Találatok a következő kifejezésre: A lányokat ha egy pasi (654 db)

Nagyon féltem a barátomat, de nem attól félek hogy ő rámászik valami lányra, hanem attól hogy mostanában milyenek a lányok! Ha egy pasi érdekli őket, odamennek és lesmárolják őket! Másznak rájuk, tapadnak, akaratoskodnak. Mit tegyek?

A páromék szervezik az els?söknek a gólyatábort és valószín?leg kötelez? lesz mennie...Úgy félek,mert a párom alapból nagyon népszer? pasi a lányok körében...És ott lesznek a vele kb egykorú csajok..Biztos fognak tapadni,nem?

Legjobb válasz: figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.

figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.
Mielõtt válaszolnák, hadd köszönjem meg, a kommented, miszerint a legtöbb csaj fasz nélkül élni sem tud. Végre valaki nem a férfiakat szemét disznózza. Ha szeret a pasid, biztos, hogy lekoptatja a tapadós csajokat, nincs miért aggódnod. Ne féltékenykedj, hosszú távon nem fog jót tenni a kapcsolatodnak. Bízz a pasidban, légy vidám, így õ is jól fogja magát érezni melletted, és nem fog más csaj után nézni.
En megertelek. Az en baratom is nagyon nepszeru, rengeteg lany baratnoje van. Visoznt imad engem. Ezt tudom. Az egy dolog h te hogy reagalnal a helyebe, de nem varhatod el tole. Mindenkinek mas a twrmeszete. Lehet van kis naivsag is benne, az enyem, be van tudom, es probaltam finoman magayrazni neki, h ne ertse felre h nem bizom benne, v nem hiszek neki, d e ismerem a picsakat, es sok olyan no vanm h akar egy hazassagot is felrugat egy ferfivel...ezek a piocak.Ezektol pont azert feltem, mert joszivu, es persze elvezik a ferfiak ha a nok rajngjak..megha csak annyit is akarnak. Szerrintem mutasd ki neki h bizol benne, ne feltekenykedj, mert azzal csak eltavolitanad magadtol. A ferfiak imadjak a magabiztos noket, a tobbi no meg elriad, h hogytudod ugy karbatartani a ferfid, h annyira biztos vagy magadban, S tenyleg hidd el, ha szerete melletted marad.
megint én. alapjáraton miért legyen bunkó? hisz tulajdonképpen a lányok sem tudhatják, hogy neki van barátnõje. ha tudnák, és úgy másznának rá, úgy lenne alapja a hatékonyságnak, ami általában közelít a bunkósághoz... de mivel nem tudnak a barátodról semmit, és a bemutatkozáskor sem azt mondja, hogy "Szabó Istvánnak hívnak, x éves vagyok, szeretek internetezni, 4 éve karatézok, van egy barátnõm y ideje.", ezért még elnézhetõ, ha valaki próbálkozik.
azért ne általánosítsunk:) elsõ válaszadó vagyok. nekem most van az elsõ barátom, egy éve vagyunk együtt, és amikor nem volt senkim, akkor sem másztam rá soha senkire, még arra sem, aki tetszett, mert iszonyú félénk vagyok. abban reménykedhetsz, hogy mivel gólyákról van szó, nem nagyon lesz köztük olyan rámenõs, új helyzet, új hely, új emberek, talán õk is megmaradnak a csendes rajongás mellett egyelõre. ugyanis amikor én gólya voltam (szép emlékek, de rég is volt), akkor is voltak a táborvezetõk között kiemelten helyesnek tartott fiúk, de azokat úgy általában mindenki helyesnek tartotta, most mindenki csak nem nyomulhat rá:) de tényleg próbálj meg bízni benne. meg mondom. ha szeret, nem hagyja. az mindegy, hogy hogyan távolítja el maga mellõl a lányt, fiúk egójának tényleg jót tesz, ha tetszik másoknak.
