Találatok a következő kifejezésre: A lányokat ha egy (6578 db)

Lányok, ha facebookon ráírok egy lányra hogyan kezdjem? Milyen témát írjak neki, meddig beszéljek vele hogy ne legyen neki unalmas, mi tetszik ilyenkor a lányoknak ha egy más valaki ráír?

Legjobb válasz: Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)

Ha nem vagy nyomi akkor igen elõször is kérdezd meg tõlle h mi van vele , mi történt vele ma stb. Ebbõl majd késõbb kialakulhat velemilyen téma. Ha meg untatnád akkor az úgy is lejön az irásmódjából szerintem :)
Én, ha egy idegen ír nekem a Facebook-on akit nem ismerek, megkérdezem, hogy honnan ismerjük egymást. Ha kiderül, hogy nem ismerem, akkor nincs tovább. Rámírni nem szokott senki. Hová, a bõrömre?
A kérdező hozzászólása: akkor mit írjak az helyett hogy nem ismersz??
Meddig? Ameddig van kedve válaszolgatni. És rendes válaszokat ad.
A kérdező hozzászólása: oksa köszi mindenkinek :D

Miért fogadják el jobban a lányok ha egy fiú harisnyát hord?

A lányok tök elfogadóak ebben a tekintetben, de a fiúk között van egy két bunkó, aki állandóan cikizik érte. Miiért nem lehet elfogadni, ha fázok akkor felveszem és kész!

Legjobb válasz: Azért a lányok többsége jobban elfogadja a dolgokat mint a fiúk.(harisnya,homoszexualitás...stb.)Mondjuk nekem is jobban bejön ha egy fiú inkább egy melegítõt vagy egy cicanadrágot vesz föl.De nekem mindegy

Azért a lányok többsége jobban elfogadja a dolgokat mint a fiúk.(harisnya, homoszexualitás...stb.)Mondjuk nekem is jobban bejön ha egy fiú inkább egy melegítõt vagy egy cicanadrágot vesz föl.De nekem mindegy
Mert a férfiak örülnek ha b*zinak nevezhetnek valakit...így õ kiesett a versenybõl ami az alfahímségért folyik...
Azért mert a férfiak bunkó söpredékek, nem foglalkoznak mások érzéseivel mi nõk pedig mindent eltûrünk nekik.Mi általában megértõk vagyunk.Ne is foglalkozz velük.
Másféle nevelést kapnak. Ugyebár van egy elképzelés, hoyg miennek kell lenni egy fiúnak/lánynak, és a többség ennek megfelelõen neveli a gyerekét. Ebbe pedig nem fér bele a harisnya, nekem pl, akit szintén ebben a rendszerben neveltek az elsõ ami eszebe jut, hogy de gyenge, még a hideget se bírja... Lehet, hogy a valóságban nem ez a helyzet, de nevelésem alapján (miszerint az a jó hím, aki erõsnek mutatja magát legalább egy alapszinten) ezt mondom, mint ahogy a férfiak többsége is.
Engem egy ismerõs csaj beszélt rá, hogy próbáljam ki... De nem bántam meg!

Az bejön a lányoknak, ha egy fiúnak jó a nyelvérzéke?

Tudom, hogy ez alapján nem lehet véleményt alkotni, de érdekelne, hogy plusz-e, ha a fiú beszél különleges nyelveket mint pl. a mandarin kínai, arab, stb, vagy pedig abszolúte irreleváns. Köszi.

Legjobb válasz: Az intelligensebb, komolyabb lányoknak bejön. De a lányok többségének (sajnos) a nyelvérzék más értelemben vett jelentése inkább bejön, mint az idegennyelv-tudás.

