Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem (12034 db)

Fiuk, ti mit csinálnátok vagy gondolnátok? Ha tetszik egy lány nektek és közeledtek hozá, beszélnétek vele (keveset), de a lány nem viszonozza, de érzitek, vagy látjátoka lányon hogy tetszetek neki?

Tovább próbálkoznátok, vagy abbahagyátok a közeledést.De ezt a lányt minden nap látnátokh étközben minimum fél órán keresztül.

Legjobb válasz: hali:) Igaz én lány vagyok, de talán segít ha másik szemszögbõl írok. Szerintem lehet, hogy tetszel neki, csak esetleg nincs elég önbizalma közeledni, vagy lehet van barátja, de ettõl függetlenül tetszel neki és ezért nem lép. Szerintem nem veszíthetsz semmit,ha megpróbálsz vele beszélni, ha látod is egy fél órát mindennap és elutasított akkor is ki tudod kerülni valahogy. Ha nem bunkó, úgyis normálisan fog nemet mondani és legalább tudod h igen vagy nem;)

hali:) Igaz én lány vagyok, de talán segít ha másik szemszögbõl írok. Szerintem lehet, hogy tetszel neki, csak esetleg nincs elég önbizalma közeledni, vagy lehet van barátja, de ettõl függetlenül tetszel neki és ezért nem lép. Szerintem nem veszíthetsz semmit, ha megpróbálsz vele beszélni, ha látod is egy fél órát mindennap és elutasított akkor is ki tudod kerülni valahogy. Ha nem bunkó, úgyis normálisan fog nemet mondani és legalább tudod h igen vagy nem;)
hagynám, nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel, ha nem érdeklem akkor ez van, keresek más lányt aki tart annyira, hogy legalább megmondja ha nem tetszem neki nem sunyiskodik.
A kérdező hozzászólása: De én ugy irtam ha látnád a lányon hogy tetszesz neki.
Mi az hogy látnám?Konkrétan?Akkor sem, ha nem viszonozza másikat keresek aki viszonozza.
A kérdező hozzászólása: Azt nemtudom hogy te miböl látod hogy valakinek tetszel , szerintem valaki szeméböl nagyon sokbinent láthatsz.Az hogy hogyb néz rád , vagy mennyit néz , molyosog , vagy flörtöl veled. ezekre a.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ .Amugy én lány vagyok .Csak azért irtam igy akérdést , mert kíváncsi vagyok hogy , meddig képesek a fiuk ugymond --2udvarolni -2 egy lánynak.Mert azért más helyzet lenne ha nekem az a fiu nem tetszene aki próbálkozik, csak én nem merek semit csinálni , mert félek attól hogy megkérdezi hogy akarok randizni , én meg legszíveseben menék , csak nem tudnák mit csinálni, föként hogy nem egy az anyanyelvünk, meg kb minen nap fél órát abuszba együtt lenénk.
Ránézésre senkirõl sem lehet megmondani, hogy tetszek-e neki vagy sem. Akármi is a válasz, lehetne benne annyi, hogy közli a szándékait. Nem értem miért kell a félelemre hivatkozni, hiszen nem neki kell odamennie hozzám, nem õ teszi ki magát az esetleges tahó visszautasításnak. "mert kíváncsi vagyok hogy , meddig képesek a fiuk ugymond --2udvarolni -2 egy lánynak." Vannak olyan szerencsétlenek, akik elég sokáig, de elõbb-utóbb mindenkinél elszakad a cérna, úgyhogy ha akarsz valamit, ne játszd a jégcsapot, mert az nem jön be senkinek.

14 éves lány vagyok és most lesz az elsõ "igazi" randim. Moziba megyek egy 15 éves fiúval. Még sosem csókolóztam, de nem mondom ezt el neki. Vigyek neki valami ajándékot? Vagy a lányok nem szoktak?

Legjobb válasz: Szerintem egy lánynak az elsõ randira nem kell ajándékot vinni. Ha mégis szeretnél, akkor egy nagyon kisméretû csokit vihetsz, pl. Sport szelet vagy ilyesmi. De szerintem nem kell. Érezd jól magad!

