Találatok a következő kifejezésre: A lányoknak méret (2418 db)

Most azért mért utálnak a lányok mert 16 lánnyal voltam eddig együtt?

Legjobb válasz: Te mit gondolnál egy lányról, ha 16 pasival lett volna együtt? Na látod...

Te mit gondolnál egy lányról, ha 16 pasival lett volna együtt? Na látod...
És te vagy a csajok használtak felcsatolhatót??
én biztos nem utálnék/küldenék el egy srácot ezért.de ha az osztálytársam, szóval napiszinten találkozunk, akkornem kezdenek vele
hány éves vagy?
Azt gondolnám az ilyen pasiról, hogy ...hogy ágyról ágyra járt, ....nekem ez nem jön be. Nem ettõl lesz valaki férfias. Szóval nem kezdenék ilyennel... Szóval te k....ának gondolnál egy ilyen lányt. Akkor miért várod el, hogy a lányok szépeket gondoljanak rólad?:D És most ne gyere nekem a pasiknál más dumával, mert nem más.....
nem balfa szok te kis csicska csak nem megy nekik az meg hogy te egy szaros kis phawa vagy az a te gondod
Buta vagy.
A kérdező hozzászólása: Nem hazudok attól hogy egyesek balfas.zok és nem tudnak csajozni nem az én bajom!!
Nem ide kéne járni hazudgálni
A kérdező hozzászólása: A lányról az h riba.nc De komoly próbálok ismerkedni de már mindenki ismer és lányok elküldenek :DD
Mert jobb a fantáziád mint nekik. . . . . . . . . . Azaz nem, ez még mindig gyenge.
Elnök Úr + 1
sweet dream
A kérdező hozzászólása: 17 Vagyok És nem kellenek a páwás szöveg mert nem vagyok az!! Nem kell a szöveg hogy hazug vagyok nem tehetek róla hogy mai lányok könnyen kaphatóak tisztelet a kivételnek!!
Simán vannak kevésbé szép lányok akik nem hajtanának el.
A kérdező hozzászólása: általába olyanok is álltak velem szóba nem volt sok eddig 4 darab volt össz-vissz az szerencse hogy volt de mostanság még egy egyszer lány se áll velem szóba...nem lehet élni egyedül 4 fal között ennyi évesen borzasztó...de forditva meg meg sokkal job a helyzet hiába ronda egy csaj vagy valami nem stimm a külsejével elöbb talál magának párt mint forditva.
Ez nem igaz. A lányok sem találnak könnyebben, ha nem jó a külsejük. Nem tudom, honnan veszitek! Ilyen rohadt felszínes világban élünk...
A kérdező hozzászólása: dehogynem csak mert láttam már egykétérdekes esetet a csaj 160 kg volt és nem akármilyen csávoval volt. most nem bántásnak irom de ha neki lehet kapcsolata én nem vagyok 160 kb akkor nekem mért nem. igen rohadt felszines világban élünk. és nem lehet változtatni rajta.
ha nem mered leszólítani akkor holtbiztos, hogy nem tetszel neki.
Énis így vagyok vele ha megfordulnak utánad ha a hátad mögött pusmognak rólad akkor lehet bejösz neki.
Sokat néz, akkor tetszik neki a külsõd. De ha ilyen gyáva vagy, akkor egy normális nõnek sem fogsz tetszeni.
Ha nem te kezdeményezel, akkor biztos, hogy egy könnyen nem lesz nõd. Ráadásul egy normálisabb, félénkebb csaj biztos, hogy nem fog odamenni hozzád. Ne légy gyáva.... küzd le a gátlásaidat, a sült galamb nem fog a szádba repülni.
Hány éves v?

A lányoknak mért a bunkó kategóriába besorolható pasik jönnek be?

nincs önbizalomhiányom, nem vagyok lúzer, nem rágódok a saját [email protected] sorsomon egyedül itthon, csak mégis magyarázzátok már meg, hogy ez mért van így? és kérem oltsatok le mer az úgyis megy mindenkinek ám!

