Találatok a következő kifejezésre: A lányoknál első (14 db)

Mi a véleményetek az olyan fiúkról, akik szeretnek a lányoknál elsők lenni, azaz tanítók lenni?

Például megtanítani egy 14 éves lányt csókolózni.

Legjobb válasz: uff...

uff...
Senki sem szereti a használt áru-t.. :D
hát az óvszert bizony nem Second hand-ben kell venni :P
Az, hogy szüzesség-vadászok, ettõl nõ az egójuk. Hányok az ilyenektõl...
Hát, ha nem írod oda, hogy 14 éves kislányokat, akkor azt mondtam volna, hogy szeretem õket és izgatóan jött volna le, hogy a tapasztalatlan lányokra hajt , illetve ugye mindenkinek más a hobbija, de így, hogy pont ilyen kislányokat kell megcéloznod azt mondom szánalmas és kétségbeeejtõ, pláne, ha nagykorú vagy mellette.

A lányoknál az első aktus utána ingadozhat a menstruáció, vagy lehet olyan is, hogy amikor megjön nekik az első együttlét után akkor kevesebbet véreznek?

Csak még annyit szeretnék hozzátenni, hogy természetesen védekeztünk is:)

Legjobb válasz: nekem az elsõ aktusom után 2 hetet késett x) tövig rágtam az ujjaim, pedig védekeztünk :D

nekem az elsõ aktusom után 2 hetet késett x) tövig rágtam az ujjaim, pedig védekeztünk :D
Nekem megjött pontosan, de 2 nappal rövidebb volt. Szóval igen, lehetséges.

Volt egy barátom és én voltam neki az első, ez ugyanugy megmarad benne, mint a lányoknál?

És az miért volt h alig merte elmondani h ? még szüz.Kb 2 honap után mondta meg. Lehet attol félt hogy szakitok vele? meg azt is féltve mondta el h ö román állampolgár..nem értem..

Legjobb válasz: én lány vagyok, mégsem maradt meg bennem maradandóan az elsõnek az emléke. Szerintem azért nem merte elmondani, mert úgy gondolhatta, hogy sok lány az olyan férfiakat részesiti elõnyben, akik már nem bizonytalanok az ágyban. Irásodból kiderül, hogy téged ez egyáltalán nem zavar, és ez igy van rendjén.

én lány vagyok, mégsem maradt meg bennem maradandóan az elsõnek az emléke. Szerintem azért nem merte elmondani, mert úgy gondolhatta, hogy sok lány az olyan férfiakat részesiti elõnyben, akik már nem bizonytalanok az ágyban. Irásodból kiderül, hogy téged ez egyáltalán nem zavar, és ez igy van rendjén.
Általában a legtöbb emberben benne marad az elsõ emlék. Persze ahhoz megfelelõ környezet és hangulat is kellene. Mondjuk akit az elsõnél megerõszakolnak az tuti elfelejti vagy épp ellenkezõleg. Nekem a barátom volt az elsõ mindenben, és még mindig emlékszek rájuk. Egyénfüggõ. Van aki emlékszik rá, ha nem is teljesen akkor csak kis foszlányokra.
A kérdező hozzászólása: Hát igen engem egyáltalán nem zavart csak kicsit furcsáltam mert elöször volt szüz barátom de jol kezeltük a helyzetet ...:) köszönöm a válaszokat

Mindenkinek fáj a fitymazsinór elszakadása az első aktusnál, vagy úgy mint a lányoknál, egyénfüggő?

Legjobb válasz: Fitymazsinór alatt gondolom a fitymafékre gondolsz. A fiúknál az elsõ aktus során nem változik semmi. Nem szabad sem berepednie, sem elszakadnia. Ha megtörténik, az nem jó.

