Találatok a következő kifejezésre: A lányokat nem (10795 db)

Fiuk, ti mit csinálnátok vagy gondolnátok? Ha tetszik egy lány nektek és közeledtek hozá, beszélnétek vele (keveset), de a lány nem viszonozza, de érzitek, vagy látjátoka lányon hogy tetszetek neki?

Tovább próbálkoznátok, vagy abbahagyátok a közeledést.De ezt a lányt minden nap látnátokh étközben minimum fél órán keresztül.

Legjobb válasz: hali:) Igaz én lány vagyok, de talán segít ha másik szemszögbõl írok. Szerintem lehet, hogy tetszel neki, csak esetleg nincs elég önbizalma közeledni, vagy lehet van barátja, de ettõl függetlenül tetszel neki és ezért nem lép. Szerintem nem veszíthetsz semmit,ha megpróbálsz vele beszélni, ha látod is egy fél órát mindennap és elutasított akkor is ki tudod kerülni valahogy. Ha nem bunkó, úgyis normálisan fog nemet mondani és legalább tudod h igen vagy nem;)

hali:) Igaz én lány vagyok, de talán segít ha másik szemszögbõl írok. Szerintem lehet, hogy tetszel neki, csak esetleg nincs elég önbizalma közeledni, vagy lehet van barátja, de ettõl függetlenül tetszel neki és ezért nem lép. Szerintem nem veszíthetsz semmit, ha megpróbálsz vele beszélni, ha látod is egy fél órát mindennap és elutasított akkor is ki tudod kerülni valahogy. Ha nem bunkó, úgyis normálisan fog nemet mondani és legalább tudod h igen vagy nem;)
hagynám, nem futok olyan szekér után ami nem vesz fel, ha nem érdeklem akkor ez van, keresek más lányt aki tart annyira, hogy legalább megmondja ha nem tetszem neki nem sunyiskodik.
A kérdező hozzászólása: De én ugy irtam ha látnád a lányon hogy tetszesz neki.
Mi az hogy látnám?Konkrétan?Akkor sem, ha nem viszonozza másikat keresek aki viszonozza.
A kérdező hozzászólása: Azt nemtudom hogy te miböl látod hogy valakinek tetszel , szerintem valaki szeméböl nagyon sokbinent láthatsz.Az hogy hogyb néz rád , vagy mennyit néz , molyosog , vagy flörtöl veled. ezekre a.
A kérdező hozzászólása: Kössz a választ .Amugy én lány vagyok .Csak azért irtam igy akérdést , mert kíváncsi vagyok hogy , meddig képesek a fiuk ugymond --2udvarolni -2 egy lánynak.Mert azért más helyzet lenne ha nekem az a fiu nem tetszene aki próbálkozik, csak én nem merek semit csinálni , mert félek attól hogy megkérdezi hogy akarok randizni , én meg legszíveseben menék , csak nem tudnák mit csinálni, föként hogy nem egy az anyanyelvünk, meg kb minen nap fél órát abuszba együtt lenénk.
Ránézésre senkirõl sem lehet megmondani, hogy tetszek-e neki vagy sem. Akármi is a válasz, lehetne benne annyi, hogy közli a szándékait. Nem értem miért kell a félelemre hivatkozni, hiszen nem neki kell odamennie hozzám, nem õ teszi ki magát az esetleges tahó visszautasításnak. "mert kíváncsi vagyok hogy , meddig képesek a fiuk ugymond --2udvarolni -2 egy lánynak." Vannak olyan szerencsétlenek, akik elég sokáig, de elõbb-utóbb mindenkinél elszakad a cérna, úgyhogy ha akarsz valamit, ne játszd a jégcsapot, mert az nem jön be senkinek.
még jó... :)
Lány vagyok, de tapasztalataim szerint igen. Múltkor elhívott egy srác kettesben, mondom csak barátkozni akar. Mire pár nappal késõbb bevallotta hogy tetszem neki. Azóta többször is randiztunk :)
Igen! Olyan lányra nem fordítok idõt aki nem jó barát vagy nem tetszik
A kérdező hozzászólása: Ja az lemaradt, hogy 18/L és akkor is, ha a viselkedésén annyira nem látszik, hogy nagyon odáig van a lányért?
Persze, aki nem tetszik azt nem hívom el sehova azért, hogy megismerjem.
Ha kettesben elhívok egy lányt valahova, akkor szexelni akarok vele!
igen!
Ha nem baratrol van szo akkor persze. Senki sem fog elhivni valahova egy szinte ismeretlent aki nem is tetszik neki...