Legjobb válasz: Azért, mert õket is csak a külsõ miatt "szeretik" a lányok.Mostanában a lányok nem a belõ értéket figyelik, sokkal inkább a külsõt.Sokszor már el is felejtik, hogy ha ilyen pasival járnak egy idõ után ki lesznek dobva, mert egyszerûen nem gondolkodtak.Az ilyen pasik nem is tudnak igazándiból szeretni sem senkit, csak arra gondolnak õk is, hogy a csaj hû de jó csaj...

Azért, mert õket is csak a külsõ miatt "szeretik" a lányok.Mostanában a lányok nem a belõ értéket figyelik, sokkal inkább a külsõt.Sokszor már el is felejtik, hogy ha ilyen pasival járnak egy idõ után ki lesznek dobva, mert egyszerûen nem gondolkodtak.Az ilyen pasik nem is tudnak igazándiból szeretni sem senkit, csak arra gondolnak õk is, hogy a csaj hû de jó csaj...
ez nem lúzerség kérdése, úgy mondják: zsák a foltját. Nézz agyilag normálisabb nõk után!
Ugyanilyen kérdés az is, hogy a pasiknak miért csak az olyan csajok jönnek be, akik nagyon jól néznek ki/sminkelik magukat/divatos cuccokban vannak? Hmm? :) Én se tartom magamat csúnyának, butának, unalmasnak, csak szimplán nem dobom ki a melleimet, és érdekes mód észre se vesznek a pasik.. Sajnos ez van.. Elõbb-utóbb biztos találsz olyan lányt, akinek te fogsz tetszeni :) Egyébként én se értem, hogy miért olyan tahókkal jár egy csomó lány.. Gondolom ez is divat. Ma már minden a divatot követi, ha jobban megnézed.. :) Divat a saját nemünkhöz vonzódni, divat mindent utálni, divat csúnyán beszélni, és még sorolhatnám.. Lehet hogy másnál ez nem a divatnak tudható be, de nevezhetném majmolásnak is.. Ezzel kell beérni..
mert egy nap 20 ilyen kérdést tesztek fel -.-"
mert egy önbizalommal teli és offenzív személyiség sokkal vonzóbb lehet, mint egy emancipációt redundáló kis nyomi félférfi.
1 srác jól öltözködik, van pénze, népszerû, jól néz ki, és sok barátja/haverja, igen lányok ezt keresik a férfiban.
68%: "mert egy önbizalommal teli és offenzív személyiség sokkal vonzóbb lehet, mint egy emancipációt redundáló kis nyomi félférfi" 1. Az önbizalommal teli ember csak akkor vonzó ha intelligens, és egyenrangúnak tartja a másikat. 2. A kis nyomi félférfi a szememben az, aki nem tiszteli a nõket, hazug, kis gerinctelen sunyi, ribancfasz, és nagy az egoja a bunkó énjére. A kis naív buta libák a külsõre mennek, meg ezekkel a fiúkkal jó dugni, de ennyi. 20 év felett (és sokan alatt is) a nõk komoly kapcsolatra az igazi férfit keresik az 1.-es számút. Kivétel, aki buta és alacsonyrendûnek tartja magát (önbizalomhiányos nõ) az direkt választ egy bunkó faszit (félférfit). Bunkó egós pasas nekem nem kellene, mert szeretek boldogan élni, és nem vagyok fekete öves karatés. 26.L