Fitymazsinór alatt gondolom a fitymafékre gondolsz. A fiúknál az elsõ aktus során nem változik semmi. Nem szabad sem berepednie, sem elszakadnia. Ha megtörténik, az nem jó.
Nem vágtak el régen se semmit és most se szabad szakadnia, mint ahogy nem is szakad. Kérdezõ: lány vagy vagy fiú? Mert hogy rendkívüli butaságokat mondasz az biztos.
Ha valami elszakad a péniszen aktus közben az komoly gond. Valaki félretájékoztatott téged ebben a kérdésben úgy érzem. A lányokkal ellentéteben a férfiaknál nem történik változás a péniszen.
Kezdjük ott, hogy ilyen, hogy "fitymazsinór" nem létezik. A többi innentõl kezdve tárgytalan.
Hogy mivan?
igen, nagyon fájdalmas ha elszakad a fitymazsinórod, de ettõl is rosszabb, hogy ugyebár az tartja a makkod. Ilyenkor a makk begurulhat az ágy alá és összeszedheti az ott tanyázó porcicákat. Alaposan mosd le, illeszd a helyére, és kösd meg az elszakadt zsinórt. Ha tanácsot elfogadsz akkor görcsre kösd.
Tetszik amikor a kérdezõ kérdez vmit aztán neki áll feljebb és kioktatja a népet. Minek kérdezed ha tudod? Igen, a fityma zsinór olyan mint a szûzhártya, elsõ szexnél elszakad. Innen lehet tudni hogy a fiú szûz e még vagy sem.
. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . ._ . . . . . _ . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`
Ami elszakadhat az a rövid fék. Amit leszoktak vágni születés után pár nappal, fõleg zsidó vallásuaknál az a fityma .Az újszülöttnek ebben nem volt beleszólási lehetõsége .Nagy korában biztosan másképp gondolná .
Egyébként nem válaszoltál, hogy lány vagy-e vagy szûz fiú, bármelyik is, higgy a tapasztalt férfiaknak mielõtt ostobaságokat hitetsz el magaddal.
A kérdező hozzászólása: kérdezz már meg urológust mielõtt itt toporzékolsz. Köszi.
lehet h én vagyok tudatlan, de annak nem kellene elszakadnia nem?
A kérdező hozzászólása: De buták vagytok. Régen a fiúknál mikor megszülettek elvágták az újszülöttnél születés után hogy ha felnõ ne legyen gond neki. Ma már nem csinálják.
A kérdező hozzászólása: Valakinek csak megnyúlik, nagyon ritkán elszakad.
Azért tényleg vannak h... emberek. (szoktam is jókat nevetni, mint most is...) Mert oké, hogy itt bármit megkérdezhetsz, de ha kérdezel valamit, és válaszolnak rá, nehogy már neked álljon feljebb. Fõleg, ha ilyen tudatlan vagy. Az én pasimnak "elszakadt", a túl vad szextõl. Meg is mûtötték... (nem most, kb vagy 10 éve - de csak azért írok idõpontot, mert lehet, hogy azóta már nem baj, ha elszakad...) Úgyhogy, a te pasi vagy, szerintem, jobban teszed, ha sürgõsen felkeresel egy orvost...

A lányoknál a nemi érés jelei (cici növekedés, punciszőrzet, hónaljszőrzet megjelenése, első menstruáció) általában milyen sorrendben és milyen életkorban szoktak megjelenni?

Legjobb válasz: Ez teljesen változó. Én pl 11 évesen kezdtem menstruálni, vannak lányok 9 évesek kb akiknek már pelyhes a lábuk.. de ismerek olyan lányt aki már eléggé kiszõrösödött és csak 16 évesen jött meg a menszesze elsõnek.

Ez teljesen változó. Én pl 11 évesen kezdtem menstruálni, vannak lányok 9 évesek kb akiknek már pelyhes a lábuk.. de ismerek olyan lányt aki már eléggé kiszõrösödött és csak 16 évesen jött meg a menszesze elsõnek.
nekem pl ugy volt h 10-11 évesen punciszõrzet, 12 és fél évesen menstruáció, és kb szintén 12 és fél évesen hónalj szörzet
mindenkinél változó, ahogyan a sorrend is! nálam punciszõrzet 10 évesen, menzesz 12 évesen, hónaljszõrzes és cici növekedés 14 évesen. L/17
Nem emlékszem pontosan, szõrnövekedés 10-11 körül valahol, rá fél-egy évre jött meg az elsõ menstruációm, de a cicim nem kapkodta el a növekedést, és túlzásba se vitte, viszont folyamatosan nõtt, még 18-19 évesen itt nõtt egy kissé, pedig én magam nem híztam. Kb így. 21L
Írt már ide olyan lány is, akinek még a puncija sem volt szõrös, de már menstruált. Bár ez ritka.
Kedves Kérdezõ! Rajtad van már valami jele a nemi érésnek ezek közül?
nekem 10-11 évesen punciszõrzet , 11 évesen már a cicim kezdett nõni és most 12 és fél vagyok cicim már van de nem menstruálok , de anyum is mondta már hogy max fél év és megjon mert olyan váladék is már jon ki a puncimbol és mondták hogy ez annak a jele hogy már hamarosan meg fog jönni
meg ne kérdezd hogy "szeretnél-e járni velem?" mert akkor kapásból tudni fogja hogy egy gyökér vagy :D ilyet egyszerûen nem kérdezünk, vágod?
A járás kezdetekor.
01:18, mekkora válasz:D Tényleg így van amúgy. Meg ne kérdezd, majd úgy is tudni fogod, hogy mikor kell lecsõrözni a lányt, ezt a "mondjuk ki, hogy járunk, mert akkor tök más lesz minden" baromságot meg felejtsd el.
Figyu ne légy gyökér! Ha tetszel a lánynak talán a legalkalmasabb pillanat mikor hazakíséred! Ha jó vagy a csajnál úgyis hagyni fogja, vagy ha mégsem jön össze nem kell fosni! Ha mégse jön össze, de eljön a következõ randira akkor tuti h okés minden. Légy férfi! Amúgy ha nem vagy szimpi neki úgyis elfogja húzni a fejét max ilyenkor megbeszélheted vele hogy mutassa be a barátnõit :D Egy rövid példa: Mond neki hogy súgni akarsz valamit, (nézz is körbe mintha figyelnének vagy hallgatózna valaki a közelbe így kicsit hitelesebb) nagy levegõ aztán lesz ami lesz. Én nem szoktam lacafacázni XD Meg aztán a nõk ezen úgyis átlátnak ;)

