Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem zavarja (297 db)

ha õt nem zavarja nincs probléma 21f
A telitalpú az a lapos , nem magassarkú cipõ? Férfibõl vagyok, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: http://srvimg06.aprod.hu/images_aprodhu/3085417_1_644x461/te.. egy kis illusztráció:D de a legmagasabb cipõm 10cm magas(4cmes platformmal) ez sok?
és magadról nem mutatsz képet?
12, 15 vagyok, nálam ez sok.. De a magasabb srácoknál biztos könnyen tudsz párttalálni, tehát engen már +5 cm zavar :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: szerintem ez nem szükséges a kérdés megválaszolásához:)
A 16 miért N? L/17
Én 100 százalék, hogy randiznék mert magas vagyok és nagyon szeretem a magas lányokat:)
Hát nálam magasabb lány az már érdekes lenne. Arra szerintem már nem cska én néznék furcsán :DD 190 magas vagyok, szóval a te magasságod nagyon is jó :) A nagyon alacsony és eléggé magas csajokat favorizálom :D 21F
Nekem fura lenne, de ha van szerelem semmi sem lehetetlen. :D 165cm vagyok és 22 éves amúgy. :D
Randizunk? 180cm vagyok. Nem zavarna és nem is idegesítene ha magassarkúban vagy teletalpú cipõben magasabb lennél mint én:)
Szia Kérdezõ! Te ritka és értékes kivétel vagy a nõk között. A legtöbb elhajtja a nála csak 5-6 cm magasabb srácokat is, mert ugye a magassarkú és a barinõk csak fontosabbak mint férfi aki esetleg szeretné õt.. Engem személy szerint nem zavarna a magasságod, egyáltalán. Sõt többször voltam sikeresebb tõlem kicsit magasabb (kb 2-3cm) nõknél. Sajnos 9 évvel idõsebb vagyok mint Te, de azért örülök, hogy van néhány kivétel mint Te. üdv 25 F/172cm
A kérdező hozzászólása: modellkedek és gyakran hordok telitalpú cipõket. ez tényleg baj?
179??? úristen és milyen magas lehetsz magassarkúban, én tennék egy próbát azért:) 173/15F
Mért zavarna?
A kérdező hozzászólása: Légyszi írjatok hozzá magasságot és kort is!:) köszi
Sajnálom, én csak 170 cm vagyok, és engem az a 9 centi már zavarna. 22/f
175 centi vagyok, így lehet, hogy nem zavarna. 21F
engem nem 180 15/f
185 cm /16 f engem nem zavarna :DD sõt azok a törpe lányok nem jönnek be
nem zavarna 176 18/f
191cm magas vagyok, ezért nem zavarna:) 16F
Attól függ mennyivel magasabb, engem amúgy 1-2cm nem zavar, de sokszor látok olyan embereket, ahol a nõ alapból nagyobb legalább 5centivel és még magassarkút vesz fel, amibe sokkal magasabb, na az már nem jön be
Hát ebben nem vagyok biztos. Talán zavarna igen. Jobban érzem magam, ha magasabb vagyok a lánynál. De nem zárok ki kivételeket. 172 cm, 28/f
Én is annyi vagyok nagyjából ( talán csak 177-178) nem zavarna, de magassarkút már nem tolerálnám :) 17/f
183 vagyok. Nekem és a nagy átlagnak minden oké! :)

A lányokat nem zavarja, hogy misszionárius pózban hozzálökődik a fiú golyója a fenekükhöz?

Legjobb válasz: Nem, nem zavar minket egyáltalán! Szerintem még izgató is! Bár az jobb ha kutya pózban lökõdik hozzánk a fiú golyója!

Engem nem zavar, sõt... 20/L
Nem, nem zavar minket egyáltalán! Szerintem még izgató is! Bár az jobb ha kutya pózban lökõdik hozzánk a fiú golyója!
Biztos, hogy nem. Az én párom még élvezi is. Ezen az alapon az is zavarhatná õket, ha simogatod.
Betegek:D Egyébként én kifejezetten izgatónak tartom;P
Engem csak jobban beindít... Jó érzés :D 25/L
én egyszer megkérdeztem a páromtól, azt mondta hogy nem zavarja, sõt tetszett is neki :D de hát ez is gondolom ízlés kérdése :-)
Én hátra szoktam kötözni, a nyakába:)
de kibirhatatlan multkor felcsúszott a golyó a segglyukába és terhes lett:/
De, összekötöd egy szál dróttal és a drótot feldugod magadnak, akkor nem fog hozzáérni
Sztem meg sokan észre sem veszik, ilyenkor nem erre gondol az ember. Nekem eddig ez fel sem tûnt.20/L
nem zavar, inkább vicces érzés. : D
Imádom! Annyira izgató:)
dehogy zavvarja (legalábbis engem nem), sõt nagyon izgató tud lenni
szerintem is izgató!
Én kimondottan szeretem. Néha még simizni is szoktam neki, miközben csináljuk.
Nem betonból van...
én szeretem ha közben hozzámér.. 18/L

A lányokat nem zavarja a magasságbeli különbség? Vagy ez általában ez egy pozitív dolgoknak számít?

