar, láb, has, mellkas szõrzet tetszik, egy bizonyos határig, szóval egészséges mennyiségében szeretem. Legyen ápolt és alkalomhoz illõen, normálisan öltözködjön.:) És én olyan normál, talán kicsit inkább a teltkarcsú kategóriába sorolnám magam, mert van egy kis hasam, egy kis fenekem, egy kis combom, viszont sokan mondják, hogy a derekam szép vékony.:) Egyébként dolgozom az alakomon, szeretnék kicsit feszesebb, izmosabb lenni. 16/L
Az én párom enyhén izmos, de én is :D gyerekkoromtól kezdve sportolok, csak hát a genetika, mindig van rajtam felesleg.
Nekik is a legjobb pasik jonnek be, de legtobbjuk megelegszik atlagos pasikkal is, mert tudjak hogy mas nem igen jut nekik
Én sportolok, de van egy kis pocim is. Bár én jóval kissebb vagyok mint te(14L) de nekem a kockahastól a kicsi pociiig minden tetszik. Nelegyen egy srác csontkollekció, de hamburger se! Én a hosszabb hajú fiúkat kedvelemleginkább, és ha valakinek kék szeme van azonnal le tud veni a lábamról, persze, csak ha az arca is szép. Úgyhogy változó, de széparcúak az biztos!
Én a hosszú hajú, rocker pasikra bukok, plusz pont, ha tud zenélni xD ennyi
szerinted? amelyik épp bejön a szobába, az!
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, én csak a saját véleményemet mondtam el, ettõl még te döntesz :)
Nekem viszont nem az a célom, hogy egy fiúnak feleljek meg. Sokkal inkább szeretnék saját magamnak megfelelni, elégedett lenni önmagammal. Nincs barátom, pont ezért. Mert nem vagyok elégedett önmagammal -> valószínûleg ezért nincs elég önbizalmam -> ezért nem merek kezdeményezni és a fiúk sem kezdeményeznek. A megoldás tehát: elfogadom önmagamat, de nem hagyom annyiba a dolgokat, amin lehet változtatni, azon változtatok is, ergo egy kicsit izmosodok és akkor elégedett leszek magammal, ezért lesz több önbizalmam és talán nagyobb esélyem lesz egy párkapcsolat kialakítására. Az a fiú pedig, aki engem választ, szeretni fog úgy is, ha kicsit izmosabb leszek. 16/L (elõzõ 16/L válaszoló voltam megint.)
A kérdező hozzászólása: http://iwa.manna.ro/UserFiles/Image/07-06-18-F/09-duci7.jpg http://static.glamouronline.hu/db/09/12/200-tara-lynn-hm-plu.. http://www.123people.net/d/dahl-sophie/dahl-sophie1.jpg http://i.models.com/i/db/2010/1/16340/16340-500w.jpg Valami ilyesmi mint õk, az ideális nõ számomra, de én nem vagyok izmos kigyúrt, bár magasnak magas. :S
A kérdező hozzászólása: Nem baj ha valaki sportol, csak én szeretem ha van egy kis felesleg. Mindjárt keresek valami képet mire gondolok kb :D
Ilyet se hallottam még, hogy kár a sport :D
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor az izmos pasi még is egy közös pont. És kár hogy sportolsz nekem úgy tetszik ha van egy kis felesleg, fõleg deréktájon :)
A kérdező hozzászólása: Én inkább azt tapasztaltam hogy az ilyen alakú lányok inkább a kigyúrt izmos pasikat szeretik. Persze nem akarok általánosítani. Én örülnék a legjobban ha nem így lenne :)
A kérdező hozzászólása: Akkor rosszul fogalmaztam, de nektek mint ilyen lányoknak milyen pasik jönnek be? mármint értem én hogy egyén függõ, de még is kíváncsi vagyok.
Az ilyen lányoknak a tudtára kell adni ha tetszik neked, és nem fogja érdekelni, hogy hogy nézel ki, hanem annak fog örülni hogy te olyan vagy akinek az õ alakja tetszik. Saját tapasztalat, lehet hogy csak nálam van így. És engem az egy kcsit talán feszélyezne ha a pasim könnyebb lenne nálam, ezért (ha összejöttök) éreztesd vele hogy komolyan sszereted. Drukkolok nagyon és örülök hogy vannak ilyen srácok. A fiúknál mennyire gyakori az olyan mint amilyen te is vagy?

