Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem zavarja hogy kint (1 db)

A lányokat miért nem zavarja hogy kint van a fél fenekük vagy az egész hogyha tanga vagy string bikinit hordanak?

Szerintetek az beteges ha nem szeretném hogy a barátn?m ilyet hordjon mások el?tt?

Legjobb válasz: egyáltalán nem beteges az,hogy nem akarod hogy mindenki a te barátnõd fenekét bámulja! nyugodtan mond meg a barátnõdnek, hogy nem esik jól neked ha más is látja azt amit csak neked szabad látnod!

egyáltalán nem beteges az, hogy nem akarod hogy mindenki a te barátnõd fenekét bámulja! nyugodtan mond meg a barátnõdnek, hogy nem esik jól neked ha más is látja azt amit csak neked szabad látnod!
Nekem személy szerint bejön az ilyesmi, és örülök, hogy a párom (feleségem már) ilyen típus. Nem mutogatja magát, de nem is szégyenlõs. Én imádom, hogy szeret tangában monokinizni, de hát ízlések, és pofonok... Sokakban ez féltékenységet kelt, úgy érzik, hogy a párjuk illegeti magát mások elõtt. Azokat a lányokat biztos nem zavarja, akik így járnak, akiket meg zavar, nem járnak így :-)
Ellent kell mondanom. Ha a barátnõdet úgy ismerted meg, hogy mindig is kihívóan öltözködött, és te így vállaltad vele a kapcsolatot, akkor nem lenne helyénvaló, ha meg akarnád változtatni. Én is szeretek kihívóbban öltözködni (igaz, nem lógatom ki a fenekem, mert az nekem nem elõnyös, de szeretek kivágott pólókban járni, amolyan punkosan), és volt már olyan pasim, akinek így megtetszettem, de egy hónap múlva már azt akarta, hogy ne öltözzek így. A mostani párom viszont mivel így szeretett belém, nem is akarja, hogy másképp öltözködjek.
Hát igen, itt a nyár... Öltözködjön csinosan, mutatósan, de ha már van kapcsolata a lánynak, akkor nem illendõ annyira kihívóan, csak akkor, ha együtt mentek. Szépen beszéljétek ezt meg, de úgy, hogy nehogy azt érezze, hogy meg akarod szabdni, hogyan öltözködjön, mert megharagszik! Én is megsértõdtem, mikor anno a barátom beleszólt.:)
én személy szerint nem szeretem az ilyen kivágott dolgokat meg azt sem ha valaki a fenekemet bámulja......majd nézi a leendõ pasim(de úgy sem lesz) nah mind1 ez már nem ide tartozik nah az a lényeg h nem beteges.....de mindenképp beszéld meg vele ezt a dolgot
Dehogy beteges. Az én barátom sem díjazza, hogy kivágottabb felsõ van rajtam. A lányok többsége azt hiszi, hogy csak akkor figyelnek rájuk, ha kevés rajtuk a ruha...
Nekem is tanga bikinim van, és az én barátomat nem zavarja.Õ inkább büszke rám és magára hogy ilyen barátnõje lehet.Szerintem hogyha valakinek kényelmes mért ne hordhatna tangát, vagy stringet bikiniben is.Nekem is kényelmesebb és jobban is néz ki szerintem.:)
Én személy szerint szeretem ha egy lányon tanga van. Ha esetleg megdolgozott azért, hogy szép legyen akkor miért ne mutathatná meg. Ha meg valakinek az aktuális párja hord ilyet és megbámulják a pasik, akkor akár a fiú büszke is lehet rá, hogy ilyen szép és csinos barátnõje van.
Sokszor nem csak a bugyi, hanem a nejlonharisnya is kibuggyan hátul a nadrágból, fõleg ha teltebb az illetõ.
VAn egy olyan hozzáállás is, mikor büszke vagy a barátnõdre.. és had lássa más is, amit te látsz, csak irigykedhetnek :) Én személy szerint undorítónak találom mikor vkinek a fél feneke kint van.. nem egy intelligens egyedre val.
Nem beteges. Szerintem mond meg neki hogy nagyon örülsz hogy ilyen szép meg magabiztos de úgy érzed hogy van amit talán jobb lenne ha nem a fél világ nézne.De óvatosan ebbõl nálam volt veszekedés mert a Barátom már túl féltékeny volt szóval ne ordibálj vele hogy "Miért ilyen rövid a szoknya?" stb mert akkor úgy érzi mintha nem öltözhetne ahogy akar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pink-fekete kockás rövidujjú ing alá hosszúujjú fekete poló?

Lány vagyok...szerintetek felvehetem így holnap????vagy nagyon gáz..?

2

Egy alacsony lánynak mit ajánlanátok hogy öltözködjek? Alacsony csaj létemre 150cm vagyok .

3

Barok stílusú ruhákban melyik a legszebb?

https://lh6.googleusercontent.com/-Z3rIa33IKSc/UlMDfZYHFyI/A..
______
Nekem tetszene csak nem tudom van e szebb!
Kb ezek a stílusom:______
______
______
______
______
Mindennapi használatra mely tükrözi hogy egy előkelő ember jár arra!

4

Nektek volt már ilyen érzésetek vásárláskor?

Kisvárosban lakom, az elmúlt egy évben elég sok kilót felkaptam magamra, és már egyszerűen szégyellek itthon vásárolni, vagy ha vásárolok, akkor is maximum felsőket. Butikokban is utálok vásárolni, ahol rám ragadnak az eladók, akik mindig mindent jobban tudnak.
Most már alig van normális nadrágom, de egyszerűen annyira kellemetlennek érzem besétálni egy üzletbe. Szoktunk menni egy közeli nagyvárosba vásárolni, viszont ez most nem igazán aktuális.

Nyilván igyekszem változtatni, nem is erről szól a kérdés. Csak érdekelne, hogy veletek hasonló elő fordult-e már? Akár azért, mert nagyobb a méretetek, akár azért, mert túl vékonyak vagytok.

7

Hol lehet ezeket a cuccokat rendelni?

http://www.hoodieking.com/wp-content/uploads/2011/08/Taylor-..

0

Tanácsot/segítséget kérnék! Bövebben lent?

Egy páran megtartjuk a suliba az 'öltönyök világnapját', vagyis öltönyben fogunk menni holnap suliba!
Van valami ötletetek, hogyén jobban kitűnjek mint a többiek?
Arra gondoltam, hogy mi volna ha pl nem tiszta fehér inget vennék fel?

1

Hol tudok jó minőségű férfi atlétát venni?

Eddig minden atléta (vagy inkább izomtrikó) amit vettem egy mosás után valahol összement máshol meg engedett magából és teljesen viselhetetlen lett. Hol tudnék jó minőségűt venni, még ha drága is? Feketébe kéne s-es vagy m-es méretben.

0

Hol lehet venni sapkára bolyhot? A textilfesték befogja a kötött sapkát?

http://www.shopping.hu/assets/uploads/product/0/6/bed740987b.. pl ilyenre gondoltam. Háztartási boltokban?

3

Citromsárga dzseki/kabátot hol tudnék venni?

0

A hosszú szárú csizma előnyös vagy hátrányos egy alacsonyabb lány számára?

Kb. 160-165 cm magas lányról van szó, a haja középhosszú, a teste arányos, pár kiló felesleg azért van rajta. A kabátja combközépnél kicsit feljebb ér, mellnél vágott, laza csajos darab. Ehhez illő hosszabb csizma (térd alá érő) nagyon előnytelen?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!