jaj, Te... ismerõs helyzet... A pasiknak kell az önbizalom... és ha egy csaj tapad rájuk, az tetszik nekik... nem olyan mint a legtöbb csaj.. akinek van barátja... elhiszem, h félted... és sajnos nem is tudok mit mondani... h jobb legyen... majd telefonáljatok, ha tudtok minden nap... meg hátha nem fog inni sokat... vagy nem tudom... Én is hasonló helyzetben vagyok, ugyhogy sajnos nem sokat tudok segíteni : ( de bízni kell !!!!! megpróbálni bízni...
A kérdező hozzászólása: hát igen, remélem azért hatékonyan fogja leléptetni õket, nem úgy h bocsi, nem érek rá pl...:S
A kérdező hozzászólása: bízom benne, hidd el...csak a legtöbb csaj akinek nincs barátja....pfff....f*asz nélkül élni nem tudnak, bocsi a kifejezésért, de látnak egy jó pasit, aki mellett nem áll ott a bnõje és nem az az elsõ kérdés h szia, van bnõd, zavarlak, hanem odemegy, megsimizi a vállát, egy óvatlan pillanatban még le is kapja talán...utálom az ilyen kis ribiket...
A kérdező hozzászólása: konkrétan? bízom benne, csak õ nem olyan határozott mint én...nekem hogyha egy pasi megírja h nagyon tetszem neki, akkor visszírom h bocs, van barátom..a pasim meg visszaírná h köszi, vagy nem is reagálna...meg õ régebben írt olyanokat más csajoknak h szexi, meg hasonlók...megbeszéltük h én abbahagyom a féltékenykedést, õ meg a csajokkal való kacérkodást...de akkor is...a volt bnõje egyszer rá akart mászni és õ meg finomat levette magáról a csaj kezét és annyit mondott h ez nem jó ötlet..én lepofoztam volna ha egy srác így próbálkozott volna...és elküldtem volna melegebb éghajlatra, mert tudja h van barátom és pofátlanul próbálkozik.
A kérdező hozzászólása: nem általánosítottam, 17 éves múltam...és a korombeli csajok közül rengeteg ilyen tapadós pióca...ha nem lenne külön férfi meg nõi wc, ezek bemennének és az elsõ pucura rábuknának...:D de igazából ez elszomorító..:S és nem bírom ki h ne kérdezzem meg a barátomtól h mostanában írt-e neki vmi csaj meg nemtom..mert régebben õ is írt olyan kommenteket más lányoknak h legszívesebben fejbelõttem volna magam...pl iszonyú szexi...:S
megértelek. sok az ócska kis ribi, akinek nem számít, h 1 pasi foglalt, és rámásznak. a barátom igen jó pasi, és van 1 ilyen kis kurva kolléganõje. ráadásul jobban is néz ki mint én, de tudom, h 1 buta kis liba. és szerencsére az én pasim jobban értékeli az intelligenciámat és mûveltségemet :) szal ne félj, higyj benne, h te jobb vagy azoknál a kis olcsó ribiknél! :)
A kérdező hozzászólása: és akkor az h mit írt a lányoknak, ne érdekeljen?
ja, bocsi, azt a kommentedet nem olvastam... hát az már bajos. sztem csak legyezgeti az önbizalmát, h más csajok is akarnak tõle vmit... nem tudod ellenõrizni minden pillanatban, de ha 1 mód van rá, bízz meg benne jobban. és beszélj vele errõl. nekem segített...

Az zavarja a lányokat, ha egy pasi kissebb náluk jóval?

Legjobb válasz: Aha zavaró tud lenni

Aha zavaró tud lenni
Engem zavar, igen.
Nem mindenkit. Láttam már jónéhány olyan párt, ahol a lány a magasabb.
Engem zavarna igen.
Kapcsolatban? Szerintem a legtöbb embert, valahogy nevetséges hatást kelt.
Rögtön eszembe jutott az egyik barátnõm, aki sokáig úgy volt vele, hogy sose szeretne nála alacsonyabb férfit. És mi történt? Élete nagy szerelme egy fél fejjel, ha nem egy egésszel, alacsonyabb nála. Egyébként engem zavarna.
Engem nem zavar ha egy kicsit alacsonyabb, a belsõ sokkal fontosabb!

