Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem zavarja hogy (102 db)

A lányokat nem zavarja, hogy misszionárius pózban hozzálökődik a fiú golyója a fenekükhöz?

Legjobb válasz: Nem, nem zavar minket egyáltalán! Szerintem még izgató is! Bár az jobb ha kutya pózban lökõdik hozzánk a fiú golyója!

Engem nem zavar, sõt... 20/L
Nem, nem zavar minket egyáltalán! Szerintem még izgató is! Bár az jobb ha kutya pózban lökõdik hozzánk a fiú golyója!
Biztos, hogy nem. Az én párom még élvezi is. Ezen az alapon az is zavarhatná õket, ha simogatod.
Betegek:D Egyébként én kifejezetten izgatónak tartom;P
Engem csak jobban beindít... Jó érzés :D 25/L
én egyszer megkérdeztem a páromtól, azt mondta hogy nem zavarja, sõt tetszett is neki :D de hát ez is gondolom ízlés kérdése :-)
Én hátra szoktam kötözni, a nyakába:)
de kibirhatatlan multkor felcsúszott a golyó a segglyukába és terhes lett:/
De, összekötöd egy szál dróttal és a drótot feldugod magadnak, akkor nem fog hozzáérni
Sztem meg sokan észre sem veszik, ilyenkor nem erre gondol az ember. Nekem eddig ez fel sem tûnt.20/L
nem zavar, inkább vicces érzés. : D
Imádom! Annyira izgató:)
dehogy zavvarja (legalábbis engem nem), sõt nagyon izgató tud lenni
szerintem is izgató!
Én kimondottan szeretem. Néha még simizni is szoktam neki, miközben csináljuk.
Nem betonból van...
én szeretem ha közben hozzámér.. 18/L

A lányokat nem zavarja, hogy igazából "színészek" azok, akikért odavannak?

Ha megnézzük a mai keresett fickókat, akkor észrevehetjük, hogy meglehetősen egy kaptafára készülnek. Sokszor kimondottan erőssé tett testalkat, feltűnő/feltűnően drága ruha. Ezek az alapdolgok, ezekhez járul még hozzá egy felvett viselkedésforma is: jellegzetes testtartás és járásmód, sokszor már erőltetetten nyegle stílus és megállás nélküli keménykedés és pózolás (rágó a szájban, trágya beszéd és gyakran túljátszott, heves mozdulatok) . Aztán a" a színfalak mögött" pedig végre fellélegzés és lenyugvás, hogy ma is remekül alakította a menő fickót. Nem gondolja egy csaj sem, hogy ez egyszerűen nevetséges, hogy ezt az egész színjátékot kötelezően elő kell adni, hogy férfiként tekintsenek egy férfira? Itt egy klip, amiben a fickó előadja a tipikus "menőcsávós" pózolást.

Legjobb válasz: Kérdezd kifejezetten azokat a lányokat, akik ezekért vannak oda! :) Gyanítom, hogy elég szûk réteg, és olyan félék, akik nem fognak tudni túl komplex választ adni a kérdésedre az értelmi korlátjaik miatt.