Az intelligensebb, komolyabb lányoknak bejön. De a lányok többségének (sajnos) a nyelvérzék más értelemben vett jelentése inkább bejön, mint az idegennyelv-tudás.
Az a legjobb, ha mindkét értelemben van neki... nyelvtudása.
Az exem angolul is alig beszélt, az utána következõ srác akivel randiztam pedig még japánul is folyékonyan. Nekem irreleváns, pedig fontos, hogy az illetõ legyen okos, de nem mindenkinek lehet jó nyelvérzéke. Ha úgy alapvetõen jól el tudunk beszélgetni, mert okos, értelmes, akkor ez olyan semleges infó.
Hát persze, a francia a kedvencük!
Lány vagyok, de véleményem szerint a nyelvtudás (az a fajta, amire te gondoltál) már majdnemhogy alap. És aki esetleg több nyelven is beszél, az becsülendõ szerintem. Ha valaki még magyarul is helytelenül ír és fogalmaz, az elég elkeserítõ. Bár nem általánosítok, a saját meglátásomat írtam le. Nekem számítana, jó értelemben. 18/L
Kiválóan tudok franciázni... De a mandarint nem szeretem.
a mai világban pénz beszél....hülye ugat:)
Kinek a pap, kinek a papné. Nekem bejövõs.
remélem, bejön nekik, mert én több nyelven is tudok...
Nekem bejön, ez azt jelenti, hogy fogékony más kultúrákra, szereti az új dolgokat felfedezni. 25N
Nekem nagyon bejön. :) Fõleg az orosz. Egyik ismerõsömnek olyan gyönyörû lágy orosz kiejtése van... Imádom hallgatni, ahogy beszél. :)

Tenyleg hatranyos az a lanyoknak ha egy fiu nagyon rendes?

Arra gondolok,hogy pl. mindig elöre engedi a fiu a lanyt ,ha a lany akar valamit akkor azt megkapja,ha azt csinaljak amihez a lanynak kedve van meg ilyenek.Allitolag azert nincsen baratnöm mert nagyon rendes vagyok mindig azt mondjak,hogy legyek egy kicsit rossz.Ez igaz lanyok ?

Legjobb válasz: Szerintem ez nagyon jó:) Egy tisztelettudó, figyelmes fiú ritka dolog. Örülj neki, hogy ilyen vagy! Ha neked ilyen a stílusod, akkor valószínûleg hasonló típusú lányt szeretnél, nem valami bunkót, aki pedig értékelni fogja a kedvességed:) 17/L