Mit gondolnak a lányok, ha egy pasi "ugráltatja"a mellizmait? Vicces, szexi, barom vagy egyéb?

Nemrégiben láttam egy mellizmos kèrdèst,annak kapcsán jutott eszembe.Nálunk az osztályból csak ketten tudják megcsinálni(èn vok az egyik..)16/F

Legjobb válasz: Isten vagy!!!!!!

Isten vagy!!!!!!
Johnny Bravo jut eszembe róla, arról meg az, hogy szánalmas-idióta-fura dolog.
nekem vicces és barom... de a jó értelemben, a lányok szeretik, ha megnevetteted õket :) 22/L
Az én véleményem nem jellemzõ az átlagra, szóval ebbõl ne vonj le nagy következtetéseket. :D Szerintem a legundorítóbb dolog, amit csak férfi tehet, komolyan mondom, akitõl eddig ilyet láttam többé nem volt a szememben férfi :D Tudom ez beteges, de annyira kiábrándító nekem :D Bocsi...
egyértelmüen barom, hogy ezzel kell magát prezentálnia
Szerintem se nem vicces, se nem szexi, hanem szimplán szánalmas.
szerintem egyszerre szexi és vicces, ha nekem tetszõ fiúnál látom ezt. 21/L
Szerintem vicces, csak más-más módon. Ha engem ezzel akarna felszedni egy srác, tuti körberöhögném :D De ha mondjuk a barátommal hülyülünk, és õ elkezdi ugráltatni az vicces és aranyos :)
barom, és egyéb...:)
3.
A kérdező hozzászólása: Tudom xd.de komolyan lècci
az én barátom is tudja, engem nem zavar, sokszor megnevettet vele, és tetszik!

Mért szeretik a lányok ha egy pasinak hosszú a haja?

Vagy épp mért utálják? Mert úgy vettem észre a hosszú pasi hajról elég széls?ségesek a vélemények. Én hogy ?szinte legyek, még ha hülyén is hangzik de már kiskoromban is megbámultam a hosszú hajú férfiakat, és még mindig bolondulok értük ^^ Ki hogy van ezzel?

Legjobb válasz: Hát férfi vagyok, nem nõ, de hozzászólok. Hát hosszú a hajam. Talán azért, mert nem mindennapos dolog és eltérõ a trendi divatmajmolástól, fõleg amilyen hajak vannak manapság. Meg aztán ott vannak a rocker csajszik, nekik elvárás szintû. Más nõk lebu.zizzák rögtön a hosszú hajat, meg lányosnak tartják. Kérdem én: mi van a vikingekkel és az amerikai õslakosokkal vagy a szamurájokkal? Mind b uzik voltak akkor?