Kérdezd kifejezetten azokat a lányokat, akik ezekért vannak oda! :) Gyanítom, hogy elég szûk réteg, és olyan félék, akik nem fognak tudni túl komplex választ adni a kérdésedre az értelmi korlátjaik miatt.
A kérdező hozzászólása: https://www.youtube.com/watch?v=EyH0xpdinoE
A kérdező hozzászólása: Ez biztos, Butterfly? Úgy vettem észre, sokkal többen értékelik ezt a stílust, mint ahányan bevallják.
A #2-eshez csatlakozom, igaz nem lány vagyok, de azért az ismerõsi körömben van jó néhány. Szóval, aki napszemüvegben megy a dizsibe az maximum csak a nem naptól barnult (ez lehet genetikailag determinált vagy szolárium) agyatlan luvnyáknak jön be, akiknek még az érettségi sincs meg (mert vagy 12 évesek vagy pedig mentálisan retardáltak)... Mondjuk a "hasonló a hasonlóhoz"-elv itt is érvényesül.
The Other-rel teljesen egyetertek: szerintem is ervenyesul ebben az esetben a "hasonlo a hasonloval" elv. Megvan a kialakult kozeguk, amikben ezek a fiuk es lanyok mozgolodnak, megtalaljak egymast. Mivel a kerdesedbol az kovetkezik, hogy te magad eros ellenerzeseket taplalsz az ilyen habitus/viselkedes/eletszemlelet irant, ezert szerintem kifejezetten orulhetsz is annak, ha azok a lanyok, akiknek ez tetszik, messzire elkerulnek teged.
Erre több válasz lehetséges
Az a 10 cm ..... Hm
bizonyára az az alacsony srác gazdag volt, és ez imponálta a nõt. Más nem hiszem, hisz majdnem mindnek a 180 cm magas férfiak kellenek. Nem egy elõnyös helyzet alacsony fiúnak lenni, sajnos. Mindenben hátrányban vagy, párkapcsolatok, munkahelyi pozíciók, betegségek...
A kérdező hozzászólása: Csóró vagyok, még kocsim sincs. A randi alatt folyton azt éreztem, hogy már alig várja, hogy lekapjam. Elkísért mindenhová és folyton mosolygott, kedves volt.Igazából arcra vagyok bájos, szépek a szemeim és az szám is eléggé vastagabb, ráadásul van egy különleges színe, olyan szép rózsaszín. Igazából ezt is lányoktól tudom. Én azért is lepõdök meg folyton, ha tetszem egy lányank, mert magamat nem tartom sokra. Tényleg nem vagyok gazdag, se magas, még kocsim sincs. Aztán mégis folyton szemeznek velem a lányok, nem is egy magasabb tõlem. Legutóbb egy szöszis, vékony, model alkatú, hosszú lábú lány figyelt élénken a buszon, elég feltûnõ volt, hogy engem néz.
Nem. Ez a generáció sajnos el van b***va. Manapság egyre inkább háttérbe szorul a hím jelleg, és az evolúcióban megjelennek a kis vékony csontú, nõies férfiak. Ha még törpe is és kis bu***an álldogál, akkor ez bejön a legtöbb lánynak. Ma már nem divat férfiasnak, erõsnek, határozottnak lenni. Conan ideje lejárt.
Túl sok pornót nézel...
Na, egy újabb buta, agymosott, degenerált médiazombi kistini, aki egyetlen filmsorozat alapján ítéli meg az egész világot. Javaslok valamit: kapcsold ki a tévét, és inkább élj!
Általában meg nem, a jenki f.ságokra meg nem kell alapozni! :D
Nem mert 30 év múlva õk fognak orrba-szájba kúrni kis ifjoncokkal. :D
Harris confirmed that he is gay in November 2006 by saying, "I am happy to dispel any rumors or misconceptions and am quite proud to say that I am a very content gay man living my life to the fullest and feel most fortunate to be working with wonderful people in the business I love.
Engem bem zavar, mivel az állítás hamis. :)
Remélem, tudod hogy az a srác meleg...
a barny az akit egy homokos színész játszik? akkor hihetõ!
Darth Vader nem létezik, sorry
Egy amerikai vígjáték sorozar valóban bizonyíték.:D Ennyi erõvel vegyél fel öltönyt, és minden csajt megdughatsz. Mert hát ez is benne van...
A kérdező hozzászólása: A sorozatban Barney szüzességét is egy MILF vette el.
Az enyémet nem Milf vette el, bakkkeeeeeer, mostmár meg kell egyet hágnom! :D
nem õk veszik el szûz vagy.
A kérdező hozzászólása: Így jártam anyátokkal?
Ezt a baromságot megint ki honnan szedte? :D
Neal Patric Harris meleg a valódi életben akit Barney-t játssza a sorozatban. Egyébkéntegy képzeletbelei sorozatban egy embernek a szüzességét el vette egy idõsebb nõ az nem azt jelenti, hogy mindenkiét egy idõsebb nõ veszi el te .

Lányok! Ki az aki borotválással szőrtelenít? És a párotokat nem zavarja, hogy szúrtok?

Úgy tudom a legtöbb n? borotválkozik de ha barátotok van ?ket nem zavarja, hogy fekete, er?s lesz, meg szúr? :O:/

Legjobb válasz: én borotválkozom.. a páromat nem zavarja a pár napos borosta :)

én borotválkozom.. a páromat nem zavarja a pár napos borosta :)
Az én barátnõm nagyon szõrös, ilyen az alkata.Szinte minden testrészét borotválja, de engem egyáltalán nem zavar, pedig azért jó szúrós szokott lenni.