Szerintem ez nagyon jó:) Egy tisztelettudó, figyelmes fiú ritka dolog. Örülj neki, hogy ilyen vagy! Ha neked ilyen a stílusod, akkor valószínûleg hasonló típusú lányt szeretnél, nem valami bunkót, aki pedig értékelni fogja a kedvességed:) 17/L
A kérdező hozzászólása: Bocsanat azt akartam irni, hogy: a lanyoknal !
Egyszer már írtam, de most írok újra. :D Nekem eddig egyetlen srác tetszett meg, és éppen a belsõ tulajdonságai miatt. :) Azért tetszett, mert mindenkivel kedves, szerény volt, nem csak azoknál akiknél be akart vágódni. Ha egymás mellett sétáltunk és ajtó közelébe kerültünk, õ mindig tett egy nagyobb lépést és kinyitotta nekem. Ha úgy adódott, hogy akár véletlenül is, de egymás szemébe néztünk, nem szemezgetni kezdett, hanem odamosolygott és megszólított valamivel. Szerintem ez mind nagyon szerethetõvé tette, és ha te is alapból ilyen "rendes" vagy, akkor örülj neki, mert a legjobb az lenne, ha mindenki ilyenné válna. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor rendes maradok :) Köszönöm a valaszokat!Ha van meg tippetek, hogy mi az ami rendes es ami egy lanynnak tetszik (belsö tulajdonsagok) akkor azt is megirhatjatok hatha tanulok meg valamit!:) Köszi megegyszer.
18:27: Nem úgy értettem, hogy nagy partyarc legyen. Mindenkinek más az "érdekes" (bocs) :)
Ettõl a "érdekes"—tõl a falnak megyek. Mi vagyok én, túristalátványosság? Akinek nem tetszik amit csinálok, le van sajnálva. Nem bírom a zajt és a tömeget, ez van. Inkább megnézek egy rakás filmet. 35 ffi
Magyarul: nem attól lesz "rendes" valaki, mert nincsenek balhéi, nõügyei, és "jófiú", mert nem mer rosszfiú lenni. Attól még lehet egy nagy tahó, csak õ nem is veszi észre.
ma 17:59 Azért jönnek össze "tajparasztokkal", mert szeretik a kihívásokat. Sajnos, ezt néha "bunkó" fiúkban vélik felfedezni. De alapjáraton a kedves, rendes jön be mindenkinek. :) Ez nem összekeverendõ azzal, hogy unalmas az illetõ. Az sikertelen a lányoknál (és fiúknál is), aki unalmas. Ha érdekes vagy, humoros, akkor nyugodtan lehetsz kedves, sõt! Ez a legnyerõbb párosítás. Megfigyeltem, hogy itt is panaszkodik a sok állítólag "rendes" fiú, hogy nem õk kellenek a nõknek. Nos, szerintem õk valójában nem valami "kedvesek" (itteni megnyilvánulásaikból legalábbis ez jön le), fõleg nem érdekesek, vagy humorosak: valószínûleg folyton nyafognak, panaszkodnak, maguk alatt vannak, nem tudnak beszélgetni, magukba fordulók, érzékenyek. Ezt keverik a "rendességgel".
ma 17:49: Én domináns nõként írom ezt, elõrebocsátom, és úgy, hogy még az enyhén "szolga" (sõt, a nagyon "szolga") típus is bejön, de: (és ez mindkét nemre vonatkozik)! - soha ne veszítsd el az önérzetedet, ne legyél teljesen kapcsolatfüggõ, legyen emberi tartásod! ettõl lehetsz udvarias, kedves. a "papucs" azonban mindkét nemnek olyan "semmilyen", unalmas, olyasmi, mint a langyos víz :) az ilyen csajokat is hamar otthagyják, ez van..
én is ilyen vagyok és ezt mondják hogy legyek kicsit rosszabb, de nem, az nem én vagyok, legyél önmagad és amúgy a lányok többsége rendes fiúra vágyik az más kérdés hogy tajparasztokkal jönnek össze (a kivételektõl elnézést kérek és remélem hogy megtalálják akikkel boldogok lehetnek :) ) LEGYÉL ÖNMAGAD!
Nekem senki olyan nem tudna megtetszeni, aki nem "rendes". Alap, hogy engedjen elõre, az a lányokkal szemben a figyelmesség jele. :) Én boldog lennék, ha olyan fiúval tallkoznék, mint te, de sajnos az ismerõseim között is egyre kevesebb az ilyen. Az meg hülyeség, hogy a lányoknak a bunkóbb srácok jönnek be. Legalább is a normálisabb fajtánál.. :D 16/L
Papucs=szolga
A kérdező hozzászólása: Milyen egy "papucs" ? Mit nem szabad csinalnom ?
Igaz, hogy rendes dolog, meg minden ami az illembe beleesik azt tedd is meg, de nem mindig kell annak lennie amit a lány akar. Annál izgalmasabb az egész. köss inkább kompromisszumokat. :)
Nem. Van egy srác, mindig elõreengedett, mikor mentünk be a kapun, jólesett. Igaz többet is éreztem. Kicsit ""utálatba"" süllyedt a "barátság", de most kezdünk közeledni egymáshoz. :) (pl. megkínál egy cigivel, pedig látja h van nálam, stb:D) Nem gáz ha rendes vagy, de papucs se légy, érted.:)
Elõzõ vagyok :D Azt még elfelejtettem, hogy a humoros megjegyzéseid (nem tapló) még lehetnek, amivel ugratod a lányt. :) De ne olyan legyen, amin megsértõdhet. 16/L

Miért szeretik a lányok, ha egy fiúnak szép, a pólón is átütő mellizmai vannak?

Legjobb válasz: Miért szeretik a fiúk ha egy lánynak szép,kerek mellei vannak?

