Találatok a következő kifejezésre: A lányoknak méret a lényeg (26 db)

Lányok . Szerintetek mér foglalkozik minden fiú a farka méretével én is fiú vagyok nekem 2 éve nagon kicsi volt és nem érdekelt most 16 vagyok és 18-19 sztem nem a méret a lényeg szerintetek?

Legjobb válasz: A lányok is ugyanannyit foglalkoznak a mellmúretükkle, mint a fiúk a farok méretükkle. Igazad van, nem a méret a lényeg, a te 18-19 cm-d rendben van!

A lányok is ugyanannyit foglalkoznak a mellmúretükkle, mint a fiúk a farok méretükkle. Igazad van, nem a méret a lényeg, a te 18-19 cm-d rendben van!
18-19 cm túl sok sztem :S
ezekszerint igenis te is foglalkozol a farkad méretével:P hiszen tudod, hogy mikor volt nagyon kicsi, és most is tudod centire, hogy mekkora. ha annyira nem foglalkoznál vele, akkor nem tudnád a méretét.
A kérdező hozzászólása: Hát jó de annak is örülök h megnõtt és nem arra megyek h minnél nagyobb legyen 8cm rõl nõtt meg és ez jól esik :)
Anyám az sztem is sok..!! :) Az én pasimé 17cm és bõven elég...!! még egyes pózokban néha ezzel a mérettel is tud kellemetlen pillanatot okozni...!!! Nem a méret a lényeg!!
A kérdező hozzászólása: én esetleg a vastagságán szeretnék még javítani :S de csak akkora h a bnõmnem nem lenne jó
javitani rajta? azt hogy csinálod? XD

Lányok, tudom, hogy szakállas téma, d tényleg a méret a lényeg?

Vagy szerintetek mekkora az ideális?

Legjobb válasz: Nekem az ideális pont akkora, amekkora belém passzol, tehát igen, a méret a lényeg.

Nekem az ideális pont akkora, amekkora belém passzol, tehát igen, a méret a lényeg.
Szerintem nem ez a leglényegesebb. Hanem hogy használni tudja! Mert lehet valakinek 30 cm is, ha nem tudja használni, mert akkor szart sem ér vele. Nekem ez a véleményem.
Állítólag nem, de ezt mindig a kisfarkúak mondják. :D
Szerintem meg qrvára nem a méret a lényeg!Csak tudja ügyesen használni :D 26/L
nekem 15cm :) volt olyan h a barátnõm 6x is elment egy mentben :) de mindig elmegy minimum 2x:) szóval szerintem nem a méret a lényeg :)
Én 15 vagyok 18-as pénisszel. A csaj az elõzõ pasijai méreteihez viszonyít. Így lehet nagyobb is kisebb is.
És, hogy a fenébe keressen nagyobb hüvelyû lányokat? :) Így kezdjen ismerkedni? "Szia, bocsi csak azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora hüvelyed van? Mert ha nagy akkor járhatnánk..."
örülj neki...
Igen, ez csak a hülyének nem esik le.
Akkor rossz az ízlésed, de nekem úgy tûnt, hogy az elõzõ válaszoló arra utal, hogy olyan lányokkal legyél, akiknek a hüvelyük nagyobb te idióta.
A hüvelyek sem egyformák... keress "nagyobb" csajokat azoknak valszeg jobb lesz!
A kérdező hozzászólása: Nem szeretem a telt lányokat nekem az anorexiásak jönnek be :/
A kérdező hozzászólása: nyilván tudtam volna ha szüz lett volna egyrészt ugye látható meghát mér hazudna
csak ez jutott eszembe(lehet nem így van bocsánat de hát ez jött elõször xD) -az a csaj akinek kicsi volt a farkad az már nem volt szûz -a másik aki szerint nagy volt az meg szûz volt :) Persze nem sértésnek szántam csak ez az én agymenésem volt xD
A kérdező hozzászólása: Értem köszi:)
Nos én az elõzõ pasimhoz viszonyítottan a következõt kisebbnek találtam (bár az elõzõtõl a többség kissebb), a másodiké is akkora volt mint a tied és nekem az volt a tökéletes :D mert az elõzõ túl nagy volt ezt viszont úgy éreztem, hogy amúgy nem fájt :) .
A kérdező hozzászólása: amugy igen :D nemgáz köszönöm ezt a komit
A kérdező hozzászólása: jogos de akkoris pl egyik csaj azért nem feküdt le velem mert tulnagy mondom örülnék neki ha az lenne
A kérdező hozzászólása: akkor én hülye vagyok és most micsináljak vele?
ha szeret és bizik benend a pénisz mérete nemszámit

Lányok, a méret a lényeg?