Hát férfi vagyok, nem nõ, de hozzászólok. Hát hosszú a hajam. Talán azért, mert nem mindennapos dolog és eltérõ a trendi divatmajmolástól, fõleg amilyen hajak vannak manapság. Meg aztán ott vannak a rocker csajszik, nekik elvárás szintû. Más nõk lebu.zizzák rögtön a hosszú hajat, meg lányosnak tartják. Kérdem én: mi van a vikingekkel és az amerikai õslakosokkal vagy a szamurájokkal? Mind b uzik voltak akkor?
Izlések és pofonok, én pl. a környezetemben nem ismerek olyat, akinek ez a nagyon hosszú haj bejönne, akkor már szerintem is félhosszú!:) És az meg, hogy férfiasabb a hosszú haj!? Szerintem nem kellene általánosítani van akinek igen, van aki meg úgy néz ki vele, mintha a kõkorszakból lépett volna ki...szóval ez így szerintem hülyeség!
A kérdező hozzászólása: Hát nekem az a véleményem hogy minél hosszabb a haj annál több embernek áll jól. És sokkal férfiasabb mint amit a mai cicafiúk hordanak (arra a felzselézett valamire gondolok). De nyilván hosszú haj alatt nem a Justin Bieberes bilisérót értettem. :D Köszi a válaszokat!^^
Tyûû de nem szeretem, ha egy pasinak olyan nagyon hosszú! Sokan még zsírosan is hagyják... DE! Osztom a 9:57-es válaszoló véleményét: a félhosszú haj tetszik. Alapból rövidebb párti vagyok, de pont nemrég tetszett meg egy pasi, akinek félhosszú fekete haja van és mindig lófarokban hordja. Húúú... :)
Én is kiskorom óta imádom a hosszú hajat, már a rajzfilmekben is a hosszú hajú férfi szereplõk jöttek be. Nem tudom miért, csak tetszik.
Nekem tetszik a hosszú haj egy olyan férfin, aki tetszik. :) Tehát önmagában attól, hogy hosszú valakinek a haja, még nem lesz jó pasi, mert egyrészt nem áll mindenkinek jól, másrészt meg adottság is, hogy valakinek szép dús legyen a haja. Alapvetõen tetszik a hosszú haj, a pasimét is nagyon szeretem így, de nem ezen múlik, bejön-e egy férfi. Hogy miért szeretem? Mert olyan jó puha, dús, erõt sugárzó a hosszú haj. Van benne valami archaikus, ösztönös, elemi szépség. :)
Nem tudom... Egyszerûen csak tetszik, számomra nagyon férfias, imádom. Persze különbséget kell tenni a Bieberes bilifrizura és a szép, hosszú haj között. rengetegen az elsõre gondolnak, ha azt mondom, bejön a hosszú haj. http://www.ronalfy.com/wp-content/blogs.dir/3/files/2007/06/.. http://hardrockhideout.files.wordpress.com/2007/09/bobice.jpg http://imagecache2.allposters.com/images/54/039_14846.jpg
Én nem szeretem, ha egy fiúnak hosszú haja van. Kifejezetten a kopasz vagy nagyon rövid tetszik:) 17L
nekem az tetszik, ha egy férfinak félhosszú haja van, kb. ilyen: http://www.feelny.net/photo/Milan-Baros-67832.jpg http://pu.i.wp.pl/?k=MTc3OTkwMzUsNDY3NDg3&f=marius_nedelscu... és ez is ritka, hogy valakinek jól álljon, nekem a lágyabb vonású férfiakon tetszik csak. az ennél hosszabb haj egy férfin nekem igénytelen hatású.
én sosem szerettem a hosszú hajú pasikat. Sose tetszett.
Én nem szeretem a hosszú hajó pasikat, valahogy nekem az lányos.., de azért ne legyen kopasz se. :) ) 15/L
Nem azért nem tetszik, mert bu.zis lenne. Egyátalán nem az, csak egyszerûen nem tetszik. Nagyon-nagyon kevés férfinak áll jól az a helyzet. Egy magas, izmos, jóképû görög istenen még elmegy a hosszú haj. Másokon kicsit ápolatlan hatást kelt. Sokkal szexibbek a rövid hajú férfiak.
háát nem feltétlenül.esetenként csak reakció érdekelhet
pontosan
Igen. Ez egy célzás, hogy véletlenül se számíts semmire.

Miért csak a jóképű bunkó fiúk faviccein nevetnek a lányok? Ha egy csúnyább pasi mond egy nagyon jó frankó viccet, akkor meg savanyúan ülnek mint a befőtt.