Miért szeretik a fiúk ha egy lánynak szép, kerek mellei vannak?
Szerintem a többi izmot is értékelik, csak mellizommal szart se érsz:D
sok csaj nem szereti mióta a búza lett náluk az ideál.., Rohadt parasztok, tényleg qrva szexi az emós p-csfej, aki max 50kg-s a 180cméhez...
23:10 Csodálkozol hogy hülyén néznek rád, amikor márciusban atlétában jársz? Gondolom lehet vagy 22-es karod, és papucsban meg atlétában jársz pofázni az edzõterembe. Még csodálkozik, hogy rossz szemmel néznek rá... Idióta
Én egyszer vettem fel egy trikót buliba. Ahol ráadásul elõ volt írva, hogy fel lehet venni. Szóval felvettem, bebattyogtam vele, és komolyan mondom kinéztek. Jó lehet furcsa, hogy a 17x centimhez 45-ös karom van, és mellben sem vagyok rossz, de azért eléggé rosszul esett. Azóta nem hordok ilyet. 20/F
Látom itt mindenkit azért röhögnek ki mert izmos... XD
Azért, mert a szennymédiából ez folyik, hogy ha férfi vagy legyen kocka hasad (nem számít mellette a víz fej se), ha nõ vagy meg legyél olyan gebe, hogy átsüt rajtad a nap. A mostani fiatalokba ezt tömik. Ezért van az a sok üresfejû plázacica, meg szépfiú. Hányinger némelyik.
Megmondjam mi folyik a médiából nyomikám, a vivage-cibõl? Az, hogy légy emós meg búza, csajként meg anorexiás. Ha sportolsz akkor azt hiszik, vmi gond van veled. Ha ne adj Isten, mondjuk megyei szinten az egyik legjobb vagy, a kutya sem törõdik veled(Kézilabda). Amerikában ha te vagy vmelyik suli csapat sztárja, akkor akármelyik pompon lányt megfektetheted, a tanárok elnézõek veled szemben, hogyha fáradt vagy egy órán, mert egész hétvégén egy koleszban laktál az otthonodtól távol és meccseken voltál... És bár a kidolgozott test lenne a mintakép.
23:30 Te nagyon retardált vagy barátom. Délután volt 25 fok és pulcsiban mentem be reggel, amikor volt 15 fok, de te megmondod :D idióta. Másrészt az a 22-es kar kinéz 40-nek is szóval szerintem kussoljál el gyorsan, mert nagyon buta vagy.
Én múltkor (1-2 hete) bementem trikóba(:D) és eléggé látszik a deltám meg a karom is egész jó. Igazából kicsit rossz volt, mert nem csak a lányok, de a srácok is megbámultak. (nem k*cs*gök csak gondolom azt hitték nagyzolok) Szóval, én mint fiú szerintem is a mellizom a leglátványosabb, meg a széles váll. 18f
Nekem se jön be az ilyen. Nálam nem feltétel, hogy kigyúrt legyen. xD 18/L
mert férfias, szexi ha egy pasinak szépen kidolgozott a felsõteste. a pasiknak is tetszik ha szép egy lány alakja nem? akkor lányoknak miért ne tetszhetne ha szép izmos egy pasi? 20L
azért mwert vonzó az hogyha 1 pasinak iganis szép a felsõteste. nem kellenek nagyon kockás mellizmok, de igenis sexy hogyha látszik:)
nekem spec. nem jön be 17/L
Azért, mert szexi. Jó, azért a csöcsméretûre gyúrtakat már nem díjazom : D Amúgy szerintem a karizom a legvonzóbb.Fõleg amikor szex közben látod, ahogy megfeszülnek. Nekem pl. rögtön ez ugrik be róla :D
2ik kommenter vagyok. Azt az üzit nekem írtad kérdezõ?
Hát ha szeretik akkor azért mert mi is szeretjük ha egy lánynak jó az alakja :P
A kérdező hozzászólása: Irigy vagy, mi? A te mellkasod biztos lapos, mint a nagy Alföld.
21:04 vagyok Én nem azért gyúrok, mert az újságokon ott vannak azok a srácok, akikért minden csaj odavan, hanem mert sportolok, focizok komoly szinten. De az ilyen tökkelütöttek megmondják. Egy szóval se mondtam, hogy hülyének néztek.. Szövegértés.. Rakd sebességbe az agyad mielõtt írsz valamit.

Nagyon féltem a barátomat, de nem attól félek hogy ő rámászik valami lányra, hanem attól hogy mostanában milyenek a lányok! Ha egy pasi érdekli őket, odamennek és lesmárolják őket! Másznak rájuk, tapadnak, akaratoskodnak. Mit tegyek?

A páromék szervezik az els?söknek a gólyatábort és valószín?leg kötelez? lesz mennie...Úgy félek,mert a párom alapból nagyon népszer? pasi a lányok körében...És ott lesznek a vele kb egykorú csajok..Biztos fognak tapadni,nem?