Lányok! Milyen pasit szerettek az ágyban? Legyen határozott? Első alkalom lesz nekem is és a páromnak is. Milyen legyek?

ui: sikosítót vegyek?:$ az kell els? alkalomra?

Legjobb válasz: Légy nagyon gyengéd, semmit ne erõltess. A lánynak sokkal fontosabb a dolog érzelmi oldala, simogasd, csókolgasd közben. Síkosító szerintem nem fog kelleni.

Légy nagyon gyengéd, semmit ne erõltess. A lánynak sokkal fontosabb a dolog érzelmi oldala, simogasd, csókolgasd közben. Síkosító szerintem nem fog kelleni.
Legyen nagyon határozott, tudnia kell, hogy õ mit akar, és figyelnie kell, hogy én mit akarok! De legyen nagyon gyengéd is mindeközben. Ha elsõ alkalom lesz, akkor viszont eszedbe ne jusson játszani a csõdört, ilyenkor csak egy dolognak van létjogosultsága: ha nagyon-nagyon gyengéd vagy, és minden másodpercben figyeled a reakcióit, hogy mi esik jól, mi nem, és ami nem, azt nem erõlteted! Szerintem a síkosítónál sokkal fontosabb a gumi! Ha a lány nedves lesz, nem kell síkosító, ha meg nem, akkor meg eszedbe ne jusson a közelébe menni a szerszámmal...ennyit a síkosítóról.
A kérdező hozzászólása: jólvanna:$ csak nem tudtam kell-e. tapasztalatlan vagyok, azért kérdeztem meg. szerintem értékelendõ, hogy elsõ alkalomkor is nem arra fokuszálok, h végre meglegyen a lány és hogy nekem jó legyen, hanem azzal foglalkozok, hogy neki minél csodálatosabb legyen.
Az elõjátékon legyen a nagyobb hangsúly. Légy nagyon gyengéd, de ugyanakkor határozott is, tudd hogy mit akarsz. Fedezzétek fel egymás testét és fontosak a szavak is, merjétek kimondani, hogy mi a jó. Megfelelõ elõjáték mellett nincs szükség sikosítóra, de óvszerre viszont igen. A beteljesülés után pedig érezze a biztonságot a karjaidban.
De ugye már pettingeltetek?
A kérdező hozzászólása: igen. csak sokszor azt sem élvezte. pl.kicsi volt az ujjam, nem volt elég gyors, stb...:$
Figyeljé' ide, me' csak ecccce' mondom el: MAGADAT ADD!
Légy önmagad ne akarj mindig másoknak megfelelni! :-)
A kérdező hozzászólása: Valamiben sikeres legyek pl. sport ? vagy kezdjek el hanszeren játszani ? esetleg más valami ?
a hangszernel a gitar am nezd meg enrique iglesias-t az nagyon jo pasi xd
Akármit is ha csinálsz ha csak azért csinálod hogy csajod legyen, az eléggé lelombozó...
Abban légy sikeres amit szeretsz. Ha sport akkor az ha más akkor más . Minden lány más típusú pasit szeretne.Nem tudsz mindenkinek megfelelni.
Á, semmit sem érsz el, ha nem vagy magas, jóképû, izmos, pénzes. Ez kell mindnek. Bár hazudni azt tudnak. Sose legyél a papucsuk és ne is hagyd, hogy zsaroljanak téged vagy a farkadnál fogva vezéreljenek, mert akkor kiszívják a véredet és tönkretesznek teljesen. LÉgy bunkó!
Szerintem lègy önmagad, de azèrt íme pár vèlemèny: èn azt szeretem ha egy pasinak sûrû haja van, nem ám fèlkopasz! 8-) Ès èn imádom ha egy fiû menõ pl.: ingje van ès nincs alatta pólò + a felsõ 2-3 gomb legyen kigombolva! (Persze csak nyáron) Szûk farmer, az mindig legyen! Szemszínt ès hajszínt mert az magától adódó! Na ennyi lenne a vèlemènyem! FOGADD MEG!