Legjobb válasz: Talán mert a jóképû pasiknak van önbizalmuk, és elõadó készségük mert magabiztosak. :) Míg egy "csúnyább" pasi, nem biztos hogy olyan jól tudja elõadni a viccet mert abban sem biztos, hogy jól fog elsülni és parázik. Egy viccnél nem a külsõ számít, hanem az elõadás :) Én is totál átlagosnak tartom magam, de még egy vicc sem maradt eredmény nélkül :) 21/F

Talán mert a jóképû pasiknak van önbizalmuk, és elõadó készségük mert magabiztosak. :) Míg egy "csúnyább" pasi, nem biztos hogy olyan jól tudja elõadni a viccet mert abban sem biztos, hogy jól fog elsülni és parázik. Egy viccnél nem a külsõ számít, hanem az elõadás :) Én is totál átlagosnak tartom magam, de még egy vicc sem maradt eredmény nélkül :) 21/F
Egyébiránt megértelek, a gimis éveim így teltek... Nemhogy nem nevettek az osztálytársaim, de egyenesen ki is cinkeltek, hogy sz*r a humorom, miközben mondok példát a csajok számára vicces mondatra egy másik sráctól: "ez nem is tûzkõ, hát hol van belõle a tûz?". Lúzer kategóriába tartoztam, ráadásul elég igénytelen is voltam a külsõmre, kicsit gyerekes is, szóval tettem érte rendesen, hogy ne tartsanak semmire. Elkerültem máshová, és sör mellett a társaság közepe vagyok azóta is, aki megismer, egybõl humoristának akar zavarni. Ezt csak azért írom le, mert érdekes, hogy a legerõsebb oldalam éppen az, amiért szétcincáltak 15 évesen. A 15-18 éves kor akármilyen gyönyörû, valami visszataszítóan idióta egy korszaka az embernek.
A viccnél a lényeg az elõadásmód, a legszarabb faviccet is elõ lehet adni, úgy hogy mindenki röhögjön rajta.
Ide a viccel, megszakértem, hogy valóban annyira frankó volt-e. :)
1: Azért mert õk a bunkó pasi értelmi színvonalán állnak 2: tizenéves korban sok embernek semmi önálló egyénisége nincs, ezért megpróbálnak ahhoz alkalmazkodni, akit menõnek képzelnek, akit nem sorolnak ebbe a kategóriába, azt eleve elutasítják 3: lehet, hogy tényleg sz*r viccet mondtál, vagy rosszul tálaltad, vagy csak eleve rád nem kíváncsiak, és ekkor, ha megszólalsz az már baj, nemhogy még nevessenek is rajta tizenévesen kegyetlen a világ :S
Kérdésben a válasz!
lehet, hogy csak nem jól adod elõ.
Nekem nevetnek a vicceimen, pedig ronda vagyok. Az más kérdés, h ennél többet nem érek el a lányoknál, mert a humort nem értékelik.
A kérdező hozzászólása: Vagytok egy buliban vagy 12 en, pl 5 fiú és 7 lány, de ha a bunkó és kötsög jó arcú, vagány gyerek elsüt egy nulla tréfát, akkor mindenki oda van, hogy milyen jó poén volt. Ha a csúnya mond egy nagyon jót, akkor meg még a többiek vannak felháborodva, hogy meri magának ezt megengedni, hogy akár egy viccet is mondjon. Hiszen õ ronda, és neki pofa befogás jár. Örüljön, hogy él.
Ez érdekes, nem rég olvastam egy cikket a neten, hogy végeztek egy kutatást és általában a nõk ösztönösen azt a férfit találják viccesebbnek, akihez vonzódnak. Hát ezért. Ösztön.
nekem nincs semmi bajom, ha 1 pasi borotválja ott:D
Én kérem a férjemet, hogy boroválja, nekem tetszik is és jobban érzem. De ez is ízlések és pofonok, de a b.zást nem értem.
ki beszélt itt hónaljról?:D szerintem egyáltalán nem b*zis:) ) sõt! 26/N
huppsz igazad van XD nem is volt szó kónaljról..valamit benéztem.. de az ottani dolgról is ugyanaz a véleményem..
én utálom ha egy férfinak szõrös a hónalja...oké, persze ezzel nem mindenki van így, de engem valahogy ez taszít.Nem értem a b.uzi jellemzést, a mai világban nem hiszem, h ez annyira , , különc" dolog lenne..