A mai lányokat nem zavarja, hogy tiszta narancsbőrösek?

Az utcán miniszoknyában és nagyon rövid nadrágban mászkálnak az egyáltalán nem vastag lányok, de tiszta narancsb?r a lábuk.

Legjobb válasz: És, ha olyan a lába, akkor mit csináljon, ne menjen strandra, hosszúban járjon a kánikulában, esetleg kösse fel magát?? Tudod jól, hogy az nem tûnik el csak úgy, élni attól még kell. Ha téged zavar, ne nézz oda.

És, ha olyan a lába, akkor mit csináljon, ne menjen strandra, hosszúban járjon a kánikulában, esetleg kösse fel magát?? Tudod jól, hogy az nem tûnik el csak úgy, élni attól még kell. Ha téged zavar, ne nézz oda.
Nekem is van nb-m, de nem rakom ki, mert van önkritikám. Sajnos ezen néha nem segít semmi (fogyás, sport), mert hajlam, és vékonyabbakon is elõfordulhat. Azért a strandra hadd menjenek már ki, oda pihenni megy az meber, csak az unatkozó buta emberek járnak kiritizálni.
Ha Téged zavar, ne nézz oda. Nagyon kevés a tökéletes kinézetû ember. Fõleg a mai divat szerint. Aki nem olyan alkatú, kinézetû, mint a tudatba betáplált tökéletes modellek, akkor burkolja be magát teljesen, és ne is menjen strandra sem?
A sok idióta a narancsbõrt a mozgásszegény életmóddal azonosítja, pedig ez csak egy aprócska dolog, ami közre játszhat a kialakulásában. Sokkal inkább a gének játszanak szerepet, és a zsírmentes, cukormentes, lisztmentes szigorú diéta, azaz életmódváltás segíthet. Én már csak tudom mivel aktív sportoló vagyok 2 éve és elég csúnyán narancsbõrös a fenekem. Igaz az elmúlt 2 hónapban a szigorú diéta hatására sokat javult, de nem tûnt el teljesen, de sok kitartással, több hónap múlva, talán el múlik... Szóval NEM A sport a gyógyír rá!!!! 26N
Ez a hülye kalóriamegvonásos diéták miatt van. Mindig csak izomból fogynak, sose zsírból, aztán abbahagyják, megint hájasodnak kicsit, és így tovább.
"És, ha olyan a lába, akkor mit csináljon, ne menjen strandra, hosszúban járjon a kánikulában, esetleg kösse fel magát??" Sportoljon és figyeljen oda mit zabál össze! És addig is nyugodtan takarja el az ocsmány részeket. Önkritika! És mondd, ha te nem járhatsz csupasz seggel, akkor már rögtön felkötöd magad, ez a két alternatíva van csak?
Szerintem nem zavarja õket. Szerintük ha vékonyak, már szépek. Közben csak sportolni kéne a sok hülye koplalás helyett.
A kérdező hozzászólása: Ja! Csak a rend kedvéért, nem én pontoztam szóval másnak se tetszik a látvány.
Igen, jól megírtad a lényeget: az õszinteség nem egyenlõ a bunkósággal. Ezt rád értettem. Te idejöttél és ki akartad beszélni azokat, akik narancsbõrösek...már bocs, de egy intelligens, értelmes nõ ilyenekkel foglalkozik szabad idejében? Narancsbõrös fenekeket szíd idegenekkel kalákában? Gratulálok. Edzés után inkább olvass vagy tanulj, hasznosabb lenne. Lehet hogy csinos vagy és izmos, de ez kevés ahhoz, hogy teljes értékû ember legyél..
Nincs narancsbõröm, de más testi hibáim nyilván vannak és neked is ezt így látatlanban garantálom. A strandra kikapcsolódni járok, ahogy ahogy a legtöbb ember, a te fajtád kivételével. És nem kell elvárni snekitõl, hogy csadorban járjon nyáron. A héten 40 fok volt, aki 200 kiló , vagy narancsbõrös, vagy kancsal, vagy sovány annak is engedtessék már meg, hogy ne pusztuljon meg hõgutában és kimehessen a strandra fürdeni. Szerintem fogd vissza magad és szállj le a magas lóról.
ja és a stílusod tipikusan olyan, akinek a szájába az ember már akkor beletaposna ha csak kinyitja..egy beképzelt [email protected] vagy, maradj akkor otthon , ülj le a tükörsima .seggedre és maszturbálj a tükör elõtt.Akkor nem "kell" a narancsbõrös combokat nézned te taknyos:D lefogadom , hogy alulról biztos verdesed a 15-16ot..
Mily csoda, hogy a randa, narancsbõrös lányok közül jó néhánynak van társa, barátja.
Ahelyett, hogy szidod õket, inkább tanácsokat adhatnál nekik. Ehhez már nincs eszed, igaz? Egy buta [email protected] kioszt mindenkit, a többi hülye meg követi, csak épp értelme nincs a hisztinek. Akit eddig nem érdekelt, hogy narancsbõrös, azt ezután se fogja.
Nekem is van narancsbõröm. Tudod mi a véleményem? [email protected] Egészségesen táplálkozok, sportolok. Nem veszek fel rövid nadrágot, szoknyát, de aki szerint emiatt a strandon szégyenkeznem kellene, az tehet egy szívességet.