Ha a lányok nem lennének agyondícsérgetve, szétlájkolva facebookon, akkor nem lenne ma akkora egójuk és kevesebb lány kezdene csúfolódni a náluk bepróbálkozó átlagos külsejű fiúkon?

Manapság elviselhetetlen, amit a lányok művelnek, szegény fiúkkal.

Legjobb válasz: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez nem igazán internethez kötõdõ jelenség, hogy így, külön facebook-ra vagy más szochálóra kelljen kiemelni. Igen, körül vannak ugrálva, és igen, vékony a határmezsgye eldönteni, mindez röhejes vagy szánalmas-e. Viszont... ugyanez a séma játszódik le élõben is ha belegondolsz. Teljesen fantáziátlan, jellegtelen lányok körül legyeskednek egymáson licitálva a dicséretekben pusztán azért, mert lyuk van a lábuk között. (Profán vagyok elnézést.) Nem kell ehhez facebook. Lehet egy lány egyszerû mint egy faék, lehet tucatarcú klónná sminkelt, affektálhat és úgy általában, még ha egyetlen egyedi vagy önálló gondolat morzsája sincs meg benne, akkor is minden kanos kissrác lelkesen bólogatni fog neki. Az már egészen más kérdés, hogy szerencsére nem minden leányzó ilyen. Bár nemrégrõl tekintve már véglegesen lezárult kapcsolatról beszélek, de saját tapasztalat, ki lehet fogni normális, egészséges értékrendû lányt is. Ha fent van facebook-on, nagy ügy. Ha napi 10-20-30 percet is ezzel üt el, az sem izgalmas, ha belegondolsz, itt gyakori kérdések-en válaszolni sem egy kimondott világmegváltás. Kinek mi a napi rutinba beiktatott szösszenetnyi kikapcsolódás. Mérték, ez lenne a kulcsszó. Csak ne élje ott az életét. Csak ne ebbõl építsen és tartson fent önbizalmat, amit amúgy jogosan említesz. Mert zsigerbõl, csak fényképre udvarolni mindig fognak nekik, a normálisabb felének ettõl még nem lesz lépcsõháznyi egója. Vedd úgy, hogy az ilyen elkényeztetés egyfajta indikátor, így legalább már a társalgás elsõ 10 percébõl le tudod szûrni, mennyire értelmes (és értékes) az adott lány. Sokkal rosszabb lenne, ha hosszú hónapok vagy hetek után jönnének csak elõ ezek az elsõ tünetek. Szóval, nézd a pozitív oldalát. :-) 24/F

Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ez nem igazán internethez kötõdõ jelenség, hogy így, külön facebook-ra vagy más szochálóra kelljen kiemelni. Igen, körül vannak ugrálva, és igen, vékony a határmezsgye eldönteni, mindez röhejes vagy szánalmas-e. Viszont... ugyanez a séma játszódik le élõben is ha belegondolsz. Teljesen fantáziátlan, jellegtelen lányok körül legyeskednek egymáson licitálva a dicséretekben pusztán azért, mert lyuk van a lábuk között. (Profán vagyok elnézést.) Nem kell ehhez facebook. Lehet egy lány egyszerû mint egy faék, lehet tucatarcú klónná sminkelt, affektálhat és úgy általában, még ha egyetlen egyedi vagy önálló gondolat morzsája sincs meg benne, akkor is minden kanos kissrác lelkesen bólogatni fog neki. Az már egészen más kérdés, hogy szerencsére nem minden leányzó ilyen. Bár nemrégrõl tekintve már véglegesen lezárult kapcsolatról beszélek, de saját tapasztalat, ki lehet fogni normális, egészséges értékrendû lányt is. Ha fent van facebook-on, nagy ügy. Ha napi 10-20-30 percet is ezzel üt el, az sem izgalmas, ha belegondolsz, itt gyakori kérdések-en válaszolni sem egy kimondott világmegváltás. Kinek mi a napi rutinba beiktatott szösszenetnyi kikapcsolódás. Mérték, ez lenne a kulcsszó. Csak ne élje ott az életét. Csak ne ebbõl építsen és tartson fent önbizalmat, amit amúgy jogosan említesz. Mert zsigerbõl, csak fényképre udvarolni mindig fognak nekik, a normálisabb felének ettõl még nem lesz lépcsõháznyi egója. Vedd úgy, hogy az ilyen elkényeztetés egyfajta indikátor, így legalább már a társalgás elsõ 10 percébõl le tudod szûrni, mennyire értelmes (és értékes) az adott lány. Sokkal rosszabb lenne, ha hosszú hónapok vagy hetek után jönnének csak elõ ezek az elsõ tünetek. Szóval, nézd a pozitív oldalát. :-) 24/F
De unalmas már ez...
Szegény te.
Most sajnáljalak?
érdekes vagy kérdezõ
Én magam nevében nõként nyilatkozva mondom h szerintem nem így van...ugyan én is facebookozok és néha jól esik ha kapok egy lájkot egy fotóra (bár én inkább a rajzaimat töltöm fel saját magam helyett) de bennem ez semmit nem változtat. Sokkal többet ér egy személyes bók... Ha valakit elutasítok az nem emiatt van. Megbüntetni? :D Hát ez vicces, és mégis mivel? Befagyasztod a facebook lájk rendszert és a tinip.csák összeomlanak?
# 6 Marha érdekes, sehol nem találkoztam ilyesmivel.
A kérdező hozzászólása: Nem rólam van szó, hanem úgy általánosságban, amit mûvelnek a mai lányok. Ideje lenne õket jól megbüntetni már végre valakinek! Az eddigi válaszadók vagy feminista nõi mozgalom tagjai vagy olyan fiúk, akik kinyalják a lányok fenekét, azaz a lányok csicskái, papucsai.
Miért mit mûvelnek? Én nem vagyok egy modell srác, de még sosem utasítottak el elsõre ha odamentem.
Rajtam eddig senki nem csúfolódott, pedig nem vagyok egy szépség. :D
sztem igen bár rajtam így is szoktak hogy jól nézek ki, dögölne meg mind


Nem hogy hallottam, én még filmen is láttam ilyet !! :)
A kérdező hozzászólása: sok választ kérek és komolyakat :) Elöre is köszönöm.
Hány éves vagy?? De szerintem sikerül!!Barátnõm is így volt:D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat sokat jelentett nekem :D Remélem nem lesz már késö :D
Nálam majdnem volt ilyen, mert közel 1 évvel azután, h lepattintott a csaj, elkezdett közeledni felém, de beszopta, mert már foglalt voltam és kiszerettem belõle. Azóta is pitizik, de már csak a bosszú édes ízét érzem... lehet, csúnya dolog, de így van :D
Persze hogy van kb én is így voltam:) vagy 2X mással jöttem össze a srác helyett aztán rájöttem hogy õ kell nekem több mint egy évig voltunk együtt de aztán jól beszoptam :) és mai napig szopok miatta mert nem tudok bízni senkibe :)
Igen, ha a sorozatos kudarcok után a lány beletörõdik, hogy neki õ jutott. Egészséges lelkû embernek önmagában nem elég, hogy szeretik.
Én drukkolok. Én is összejöttem egy ilyen sráccal, már írtam.Nagyon szeretem, és remélem ti is ennyire boldogok lesztek mint mi. sok sikert 17/L
Én is vazze!!Legalább neked sikerüljön a csaj;) Vótam neköd a szomszéd Pista bá;):D F/18
2.vok még mindigXD énis a fiú vagyok, próbálom nem elmondani de szerintem már mindenki tudja hogy õ tetszik sõt õ is, elõször nem voltunk vami jóban de ma elhívott fagyizni
Én szurkoloook:) ))
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat , de még irjatok többen is. Hát..én vagyok ez a fiu :D Csak még várok az igenre.
2.vok 10 perc alatt 4 válasz nem semmi:D
Persze, hogy van ilyen! Gondolom a lány rájött arra, hogy a fiú mennyire szereti és értékeli õt. Fordítva ugyanez igaz, igaz kicsit megkésve de inkább késõbb mint soha:) Ezt a fiút nagyon meg kell becsülni ha ennyit várt a lányra míg az rájött, hogy csak Õt szeretik:) Gratula nekik:) u.i.: Nemcsak filmekben van ilyen-.-'
Én egy ilyen srácal jöttem össze.
bwah jelenleg ezt élem át;) :D
A kérdező hozzászólása: 19 éves multam ö meg 18 lesz:)