Ez egy nagy hülyeség a legtöbb lány egyáltalán nem erre bukik pláne hosszabb kapcsolatban. Nem tudom ki találta ki ezt a hülyeséget, de egy nagy barom volt.
Van egy ismim, aki arra bukik, hogy a srác [email protected]á oltja, majd ad egy puszit neki. Tök romantikus. Nekem inkább azzal van a bajom, hogy a csajoknak ez jön be. Majd kidobnak erre az oldalra ilyen kérdéseket: "miért nincs egy normális pasi sem?" (nyálgépeket keresnek) Oké, van akinek az tetszik. De ha egy csaj rinyál egy nyálgépért, majd meg is kapja. Akkor miért hagyja ott? Azért mert nyálgép és semmi férfiasság nincs benne. Akkor most mit szeretnétek? Ha egy ilyen srác kommentet ír, válasznak 10 komi, hogy bárcsak mindenki ilyen lenne. De akkor ki lesz mellettetek a férfi? -.-"
már ne is haragudj de a "bunkó" és a férfias pasi nem ugyanaz...attól még h nem 1 romantikus idióta nyálgép, attól még nem bunkó. a bunkó az, aki megveri, megalázza a barátnõjét. márpedig én nem hiszem h a nõk ezekre buknának, vagy aki igen az valszeg nem idén barnult, vagy egyszerûen annyira pénzéhes k..., hogy inkább elviseli h megverjék, de legalább el van tartva és nem kell dolgoznia. az h 1 srác jól öltözködik, van pénze, népszerû, jól néz ki, és sok barátja/haverja, nem jelent egyet a bunkóval. nem összekeverni a 2-t!
Tényleg igaz, ha nem napi 20 ilyen kérdést írnátok ki, már régen lenne nõtök. Képzeld én pont az ellenkezõjét vettem észre. Nem nevezném magam bunkónak, de néha elég keresetlen tudok lenni - és ez egyáltalán nem nyerõ a nõknél. Most én is elkezdhetnék vinnyogni, hogy a legtöbb lánynak miért a cérnavékony, lányos hangú gizda emósok jönnek be? De nem rinyálok. Egyszerû a megoldás: nem az oylan lányokkal kell foglalkozni, akik nem egyeznek veled. Ha beleszakadsz akkor is lesznek olyanok akinek a bunkó kell, meg olyan is akinek a cérnavékony emós. És akkor mivan? Miért a másik emberrel kell foglalkozni? Én sem megyek emo-partyba csajozni. A közízlés zavar? Hát képzeld engem is zavar. De most foglalkozzak vele? 5 évente változik...ugyan már, normális ember fel sem veszi az ilyen hülyeségeket. Te is ha jó ajtón kopogtatnál, akkor nem esnél pofára.
Jah, pénz, haverok, megvédi õket... aztán meg megverik a csajt. Ennyit errõl.
szerintem azért mert õk meg"védik" a lányokat , velük nem unalmas , van pénzük társadalmi "egzisztenciájuk", ezer "cimbijük", stb-stb gáz ez van-2010
"egy önbizalommal teli és offenzív személyiség" - nos én ilyesminek néznék ki, fickóban, elárulok egy titkot. Azok a lányok, akiket én sokra tartok, az ilyen fickókat, mint én, utálják, mert "félnek tõle".
A kérdező hozzászólása: a bunkó az bunkó. a férfias az férfias. nem keverem a 2-t. mások vannak itt képzavarban. de mindenesetre imádom a korlátolt elméket, akik még a kérdést sem értik meg.