Szerintem egy lánynak az elsõ randira nem kell ajándékot vinni. Ha mégis szeretnél, akkor egy nagyon kisméretû csokit vihetsz, pl. Sport szelet vagy ilyesmi. De szerintem nem kell. Érezd jól magad!
nyugi, félned nem kell, ha elég határozott vagy és nem hagyod, hogy bármi olyan történjen veled, amit nem szeretnél :) az viszont kicsit elgondolkodtató, hogy milyen kapcsolat lehet ebbõl, hogy ha õ ennyi idõsen már nem szûz. persze nincs kizárva, hogy egymásba szerettek és pont miattad fog megváltozni. de ne hagyd magad meggyõzni arról, hogy ez menõ dolog! az érett, normális ember szerelembõl szexel, mert az a legcsodálatosabb szexuális élmény. de nem ilyen fiatalon
Nem kell vinni ajandekot:)
A kérdező hozzászólása: nem az..hát beparáztam:DDD
Nyugi csak paráztatlak. de most komolyan nem kell vinned semmit! és még komolyabban tényleg nem szûz?
A SÖTÉT MOZITEREMBEN? KETTEN? EGYEDÜL?
15 éves és NEM SZÛZ? ÉS TE MOZIBA MÉSZ VELE?
A kérdező hozzászólása: õ már csókolózott és nem is szûz:c
szia :) szerintem elsõ randin a lányok nem szoktak ajándékot vinni, bár sosem voltam "igazi, elsõ randin". a csók miatt ne aggódj, ha úgy érzitek, jönni fog magától, ha nem az sem baj, fiatalok vágytok még :) ha jól érzitek magatokat, találkozzatok, járjatok el ide- oda, és ha jó együtt úgyis lesz majd csók is :) egyébként szerintem a legszebb, ha valakinek te lehetsz az elsõ. sok sikert ;)
csak magadat vidd
A kérdező hozzászólása: tudom:) nem hagyom hogy olyan történjen amit nem szeretnék:) és köszönöm a válaszokat:)
még jó... :)
Lány vagyok, de tapasztalataim szerint igen. Múltkor elhívott egy srác kettesben, mondom csak barátkozni akar. Mire pár nappal késõbb bevallotta hogy tetszem neki. Azóta többször is randiztunk :)
Igen! Olyan lányra nem fordítok idõt aki nem jó barát vagy nem tetszik
A kérdező hozzászólása: Ja az lemaradt, hogy 18/L és akkor is, ha a viselkedésén annyira nem látszik, hogy nagyon odáig van a lányért?
Persze, aki nem tetszik azt nem hívom el sehova azért, hogy megismerjem.
Ha kettesben elhívok egy lányt valahova, akkor szexelni akarok vele!
igen!
Ha nem baratrol van szo akkor persze. Senki sem fog elhivni valahova egy szinte ismeretlent aki nem is tetszik neki...


Ha a lányok nem lennének agyondícsérgetve, szétlájkolva facebookon, akkor nem lenne ma akkora egójuk és kevesebb lány kezdene csúfolódni a náluk bepróbálkozó átlagos külsejű fiúkon?

Manapság elviselhetetlen, amit a lányok művelnek, szegény fiúkkal.

Legjobb válasz: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez nem igazán internethez kötõdõ jelenség, hogy így, külön facebook-ra vagy más szochálóra kelljen kiemelni. Igen, körül vannak ugrálva, és igen, vékony a határmezsgye eldönteni, mindez röhejes vagy szánalmas-e. Viszont... ugyanez a séma játszódik le élõben is ha belegondolsz. Teljesen fantáziátlan, jellegtelen lányok körül legyeskednek egymáson licitálva a dicséretekben pusztán azért, mert lyuk van a lábuk között. (Profán vagyok elnézést.) Nem kell ehhez facebook. Lehet egy lány egyszerû mint egy faék, lehet tucatarcú klónná sminkelt, affektálhat és úgy általában, még ha egyetlen egyedi vagy önálló gondolat morzsája sincs meg benne, akkor is minden kanos kissrác lelkesen bólogatni fog neki. Az már egészen más kérdés, hogy szerencsére nem minden leányzó ilyen. Bár nemrégrõl tekintve már véglegesen lezárult kapcsolatról beszélek, de saját tapasztalat, ki lehet fogni normális, egészséges értékrendû lányt is. Ha fent van facebook-on, nagy ügy. Ha napi 10-20-30 percet is ezzel üt el, az sem izgalmas, ha belegondolsz, itt gyakori kérdések-en válaszolni sem egy kimondott világmegváltás. Kinek mi a napi rutinba beiktatott szösszenetnyi kikapcsolódás. Mérték, ez lenne a kulcsszó. Csak ne élje ott az életét. Csak ne ebbõl építsen és tartson fent önbizalmat, amit amúgy jogosan említesz. Mert zsigerbõl, csak fényképre udvarolni mindig fognak nekik, a normálisabb felének ettõl még nem lesz lépcsõháznyi egója. Vedd úgy, hogy az ilyen elkényeztetés egyfajta indikátor, így legalább már a társalgás elsõ 10 percébõl le tudod szûrni, mennyire értelmes (és értékes) az adott lány. Sokkal rosszabb lenne, ha hosszú hónapok vagy hetek után jönnének csak elõ ezek az elsõ tünetek. Szóval, nézd a pozitív oldalát. :-) 24/F

Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez nem igazán internethez kötõdõ jelenség, hogy így, külön facebook-ra vagy más szochálóra kelljen kiemelni. Igen, körül vannak ugrálva, és igen, vékony a határmezsgye eldönteni, mindez röhejes vagy szánalmas-e. Viszont... ugyanez a séma játszódik le élõben is ha belegondolsz. Teljesen fantáziátlan, jellegtelen lányok körül legyeskednek egymáson licitálva a dicséretekben pusztán azért, mert lyuk van a lábuk között. (Profán vagyok elnézést.) Nem kell ehhez facebook. Lehet egy lány egyszerû mint egy faék, lehet tucatarcú klónná sminkelt, affektálhat és úgy általában, még ha egyetlen egyedi vagy önálló gondolat morzsája sincs meg benne, akkor is minden kanos kissrác lelkesen bólogatni fog neki. Az már egészen más kérdés, hogy szerencsére nem minden leányzó ilyen. Bár nemrégrõl tekintve már véglegesen lezárult kapcsolatról beszélek, de saját tapasztalat, ki lehet fogni normális, egészséges értékrendû lányt is. Ha fent van facebook-on, nagy ügy. Ha napi 10-20-30 percet is ezzel üt el, az sem izgalmas, ha belegondolsz, itt gyakori kérdések-en válaszolni sem egy kimondott világmegváltás. Kinek mi a napi rutinba beiktatott szösszenetnyi kikapcsolódás. Mérték, ez lenne a kulcsszó. Csak ne élje ott az életét. Csak ne ebbõl építsen és tartson fent önbizalmat, amit amúgy jogosan említesz. Mert zsigerbõl, csak fényképre udvarolni mindig fognak nekik, a normálisabb felének ettõl még nem lesz lépcsõháznyi egója. Vedd úgy, hogy az ilyen elkényeztetés egyfajta indikátor, így legalább már a társalgás elsõ 10 percébõl le tudod szûrni, mennyire értelmes (és értékes) az adott lány. Sokkal rosszabb lenne, ha hosszú hónapok vagy hetek után jönnének csak elõ ezek az elsõ tünetek. Szóval, nézd a pozitív oldalát. :-) 24/F
De unalmas már ez...
Szegény te.
Most sajnáljalak?
érdekes vagy kérdezõ
Én magam nevében nõként nyilatkozva mondom h szerintem nem így van...ugyan én is facebookozok és néha jól esik ha kapok egy lájkot egy fotóra (bár én inkább a rajzaimat töltöm fel saját magam helyett) de bennem ez semmit nem változtat. Sokkal többet ér egy személyes bók... Ha valakit elutasítok az nem emiatt van. Megbüntetni? :D Hát ez vicces, és mégis mivel? Befagyasztod a facebook lájk rendszert és a tinip.csák összeomlanak?
# 6 Marha érdekes, sehol nem találkoztam ilyesmivel.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, hanem úgy általánosságban, amit mûvelnek a mai lányok. Ideje lenne õket jól megbüntetni már végre valakinek! Az eddigi válaszadók vagy feminista nõi mozgalom tagjai vagy olyan fiúk, akik kinyalják a lányok fenekét, azaz a lányok csicskái, papucsai.
Miért mit mûvelnek? Én nem vagyok egy modell srác, de még sosem utasítottak el elsõre ha odamentem.
Rajtam eddig senki nem csúfolódott, pedig nem vagyok egy szépség. :D
sztem igen bár rajtam így is szoktak hogy jól nézek ki, dögölne meg mind
mi vaaan???
Egész, értelmes mondatokat használj.
én értem. semmit. nem tökmindegy?...
Mond el a fiúnak hogy a lány csak szívatja.
Te vagy a lány?
Tanulj meg írni.
Ez olyan gyerekes!
Tevagy a fiu vagy tevagy a lány? Ha a fiú : hagyd a p.csába, majd elfelejted. Lány : hülye vagy, gyerekes. Kívülálló: hagy a fenébe, majd õk úgy cseszik el ahogy akarják !
jól belebonyolódtál, kicsit talán már túl messzire is mentél, valahogy szállj ki ebbõl, mert csak rosszabb lesz
Nem hogy hallottam, én még filmen is láttam ilyet !! :)
A kérdező hozzászólása: sok választ kérek és komolyakat :) Elöre is köszönöm.
Hány éves vagy?? De szerintem sikerül!!Barátnõm is így volt:D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat sokat jelentett nekem :D Remélem nem lesz már késö :D
Nálam majdnem volt ilyen, mert közel 1 évvel azután, h lepattintott a csaj, elkezdett közeledni felém, de beszopta, mert már foglalt voltam és kiszerettem belõle. Azóta is pitizik, de már csak a bosszú édes ízét érzem... lehet, csúnya dolog, de így van :D
Persze hogy van kb én is így voltam:) vagy 2X mással jöttem össze a srác helyett aztán rájöttem hogy õ kell nekem több mint egy évig voltunk együtt de aztán jól beszoptam :) és mai napig szopok miatta mert nem tudok bízni senkibe :)
Igen, ha a sorozatos kudarcok után a lány beletörõdik, hogy neki õ jutott. Egészséges lelkû embernek önmagában nem elég, hogy szeretik.
Én drukkolok. Én is összejöttem egy ilyen sráccal, már írtam.Nagyon szeretem, és remélem ti is ennyire boldogok lesztek mint mi. sok sikert 17/L
Én is vazze!!Legalább neked sikerüljön a csaj;) Vótam neköd a szomszéd Pista bá;):D F/18
2.vok még mindigXD énis a fiú vagyok, próbálom nem elmondani de szerintem már mindenki tudja hogy õ tetszik sõt õ is, elõször nem voltunk vami jóban de ma elhívott fagyizni
Én szurkoloook:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat , de még irjatok többen is. Hát..én vagyok ez a fiu :D Csak még várok az igenre.
2.vok 10 perc alatt 4 válasz nem semmi:D
Persze, hogy van ilyen! Gondolom a lány rájött arra, hogy a fiú mennyire szereti és értékeli õt. Fordítva ugyanez igaz, igaz kicsit megkésve de inkább késõbb mint soha:) Ezt a fiút nagyon meg kell becsülni ha ennyit várt a lányra míg az rájött, hogy csak Õt szeretik:) Gratula nekik:) u.i.: Nemcsak filmekben van ilyen-.-'
Én egy ilyen srácal jöttem össze.
bwah jelenleg ezt élem át;) :D
A kérdező hozzászólása: 19 éves multam ö meg 18 lesz:)