Legjobb válasz: De még mennyire az a lényeg egy-kettõnek... Keserû tapasztalat.

De még mennyire az a lényeg egy-kettõnek... Keserû tapasztalat.
Ó, egyáltalán nem. Imádjuk a 3 centis, 1 centi átmérõjû kukit.
I G E N
Számomra furcsák ezek a kérdések. Sosem jutott eszembe, hogy méregessem, és nem vettem észre azt sem, hogy a nõk számára ez lenne a legfontosabb, hogy pontosan mekkora.
Én azt mondom hogy valamilyen szinten számít! Volt tapasztalatom kisebb pénisszel és nem volt valami jó!
Ne nyúzzatok bennünket állandóan, ezzel a méret kérdéssel!Vagy elfogadunk dolgokat vagy dobbantunk, de nem centiméter alapján keresünk.
a nagy az szerintem 2mm- és 5mm között található
Honnan számít nagynak?
Nekem valamilyen szinten igen. Mégpedig: ne legyen NAGY. Persze ha életem szerelme meg van áldva vele, akkor ez van. De nekem iszonyatosan tud fájni, a legközelibb barátnõim, akikkel néha errõl beszélünk, nem igazárt értik miért.:D
A méret relatív... abszolút nem az a lényeg, nekem volt olyan pasim, akinek igazán nagy farka volt, és nagyon rossz volt vele a szex. A mostani barátomnak sem éppen kicsi, de abszolút nem ezen múlik, hogy jó vele a szex - nagyon is! Sokkal inkább a figyelmességen, törõdésen, kölcsönösségen, kommunikáción... Ha "választani" lehetne, én inkább átlagosat választanék, de most ki vagyok békülve a naggyal is, mert nagyon jó a szex.

Lányok, szerintetek csak a méret a lényeg?

Csak az számít, hogy a pasinak nagy pénisze legyen, vagy ha szeretitek egymást, akkor mindegy, hogy mekkora? (Nekem 14,5 cm állva, és még soha nem volt rá panasz.)

Legjobb válasz: Nem csak az a lényeg, de nem leszek álszent, szerintem fontos azért, h egy bizonyos méreten felül legyen...

Nem csak az a lényeg, de nem leszek álszent, szerintem fontos azért, h egy bizonyos méreten felül legyen...
Az is lenyeg de nem mindegy hogy hogy csinalja.
Az is lényeg, hogy a pasi ne egy õstulok legyen.
Ne foglalkozzatok már annyira ezzel a méret mizériával, a f....om kivan tõle!Haq szeret a csaj, akkor nem az lesz az elsõdleges szempont hogy mekkora a péniszed!25/F
Srácok! A nõi hüvely csak 8-10cm hosszú akk meg mit paráztok annyit? A lényeg a teljesítmény és a körítés! (lány vagyok)
Nyilván nemcsak a méret a lényeg, az is fontos, hogyan használja, meddig bírja, stb. De azért egy 14 centit érjen el legalább, az igazán nem nagy elvárás, azt hiszem. A tiéd már megfelelõ. ;)

Lányok: igaz az, hogy: Nem a méret a lényeg?