Mit tegyek ha a lány nem akar elveszíteni és ezért nem jár velem?

Van 1 lány akinek én a legjobb barátja vagyok, ? meg nekem a legjobb barátn?m. De én többet szeretnék 1 barátságnál. Beszéltem vele és sírva odabújt hozzám hogy nem, mert nem szeretne elveszíteni, ha szakítanánk. Erre most mit lépjek?

Legjobb válasz: semmit. tanuld meg, hogy olyan lánnyal, akitõl akarsz valamit, nem szabad barárkozni, mert így jársz.

semmit. tanuld meg, hogy olyan lánnyal, akitõl akarsz valamit, nem szabad barárkozni, mert így jársz.
Sztem a személyiségetektõl függ. Van akinek a szerelme a legjobb barátja is egyben és ezek általában olyan kapcsolatok amik inkább arról szólnak hogy egymás társai és nem a szex van elõtérben meg ilyenek. kortól is függ, hány évesek vagytok? sztem idõsebb korban (17-18+) megoldhatóbb az ilyen. Egyelõre én azt tanácsolnám hogy várj. Hátha rájön a lány is, hogy többet akar, és akkor úgyse fog tudni az eszére hallgatni :) én is voltam már így, csak idõbe telt míg nálam kialakult az ami a pasinál már megvolt :)
Ez tipikus nõi duma, már bocsi hölgyeim. Mindenkivel kezdj ki, csak vele nem, fontos, hogy egyszer sem törj meg....aztán, ha elég türelmes vagy, és nem találsz jobbat, õ fog érted könyörögni:P
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak üzenem hogy 9 éve ismerjük 1mást. 5 évesen szerinted tudtam hogy járni akarok majd vele? NEM!!! de tök jó barátok vagyunk/voltunk és én csak most jöttem rá hogy többet szeretnék 1 barátságnál
Tudod én ugy jöttem össze vele anno hogy féltékennyé tettem. Keresni kezdtem más lányok társaságát és ugyebár õ nem akart elveszíteni. :) És elkezdett ölelgetni meg nem hagyta hogy elmenjek bárhova is nélküle :D
A kérdező hozzászólása: LoL
A kérdező hozzászólása: köszi a kommenteket

Miért van az, hogy egyes emberek sehogy sem akarják megérteni, hogy nem tetszenek egy lánynak, és a lány nem akar velük találkozni?

És miért kell ennyire er?ltetni a találkozót, ha nem tetszenek a lánynak, és tudja jól, hogy nem akar ezekt?l a fiúktól semmit? És hogy lehetne ?ket lerázni, nem túl bunkón?

Legjobb válasz: Egyszerûen hagy figyelmen kívül. Mond el nekik szemtõl szembe, hogy te nem szeretnél tõlük semmit, aztán ha továbbra is rád vannak akadva, akkor hagyd... vagy mond azt hogy ezt már megbeszéltétek.