A duci lányok milyen pasikat szeretnek?

Legjobb válasz: magas, nagyfarkut

magas, nagyfarkut
A mackós, vállas férfiakat! 18/l
Azok bármilyet :D
én a kis orrú pasikat számít ez valamit? 23L
Mindegyiknek megvan a saját preferenciája, ami valami csodával határos módon teljesen független a testalkatuktól.
Nem testalkattól függ. Most azért gondold el, ha valaki hirtelen meghízik, vagy lefogy, akkor abban a pillanatban megváltozik az ideálja is? Nem. Én mindig inkább vékonyabb voltam, de volt egy idõszak, amikor jó pár kiló felszaladt, de ez az ízlésemen semmit nem változtatott. :)

Milyen szórakozóhelyre menjek, ami a lányoknak ingyenes, pasiknak nem?

Milyen szórakozóhelyre menjek, ami a lányoknak ingyenes, pasiknak nem?

Legjobb válasz: Tökmindegy, úgysem szedsz fel egyet sem, akárhányan vannak.

Tökmindegy, úgysem szedsz fel egyet sem, akárhányan vannak.
csakhogy nem csapott vissza semmi. mivel a nõk kevesebb pénzért vállalhatnak munkát így is-úgy is. miben élveznek elõnyt szerinted anyagilag, azaz mi tudott visszacsapni? (Magyarországon)
Majd ha évek óta lesz barátnõd, és rohadtul nem csajozni mész egy buliba, hanem bulizni és jól érezni magad, téged is zavarni fog, hogy ki kell perkálnod a vadászó kanoknak szánt összeget, hidd el. Gyakorlatilag azért fizetsz, hogy õk többet csajozhassanak. Engem igazából ez zavart, nem is az, hogy a lányoknak nem kell fizetni.
idióta az aki ezt kitalálta....
én lány vagyok és full leszarom, hogy kell-e fizetni. Eddig sem jártam olyan helyekre, ahová beengedtek a két szép szememért. Lealacsonyító. Inkább kifizetem :)
a megfogalmazás, hogy a vadászó kanoknak szánt összeg, szerintem, pont, hogy téves. eddig is a tulajnak szánt összeg volt, és az is marad. és attól még, ha a nõknek fizetõs, ugyanúgy kifizeted te is.
már volt pár barátnõm, öreg is vagyok, jó ez a változás. fizessen a nõ. eddig sem hívtam meg csak egy pohárig. nõknek nincs belépõs helyekre nem jártam, gyíkoknak kell ez
rendben van ez a rendelet fizessen mindenki.Mindenki a saját szórakozását fizeti meg.ez így helyes.nem a nõk miatt jártam eddig se hanem hogy hulla készen vergõdjek, agyonmixelt zenékre.Elengedem magam ahogy otthon nem illik.
# 19: A srácok miatt jártál inkább?
#20 : te miért gondolod , hogy a srácok miatt? :D:D "hanem hogy hulla készen vergõdjek, agyonmixelt zenékre"
11 ez nem errõl szol hanem az egyenjouságrol a nökröl ami msot visszacsapott rájuk ;)
Viszont én férfiként nem tudom, hogy miért is jobb nekem, hogy a nõk is fizetnek. A belépõ nem lesz olcsóbb, esetleg annyi változás lesz, hogy kevesebb csaj jár ilyen helyre. Szóval egy nagy baromság az egész.
téves logika
csicskagyerek miatt már nem sok helyre.. [link]
tudtam, h ezt befogja linkelni vki. :D:D
én kivétlesen bírom ezt a Sziló gyereket szerintem igaza van mondom ezt úgy hogy férfi vagyok. fizessenek a nõk is ugyanúgy
ilyet már nem találsz :D
Szegény #5ösnek sem lesz soha barátnõje:D
7 nekem nem is kell olyan. a nök hiszik azt többek nálunk a harcos erös férfiaknál közbe senkik, kulloghatnak utnánnunk. nekem még egy nõ sem hódolt be meg kezelt uraként, szoval nem kérek belõlük kösz.
Am tényleg egy csicskagyerek, de igaza van ebben :D Ne csak akkor legyen egyenjogúság, amikor egyenlõ fizetést akarnak, hanem akkor is, amikor fizetni kell...
tudod kedves heteske.. én egy Úr vagyok nem pedig egy egyszerû kis srác.. :) ;)
A kérdező hozzászólása: hogyhogy nem találok? Csak a "doboz"-ban lett megtiltva...