Lehet, hogy mint nõ tök jól nézel ki, és megnéz az utcán pá pasi, de amint kinyitod a szád és megszólalsz, én lepattintanálak rögvest..
az a helyzet, hogy biztos vagyok benne, hogy nem minden lány tehet arról, hogy narancsbõrös. ugyanis én 7 éve versenyszerûen sportolok, és normálisan is étkezem. ennek ellenére nekem is van pedig teszek ellene. ennyi. te pedig inkább örülj annak, hogy te ilyen tökéletes alakkal rendelkezhetsz és nincsenek hasonló problémáid.
nem nem zavar. a páromat sem, tök hülyeségnek tartja az ilyen rinyákat. Boldog vagyok, igen be be csussszan pár bûnös falat és? boldog vagyok, boldogabb vagyok még így narancsbõrrel is, mint ha egész nap az edzõben szenvednék (nem azt mondom h nem mozgok, szoktam sokat biciklizni és futni meg minden nap lovaglok)) de nem érdekel annyira, hogy ezen görcsöljek, mert így is tökéletesen BOLDOG vagyok és a párom is az melelttem. Jobb neki egy ilyan nõvel aki elfogadja így magát, mint egy aki ezen görcsdöl h. jaj nem veszem fel ezt meg azt, meg jajj strand uristen, volt ilyen nõje és abból lett elege
Mert a seggét tornáztatta az agya helyett, mégis az utóbbi fogyatkozott....
Uh, teljesen azt hittem, hogy a kérdezõ egy tini fiú, megdöbbentem vettem észre, hogy , , lány". Mégis hogy lehet valaki nõ létére ennyire agresszív, besavanyodott, buta és bunkó egyszerre? Hol hagytad a nõiességedet? Mindenesetre irigylem a hatalmas problémáidat...
A kérdezõ eltûnt és csak pontozgat, vagy megjelent egy beképzelt picsuska, aki hozzá nem szól, csak nyomogatja a feszes seggével a piros kezecskét? Gratulálok...lehet hogy szép segge van, de agya nulla.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos van aki fokozottan hajlamos rá, de nekem ne mondja senki, hogy szinte senki nem tud megszabadulni tõle. Nekem is nehéz volt, de sikerült. És mikor narancsõrös voltam se mutogattam, fel lehet venni térdközépig érõ nadrágot is, bikinibõl is van sokféle, nem csak falat bugyis... Egyébként nem megyek oda senkihez, hogy figyel már, tiszta undorító vagy meg ilyenek. Sõt még arcokat se vágok csak szörnyû, hogy semmi igény nincs manapság.
A kérdező hozzászólása: A sport és a diéta a gyógyír. Sport nélkül nem fog eltûnni... A térdközépig érõ nadrág mióta hosszú? Az embereknek legyen már egy kis önkritikája. Ne nézzek oda? Akkor hova nézzek? Az égre? Akkor nekimegyek mindenkinek majd (:
de biztos zavarja õket. Nekem sem szép a lábam, nem is mutogatom. Mindig a legelõnyösebb ruhákat hordom. Magam miatt. De hiába tornászom, a combom nem lesz vékonyabb és a narancsbõr sem megy le.
Van akit zavar, van akit nem. Nézd: strandra azért ugye mehet az ember, ha narancsbõrös? Vagy akkor már ne is menjen? Egyébként hajlam kérdése. Ha sokat sportol az ember, lehet tüntetni belõle, de tény és való, rohadtul nehéz. Én is küzdök vele, már sokkal kevesebb van mint szülés elõtt, mert naponta sportolok esténként és reggel, de aki a strandon lát, az csak annyit lát, hogy van, azt nem, hogy folyamatosan teszel ellene, és már feleannyi sincs, mint azelõtt. Persze vannak olyan lányok, akiket nem érdekel, de vannak olyanok is, akik a 90 kilójukra is haspólót húznak, sokfélék az emberek. A pasik meg sokszor kiteszik strandon a csirkemellüket, meg a hóka és pattanásos bõrüket a strandon, húha....ne menjenek strandra? :)
Jaj most olvasom, hogy te is az voltál de eltüntetted. Így már érthetõ. Sok olyan lány írkál ide, aki mondjuk dagi volt, lefogyott és jön észt osztani meg leszólni azokat, akik dagik maradtak.....szép dolog. Azt hittem valami egomán pasi vagy, de most láttam hogy csak egy büszke csaj. Én adok egy tanácsot: ne a nõket nézd, hanem a pasikat és megoldódik a problémád :)
A kérdező hozzászólása: Nézem én a férfiakat is nyugtasd magad. Szeretném ha nem kéne ezeket a lányokat néznem, hidd el. De sajnos mutogatják magukat így feltételezem, hogy õket nem zavarja ez, sõt. Igen, nem látom az olyan lányokon azt, hogy küzdenek a narancsbõr ellen akik tolják be a lángos-kóla kombót a strandon. De bizonyára keményen dolgoznak. A kérdésem ezekre a lányokra irányult hiszen nem szégyellik ha mutogatják. Csak szerintem ez nem normális. Nem osztom az észt, de ha jön valaki akinek nem tetszik ez az már maga a sátán. Megyek és kukoricára térdelek a sarokban.
