Találatok a következő kifejezésre: A lányokat ha egy pasi mindenhol (2 db)

A lányokat zavarja ha egy pasi mindenhol szőrteleníti magát?

Legjobb válasz: Szerintem viszont idejétmúlt közhelyes sztereotípia ez a szõr=férfias_férfias=szõr. Ez csak egy régi õskövület szajkózás és rohadtul nem igaz. Én pasas vagyok és a teremtõ elég sok szõrrel áldott meg :( Már 13 évesen kezdett a mellbimbóm körül szõrösödni. Középiskolás koromra elértem, hogy konvergáltam a neandervölgyi elõ szapienszhez. Persze, nagyon megnyugtattak az idõsebb rokonok a közhelyeikkel meg az 'egy fokkal szebb az ördögnél' hülyeségekkel, amikor az egész osztályban kizárólag nekem volt szõrös a hátam, vállam, mellkasom, hasam. Nagyon emelte a férfias büszkeségemet az olyan beszólások özöne, "hogyha annyi tollam lenne, ahány szál szõrök, akkor repülhetnék". Ráadásul nekem sem tetszett. Amolyan extra speciális teremtménynek éreztem magam a töbiek között, mint a 'Grincs'. Pedig egyáltalán nem vagyok buzi és még a ma divatos metroszexualitást sem vallom magaménak (ja, nem szexölök fõdalattin :-D ) de viccet félretéve milliószorosára nõtt az önértékelésem, amióta megtudtam, hogy a férfiak is bátran sõrteleníthetnek. Nálunk az a "módi", hogy a párom gyantázza a hátamat, vállaimat, én pedig, speciálisan férfiak számára kifejlesztett készülékkel szõrtelenítem a mellkasom, hasam. Lábaimat, karjaimat békén hagyom. Úgyhogy kedves hölgyeim! Nekünk is szabad eltávolítani a szõröket és ne kényszeratse ránk senki a járóbekecset azzal az elavult közhellyel, hogy az a férfias!