Legjobb válasz: Minél magasabb, annál jobb a lányok szerint. Ez a pici lányokra is igaz.

Minél magasabb, annál jobb a lányok szerint. Ez a pici lányokra is igaz.
Én elég alacsony lány vagyok, de engem nem zavarna ha a fiú sokkal magasabb lenne nálam.
Ugyanúgy értékelem a magas, mint alacsony srácokat. Mindkettõ eddig jól érezte magát mellettem. Minthogy 180 cm magas vagyok, azért a kicsit magasabbak jobban bejönnek, de ha jó fej a srác, akkor lehet alacsony is.
Imádom a magas fiúkat:) Annyira jó õket ölelni.
nem hiszem hogy értelmes emberek magasság alapján választanak párt :)
En kb 160 a fiu kb 190 :)
Én eddig úgy vettem észre, hogy nem zavarja õket (persze megint ez az általánosítás). Ezt tapasztaltam. Mondjuk eddig ketten voltak akikkel tényleg komoly kapcsolat volt. De velük sem volt ilyen gondom, hogy magasság pedig nem vagyok egy alacsony teremtés a 193 centimmel
Ha magasabb nálam, az nem baj! Volt már 30 cm-vel magasabb barátom. Ha ez neki is tetszik, az meg csak jó. Alacsonyabb ne nagyon legyen.
Inkább pozitív, nekem is tetszik, ha magasabb a fiú nálam, de ettõl még járnék ugyanolyan magassal is mint amilyen én vagyok. Csak alacsonyabb ne legyen.
Intelligens, odaadó, helyes, jó fej srác vagyok. Szívesen megismerkednék magas hölgyekkel.


A lányokat nem zavarja, hogy igazából "színészek" azok, akikért odavannak?

Ha megnézzük a mai keresett fickókat, akkor észrevehetjük, hogy meglehetősen egy kaptafára készülnek. Sokszor kimondottan erőssé tett testalkat, feltűnő/feltűnően drága ruha. Ezek az alapdolgok, ezekhez járul még hozzá egy felvett viselkedésforma is: jellegzetes testtartás és járásmód, sokszor már erőltetetten nyegle stílus és megállás nélküli keménykedés és pózolás (rágó a szájban, trágya beszéd és gyakran túljátszott, heves mozdulatok) . Aztán a" a színfalak mögött" pedig végre fellélegzés és lenyugvás, hogy ma is remekül alakította a menő fickót. Nem gondolja egy csaj sem, hogy ez egyszerűen nevetséges, hogy ezt az egész színjátékot kötelezően elő kell adni, hogy férfiként tekintsenek egy férfira? Itt egy klip, amiben a fickó előadja a tipikus "menőcsávós" pózolást.

Legjobb válasz: Kérdezd kifejezetten azokat a lányokat, akik ezekért vannak oda! :) Gyanítom, hogy elég szûk réteg, és olyan félék, akik nem fognak tudni túl komplex választ adni a kérdésedre az értelmi korlátjaik miatt.