Szerintetek mennyire kövér ez a lány? Milyen az alakja? Lehet ilyen alakkal pasit találni? Mit kellene változtatni rajta? Lent link

http://kepfeltoltes.hu/view/100812/Dscoooo1018_www.kepfeltol..

Legjobb válasz: A kommenteket olvasva valami tök dagadt csajt vártam, de egyeltalán nem vagy kövér, csak picit duci. :) Persze egy kis testmozgás nem árt, így picit formásodni fogsz. :)

A kommenteket olvasva valami tök dagadt csajt vártam, de egyeltalán nem vagy kövér, csak picit duci. :) Persze egy kis testmozgás nem árt, így picit formásodni fogsz. :)
Szerintem meg simán elmegy az alakja! Jó, lehet hogy van egy kis plussz rajta, de nem vészes! Nem tudom miért kell belebeszélni a csajokba, hogy az ilyen nõk a szépek:http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://yummie.hu/files/co..
utolsónak irnám hogy nem lehet hogy más is 81%-on van?:DDDD ....
Szerintem semmi baj nincs az alakoddal:) egy pici fogyókura meg ahogy mondták is a ruha is slankít:) Amúgy az elsõ válaszolónak csak annyit , hogy nem kéne ennyire bunk*nak lenni , hogy igy az utcára ne menjen ki.. miért ha valaki nem 50 kg és bomba csaj az ne is menjen emberek közé?
10 kg???te jo isten???es szegyellenel igy kimenni az utcara ...???akkor te meg nem lattal how to look good nakedhez hasonlot ... pffff, hogy kik vannak ... nem mondom, hogy nem kellene sportolnia meg valtoztatni a kajalasi stilusan ..., de az a 10 kg szerintem sok ... meg, hogy igy kimenni az utcara, hat nagyot neztem am ... szerintem nem olyan veszes, de mindegy
hát csajszi:D:D szerintem meg az öltözködésen múlik minden. Hasonló voltam gimiben, mint te most(20 vagyok:D) és olyan rucikat hordtam, hogy mindenki normál kategóriába sorolt be:D Mert rendesen megnõttem és eloszlott a súly. Na mind1. Szóval szerintem az öltözködésen elég sok minden múlhat, addig meg, míg nem kell ledobnod hirtelen a ruháidat és pucéran billegned, kezdj el sportolni. Ezt azért is javaslom, mert ha ezt így hagyod, durván súlyosbodhat a helyzet, 25-30 felett meg már sokkal nehezebben tudsz fogyni.
Szerintem 10 kilót le kéne adnia. És utána, ha elkezd tornázni akkor jó alakja lesz!
Szerintem legalább 10 kg plussz van rajtad, és elég formátlan vagy. Nekem 4 gyerek után és 50 fölött volt hasonló az alakom, ezért sürgösen elkezdtem erösiteni meg odafigyelve kajálni, mert igy nem akartam maradni. Te is tegyél valamit, a kérdésedböl úgy gondolom, hogy még fiatal vagy, a helyedben szégyellnék igy kimenni az utcára.
mellesleg nem gáz h a 3.hozzászólást is az elsõ válaszoló írta... 81%-81%...
50 fölött = 50 év fölött
A pocija, és a combja nagyon szép!
simán van esélyed, sõt!!! lehet hogy gyakorlatilag nehezebben találsz pasit, de miért? azért mert az terjedt el a köztudatban hogy a vékony csajok a jók és azokkal jó mutatkozni, de sok pasi szereti a kicsit teltebb csajokat mint amilyen te is vagy. ezzel az alakkal olyan pasit nem fogsz találni akinek csak azért van barátnõje hogy mutatkozzon vele és fontos neki hogy vékony semmirevaló legyen. DE (gondolom) ilyet nem is akarsz. akkor meg mirõl beszélünk...?