Legjobb válasz: Egy bizonyos méret azért legyen...(magasságban is és péniszméretben is)

Egy bizonyos méret azért legyen...(magasságban is és péniszméretben is)
persze, kivéve ha kicsi
Persze, amíg nagy, addig nem számít ... :-P
nem a méret a lényeg, csak nagy legyen
Nem lenyeg.Neked lenyeg a nõ tágassága vagy szûkössége?
Ha ággályaid, ketsegeid vannak irj nyugodtan, majd segitek.
#12: Szerinted a férfiak miért kedvelik a popószexet? Ez egy hülye kérdés volt, még szép, hogy nem mindegy milyen tág vagy szûk...
Igenis nem ez a lenyeg, mint ahogy az sem mekkora a farka valakinek. Nem ezen mulik a jo szex. Valakit lehet ez erdekel, de a normalisaknak nem ez a fõ problemajuk. Egy nõ korbeoleli a ferfi peniszet megfelelõ izgalom hatasara, szoval mindenki elvezi, tehat nem ez a lenyeg. Ha valaki tagnak erez egy nõt vagy nem izgatta fel rendesen vagy kevesebb a surlodas nedvesseg miatt, de ez meg izgato vagy nem feszesek az izmai amin javitani lehet. Ennyi, olvass anatomiat és ne mondj butasagokat ezaltal gatlast okozva az onbizalomhianyos emberekbe. Amugy meg nem mindenki szereti a popsiszexet.
Amíg a pénisz beleesik egy átlagos tartományba, mondjuk 13-18 cm között, addig tényleg kevéssé, vagy egyáltalán nem számít a méret. Ha ennél kisebb vagy nagyobb, akkor már nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hiába lenne ügyes például, ha egyszer vékony és rövid, és alig érzel valamit, amikor benned van.
Nagyon kicsivel még nem volt dolgom, de naggyal már igen. Kb. 20 cm-es lehetett. Nekem az már nagy, mert lökdösi a méhszájamat és az fáj, nem élvezem az egészet. Ha jó kemény, elég vastag (min 4 cm) és sokáig tud dugni akkor 13-14-tõl kb 17-18-ig jó nekem. 32N
nem a méret a lényeg, hanem a nagy számok lehetõlEG EUROban
Igaz.
Ha életem nagy szerelme levetkõzik, és kicsi neki, szerinted otthagyom? Ki sem próbáljuk? És ha mégis kipróbáljuk, és jó vele a szex, akkor másnap elhagyom? Ugyan már, hagyjátok ezt a témát, senkit sem érdekel a méret.
15:45 Szerintem nem. 17/L
Ha szeret az illetõ akkor egy cseppet sem számít...
Igaz, a játékosság számít.
ANÁLSZEX 4EVER!

Lányok-Fiúk, nekteka méret a lényeg?

Lehet sokan kérdezik ezt,de válaszoltok rá remélem.

Legjobb válasz: nem..

nem..
Csak és kizárólag az, semmi de semmi más nem számít. De tényleg.
Szerintem nem az az elsõdleges, hanem a technika, és a másikra való odafigyelés, na meg a szándék, hogy akarom-e hogy neki is jó legyen. Egy 10 centi, vagy az alatt biztos számít, de vannak segédezközök, -kés-nyelv amivel be lehet segíteni, mondhatni megtoldani egy lépéssel... És úgy hallottam, hogy a 18-20as már a legtöbb nõnek fájdalmasan nagy.
Kés?????
Nos, ez egy elég mérvadó tényezõ mondjuk ki, szóval nem siklunk csak úgy el felette. Egy férfi szereti a nagy mellett, egy nõ szereti a nagy pélót, ez évezredes párválasztási szokás, már-már mondhatni állati mivoltunk megnyilvánulása. Igen számít, de az értelmesebbjénél nem ez az elsõdleges dolog, de még így is fontos. Ezek tények.
Szerintem kézre gondolt... :D Tekintettel arra, hogy pasi vagyok... nekem teljesen mindegy. :D
Kés (Y)
A kérdező hozzászólása: Kés?? :D

Lányok! Egyfolytában azt mondjátok, hogy a méret a lényeg?

ÉN sajnos nem így látom.24/8cm-el "áldott"meg a sors.Több kapcsolatom szakadt meg emiatt,mert az adott hölgy vagy elszaladt rögtön vagy alattam akart meghalni.Akkor most mi újság?