Észreveszi egy fiú a lányon az első randin, ha a lány nem akar "többet"? Csak mindenkivel tök belevaló és kedves vagyok az első randin, mégis már többedjére nem hívnak fel első randi után.

Amúgy ezek közül a fiúk közül kb. tényleg csak egy volt, akivel jó lett volna még találkozni máskor is.

Legjobb válasz: Én észre vesszem. Valahogy a lány viselkedéséböl, lehet udvarias, akkor is, "sugárzik" rola, hogy "többet nem akkarok veled találkozni." Meg ott van a "klaszikus" testbeszéd is, vagy hanglejtés, milyen stilusban beszél az illetö. Aki egy kicsitt nyitott szemel jár az észre veszi, legyen az fiu, vagy lány.

Én észre vesszem. Valahogy a lány viselkedéséböl, lehet udvarias, akkor is, "sugárzik" rola, hogy "többet nem akkarok veled találkozni." Meg ott van a "klaszikus" testbeszéd is, vagy hanglejtés, milyen stilusban beszél az illetö. Aki egy kicsitt nyitott szemel jár az észre veszi, legyen az fiu, vagy lány.
Némi tapasztalattal könnyen észre lehet venni ha nem kellesz a csajnak/pasinak. Ha közömbös, keresztbe teszi a kezét, keveset beszél, nem érdeklõdik akkor az elég gyanús...
Én egyszer úgy jártam, hogy azt vettem észre a lányon, hogy nem érdeklõdik és nem akar semmit. Ez volt a randin. Másnaptól nem hívtam fel, nem beszéltem vele, semmi nem volt, és egyik barátomtól hallottam, hogy neki mondta a lány barátnõje, hogy mennyire rosszul érintette a lányt, hogy egy randi után otthagytam.

