Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem zavarja hogy kint (1 db)

A lányokat miért nem zavarja hogy kint van a fél fenekük vagy az egész hogyha tanga vagy string bikinit hordanak?

Szerintetek az beteges ha nem szeretném hogy a barátn?m ilyet hordjon mások el?tt?

Legjobb válasz: egyáltalán nem beteges az,hogy nem akarod hogy mindenki a te barátnõd fenekét bámulja! nyugodtan mond meg a barátnõdnek, hogy nem esik jól neked ha más is látja azt amit csak neked szabad látnod!

egyáltalán nem beteges az, hogy nem akarod hogy mindenki a te barátnõd fenekét bámulja! nyugodtan mond meg a barátnõdnek, hogy nem esik jól neked ha más is látja azt amit csak neked szabad látnod!
Nekem személy szerint bejön az ilyesmi, és örülök, hogy a párom (feleségem már) ilyen típus. Nem mutogatja magát, de nem is szégyenlõs. Én imádom, hogy szeret tangában monokinizni, de hát ízlések, és pofonok... Sokakban ez féltékenységet kelt, úgy érzik, hogy a párjuk illegeti magát mások elõtt. Azokat a lányokat biztos nem zavarja, akik így járnak, akiket meg zavar, nem járnak így :-)
Ellent kell mondanom. Ha a barátnõdet úgy ismerted meg, hogy mindig is kihívóan öltözködött, és te így vállaltad vele a kapcsolatot, akkor nem lenne helyénvaló, ha meg akarnád változtatni. Én is szeretek kihívóbban öltözködni (igaz, nem lógatom ki a fenekem, mert az nekem nem elõnyös, de szeretek kivágott pólókban járni, amolyan punkosan), és volt már olyan pasim, akinek így megtetszettem, de egy hónap múlva már azt akarta, hogy ne öltözzek így. A mostani párom viszont mivel így szeretett belém, nem is akarja, hogy másképp öltözködjek.
Hát igen, itt a nyár... Öltözködjön csinosan, mutatósan, de ha már van kapcsolata a lánynak, akkor nem illendõ annyira kihívóan, csak akkor, ha együtt mentek. Szépen beszéljétek ezt meg, de úgy, hogy nehogy azt érezze, hogy meg akarod szabdni, hogyan öltözködjön, mert megharagszik! Én is megsértõdtem, mikor anno a barátom beleszólt.:)
én személy szerint nem szeretem az ilyen kivágott dolgokat meg azt sem ha valaki a fenekemet bámulja......majd nézi a leendõ pasim(de úgy sem lesz) nah mind1 ez már nem ide tartozik nah az a lényeg h nem beteges.....de mindenképp beszéld meg vele ezt a dolgot
Dehogy beteges. Az én barátom sem díjazza, hogy kivágottabb felsõ van rajtam. A lányok többsége azt hiszi, hogy csak akkor figyelnek rájuk, ha kevés rajtuk a ruha...
Nekem is tanga bikinim van, és az én barátomat nem zavarja.Õ inkább büszke rám és magára hogy ilyen barátnõje lehet.Szerintem hogyha valakinek kényelmes mért ne hordhatna tangát, vagy stringet bikiniben is.Nekem is kényelmesebb és jobban is néz ki szerintem.:)
Én személy szerint szeretem ha egy lányon tanga van. Ha esetleg megdolgozott azért, hogy szép legyen akkor miért ne mutathatná meg. Ha meg valakinek az aktuális párja hord ilyet és megbámulják a pasik, akkor akár a fiú büszke is lehet rá, hogy ilyen szép és csinos barátnõje van.
Sokszor nem csak a bugyi, hanem a nejlonharisnya is kibuggyan hátul a nadrágból, fõleg ha teltebb az illetõ.
VAn egy olyan hozzáállás is, mikor büszke vagy a barátnõdre.. és had lássa más is, amit te látsz, csak irigykedhetnek :) Én személy szerint undorítónak találom mikor vkinek a fél feneke kint van.. nem egy intelligens egyedre val.
Nem beteges. Szerintem mond meg neki hogy nagyon örülsz hogy ilyen szép meg magabiztos de úgy érzed hogy van amit talán jobb lenne ha nem a fél világ nézne.De óvatosan ebbõl nálam volt veszekedés mert a Barátom már túl féltékeny volt szóval ne ordibálj vele hogy "Miért ilyen rövid a szoknya?" stb mert akkor úgy érzi mintha nem öltözhetne ahogy akar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Adnátok tippeket hogyan lehet kardigánt átalakítani? Tiszta fehér polár végig gombos zsebezs. Várom az ötleteket.

3

Miennek a kalapnak a neve? és van miskolcon valahol ilyen? //cdn9. lbstatic. Nu/files/looks/medium/2013/10/22/3357652_JESSICA_BUURMAN_COL LAB_3. jpg? 1382445741 (http-t irjátok a link elé)

0

Hol tudok venni ilyen nagyon élnék kapucnis pulcsit? Mindenhol ilyen sötét színeket találok. Nem divat a világos szín tán?

Ilyen citromsárga, narancssárga, lime zöld, színű kapucnis pulcsit szeretnék, végig jártam c&at h&met meg 1-2 kínai boltot, de mindenhol ilyen sötét színek vannak.
Hol lehet kapni ilyen élénk színű kapucnis pulcsit? vagy tán nem divat?

2

Fiúk tényleg vissza taszítónak tartjátok a hagyományos bugyit?

https://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&tbm=isch&sourc..

16

Ti gólyabálra milyen típusú koktélruhát vennétek fel?

Pár hét múlva itt a gólybál és gőzöm sincs hogy milyen ruhát vegyek fel. Én ilyesmire gondoltam:

4

Egy ilyen ruhát megvarratni rövidebb méretben (térd fölé egy kicsit) kb mennyibe kerül?

http://data1.whicdn.com/images/17604992/308369_large.jpg

1

Hol tudnék színes zakókat és szövetmellényeket venni (Szegeden)?

Mindenhol, de tényleg MINDENHOL csak feketét és szürkét találok mindkettőből. Egyetlen egy boltban sem láttam még más színű zakót vagy szövetmellényt, mint fekete. Egyszerűen nem léteznek, pedig mit meg nem adnék egy barna, sárga, piros vagy zöld zakóért, a hozzá tartozó szövetmellénnyel...

Az sem gond, ha meg kell rendelnem valahonnan, de a legjobb volna Szegedről, vagy Szeged környékéről.

0

Fiúk! 14-18 éves lányokon a fekete bőr vagy a farmer dzseki áll jobban?

2

Ilyen színű bőrhöz illik babarózsaszán? (képek)

őrszín: ruha:
szerintetek?

4

Tetszik ez a cipő? És ruhával hordható, ugye?

http://kepfeltoltes.hu/131028/cipi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg a színe azért fura, mert bőr.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!