Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem zavarja hogy kint (1 db)

A lányokat miért nem zavarja hogy kint van a fél fenekük vagy az egész hogyha tanga vagy string bikinit hordanak?

Szerintetek az beteges ha nem szeretném hogy a barátn?m ilyet hordjon mások el?tt?

Legjobb válasz: egyáltalán nem beteges az,hogy nem akarod hogy mindenki a te barátnõd fenekét bámulja! nyugodtan mond meg a barátnõdnek, hogy nem esik jól neked ha más is látja azt amit csak neked szabad látnod!

egyáltalán nem beteges az, hogy nem akarod hogy mindenki a te barátnõd fenekét bámulja! nyugodtan mond meg a barátnõdnek, hogy nem esik jól neked ha más is látja azt amit csak neked szabad látnod!
Nekem személy szerint bejön az ilyesmi, és örülök, hogy a párom (feleségem már) ilyen típus. Nem mutogatja magát, de nem is szégyenlõs. Én imádom, hogy szeret tangában monokinizni, de hát ízlések, és pofonok... Sokakban ez féltékenységet kelt, úgy érzik, hogy a párjuk illegeti magát mások elõtt. Azokat a lányokat biztos nem zavarja, akik így járnak, akiket meg zavar, nem járnak így :-)
Ellent kell mondanom. Ha a barátnõdet úgy ismerted meg, hogy mindig is kihívóan öltözködött, és te így vállaltad vele a kapcsolatot, akkor nem lenne helyénvaló, ha meg akarnád változtatni. Én is szeretek kihívóbban öltözködni (igaz, nem lógatom ki a fenekem, mert az nekem nem elõnyös, de szeretek kivágott pólókban járni, amolyan punkosan), és volt már olyan pasim, akinek így megtetszettem, de egy hónap múlva már azt akarta, hogy ne öltözzek így. A mostani párom viszont mivel így szeretett belém, nem is akarja, hogy másképp öltözködjek.
Hát igen, itt a nyár... Öltözködjön csinosan, mutatósan, de ha már van kapcsolata a lánynak, akkor nem illendõ annyira kihívóan, csak akkor, ha együtt mentek. Szépen beszéljétek ezt meg, de úgy, hogy nehogy azt érezze, hogy meg akarod szabdni, hogyan öltözködjön, mert megharagszik! Én is megsértõdtem, mikor anno a barátom beleszólt.:)
én személy szerint nem szeretem az ilyen kivágott dolgokat meg azt sem ha valaki a fenekemet bámulja......majd nézi a leendõ pasim(de úgy sem lesz) nah mind1 ez már nem ide tartozik nah az a lényeg h nem beteges.....de mindenképp beszéld meg vele ezt a dolgot
Dehogy beteges. Az én barátom sem díjazza, hogy kivágottabb felsõ van rajtam. A lányok többsége azt hiszi, hogy csak akkor figyelnek rájuk, ha kevés rajtuk a ruha...
Nekem is tanga bikinim van, és az én barátomat nem zavarja.Õ inkább büszke rám és magára hogy ilyen barátnõje lehet.Szerintem hogyha valakinek kényelmes mért ne hordhatna tangát, vagy stringet bikiniben is.Nekem is kényelmesebb és jobban is néz ki szerintem.:)
Én személy szerint szeretem ha egy lányon tanga van. Ha esetleg megdolgozott azért, hogy szép legyen akkor miért ne mutathatná meg. Ha meg valakinek az aktuális párja hord ilyet és megbámulják a pasik, akkor akár a fiú büszke is lehet rá, hogy ilyen szép és csinos barátnõje van.
Sokszor nem csak a bugyi, hanem a nejlonharisnya is kibuggyan hátul a nadrágból, fõleg ha teltebb az illetõ.
VAn egy olyan hozzáállás is, mikor büszke vagy a barátnõdre.. és had lássa más is, amit te látsz, csak irigykedhetnek :) Én személy szerint undorítónak találom mikor vkinek a fél feneke kint van.. nem egy intelligens egyedre val.
Nem beteges. Szerintem mond meg neki hogy nagyon örülsz hogy ilyen szép meg magabiztos de úgy érzed hogy van amit talán jobb lenne ha nem a fél világ nézne.De óvatosan ebbõl nálam volt veszekedés mert a Barátom már túl féltékeny volt szóval ne ordibálj vele hogy "Miért ilyen rövid a szoknya?" stb mert akkor úgy érzi mintha nem öltözhetne ahogy akar.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A melegítő pulcsi már "égőnek" számít?

Tudom, hogy nem túl nőies, de azért kényelmes. Amire gondolok, az belebújós pulóver, rózsaszín, fehér feliratokkal, kissé bő. Iskolába gáz egy ilyet felvenni?

8

Lányok, nők! Ti nem szoktatok ilyenkor vastag pl pamut harisnyára nylonharisnyát húzni szoknyához? Nagyon szép úgy.

6

Ti megvennétek ezt a csukát?

Tornára és tavaszra ezt a csukát( szép szerbesen patikát) néztem ki. Szerintetek milyen? Van valakinek ilyen?

5

Lányok, ti milyen ruhával, kabáttal hordanátok ezt a cipőt? Tetszik nektek?

Ötleteket, képeket is megköszönöm :) Én bárhogy írtam be nem dobott a google semmilyen képet amin ezt a bakancsot viselik.

11

Hol lehet ilyen cipőt kapni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Ez az oldal üzemel még?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

0

Vélemény?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

7

Just Cavalli milyen márka?

GAS-nál, D&G-nél jobb vagy rosszabb?

1

Mibe menjek buliba?

17/F vagyok, nem szoktam bulizni de most mennék,de nem tudom hogy mit vegyek fel,inget vagy pólót? Ingem nem nagyon van mert nem szeretem őket, jó ha felveszek egy divatosabb pólót?

1

Ilyen nadrágot hol lehet venni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!