irigyellek, hogy az a legnagyobb problémád, hogy neten egyesek név nélkül miket mondanak..
én utálom, ha egy pasi borotválja, szerintem tök visszataszító. de egyre inkább egyedül maradok ezzel. én sem borotválom magam, csak megigazítom és gyantázom a bikinivonalam. eddig egyik pasim sem tiltakozott, sõt, volt aki azt mondta, hogy végre valaki, aki nem borotválja. 20/L
*hónalj
A jó pasit bárhol észrevenni...
Tök mindegy 18F úgyis összetöröd :) Pont ezzel a mentalitással lehet jól összetörni pl: jajj piros lettalámpa, én meg az útszélénacsajtnéztem elõttem meg megálltak.. jajj idenézz bébi hogy gyorsul... kopp Vegyél S60-ast, abban legalább nem lesz bajod :)
vegyél egy kamiont...aztán a bmw-seknek felvághatsz, na meg a csajodnak, hogy neked a leghosszabb ;) :D
Ennek mi köze a szerelem, szex témakörhöz? Elhiszem, hogy autómániás vagy, de itt senkit sem érdekelnek a kocsik!
Az Astra G-bõl talán a kabrióra lehet azt mondani, hogy észreveszik az emberek, de az se az az ismerkedõs- csajozós autó. Ha nincs sok pénzed, de azt akarod, hogy észrevegyenek, valamilyen kabriót javaslok, amit aztán nyitott tetõvel használj. 27F
Ahogyan elnéztem 500 000 - 1 000 000 közt vannak ezek az autók, ennyi pénzbõl már egy BMW-t is tudsz venni, jó állapotban, az már puncimágnes.:D
"Az igazán menõ fickók nem tekerik fel a hangerõt, mert a motor zenél az õ autójukban." Az Astra G egy teljesen hétköznapi, totál sablonos kocsi. Én azt javaslom, ha nincs túl sok pénzed menõ kocsira, akkor egy optikai tuning sokat segít.
A G Astra egy nagyon szürke autó. Jó, de annyira jellegtelen, hogy ha neon zöldre fested és villogót raksz a tetejére, akkor sem veszi észre senki.
8 as vagyok 18/f
18 F kimaradt
A csajok többségénél a következõ autótípusok vannak: - kicsi - nagy - sport - piros - de cukiiiiii - autó Szerintem a tiéd az utolsó kategóriába illik, kivéve, ha piros. Amúgy mekkora tirpák dolog már autóval "csajozni". Ha pedig a "zenét" is felk*rod csutkára a figyelem végett, akkor adj egy címet, mert küldöm a "Trágyás Gumicsizma" díjat...
Hát én sokszor vezetem a szüleim kocsiját mind a kettõ új merci, az apumé ML és az anyumé B-osztály. Ha észrevesznek a lányok:sokszor csábosan néznek, és ha fiúk látnak akkor meg legszívesebben leköpnének. :DD Ha a sajátommal megyek akkor annyira nem de ott is szokott lenni, mert az is kis bika kocsi :D fehér autó fehér nagy felni, carbon, sötétítés stb.
Nem "puncimágnes", meg nem is "gáz", egy tök átlag autó szerintem.
g astrában csak a 2ajtós nézz ki valahogyan abból is a 2literes benzines
A kérdező hozzászólása: milyen makulátlan állapotba van, mintha új lenne
Rozsdás kerékívek, bemattult lámpák, szarrá kopott kormány, ami világít az oldalablakon keresztül is... Mmm! Amúgy jó kocsi, bír az mindent.
A kérdező hozzászólása: jó igazából itt most a kocsi érdekelne hogy mennyire "puncimágnes" :D
én 110 kilo vagyok, de kinézetemr e még nem tettek a lányok panaszt :) nekem f astrám volt akkor nem érdekeltem a csajokat, mióta bmw-m van megnéznek a csajok mindig mikorá llok a lámpánál. gyalog nem mszoktam járkálni mert lefõvök 10 perc séta után.
ember ekkora egy fogyatékos szart, mint te vagy. hallod a lányok ám attól élveznek , hogy mekkora a hengerûrtartalom . ezt jól jegyezd meg te szar. inkább mej és játsz még egy picit azzal az induri pinduri kis pö csöddel:) )

Miert zavarja sok lanyt ha egy pasinak ritkul a haja?