Van rajta felesleg, de nem kövér. És legalább arányos, nem olyan, hogy csak 1-2 részre hízik, mindenhova jut egyformán:-D (Tudom, mert én is hasonló vagyok.) Persze, hogy lehet pasit találni ilyen alakkal, ennél sokkal rosszabb alakú csajoknak is van pasijuk, minden csak a kivitelezésen múlik:-D
Nekem is kb. ilyen az alakom (én rendszeresen tornászok ezért a fenekem kicsit kerekebb és a hasam kicsit laposabb) és én vagyok a suli egyik legjobb csaja;) Kis feszesítés, elõnyös öltözködés és bomba nõ leszel:D 13L
Nem tudom mennyi idõs vagy de én sokkal jobban szeretnék olyan típusú lány lenni akin egy pici felesleg nem 20 kiló hanem rendesen legyen fenekem, cicim, és legyen rajtam mit fogni..Én így szeretném elképzelni magamat 20-25 évesen:) Nem hurkákat szeretnék, csak nem szeretnék fogpiszkáló lenni..:) 13/L
Szerintem nem olyan vészes, ruhával ezt simán el lehet takarni. De ha olyan alakot akarsz, amire könnyebb csinos ruhákat találni, és a strandon is jobb mutogatni, akkor egy le 7-8kg-ot. A pasizás meg attól függ hány éves vagy, a 14-15évesek ált csak a 40kg-os lányokra buknak, 18 felett inkább a személyiség a fontos. Amúgy, személyes sztori, én nálad olyan 7-8kg-val kevesebb lehetek, és a srác, akiért már egy éve odavagyok, egy olyan alakú lánnyal jár, mint te... 19/L
MOST kövér vagy, legalább 10-15 kg felesleged van, KEzdj el értelmesen étkezni, sportolj és idövel jó alalkod lehet, ha nem adod fel az egészséges életmódot.
szerintem semmi baj nincs az alakoddal:) az aki mást mond azzal valami probléma van hidd el nekünk:) kicsit formásodsz és figyelsz az étkezésre nagyon is jol fogsz kinézni!!! 13/l
Nem mondanám hogy kövér vagy, de van rajtad pár plusz kiló. Persze hogy lehet így is pasit találni.. ha szeret téged, akkor elfogad ugy ahogy vagy;) Szerintem fenékre, és combra kéne sokat gyúrnod..( a fenék nagyon könnyen formálható.:) pár guggolás (minden nap amikor felkelsz 20, és lefekszel akkor is 20.) hidd el, nagyon sokat segít.:) és ugyonígy pár felülés hogy a hasadat is formáld..:) 13/L
A kérdező hozzászólása: köszi a vélaszokat, nem tom mennyi van rajtam, de már elkezdtem a diétát és szeptembertõl fogok kungfuzni járni... szerintem furcsa az alakom... és rossz... de remélem h nem csak a külsõ számít a pasiknak, mert akk nincs esélyem... :( :'(
ma 11:04-es: az elsö és második válaszoló vagyok, a harmadikat viszont valaki más irta. Vagy te nem tudod elképzelni, hogy több embernek is lehet ugyanannyi a pontszáma????? Mert akkor nagyon szegényes a fantáziád!!!!
nem vagy kövér szerintem 5kg plusz van rajtad és csak rossz helyekre hízol. sportolj lájtosan (séta, bicikli, tollaslabda, lépcsõzés) egyél kevesebbet.
Számomra ilyen a tökéletes nõies testalkat!!!