Kérdezd kifejezetten azokat a lányokat, akik ezekért vannak oda! :) Gyanítom, hogy elég szûk réteg, és olyan félék, akik nem fognak tudni túl komplex választ adni a kérdésedre az értelmi korlátjaik miatt.
A kérdező hozzászólása: https://www.youtube.com/watch?v=EyH0xpdinoE
A kérdező hozzászólása: Ez biztos, Butterfly? Úgy vettem észre, sokkal többen értékelik ezt a stílust, mint ahányan bevallják.
A #2-eshez csatlakozom, igaz nem lány vagyok, de azért az ismerõsi körömben van jó néhány. Szóval, aki napszemüvegben megy a dizsibe az maximum csak a nem naptól barnult (ez lehet genetikailag determinált vagy szolárium) agyatlan luvnyáknak jön be, akiknek még az érettségi sincs meg (mert vagy 12 évesek vagy pedig mentálisan retardáltak)... Mondjuk a "hasonló a hasonlóhoz"-elv itt is érvényesül.
The Other-rel teljesen egyetertek: szerintem is ervenyesul ebben az esetben a "hasonlo a hasonloval" elv. Megvan a kialakult kozeguk, amikben ezek a fiuk es lanyok mozgolodnak, megtalaljak egymast. Mivel a kerdesedbol az kovetkezik, hogy te magad eros ellenerzeseket taplalsz az ilyen habitus/viselkedes/eletszemlelet irant, ezert szerintem kifejezetten orulhetsz is annak, ha azok a lanyok, akiknek ez tetszik, messzire elkerulnek teged.
Erre több válasz lehetséges
Az a 10 cm ..... Hm
bizonyára az az alacsony srác gazdag volt, és ez imponálta a nõt. Más nem hiszem, hisz majdnem mindnek a 180 cm magas férfiak kellenek. Nem egy elõnyös helyzet alacsony fiúnak lenni, sajnos. Mindenben hátrányban vagy, párkapcsolatok, munkahelyi pozíciók, betegségek...
A kérdező hozzászólása: Csóró vagyok, még kocsim sincs. A randi alatt folyton azt éreztem, hogy már alig várja, hogy lekapjam. Elkísért mindenhová és folyton mosolygott, kedves volt.Igazából arcra vagyok bájos, szépek a szemeim és az szám is eléggé vastagabb, ráadásul van egy különleges színe, olyan szép rózsaszín. Igazából ezt is lányoktól tudom. Én azért is lepõdök meg folyton, ha tetszem egy lányank, mert magamat nem tartom sokra. Tényleg nem vagyok gazdag, se magas, még kocsim sincs. Aztán mégis folyton szemeznek velem a lányok, nem is egy magasabb tõlem. Legutóbb egy szöszis, vékony, model alkatú, hosszú lábú lány figyelt élénken a buszon, elég feltûnõ volt, hogy engem néz.
Nem. Ez a generáció sajnos el van b***va. Manapság egyre inkább háttérbe szorul a hím jelleg, és az evolúcióban megjelennek a kis vékony csontú, nõies férfiak. Ha még törpe is és kis bu***an álldogál, akkor ez bejön a legtöbb lánynak. Ma már nem divat férfiasnak, erõsnek, határozottnak lenni. Conan ideje lejárt.

Fiúk! Szerintetek szép ez a lány? Nem zavar-e titeket, h nincs melle?

http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/06/15/Jakabos-..

Legjobb válasz: Nekem nem jön be. Felsõtestre igazi férfi.

Nekem nem jön be. Felsõtestre igazi férfi.
...ettõl még bármelyikünk megrakná, ha bepucsít :D
Az arca szép de a többi ... mint egy férfié. Pont ezért nincs melle, a sok edzés miatt.
Nagyonszar. :D
Nagyon férfias a teste... szép arca van, és le a kalappal az eredményei elõtt, de ettõl még...
Az arca szép, de túl izmos.
Teljesen okés, kicsit "bádis" de szódával...
Szívesen bevállalnám!
Nekem bejönne! F.
szerintem szép bár én lány vagyok :D
A legkevésbé sem. Ha a lány meg van elégedve magával, akkor az égvilágon semmi baj nincs vele, õ nem tehet róla, hogy nincs melle. Nekem meg nem ez az elsõdleges szempont, ha amúgy csinos, és aranyos.
Szép lány naés ha nincs melle ? sok lánynak nincs errõl nem tehet de amúgy meg ha felkel melletted jó esetben az arát látod az meg szép
ez a "szakmunkásbajusz" :D és elég gáz szóval vágd le nyugodtan nem leszel majomember
És én azt hittem, hogy a srácok menõnek tartják, ha végre férfiasan borotválkozhatnak! Újabb mítosz dõlt meg.:( :D
Istenem... Nem leszel majomember nyugodj meg és inkább vágd le mert gáz a szakmunkásbajusz:D
Szõkítsd ki! Szõkítõport veszel, olyan 600-700 Ft körül van!És abba van hozzá való folyadék, összekevered, rákened, 10 p alatt szõke azt csõ....
Én írtam a szõkítést és egy ismert kozmetikus ajánlotta....
Ígyis úgyis "majom" leszel utána nemhogy örülnél annak h majd ha kell kitudod magad húzni kocsmában h már 17-18 elmúltál. A haverjaidnak meg nyugodtan mondhatod h sz*pjátok ki a f*szom. 18/F
A szõkítést tényleg felejtsd el :) Ne félj a borotválástól, attól leszel férfias.. :D Na jó nem xD De ez a szakmunkás bajusz tényleg gáz :D
TE JÓ ÉG! MI az, hogy szõkítse? Befesteni szerinted bemeri, de leborotválni nem? 15/f
Úristen hallod nehogy kiszõkítsd!!!! Nem tudom miért írta elõttem kettõvel a válaszoló de úgy rohadt csúnya lesz:S ésfõleg ha rávilágít a nap.. :Sés így mégjobban cikizni fognak, szóval szerintem borotváld le
Nekem sose volt olyan szakmunkásbajuszom , már több, mint egy éve borotválkozok, tényleg rohadt nagy dolog. Kiveszed apád borotváját és leborotválod. Nem lesz gáz.:D 15/f
attól, hogy "ismert" elég nagy hülyeség mivel röhejesen néz ki