Mit tegyek ha a lány nem akar elveszíteni és ezért nem jár velem?

Van 1 lány akinek én a legjobb barátja vagyok, ? meg nekem a legjobb barátn?m. De én többet szeretnék 1 barátságnál. Beszéltem vele és sírva odabújt hozzám hogy nem, mert nem szeretne elveszíteni, ha szakítanánk. Erre most mit lépjek?

Legjobb válasz: semmit. tanuld meg, hogy olyan lánnyal, akitõl akarsz valamit, nem szabad barárkozni, mert így jársz.

semmit. tanuld meg, hogy olyan lánnyal, akitõl akarsz valamit, nem szabad barárkozni, mert így jársz.
Sztem a személyiségetektõl függ. Van akinek a szerelme a legjobb barátja is egyben és ezek általában olyan kapcsolatok amik inkább arról szólnak hogy egymás társai és nem a szex van elõtérben meg ilyenek. kortól is függ, hány évesek vagytok? sztem idõsebb korban (17-18+) megoldhatóbb az ilyen. Egyelõre én azt tanácsolnám hogy várj. Hátha rájön a lány is, hogy többet akar, és akkor úgyse fog tudni az eszére hallgatni :) én is voltam már így, csak idõbe telt míg nálam kialakult az ami a pasinál már megvolt :)
Ez tipikus nõi duma, már bocsi hölgyeim. Mindenkivel kezdj ki, csak vele nem, fontos, hogy egyszer sem törj meg....aztán, ha elég türelmes vagy, és nem találsz jobbat, õ fog érted könyörögni:P
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak üzenem hogy 9 éve ismerjük 1mást. 5 évesen szerinted tudtam hogy járni akarok majd vele? NEM!!! de tök jó barátok vagyunk/voltunk és én csak most jöttem rá hogy többet szeretnék 1 barátságnál
Tudod én ugy jöttem össze vele anno hogy féltékennyé tettem. Keresni kezdtem más lányok társaságát és ugyebár õ nem akart elveszíteni. :) És elkezdett ölelgetni meg nem hagyta hogy elmenjek bárhova is nélküle :D
A kérdező hozzászólása: LoL
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket

Miért van az, hogy egyes emberek sehogy sem akarják megérteni, hogy nem tetszenek egy lánynak, és a lány nem akar velük találkozni?

És miért kell ennyire er?ltetni a találkozót, ha nem tetszenek a lánynak, és tudja jól, hogy nem akar ezekt?l a fiúktól semmit? És hogy lehetne ?ket lerázni, nem túl bunkón?

Legjobb válasz: Egyszerûen hagy figyelmen kívül. Mond el nekik szemtõl szembe, hogy te nem szeretnél tõlük semmit, aztán ha továbbra is rád vannak akadva, akkor hagyd... vagy mond azt hogy ezt már megbeszéltétek.

Egyszerûen hagy figyelmen kívül. Mond el nekik szemtõl szembe, hogy te nem szeretnél tõlük semmit, aztán ha továbbra is rád vannak akadva, akkor hagyd... vagy mond azt hogy ezt már megbeszéltétek.
Ez nem ilyen egyszerû. Visszautasításnál sok fiú azt hiszi, hogy a lány csak kelleti magát, azt akarja, hogy küzdjenek meg érte. Tehát ha sok visszautasítás ellenére sem adja fel a fiú, akkor elvárja, hogy elõbb-utóbb engedjen a lány, mert hogy már eleget küzdött érte. 25/F
Igen, pont ezért mondom mindig, hogy az ilyen hülye játékok nem jók. Mindenki beszéljen egyenesen, ha már mond valamit, akkor azt gondolja is úgy.
Így van. Mindenki beszéljen egyenesen. Szerintem nem tisztességes dolog hülyíteni a másikat.
Minnél elõbb mondd meg neki, hogy nem akarsz tõle semmit. Egyértelmûen! Ne húzd az idõt, mert akkor egyre nehezebb lesz... Neki is rosszul fog esni, ha húzod, halasztod aztán nemet mondasz és persze neked is könnyebb ha az elején megmondod neki. Voltam már mindkét oldalon...

Nem vagyok valami szép, sajnos. Hogy szedhetnék fel valami szép lányt? Nem volt még barátnőm, a lányok nem ugy néznek rám mint egy fiura, hanem mint egy jóbarátra...