Jogosan pánikolok be, ha nekem eddig csak fb-ről sikerült lányokkal összehozni randikat, smárolást meg pettinget, bulikban lerondáztak és utcán is max barátnak akartak a lányok, mert volt pasijuk vagy éreztem, hogy nem kívánnak?

Attól félek, ha egyszer nem lesz majd netes ismerkedési mód én sosem fogo egy lányhoz sem közel kerülni, csak így tudok neten keresztül valamiért összehozni talikat, aztán ott már élőben érdekes mód más, mintha először szólítanék le egy lányt az utcán, akkor valahogy nem is igazán tudom magamat adni, túl udvarisa és jó fej vagyok, míg egy netes ismerkedés után az első talin tudom magamat adni általában, vagyis humoros, pimasz tudok lenni meg jobban is merek lépni a lány felé (például csók). Amúgy elég pocsék testi adottságaim vannak, amin nem is tudok változtatni többnyire, ez is eléggé zavar és valószínűleg a lányok nagy részének a külsőm a taszító.

Legjobb válasz: Szerintem lassan már csak netes ismerkedési mód lesz.

Szerintem lassan már csak netes ismerkedési mód lesz.
nem gáz.. miért lenne az? bulizni menni nem azért kell, h megtaláld életed szerelmét:D
Szerintem ez elsõsorban rajtad múlik. Nyilván több idõt áldozol a netes ismerkedésre, mint arra, hogy elmenj valahová sörözni, és felszedj egy csajt.
Nem jogos, mert legalább a neten összejönnek a dolgaid. Engem még ott is elutasítanak, és lerondáznak, de ettõl függetlenül nem esek pánikba még én sem. Csak lesz majd egy olyan lány, aki el tud fogadni.
kíváncsi vagyok h kikre mondják itt azt h ronda.. nem küldenétek egy képet? sztem csak rossz emberekre akadtok rá...... olyan nincs h ronda vagy, esetleg olyan, h igénytelen, dehát errõl ti tehettek...
hány éves vagy?
Keress nagyon pici lányokat.
hány centi vagy?
Nem olyan vészes az a 164 centi. Én 163 centis lány vagyok, és ismerek egy olyan srácot, aki vagy fél fejjel alacsonyabb nálam és mindig van barátnõje. Ráadásul nem is egy gentleman, csak kigyúrta magát. Lehet, hogy egy kis szálkásítás, izmosodás neked is segítene. Ha ettõl valamelyest megnõne az önbizalmad, akkor nem zavarna, hogy kicsit alacsonyabb vagy az átlagnál, és az egész kisugárzásod megváltozna pozitív irányba :) Ne foglalkozz a magasságoddal, hanem arra koncentrálj, ami az erõsséged.
A kérdező hozzászólása: kb. 164centi körül lehetek...
Vagy gazdag, vagy gentleman, lehetõleg eszes és komoly. Biztos vagyok benne, hogy van akinél csak ürügy a magasság (vagy bármi külsõ jegy), és inkább olyat keres, aki agyban is férfi, csak nem látja szükségét, hogy olyanok orrára kösse, akiktõl nem szabadul fel húsz kiló pukkadozó szivecske a búrájából.
160 cm alatt süllyedj el !!!!!
Utolsó, a nagyon pici lányoknak is magas pasi kell.
Legyél gazdag! Más esélyed nincs.
Nõj fel!
semmit
Én 163 centis fiú vagyok 19 évesen..Tényleg hátrányba vannak az alacsony fiúk de nem lehetetlen becsajozni.

LÁNYOK! Légyszíves valaki segítsen megérteni ezt a lányt, mert már lassan beleőrülök hogy nem tudom mi van?

írjatok hogy kinek írhatom le privátban a történetem, nagyon megköszönném a segítséget

Legjobb válasz: Írd le hátha tudok segíteni :)

Írd le hátha tudok segíteni :)
na mondd :D
írhatsz nekem :)
"hallgatom " :)
írd le, hátha tudok valami okosat mondani.
Nekem is jöhet.

Azért nem tetszem a lányoknak mert alacsony vagyok! Mit csináljak?

Volt egy lány aki tetszett mivel egy évvel idősebb volt gondoltam hogy nem fogok kelleni neki ő először arra fogta hogy alacsony vagyok, oké gondoltam. volt egy évvel fiatalabb mint én aki kb. 4 cm-el magasabb nálam de neki se kellek azért mert alacsony vagyok. utána egy táborba megláttam egy szép lányt rákerestem a neten ő még élőben nem is nagyon tudott megszemlélni de nem kellek mert ALACSONY VAGYOK!!!!

Legjobb válasz: Szopás. Nézz még nálad is alacsonyabb lányokat.