Az a dolog, hogy ha egy lányt zavarba hoznak, akkor az általában csak csak olyan fiú lehet aki iránt a lány nem közömbös? (persze fordított esetben is érdekelne a válasz! )

Legjobb válasz: Érdekesen megfogalmazott mondat. Személy szerint én csak számomra kedves fiú hatására érzem magam zavarban.

Érdekesen megfogalmazott mondat. Személy szerint én csak számomra kedves fiú hatására érzem magam zavarban.
Engem szinte mindenki képes zavarba hozni :D de a legjobban még mindig az, aki nem közömbös, igen.

Lányok, akik borotvával borotváljátok a lábatokat, nem zavar benneteket, amikor kezd nőni a szőr (nekem már szinte 1 nap után) és nagyon szúr? Engem nagyon zavar.

Nagyon rossz,hogy olyankor ennyire érdes a lábam.Nem akartam soha borotválni a lábamat,de nekem, a meleg gyantától is,és az epilátortól is beleszakad.:( és utána még sokkal rosszabb.Viszont így a borotvától meg nagyon rossz érzés,vagy pl. ,ha valaki véletlenül hozzáér a lábamhoz...az is.:S Õ mit szólhat?

Legjobb válasz: Engem nem igazán zavar. Igaz nekem nincs túl sok szõröm, nem annyira erõs, és elég 5 naponta borotválni (van hogy hetente) mert lassan is nõ. Mondjuk néha epilálni is szoktam, gondolom az is közrejátszik, hogy ilyen. De sokszor nem szedi ki rendesen, csak eltépi a szálakat, amit meg kiszed néha benõ, így mindig váltogatom, mivel szõrtelenítek.

Engem nem igazán zavar. Igaz nekem nincs túl sok szõröm, nem annyira erõs, és elég 5 naponta borotválni (van hogy hetente) mert lassan is nõ. Mondjuk néha epilálni is szoktam, gondolom az is közrejátszik, hogy ilyen. De sokszor nem szedi ki rendesen, csak eltépi a szálakat, amit meg kiszed néha benõ, így mindig váltogatom, mivel szõrtelenítek.
sajnos nem tudsz mást csinálni, bele kell törõdnöd, de nyugi a barátodat úgy sem az fogja érdekelni :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Tényleg nem zavarja ez a pasikat??:)
2. vagyok, ha szeret akkor sztem tök mind1 neki ráadásul az enyém még pöttyös is, nem tudok mit csinálni... 1x az elsõ fürdésünk közben az akkori barátom ennyit mondott: nõ a szõröd :D (mintha magamtól nem tudtam volna...)
Nekem aztán tényleg nagyon erõs a szõröm, már pár órával borotválás után szúrós és látszik, hogy pöttyös.Beletörõdtem, nem tudok mit csinálni, a barátom elfogadja, nem zavarja.
a gyanta mindent megold :D :D
A kérdező hozzászólása: de hát ezt mondtam, hogy azzal is csak bele szakítom..
16:22 vagyok! Nekem sem vált be a gyanta, pedig kozmetikus csinálta.Ahhoz, hogy jól kitépje az erõs szõrömet meg kellett hagynom 1 cm.re, ami ilyen fekete sûrû szõrnél, hát nem épp elõnyös.Nagyon csúnya lett utána a bõröm és mire kezdett elmúlni, már bújtak is ki a szõrszálak. Én inkább borotválom, és bevállalom, hogy borostás.

Fiúk nektek zavaró ha a lány nem nyög és nem ad ki hangot szex alatt?

Legjobb válasz: hát hogy ha látom rajta hogy élvezi akkor nem zavar

hát hogy ha látom rajta hogy élvezi akkor nem zavar
Amíg nem horkol, addig nem érdekel, hogy milyen hangot ad, vagy nem ad ki magából...
Nem zavar de kicsit lehangolna ... Szeretem ha egy lány hangos vagy legalább hallok valamit belõle
Ha ecce eljutok oda, akkor szerintem jobb a csend vagy a halk menet, felesleges a fél városnak tudnia róla. Volt olyan szomszédunk akik imádtak üvölteni... Hát elég röhejes volt a szomszéd a kemény negyed órás meneteivel...
Nem. De biztos, hogy fog ;)
Igen.
Nem zavarna. 20/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!