Én csak nem értem miért vagy ilyen rossz indulatú lány létedre.....miért foglalkozol azzal hogy ki hogy megy strandra? Ha egy bunkó pasi ugat a nõkre, az még elmegy, sokan tényleg mustrálják a gázabb alkatú lányokat. De te lány létedre ilyen módon viselkedsz? Inkább légy magadra büszke és kész......nem értelek, komolyan. Én sem jövök ide szidni azokat, akiknek nem sikerül lefogyniuk vagy nem írok ki kérdést azokról, akik dundik és mégis mekiben esznek, pusztán mert lefogytam 23 kilót. Most már nagyon csinosnak érzem magam, de nem fogok gusztustalanul viselkedni azokkal, akik dundik vagy nem érdekli õket hogy milyenek. Mert nem az én dolgom, minek genyóskodjak velük?
Rosszindulatú, beképzelt lány vagy, szóval annyira ne legyél büszke magadra.
Mi a fene közöd van ahhoz, hogy másnak mennyire narancsbõrös a lába? Valóban vannak olyanok, akiknek nincsen önkritikájuk, de nehogymár minden embert akinek narancsbõre van igénytelennek titulálj! Én is sokat mozgok, az ételeket pedig rendesen megválogatom, mégis van narancsbõröm, de egyáltalán nem vagyok igénytelen, kikérem magamnak... Régebben minden nap 7, 5 km-t futottam minimum, mégsem tûnt el. Ennél is keményebb edzéssel biztosan tûnne el belõle, de nem ér annyit... Van ennél nagyobb gondom is.
Azzal egyetértek, hogy nem kell mutogatnia magát ha olyan rusnya a segge(pl cicagatya)..de Te nem tudhatod, hogy a strandon ki az aki már "javulófélben van" és ki az aki nagy ívben lef.ossa hogy narancsbõre van. Most akkor ne menjen strandra amíg nem lesz topmodell alakja, vagy szerinted csak búvárruhában lehet? Tényleg beképzelt vagy.
ja és inkább vagyok okos intelligens, mint olyan unintelligens, mint te! ez többet ér nekem, mint egy narancsbõr nélküli test!
A kérdező hozzászólása: de viszont nagymamám is kb ekkora volt mint most én
Fiú vagy vagy lány? milyen magasak a szüleid? Még nõhetsz pár éven belül valamennyit, hogy ez ténylegesen be fog-e következni azt már csak egy jósnõ tudná megmondani.
A kérdező hozzászólása: 170mindkettõ.lány vagyok
hát az nem alacsony egy nagyon kicsit?én fiú vagyok 13 éves és 172 centi...
A kérdező hozzászólása: hát de:/ de én szeretek ekkora lenni :D
ez a "szakmunkásbajusz" :D és elég gáz szóval vágd le nyugodtan nem leszel majomember
És én azt hittem, hogy a srácok menõnek tartják, ha végre férfiasan borotválkozhatnak! Újabb mítosz dõlt meg.:( :D
Istenem... Nem leszel majomember nyugodj meg és inkább vágd le mert gáz a szakmunkásbajusz:D
Szõkítsd ki! Szõkítõport veszel, olyan 600-700 Ft körül van!És abba van hozzá való folyadék, összekevered, rákened, 10 p alatt szõke azt csõ....
Én írtam a szõkítést és egy ismert kozmetikus ajánlotta....
Ígyis úgyis "majom" leszel utána nemhogy örülnél annak h majd ha kell kitudod magad húzni kocsmában h már 17-18 elmúltál. A haverjaidnak meg nyugodtan mondhatod h sz*pjátok ki a f*szom. 18/F
A szõkítést tényleg felejtsd el :) Ne félj a borotválástól, attól leszel férfias.. :D Na jó nem xD De ez a szakmunkás bajusz tényleg gáz :D
TE JÓ ÉG! MI az, hogy szõkítse? Befesteni szerinted bemeri, de leborotválni nem? 15/f
Úristen hallod nehogy kiszõkítsd!!!! Nem tudom miért írta elõttem kettõvel a válaszoló de úgy rohadt csúnya lesz:S ésfõleg ha rávilágít a nap.. :Sés így mégjobban cikizni fognak, szóval szerintem borotváld le
Nekem sose volt olyan szakmunkásbajuszom , már több, mint egy éve borotválkozok, tényleg rohadt nagy dolog. Kiveszed apád borotváját és leborotválod. Nem lesz gáz.:D 15/f
attól, hogy "ismert" elég nagy hülyeség mivel röhejesen néz ki
De hogy zavar!!! Enegedd el magad és élvezd!!!
Engem sem zavar, sõt inkább még jobban felizgat :)
Nem zavar. :)
És nem csak akkor jön belõle váladék mikor elélvez, hanem mikor felizgul!
Nem zavar. Miért zavarna? Sok lányt sem zavar ha a pasi a szájában megy el, pedig az még "durvább".
nem, sõt kifejezetten jó :D
Általában nem zavar, de ez is olyan, mint a fiúknál a sperma. Egyénenként változik. Nekem is volt többször dolgom olyan lánnyal akinek egyszerûen nem ízlett a nunija...
Nem zavar az íze se. Mondtam már, lazíts és élvezd! (ne görcsölj ezen)
A kérdező hozzászólása: értem:) köszi azért:)
A kérdező hozzászólása: értem:) és az íze se?
Miért zavarna???
semmitol se izgat fel jobban