Sportos pasi vagyok es minden nap edzem, megfelelo sportos testem us van. Minden belso szervek tokeletesen rendben van. A vérem ia makulatlan. Tomom magamba a vitaminokat, egeszsegesen etkezem. Megis 27 evesen kopaszodom es hiaba mondom a lanypkbal hogy en vagyok az egeszseg mintapeldanya, de eaneznek a hajamra, latjak, hogy ritkul, rogton azt hiszik beteg vagyok. Mit lwhet tenni? Nem.is vagyok oreg. Mi ez az eloitelet?

Legjobb válasz: nem az hogy betegnek hisznek... hanem mert a kopaszság sokszor 10 évet is öregít valakin. egy szép fiatal 20 éves lány nem azt szeretné hogy a pl. 25 éves pasiját 40-esnek gondolják. meg a másik, hogy én pl. a tüsi hajat sem szeretem, hanem a picit hosszabbat, mert abba jó beletúrni. egy kopasz fejbúbot nem tapiznék. ilyen vagyok, van akinek meg az jön be

nem az hogy betegnek hisznek... hanem mert a kopaszság sokszor 10 évet is öregít valakin. egy szép fiatal 20 éves lány nem azt szeretné hogy a pl. 25 éves pasiját 40-esnek gondolják. meg a másik, hogy én pl. a tüsi hajat sem szeretem, hanem a picit hosszabbat, mert abba jó beletúrni. egy kopasz fejbúbot nem tapiznék. ilyen vagyok, van akinek meg az jön be
Tényleg nem szép dolog ilyet kívánni, ez téged minõsít. Talán a kopaszok nem csak rondák, de gonoszak is?
A kérdező hozzászólása: Aki nem csúnya, az úgy sem lesz csúnya. Kedves utolsó, ha te így állsz a rondákkal, akkor remélem te is kopasz leszel pár éven belül vagy hormonálisan vagy betegség által. Akkor talán bele tudod majd magadat képzelni a helyzetbe. Bár nem szép dolog ilyen kívánni.
Nem betegek, csak rondák, kár szaporítani a szót.
A kérdező hozzászólása: Igen apám kopaszodott 30 körül. Apai nagyapám nem. Anyai nagyapám már 30 ra tar kopasz volt. De egészséges volt, vadász ember. 83 éves koráig élt. Tehát nem hiszem, hogy a kopaszok betegek lennének.
Ennyi fogyatékos idiótát. Miért lenne beteg, ha valaki kopaszodik? Ha lehet hinni a nagyokosoknak, még mindig több nõ tartja vonzónak a kopaszságot, mint amennyit taszít, mert úgy vélik, hogy sok tesztoszteront termelnek. Kérdezõ: apád és nagyapád is kopaszodott ennyi idõsen? Ha nem, akkor lehet, hogy összeszedtél valami fertõzést. Attól is hullhat a hajad. Ha meg nagyon zavar, akkor szedd le nullással az egészet a francba.
Szerintem csak simán nem tetszik nekik ha valaki kopasz vagy kopaszodik. Nekem se tetszik, de nem gondolom h ettõl valaki beteg.(megjegyzem a hosszú haj se tetszik. Ráadásul nem a párom tarkóját tapizom hanem a feje tetején túrok a hajába vagy elöl:) Szóval nem mindenki a tarkót tapizza.
szerintem ebben van egy kis tudatalatti dolog is... mindenki a legjobb géneket akarja továbbörökíteni, talán mélyen tudat alatt arra gondolnak, hogy az esetleges gyerek is örökölné ezt a hajlamot:)
Engem speciel nem zavar. Azt sem hiszem senkirõl emiatt, hogy beteg. Kissé kiszúrt vele a genetika, ennyi az egész. Vannak olyan elvetemültek, mint én, akiknek kifejezetten tetszik.
Hát igen, ez hatalmas szívás... primitív elõítélet, viszont nem nagyon lehet megoldani. Nem szép, rosszak az emberekbe nevelt asszociáció a kopaszodóakról.