Szopás. Nézz még nálad is alacsonyabb lányokat.
a mi sulinkba is volt egy 7.es gyerek kb 140 centi volt, szegény :/ Am meg nem létezik hogy nincs alacsonyabb lány am meg nézd meg a Lovely Complexet, elég jó. Neked való. :P f18
Keress 1 bazi nagy fadarabot, aki tetszik usd jo Istenesen fejbe vele, hajatol fogva cibald haza.Tobbi a te dolgod.Sok sikert.
A probléma nem velük van, hanem veled! Kissebbségi koplexusod alakult ki a magasságod miatt. Szerintem verj meg a sulidban 1-2 magasabb srácot, baseball ütõvel vagy boxerrel (csak hogy biztos legyen a diadal) egybõl jobban fogod érezni magad, és ez imponál a lányoknak is... Amúgy valószínûleg nem a magasságod miatt dobott a csaj, csak mert nem jöttél be neki. Máshol keresgélj. És gyõzd meg magadat, hogy magas vagy!
Ne foglalkozz a magasságoddal! Keress hozzád illõ lányt.
1 baratnom 30 cm vel nagyobb a ferjetol szal nem a magassag a lenyeg :D csak rendeset kell talalni!
Nõjél meg.
Szerintem nem az alacsonyságod miatt nem kellesz nekik. Valami más lehet a dologban. Én is csak 163 cm magas vagyok, mégis talàltam magamnak baràtnõt. A jelenlegi barátnõm picivel magasabb nálam. De mondjuk nyílván egy 185 cm-es nõnél én sem próbálkoznék be.
Dehogy nincs...
A kérdező hozzászólása: de az egész iskolában nincs olyan
Ezért jó alacsony lánynak lenni :) Mert sok a jó pasi aki alacsony :D

A lányok mért nem hiszik el hogy egy fiú is szerethet úgy egy lányt, mint ők a fiút?

Legjobb válasz: Én elhiszem. Most akkor nem vagyok lány? Pedig most ellenõriztem, puncim van... :)

Én elhiszem. Most akkor nem vagyok lány? Pedig most ellenõriztem, puncim van... :)
20:15 ezt nem fordítva gondoltad?:D
tényleg így van
Talán mert sok esetben valóban így van. Ami Neked fájdalom, Neki hiszti. Ami Neked szerelem, Neki csak szex. Ez az esetek nagy százalékában így szokott lenni.
XDazért vannak kivételek:)
nem tudom de ez hülyeség... a körülöttem lévõ jelenlegi és lezárult kapcsolatok 90 százalékában a pasi volt/van oda jobban a csajért... én is ezt tapasztaltam. úgyhogy ez nem így van. Szerintem inkább úgy kell ezt értelmezni hogy a lányok hajlamosak beleképzelni többet egy viszonyba. Én azt tapasztalom hogy nem az a baj, hogy a fiúk nem veszik komolyan a lányokat, inkább a lányok veszik komolyan õket. Képesek egy csókba szerelmet képzelni, hát akkor még a szexbe... 24/L
úgy értem a lányok tényleg nem hiszik el:P
Inkább az van, h fiúknál és lányoknál mást jelent a szerelem. Fiúknál az, amit a szerelmes számok, romantikus filmek alapján klasszikus értelemben szerelemnek nevezünk, lányoknál meg gyakorlatilag a nagyon erõs fizikai vonzódással egyenlõ.
Nem.
nem minden esetben, mert a kérdésedre válaszolva nem képes elképzelni hogy õt szeretheti valaki úgy mint õ a szerelmét.
így vok véle én magam is!
Ezt ki mondta neked?
Mert még nem találkoztak vele. Én sem tudom elképzelni például, hogy egy férfi lehet szerelmes.

Lányok, mit gondoltok arról, ha fiú, lány szereti egymást, de a fiú csak azért nem akar járni a lánnyal, mert kicsit nagyobb darab?

disznóság, ugye? vélemény?