Legjobb válasz: Az hogy számit a méret,de kérlek A MÉRET az általában a 17-20 között Uhhhhhh.De a24 kicsit meredek:) nem csinálsz fotót nekünk?:D

Az hogy számit a méret, de kérlek A MÉRET az általában a 17-20 között Uhhhhhh.De a24 kicsit meredek:) nem csinálsz fotót nekünk?:D
Szerintem csak a férfiak képzelik be maguknak, hogy 20 centi alatt egy nagy nullák... A te méreted tényleg kellemetlen lehet, de ügyes technikával ki lehet hozni belõle a legjobbat.
látogasd meg a goldengate-et. sikered lesz, az tuti.
Szia. Én örülnék neki. :) :) :) Az elõzõ pasimnak 21 centi volt, és nagyon élveztem. :) Mondjuk, amikor egyszer egy 30 centis szerszámmal találkoztam (pornós volt a drága), megijedtem. :) De fájni az sem fájt.
24 hossz, és 8 cm vastag? Vagy miii? Most túl nagy? Vagy igy kell érteni: 24/8 = 3?
nagy lófasz vagy :D
Továbbra is csajozgass és ha találsz, akkor egy nagyobb puncis lányt válassz barátnõnek. A káma szutra ír errõl.Nagyjából 3 fajta punci méret van. Így hívják benne-õzsuta, kanca, elefánt.Tehát a cél, hogy találj egy elefánt puncis lányt.Egyébként én dugtam már mindenfélét és testalkatról nem lehet megállapítani kinek mekkora, mert volt olyan is velem, hogy a 45 kilós csajban kolompoltam, és a nagyobb testûbe meg alig bírtam berakni. Jó vadászatot!
A kérdező hozzászólása: http://www.psharing.com/pic.php?id=443055
Nekem van, hogy a párom is sok. Pedig õ (hála istennek) bõven nincs ekkora.

Lányok, Asszonyok! Tényleg a méret a lényeg?

Legjobb válasz: tényleg ! 66/L

tényleg ! 66/L
Nem. Inkább az, hogy ki hogyan tudja használni !
Szerintem ezt azok a pasik mondják, akik nincsenek túl jól "ellátva":)
Mármint arra a válaszra gondoltam, amit az elõttem szóló írt. 3. vagyok.
A kérdező hozzászólása: nekem nincs a méretemmel semmi bajom és eddig panasz sem volt rá.azért kérdeztem mert úton útfélen azt hajtogatják hogy nem a méret a lényeg és csak kiváncsi vagyok nektek mi a véleményetek errõl
"Mármint arra a válaszra gondoltam, amit az elõttem szóló írt. " Nõ vagyok, úgyhogy tudom mirõl beszélek. Hidd el nem nagy élvezet, ha valaki a 20 centijével csak "reszelni" tud.
De az se, ha a 10 maszatol.
Amúgy ez is személyfüggõ. Minden hüvely mérete(mint ahogy a penisé is), tágsága más, akkor is, ha nagy tágulásra képes.Van akinek a 20 sok , van akinek nem.

Lányok! A vastagság számít jobban, vagy a méret a lényeg?