Lányok, milyen pasik jönnek be jobban, érzelgős, vagy kemény "én vagyok a menőgyerek" típus?

Legjobb válasz: A keménygyerek típusból is kilehet hozni az érzelgõset :P De am sztem legyen vmilyen szinten érzelgõs,de ne loser.

A keménygyerek típusból is kilehet hozni az érzelgõset :P De am sztem legyen vmilyen szinten érzelgõs, de ne loser.
Hát én egyiket sem csípem. Legyen valaki férfias, kemény, de a menõgyerek nem klappol. Az érzelgõs szintén nem. Nõ létemre (szégyen nem szégyen) gyûlölöm a romantikát, ezért az érzelgõsség is taszít.
az érzelgõs semmi esetre sem. hamár választani kell akkor inkább a menõgyerek, mint az érzelgõs. azoktól kiráz a hideg
a menõgyerek típusoknál erõsen hatalmába kerít a vágy, hogy úgy belegázoljak az egójukba, ahogy csak tudok. csúnya dolog, tudom =D érzelgõs a másik véglet, amit nagyon nem szeretek. ha már a nyál csöpög a szájából órák óta félõ, hogy megfulladok. amúgy szeretem a romantikát, de ÉRZELMES típus vagyok, nem érzelgõs.
énse csípem a romantikát :/ nekem az önbizalom hiányos pasik egyáltalán nem jönnek be ;]
Sztem nem gáz, ha érzelmes....!Az sem gáz, ha egy pasi sír, sõt...!Az übertrendi pasiktól hányok!
én. pl a rosszfiúkra bukok.xD szal de van aki máshogy gondolkodik.

Lányok milyen pasira mondjátok, hogy jóképű és aki egyáltalán nem jóképű? Mik azok a külső jegyek? Ez általában relatív szokott lenni mindenkinél?

Lehetőleg ne legyenek önsajnáltató válaszok !

Legjobb válasz: Uh, hát, szerintem a szimmetrikus arc és kisugárzás nem utolsó szempont. Én például nem tudnám azt mondani egy barna hajú és szemû palira, hogy "aztak!rva", más viszont a szõkéktõl, vörösektõl, világos szemûektõl óckodik. A többi szerintem... relatív.

Uh, hát, szerintem a szimmetrikus arc és kisugárzás nem utolsó szempont. Én például nem tudnám azt mondani egy barna hajú és szemû palira, hogy "aztak!rva", más viszont a szõkéktõl, vörösektõl, világos szemûektõl óckodik. A többi szerintem... relatív.
Ami a Te szemednek örömet okoz, az egy jóképû pasi.

Lányok! Milyen a számotokra izgalmas pasi? (vagy olyan pasi amilyet szeretnétek? )

mit csinál? mi a hobbija?

Legjobb válasz: Jóképû, magas és gazdag. Az már egy lánynak se számít, h a pasi mit csinál v mi a hobbija, hacsak nem olyasmi, amivel sok pénzt keres.

Jóképû, magas és gazdag. Az már egy lánynak se számít, h a pasi mit csinál v mi a hobbija, hacsak nem olyasmi, amivel sok pénzt keres.
Pénznyomó.
Az én párom pl tökéletes a számomra. És nem. Nem gazdag. A hobbija a gépezés, de nagyon sokmindenhez ért meg kreatív. Sokszor segít pl a konyhában is mert szeret fõzni és tud is. Nem is akárhogy. :D Meg érdeklõdõ. Pl mikor kötöttem akkor is nézett meg kérdezgetett. Szóval az a lényeg h odafigyel rám és érdeklõdik az iránt amit csinálok 22/N
Villanyszerelõ és a hobbija a szex velem.
szeretem ha egy fiú olyan jövõs-menõs, mint én, és valami aktív munkát végez nem a gépet lesi egész nap. mindenképp érdeklõdjön valamilyen mûvészet iránt, mert akkor máris van közös téma! az különösen le tud nyûgözni ha tud játszani valamilyen hangszeren, mert én pl. ahhoz nem értek, és nagyon szeretem hallgatni ha zenélnek nekem =)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!