Miért van, hogy a fiúkban kevésbé vagy egyáltalán nem marad meg az első szex élménye a lányoknál meg annál inkább?

Legjobb válasz: Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.

Mert nekik egyszerûbb (bár ha nem áll fel...), és nem is lehet fájdalmas. Tudtommal. Meg szerintem egy nõi testen több szexi rész van, mint egy férfién, így többet is kell megmutatnia.
mert a pasik érzéketlen, bunkó állatok.. kb. ennyi a magyarázat..
Mert az alakult ki a köztudatban, sztem jogosan, hogy a nõi szüzesség sokkal értékesebb.
A lányt jobban megviseli lelkileg az elsõ alkalom, mint egy fiút.
megviseli?? engem nem viselt meg.. akkor viseli meg, h amég gyerekként szexel, 13-14-15 évesen..
Hát én majdnem 16 voltam nagyon szerelmes voltam a srácba de miután megvolt a srác köddé is vált szal nagyon megutáltam mai napig néha még rám ír meg bókol de hát köpök a fejére valahogy nem ragadott el engem a szüzzeség elvesztés nem maradtam bennem egyáltalán sõt nem is szeretek rá visszagondolni annyira pocsék volt a pali az ágyba
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)

Az elso egyuttlet utan (szuzek eseteben), mennyivel jon meg a verzes a lanyoknal?

azert kerdem mert en meg szuv vagyok...es hogy mire szamitsak az elos aktusom utan!!!!!!lanyok segitsetek!!meg tapasztalatlan vagyok!pls!..kosszi elore is!

Legjobb válasz: Nem befolyásolja.

Nem befolyásolja.
Miért pont lányok segítsetek??Én fiú vagyok(17) Az itt elhangzottak hatalmasnagy baeromságok+!!!!!! 4 bnöm volt akinek én vettem el a szüzességét!Egyiknek 5 hetet késett, kettönek 2 hetet a mostaninak meg egy héttel elöbb jött meg! Bye
Kíváncsi lennék, hány éves vagy?ha még nem jött meg soha. ha ilyen fiatal vagy, miért akarsz sexelni?
Ez nagyon kulonbozo mindenkinel maskor! nekem az elvesztese utan nem jott meg mikor atszakadt sem vereztem, viszont ra 3 napra barna folyasom kezdett lenni amibol utanna mensi lett...pedig amig az ideje lett volna megjonni hianyzott legalabb 2 het!
Én sem véreztem egybõl csak menszesz elõtt egy héttel ugyanugy véreztem de aztán nem az volt mert utána megjött rendesen.Magyarul 2 hétig véreztem egyfolytában utána.De mostmár rendesen beállt, bár én tablettát szedek.De ez mindenkinél máshogy van, szóval változó. Szóval nem biztos h rögtön utána vérezni fogsz.
A szûzhártya átszakítása miatti vérzés nem mindenkinél van, van akinél azonnal és van aki másnap reggel talál egy kis cseppet a bugyiján. A menszeszt néha befolyásolhatja, hisz mindenféle hormon szabadul fel, van hogy hamarabb megjön, esetleg késik, de nem mindenkinél.
Szerintem õ nem így értette... nem arra gondoltál, hogy az aktus "miatti" vérzés? Mármint mikor átszakad a szûzhártyád.
Nem befolyásolja (hacsak nem védekeztetek és terhes lettél).
Szia! Teljesen változó. Van, akinél egyálatán nem befolyásolja, van ekinek kicsit késik. Szóval ha picit késik, ne ess kétségbe!
Ugyanakkor jön meg (ha nem esel teherbe!!!) mintha nem szexeltél volna. Nálam legalábbis nem volt semmi változás.
A kérdező hozzászólása: 16 vok..es meg szuz...
hogy megbizonyosodjanak róla, hogy nem vagy mutáns.
még nem találkoztam ilyen vizslatós nõvel. egyébként is megmutatom neki az elsõ randin, ha akarja :)
Csak azt nézi milyen márkákba jársz, biztos nehezen tudja kilvasni a mengchizuo márkát a józsefvárosi piacról.
Én sose vizslatom annyira ezeket a dolgokat.:DD nem tudom h miért nézel minden nõt ennyire h*lyének attól h pár ilyen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!