Legjobb válasz: 19:46 VOK igen. jó szex egy jó kapcs alapja

19:46 VOK igen. jó szex egy jó kapcs alapja
Ha nincs jó szex, nincs jó kapcsolat.... A kapcsolat legfontosabb része.... Mindenkinek szüksége van a szexre... A papoknak is!
egyik se számít ha szeretek valaki (najó min azért 14-15 cm legyen) de tényleg nem ez alapján választok pasit magamnak 17/L
nem baj ha vastag csak hosszú legyen.
Ezek szerint lehet a pasi hülye és ronda ha jó a szex vele. De ha normális, férfias és nem jó vele a szex akkor akkor ki van zárva hogy barátnõje legyen?
Velem jó a szex! :D
Nincs kizárva hogy barátnõje legyen, csak könnyebben otthagyják... Mamámék korában több olyan nõ volt aki csak a férjével feküdt le egész életében. Olyan nõ is volt akinek soha nem volt orgazmusa. Manapság ritka az olyan nõ aki csak egy férfival. A legtöbb csaj 20 évesen legalább 2 srácon túl van... Nekem ne mondja senki sem, hogy ha nincs orgazmusa soha az nem probléma. Ne hazudja senki sem, hogy ez nem érdekli. Egy darabig elhiszem ha nem olyan fontos és más értékekre koncentrál az ember, de évekig? Lehet, hogy egy bunkó tirpák vagyok, de ha nem lenne jó a szex a barátnõmmel, akkor már kerestem volna mást. Most ne a szüzek és az olyanok vitatkozzanak velem akik még csak a szex próbálgatásánál járnak, hanem az szóljon akinek évek óta nem volt orgazmusa a jelenlegi párjával és ez nem zavarja. Sõt! BOLDOG!
jesszusom, mennyi sületlenséget összehordanak itt egyesek. Nem tudom hogy többet árt vagy segít ez az oldal, mint kellene..:D:D
Tényleg? A mai világban több a vállás, megcsalás mint gondolnád:) A szex nem tart meg egy kapcsolatot csak egyesek azt hiszik.
A jó szex nem oldja meg a többi problémát. De a rossz szexet sem feledteti más.
Egy kapcsolat érzelmek nélkül nem stabil, nem szerelem. A szex nem érzelmi alap, érzelem nélkül is lehet csinálni. Jó tudni, hogy érzéketlen p*** vagy k**** vagytok:)
Szerintem nem számít a méret, ha tudja használni. A szex nem a kapcsolat alapja, csak egy szint után befolyásolja a kapcsolatot. Persze a jó szex esetén nem lesznek nagyobb gondok a kapcsolatban...
mér a vastagságot mibe mérik? literbe?
És az a gáz, hogy a szex miatt döntenek egyesekXD
És amikor a kapcsolat nem jó, már mindenben veszekednek, meg nem bírnak meglenni egymás mellett, egymást idegét eszik, de a szex marha jó akkor is marha jó párkapcsolat marad?:D Nah? A szex megoldja?:)
így van
Fiú vagyok, de gondolom a méret. Méret: vastagság+hosszúság Inkább legyen vastag és hosszú mint csak vastag. Nem csajok?:D
Ennyi percet udvarolnátok egy lánynak, mint ahányszor ezt megkérdezitek. Nem ez számít!!!
Nem az számít hogy, mekkora. Ha tetszik valaki, arcra, személyiségre és kisebb farokkal is jó az ágyban akkor nem érdekel. 19/L
"najó min azért 14-15 cm legyen" Ha belegondolok, hogy az átlag 15 cm (ezt mondják) akkor te az átlag alattinak nem örülnél:D Szép válasz volt:) A másik, hogy a mell méret se számít és mégis ezen izgultok ti isXD Ez természetes, hogy megkérdezzük, nah.
És ha tetszik a személyisége meg normálisan viselkedik meg szimpatikus de nem jó az ágyban akkor mi van? Szakítás?
nem alapjaXD naívXD
ha szex az alap, az már gáz:S
hagyjukmár. most vegyükh nem 12-13éves kislányvagy hanem 18. akkor ha a srácnak 10 centis [email protected] van és szar az ágyban valószínûleg elhajtod nem?
Persze a szex benne van egy kapcsolatban ez nem vitás, de nem alap! Na hát igen:) ezért b*sznak manapság félre sokanXD Felölem írhatja bárki is hogy alap én akkor se értek egyet. Tudom, hogy nem alap és kész.
19:49 vagyok Szóval ha nem mûködik a szex akkor lehet a pasi akármilyen jó minden másban, de a kapcsolat nem mûködik.
2 dolog jutott eszembe: 1. Tudtommal a jo szexhez, vagy magahoz a szexhez minimum ket ember kell (ha a regimodi felallast vesszuk, akkor egy fiu es egy lany)... es ennek a ket embernek meg kell dolgoznia a jo szexert! Ketton all a vasar... (a kerdes az, hogy megeri-e a feleknek, hogy erofesziteseket tegyenek egymasert, vagy egyszerubb tovabballni) 2. Mikor mondhatjuk azt, hogy az en peniszem a hibas abban, hogy nem mukodik a szex es mikor mondhatom azt, hogy a lannyal vannak a gondok? Mikor mondhatjuk azt, hogy a penisz a kicsi es mikor azt, hogy a huvely tul tag? Mert az eremnek ugye ket oldala van, nem?!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!