Legjobb válasz: Eléggé de ha komolyan szereti tul lenne a külsöségeken és vele lenne

Eléggé de ha komolyan szereti tul lenne a külsöségeken és vele lenne
Disznóság? Ó az irónia... :) Mennyi békön van rajtad? Ha a fiúk folyamatosan ugyan azt hozzák fel, mint kifogás, nem gondolod, hogy tehetnél valamit? Tudod hogyan hívják azt, amikor valaki tudja a hibáját és nem is tetszik neki, de még sem tesz semmit? Igénytelen. Neked kellene egy igénytelen srác? Ugye, hogy nem.
Ez is csak annyit bizonyít a külsõnek és a belsõnek összhangban kell lennie. Ha a belsõ vonzó, akkor a külsõn már könnyebb változtatni. Ha te a fiú vagy azt mondom vannak elvárásaid a külsõvel amiknek nem felel meg ez érthetõ, de a közvélemény attól még igen szemét dolognak tartja ha azért nem jársz vele mert túlsúlyos, erkölcsileg kifogásolható, mert a bensõ érték eszmeibb, felülírja a külsõ csúnyaságot, de a valóságban úgy néz ki mégse. Ha te vagy a lány akkor srácot megértem, nem vonzó egy kövér lány, lehet tenni ez ellen, úgy látszik itt az ideje is.
Szeretik egymást és a fiúnak ciki. Ez a lényeg röviden, itt már sokat belemagyaráztok, eltértek a témától. A fiú elmehet a sunyiba, döntse el: szereti vagy sem. Az én testem csupa pikkelysömör, nagy darab is vagyok, párom mégis büszkén fogja a kezem nyílt utcán is! 22/L
"Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nõvel csalta meg. Szívbõl kívánom neked, hogy te is így járj!" Én vagyok a pasi, és sosem csalnám meg a csajom... Különben te is azt mondtad neki, hogy fogyjon le, mi bajod van?!
Ha emiatt nem akar járni, akkor vagy nem szeret igazán vagy túl sokat számít neki mások véleménye, és túlságosan meg akar felelni a környezetének.
Nos a testiség fontos része a szexualitásnak. Ha nem izgatja akkor sajos nincs mit tenni. Amennyiben bejössz neki, csak a környezete reakcióitól tart, akkor gyerekes, és nem hajlandó kiállni azokért akiket szeret, gerinctelen. Nem egy jó pont. Igénytelen? Magában véve nagydarabnak lenni nem igénytelen. Attól még lehetsz fitt, egészséges, szép és ápolt hogy van rajtad néhány plusz kiló. A túlsúlynak is megvan a saját rajongótábora. Emiat kár elengedni magad és macinaciban flangáni mindenhova.
elõzõ vagyok, az 5-ösnek írtam, nem az elõzõnek, csak közben jöttek válaszok
Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nõvel csalta meg. Szívbõl kívánom neked, hogy te is így járj! Kérdezõ: vagy tényleg fogyj, vagy várj. Nem tudom hány kg vagy, nekem olyan 85kilós koromban top pasijaim voltak. Most több vagyok, na ennyi kilósan már persze nem kellek senkinek, de pl. ma is láttam egy hatalmas darab csajt, a pasija úgy smárolt vele, hogy csak ihaj. Ha ez a pasi nem vállal fel, majd felvállal más.
félre olvastam amit elõbb írtam kommentet azt másra értettem sz*rul értelmeztem bocs
Már kicsoda nagyobb darab, a lány vagy õ? Megértem, mert nem testetlen szellemek vagyunk, hogy csak a lélek számítson.
Az a csávó csessze meg ha csak a külsõségekre megy.
amúgy az a javából
Önbizalomhiány vagy sokan és sokszor kihasználták utána pofára ejtették
Kettõ kicsit üti egymást...most vagy szereti vagy szégyenli, el kellene dönteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!