A kérdező hozzászólása: Hanem.
A kérdező hozzászólása: A fejbubot nwm.szoktak alt tapizni a lanyok hanem a tarkotajekot. Ez megfigyeles. Ott pedig a kopaszodoknak van hajuk. Mindnej. Akkor nwm ertem. Es ha idosebbnek nez ki mi a baj vele? Nwm az erett pasikat kedvelitek? Nem masnak kell hogy tetszen a pasid habem neked.
az ember akaratlanul is az hiszi h egy kopaszodó férfinek betegség miatt hullik a haja. Ez olyan, mikor megpillanatasz a buszon egy szép arcú tüsis hajú csajt, hogy biztos leukémiás volt azért olyan a haja, közbe meg csak ilyenre vágatta a haját.... ezen nincs mit filózni. Ha nem tetszik akkor dúrasd le kopaszra, az általában bejön a csajoknak, mert rohadt nagy "biztonságot" sugallmaz :D
Magad is megírtad a választ. Nem esztétikus, és lehet, hogy azt hiszik, hogy beteg a pali.
"Igen apám kopaszodott 30 körül. Apai nagyapám nem. Anyai nagyapám már 30 ra tar kopasz volt." Akkor ez a baj. Ezt a gént az ember az anyai nagyapjától örökli. Sajnos nem sokat tehetsz. Bár vannak ígéretes kutatások, de erre az esetre a hajbeültetés az egyetlen megoldás, ami nagyon drága, akár el is fertõzõdhet, ráadásul nagy mértékû veszteségnél szerintem nem sok értelme van. Ha nagyon zavar, akkor szedd le az egészet, ahogy írtam korábban. Egyik haverom is csak 24 éves, de már csak hátul és oldalt van haja. Teljesen normális, rendes tag. Majd kicsattan az egészségtõl, egyáltalán nem kelti egy beteg ember látszatát. A többi gyökeret meg le kell szarni, nyilván rajtuk is van egy rakás dolog, amivel elégedetlenek, vagy éppen a betegség látszatát kelti.
Nem. Nem vagyok képes úgy elmenni, csak csiklóval.
Igen volt már ilyen.
A kérdező hozzászólása: ujjazás közben is gyakran van hübelyi orgazmusom, úgyhogy elvileg nem kellene problémát jelentsen a szeretkezés közben elért orgazmus sem. de valamiért úgy érzem, ha el is jutok arra az izgatottsági fokra ami után az orgazmus következne, nem tudunk továbblépni. mintha akkor kéne még 1 kanállal, még egy lépcsõ de az már nincs. lehetne ezen valahogy változtatni? mit csinált jobban vagy másképp az új?
Én eddig 5 fiúval voltam, és csak 1-el sikerült elmennem szex közben. Szóval igenis van ilyen, csak meg kell találni a hozzá megfelelõ párt. :)
Én is csak csiklóval. De az sem szokott elsõ alkalommal menni. Nem tudom rögtön elengedni magam. Kb. 3. szeretkezés alkalmával sikerül. Most már 5 éve vagyok férjnél. Vele sikerül egyszerre elmennünk, úgy hogy behatolás közben izgatja kézzel a csiklómat. Gondolom most is a csikló miatt megyek el, de így sokkal intenzívebb, nagyon jó. Csak sajna eléggé behatárolja a lehetséges pózokat. És sok gyakorlás kellett hozzá, de most már nagyon megy!
A kérdező hozzászólása: utolso: milyen pozban? nekem azzal az a gondom hogy akkor meg a behatlos reszre nem tudok kelloen odafigyelni vagy hogy tul intenzivnek erzem mellette a csikloingerlest mivel tul erzekeny vagyok olyankor.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!