Legjobb válasz: figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.

figyelj. ha szeret téged, nem érdekli, mennyire tapadnak. nem lehet valakit csak úgy lesmárolni. a csókot viszonozni kell. ha õ nem akarja, ellöki a lányt. csak azért, hogy ne bántsa meg, nem fog vele leállni csókolózni. szóval itt minden a barátodon múlik és azon, hogy milyen erõs köztetek a kötelék. ugyanakkor. bízol te a barátodban, hogyha ilyesmiken aggódsz? tudom, hogy sablon, de a kapcsolat alapja a bizalom, ezen gondolkozz el.
Mielõtt válaszolnák, hadd köszönjem meg, a kommented, miszerint a legtöbb csaj fasz nélkül élni sem tud. Végre valaki nem a férfiakat szemét disznózza. Ha szeret a pasid, biztos, hogy lekoptatja a tapadós csajokat, nincs miért aggódnod. Ne féltékenykedj, hosszú távon nem fog jót tenni a kapcsolatodnak. Bízz a pasidban, légy vidám, így õ is jól fogja magát érezni melletted, és nem fog más csaj után nézni.
En megertelek. Az en baratom is nagyon nepszeru, rengeteg lany baratnoje van. Visoznt imad engem. Ezt tudom. Az egy dolog h te hogy reagalnal a helyebe, de nem varhatod el tole. Mindenkinek mas a twrmeszete. Lehet van kis naivsag is benne, az enyem, be van tudom, es probaltam finoman magayrazni neki, h ne ertse felre h nem bizom benne, v nem hiszek neki, d e ismerem a picsakat, es sok olyan no vanm h akar egy hazassagot is felrugat egy ferfivel...ezek a piocak.Ezektol pont azert feltem, mert joszivu, es persze elvezik a ferfiak ha a nok rajngjak..megha csak annyit is akarnak. Szerrintem mutasd ki neki h bizol benne, ne feltekenykedj, mert azzal csak eltavolitanad magadtol. A ferfiak imadjak a magabiztos noket, a tobbi no meg elriad, h hogytudod ugy karbatartani a ferfid, h annyira biztos vagy magadban, S tenyleg hidd el, ha szerete melletted marad.
megint én. alapjáraton miért legyen bunkó? hisz tulajdonképpen a lányok sem tudhatják, hogy neki van barátnõje. ha tudnák, és úgy másznának rá, úgy lenne alapja a hatékonyságnak, ami általában közelít a bunkósághoz... de mivel nem tudnak a barátodról semmit, és a bemutatkozáskor sem azt mondja, hogy "Szabó Istvánnak hívnak, x éves vagyok, szeretek internetezni, 4 éve karatézok, van egy barátnõm y ideje.", ezért még elnézhetõ, ha valaki próbálkozik.
azért ne általánosítsunk:) elsõ válaszadó vagyok. nekem most van az elsõ barátom, egy éve vagyunk együtt, és amikor nem volt senkim, akkor sem másztam rá soha senkire, még arra sem, aki tetszett, mert iszonyú félénk vagyok. abban reménykedhetsz, hogy mivel gólyákról van szó, nem nagyon lesz köztük olyan rámenõs, új helyzet, új hely, új emberek, talán õk is megmaradnak a csendes rajongás mellett egyelõre. ugyanis amikor én gólya voltam (szép emlékek, de rég is volt), akkor is voltak a táborvezetõk között kiemelten helyesnek tartott fiúk, de azokat úgy általában mindenki helyesnek tartotta, most mindenki csak nem nyomulhat rá:) de tényleg próbálj meg bízni benne. meg mondom. ha szeret, nem hagyja. az mindegy, hogy hogyan távolítja el maga mellõl a lányt, fiúk egójának tényleg jót tesz, ha tetszik másoknak.
jaj, Te... ismerõs helyzet... A pasiknak kell az önbizalom... és ha egy csaj tapad rájuk, az tetszik nekik... nem olyan mint a legtöbb csaj.. akinek van barátja... elhiszem, h félted... és sajnos nem is tudok mit mondani... h jobb legyen... majd telefonáljatok, ha tudtok minden nap... meg hátha nem fog inni sokat... vagy nem tudom... Én is hasonló helyzetben vagyok, ugyhogy sajnos nem sokat tudok segíteni : ( de bízni kell !!!!! megpróbálni bízni...
A kérdező hozzászólása: hát igen, remélem azért hatékonyan fogja leléptetni õket, nem úgy h bocsi, nem érek rá pl...:S
A kérdező hozzászólása: bízom benne, hidd el...csak a legtöbb csaj akinek nincs barátja....pfff....f*asz nélkül élni nem tudnak, bocsi a kifejezésért, de látnak egy jó pasit, aki mellett nem áll ott a bnõje és nem az az elsõ kérdés h szia, van bnõd, zavarlak, hanem odemegy, megsimizi a vállát, egy óvatlan pillanatban még le is kapja talán...utálom az ilyen kis ribiket...
A kérdező hozzászólása: konkrétan? bízom benne, csak õ nem olyan határozott mint én...nekem hogyha egy pasi megírja h nagyon tetszem neki, akkor visszírom h bocs, van barátom..a pasim meg visszaírná h köszi, vagy nem is reagálna...meg õ régebben írt olyanokat más csajoknak h szexi, meg hasonlók...megbeszéltük h én abbahagyom a féltékenykedést, õ meg a csajokkal való kacérkodást...de akkor is...a volt bnõje egyszer rá akart mászni és õ meg finomat levette magáról a csaj kezét és annyit mondott h ez nem jó ötlet..én lepofoztam volna ha egy srác így próbálkozott volna...és elküldtem volna melegebb éghajlatra, mert tudja h van barátom és pofátlanul próbálkozik.
A kérdező hozzászólása: nem általánosítottam, 17 éves múltam...és a korombeli csajok közül rengeteg ilyen tapadós pióca...ha nem lenne külön férfi meg nõi wc, ezek bemennének és az elsõ pucura rábuknának...:D de igazából ez elszomorító..:S és nem bírom ki h ne kérdezzem meg a barátomtól h mostanában írt-e neki vmi csaj meg nemtom..mert régebben õ is írt olyan kommenteket más lányoknak h legszívesebben fejbelõttem volna magam...pl iszonyú szexi...:S
megértelek. sok az ócska kis ribi, akinek nem számít, h 1 pasi foglalt, és rámásznak. a barátom igen jó pasi, és van 1 ilyen kis kurva kolléganõje. ráadásul jobban is néz ki mint én, de tudom, h 1 buta kis liba. és szerencsére az én pasim jobban értékeli az intelligenciámat és mûveltségemet :) szal ne félj, higyj benne, h te jobb vagy azoknál a kis olcsó ribiknél! :)
A kérdező hozzászólása: és akkor az h mit írt a lányoknak, ne érdekeljen?
ja, bocsi, azt a kommentedet nem olvastam... hát az már bajos. sztem csak legyezgeti az önbizalmát, h más csajok is akarnak tõle vmit... nem tudod ellenõrizni minden pillanatban, de ha 1 mód van rá, bízz meg benne jobban. és beszélj vele errõl. nekem segített...