16 éves Fiú vagy.De nekem meg barátn? kell...nem pedig "barát". Járok bulizni is...és még ott se...vannak akik tetszenek de akárkire is rányomulok mindig megpróbál lerázni... Segitsetek, mit tehetnék.

Legjobb válasz: Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik. 50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinõnek belole. a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel. meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)

Egyreszt nem a kulso a lenyeg, es te se szep lanyt keress, hanem kedves aranyosat, aki tetszik. 50 ev mulva ugyis mindenki ugyanolyan ronda lesz :D a barát tipus fiút ismerem, elobb utobb kinõnek belole. a masik, hogy csinalj valamit, amitol kulonleges leszel, az imponal a lanyoknak. gitarozz, kezdj el vmi harcmuveszetet, ami tetszik, es erdekel. meg szerintem addig nem lényeg, hogy legyen valakid, amig meg nem talalod azt a kulonleges lanyt, szoval ne valaki legyen, hanem az a valaki..erted :)
Vannak akiknek nem a külsõ az elsõ. Ezeket a lányokat diszkókba fogod megtalálni hanem mondjk tráskeresõ oldalakon, vagy simán az utcán. De nekem már volt olyan hogy felvettem egy szép lányt msn-re és mondat neki:-szia -szia -láttalak xy.hu oldalon és nagyon szép vagy. még nem látott engem de letiltott. Mindenesetre ne add fel és add önmagad.
Szerintem hülyeség, hogy csak az izomra buknak. Fõleg, hogy én is gyúrok, és nem egy szálkás típus vagyok (azaz igazi izomagy kinézet), és nem hogy jobban bejönne, de inkább taszítja a hölgyeket. Szóval a jóval elöbbi válaszolónak annyiban lehet igaza, hogy a srác a szövege miatt olyan sikeres, nem pedig a kinézet miatt. Ha tényleg csak az számítana, akkor nem próbálnának lekoptatni lépten-nyomon. A legfájdalmasabb az, amikor a szemedbe mondják, hogy túl izmos vagy és nem tetszel neki...
Nem értem ha te azt állítod magadról, hogy nem vagy szép, akkor miért akarsz szép lányt? Ha azt akarod, hogy a belsõd értékeljék te se a kinézetre hajts! Lehet, hogy te is tettszel olyannak, aki esetleg neked nem tettszik. Lehet nem vagy túl jóképû, de azért lehetsz igényes.Jó frizura, dögös parfüm, csinos ruha....
Bocsi a helyesírási hibákért:) Elõzõ válaszoló
Figyu szerintem sok lány va aki nem a külsõt nézi pl. éns me azt nézem deh akk cserébe énis elvárom hogy ne azt nézzék:) Nme mondom hogy csúnya vagyok de nemsi iylen mindneki álma lány, ha gondolod bezsélgethetünk msn-en és meglátjuk hátha lessz valami:) Ha felkeltettem érdeklõdésedet nyugodtan írj e-amilt:) És sztem aki a külsõt nézi az csak azért verseng hogy neki "szebb" pasija legyen mint másnak:P Tamilina(15)
1. hozzászóló vagyok. Egy valami biztos ha nem is vagy szép a diszkóban minden lány az izomra bukik (meg a pénzre). ismerek egy embert nem jóképû egy kicsit se de izmos és jó megjelenése és szövege van. a csajok meg buknak rá. igaz nagy részük ilyen diszkó ribi de a normális lányok is az izomra buknak.
nekem szépfiú barátom van, volt is sok..és párszor megjártam már ezzel...:S
Egy fiúnál egyáltalán nem fontos az hogy szép legyen, sõt! Engem nem is vonzanak a szépfiúk. A lányok inkább a belsõ tulajdonságai miatt szeretnek bele egy fiúba. Legalábbis azok a lányok akik komoly kapcsolatot akarnak és nem csak felszíneset. A diszkó tényleg nem a legjobb hely az ismerkedésre. Ott van a net, kávézók, teázók, iskola, könyvtár és még nagyon sok hely ahol rá találhatsz egy kedves lányra:) Légy nyitott, kedves, és kezdeményezõ! Ne félj az elutasítástól, mindenki átesik rajta, de csak így van esélyed megismerkedni valakivel. Sok sikert!;)
De te is írod h nem vagy szép, de azért szép lányt akarsz fel szedni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!