Egyszerûen hagy figyelmen kívül. Mond el nekik szemtõl szembe, hogy te nem szeretnél tõlük semmit, aztán ha továbbra is rád vannak akadva, akkor hagyd... vagy mond azt hogy ezt már megbeszéltétek.
Ez nem ilyen egyszerû. Visszautasításnál sok fiú azt hiszi, hogy a lány csak kelleti magát, azt akarja, hogy küzdjenek meg érte. Tehát ha sok visszautasítás ellenére sem adja fel a fiú, akkor elvárja, hogy elõbb-utóbb engedjen a lány, mert hogy már eleget küzdött érte. 25/F
Igen, pont ezért mondom mindig, hogy az ilyen hülye játékok nem jók. Mindenki beszéljen egyenesen, ha már mond valamit, akkor azt gondolja is úgy.
Így van. Mindenki beszéljen egyenesen. Szerintem nem tisztességes dolog hülyíteni a másikat.
Minnél elõbb mondd meg neki, hogy nem akarsz tõle semmit. Egyértelmûen! Ne húzd az idõt, mert akkor egyre nehezebb lesz... Neki is rosszul fog esni, ha húzod, halasztod aztán nemet mondasz és persze neked is könnyebb ha az elején megmondod neki. Voltam már mindkét oldalon...

Van egy lány, aki fiatalabb mindenkinél és van egy csoport akik idősebbek (az én korosztályom). Ez a lány nem akar oda jönni a többiekhez. A többiek és én is azt akarjuk, hogy velük is legyek, de a lány rám van tapadva. Mit csináljak?

A többiek nem bírják ezt a lányt, mert nagyon gyerekesen viselkedik. Mondtam már a lánynak, hogy alkalmazkodjon, de nem akar.De a többiekkel is akarok lenni a szünetben.

Legjobb válasz: Ki ez a lány? Iskolatárs? Fiú vagy és bele vagy zúgva? Lány vagy, és sajnálod, hogy vele mások nem közöskönek? Ha le akarod rázni a csajt, mindenképpen le tudod. Odamész a korosztályodbeliekhez, vele meg nem törõdsz. 1-2 hét alatt szépen leépül. Ha azt akarod, hogy kölcsönösen megszeressék egymást a többiekkel, az nem biztos, hogy sikerülni fog.

Ki ez a lány? Iskolatárs? Fiú vagy és bele vagy zúgva? Lány vagy, és sajnálod, hogy vele mások nem közöskönek? Ha le akarod rázni a csajt, mindenképpen le tudod. Odamész a korosztályodbeliekhez, vele meg nem törõdsz. 1-2 hét alatt szépen leépül. Ha azt akarod, hogy kölcsönösen megszeressék egymást a többiekkel, az nem biztos, hogy sikerülni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!! Az osztálytársam. Lány vagyok. Múltkor egyedül hagytuk 1 órán keresztül és elmentünk, utána nagyon be volt sértõdve, de most megint rám van tapadva. Majd valahogy megoldom. Még egyszer köszi!!!
keressél közép utat
De vannak olyan lányok.
Szerintem ez sok embernek ismerõs helyzet lehet. :D
velem is így van, nehéz megtalálni a megfelelõt, de nem lehetetlen
De vannak olyan lányok -.-' és kikérem magamnak.pff
Az utolsó válaszolóval vagyok 16L
I know that feel bro :(

Egy 20 éves lány is lehet izmos"kigyúrt"? Vagy a lányok nem lehetnek? Nekünk is kell ch hozzá vagy fehérje és zöldség?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet, a lanyok teste is izombol epul fel. Es igen, nektek is kell hozza: feherje, szenhidrat, zsirok es vitaminok.

Persze hogy lehet, a lanyok teste is izombol epul fel. Es igen, nektek is kell hozza: feherje, szenhidrat, zsirok es vitaminok.
Ha nem ch, fehérje, és zöldség, akkor mégis mire gondoltál?? S miért ne lehetne izmos egy akármilyen korú lány? Kicsit lassabban megy, meg nem akkora a max potenciál, de szép eredményeket el lehet érni naturálban (értsd: szteroid, koksz nélkül, amiket amúgyis csak a profik meg a hülye amatõrök használnak, de mégis azt hiszi mindenki, hogy úgy néz majd ki minden súlyzóra ránézõ csaj, mint a világbajnokok)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!