Én mellkason és hason szeretem. :) Meg persze kézen és lábon, de az alap. És a borosta az arcon is tud izgató lenni, de csak akkor, amikor már nem szúr annyira. :) De azért nagyon szõrös ne legyen, az tény, hogy nem túl szexi. :)
Szerintem viszont idejétmúlt közhelyes sztereotípia ez a szõr=férfias_férfias=szõr. Ez csak egy régi õskövület szajkózás és rohadtul nem igaz. Én pasas vagyok és a teremtõ elég sok szõrrel áldott meg :( Már 13 évesen kezdett a mellbimbóm körül szõrösödni. Középiskolás koromra elértem, hogy konvergáltam a neandervölgyi elõ szapienszhez. Persze, nagyon megnyugtattak az idõsebb rokonok a közhelyeikkel meg az 'egy fokkal szebb az ördögnél' hülyeségekkel, amikor az egész osztályban kizárólag nekem volt szõrös a hátam, vállam, mellkasom, hasam. Nagyon emelte a férfias büszkeségemet az olyan beszólások özöne, "hogyha annyi tollam lenne, ahány szál szõrök, akkor repülhetnék". Ráadásul nekem sem tetszett. Amolyan extra speciális teremtménynek éreztem magam a töbiek között, mint a 'Grincs'. Pedig egyáltalán nem vagyok buzi és még a ma divatos metroszexualitást sem vallom magaménak (ja, nem szexölök fõdalattin :-D ) de viccet félretéve milliószorosára nõtt az önértékelésem, amióta megtudtam, hogy a férfiak is bátran sõrteleníthetnek. Nálunk az a "módi", hogy a párom gyantázza a hátamat, vállaimat, én pedig, speciálisan férfiak számára kifejlesztett készülékkel szõrtelenítem a mellkasom, hasam. Lábaimat, karjaimat békén hagyom. Úgyhogy kedves hölgyeim! Nekünk is szabad eltávolítani a szõröket és ne kényszeratse ránk senki a járóbekecset azzal az elavult közhellyel, hogy az a férfias!
Ez egyénfüggõ. Ott lent nem árt néha egy kis "karbantartás", ami nem feltétlen jelenti a teljes leborotválást, csak hogy cumizásnál ne használja fogsejemnek a cuccost:)
jáj. én vagyok itt az egyetlen aki nem bírja a szõrt? szerintem fújfúj gusztustalan.... szóval itt egy NEM válasz :)
Engem kifejezetten zavarna ha a pasim mindenhol szõrtelenítené magát!Eddig max a pofiját engedtem borotválni a barimnak, de most belementem, hogy legyantázom neki azt a pár szõrszálat a hátáról, mert õt zavarja. Mondjuk ha v.ki azért szõrteleníti magát mert pl versenyszerûen úszik vagy olyan sportot ûz ahol jobb ha szõrtelen, az nem gáz, de amikor már v.ki divatból az szerintem buzis! Egy féfi szõrösen férfias :) (persze azért ne legyen fésülnivaló szõre) Természetesen ez csak az én véleményem, vannak csajok akiknek a csupasz csigák jönnek be.
Szerintem egy pasinak elég, ha a nemi szervét szõrteleníti csak, mert ha már a hónalját meg a lábát is borotválja, akkor szerintem az már "buzis" Az én pasim is csak "ott" csinálja. Egy férfi attól férfi, hogy szõrös! Szerintem a nõket nem zavarja, sõt... Engem kifejezetten izgat a párom szõrös hónalj illata. De ápolja is, az tény, szóval nem szaga van, hanem illata. Mosdani kell meg "hónaljkutyát" használni, és akkor nincs nagy gáz.
szerintem is undoírtó a szõrtewlen pasi... hónalj, nemiszerv., pofi oké, mást ne...:/ max ha a háta szõrös lenne, akkor azt még igen, mert az télleg nagyon csúnya... szegények nem tehetnek róla, de akkoris:D
ûengem baromira zavarna a teljes szõrtelenítés a pasimon. Szerencsáre ne igényli Õ sem. Csak trimmeli a környékét, illetve a hónalját, de máshol sehol nem variál.
Hát engem pl baromira zavar.Minél több rajta a szõr, annál több a tesztorszteron ergo annál férfiasabb. Fogselymezéssel kapcsolatban, mifelénk csak a pénisz tövénél van szõr, szóval baromira nem valószínû, hogy a fogaim közé megy. De csináld úgy, ahogy neked kényelmes, és ahogy a partner is igényli. Én egyébként csak a háton lévõ szõrt utálom, de azt nagyon.
Van akit zavar de szerintem a legtöbb lányt nem zavara....

Egy pasi mennyire tudja milyen látvány fogja fogadni az ágyban, ha már ezerszer látta ruhában a lányt, és a keze is bejárta mindenhol?

Mennyire tudják ilyenkor besaccolni,hogy mire számíthatnak?

Legjobb válasz: wtf? pasi szót csak a melegek és a nõk használják. a kérdésedre a válasz: kb sejti... de lehet szörös a mellkasa, és akkora dudva van a nunci mellett, hogy tarzan is eltévedne vele csitával. Dr. Bubó.

wtf? pasi szót csak a melegek és a nõk használják. a kérdésedre a válasz: kb sejti... de lehet szörös a mellkasa, és akkora dudva van a nunci mellett, hogy tarzan is eltévedne vele csitával. Dr. Bubó.
minden lyuk egyforma, csak a keret más, az meg nem számít
pfff...utolsó...ezt az igénytelen választ..minden nõn lyuk van ez tény, de hála nem egyforma..nekem a keret nem mindegy de hát kinek a pap kinek a papné:D
hát igen a ruha ápol és eltakar..megtévesztõ mégha végig járják az ujjak az idomokat, nyáron mondjuk jobban kisaccolható milyen gyönyörök vannak a ruha alatt:pigaz néha van pofára esés is:Dde ha tudod hogy rád esik egy tégla ha kilépsz az utcára, akkor nem lépsz ki.:D:D
Egy szerelmes nagyon rugalmas tud lenni, ha meg csak dugni akarsz, akkor meg mindegy, mindent bele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!