Ha egy fiú ad egy virágot egy lánynak a randikor, addig a lány azt hova rakja, nem zavarja hogy álladóan vinnie kell?

Légyszi komoly válaszokat írjatok.

Legjobb válasz: Gondolj már bele: ha életed nagy szerelmétõl kapsz egy szél, vagy csokor rózsát, aminek nagyon örülsz, akkor zavar, hogy még haza nem kisér vinned kell mindenhová? Hogy konkrétan válaszoljak is, NEM, mert örülök neki! De ha téged zavar, akkor nem szereted az illetõ fiút, már bocs.

Gondolj már bele: ha életed nagy szerelmétõl kapsz egy szél, vagy csokor rózsát, aminek nagyon örülsz, akkor zavar, hogy még haza nem kisér vinned kell mindenhová? Hogy konkrétan válaszoljak is, NEM, mert örülök neki! De ha téged zavar, akkor nem szereted az illetõ fiút, már bocs.
Add oda egy kecskének út közben, utána gyorsan fejd le róla a tejet, azt töltsd át egy palackba, így máris könnyen szállíthatóvá transzformáltad a tejet.
dugd fel a seggedbe
edd meg
magaddal kell vinned mindenhova
:D dobd ki
bocsi, nem szél, hanem szál
Nemtom, én alapban a végén indítanám a virágos trükköt :) Mert tényleg kellemetlen lehet a lánynak egész végig azt cipelni.
vigyél csokit...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!