Az gond a lányoknak ha egy fiu 20 éves létére ugy néz ki kb mint egy 15 éves külsőre?

Legjobb válasz: szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.

szerintem most igen. de ha 30 leszel és akkor nézel ki 25nek, az már más.
én 19 vagyok és 16-nak nézek ki, de a lányok többségének bejövök
Nem dehogy, elvégre egy 20 év körüli lány nyilván egy kisfiúval akar járni, nem egy férfivel...
Engem 22 évesen néznek többnyire 17-nek max! Csak én [email protected] vagyok a csajozásban nulla önbizommal, önbecsüléssel, azért nem tudtam eddig kihasználni.
A kérdező hozzászólása: Anyáskodó tipusu lányok????
Szerintem rosszabb lenne, ha 15 éves lennél és 20-nak néznél ki.. :D
Vannak olyan anyáskodó típusú lányok. Nekik biztosan bejönnél! Ne add fel!
Én meg 14évesen nézek ki 17nek és sokszor nem hiszik el ezt nekem a fiatalabb lányok. Egészen addig amíg meg nem mutatom a személyimet..-.-
Ne. Próbálkozz fiatalabb lányoknál. Amúgy is azok az a legfincsibbek. :D
A kérdező hozzászólása: Na jó volt aki 17-nek nézett.
A kérdező hozzászólása: Akkor ássam el magam?
Igen. De 34 évesen majd jó lesz 29-nek kinézni.

Az zavarja a lányokat, ha egy pasi kissebb náluk jóval?

Legjobb válasz: Aha zavaró tud lenni

Aha zavaró tud lenni
Engem zavar, igen.
Nem mindenkit. Láttam már jónéhány olyan párt, ahol a lány a magasabb.
Engem zavarna igen.
Kapcsolatban? Szerintem a legtöbb embert, valahogy nevetséges hatást kelt.
Rögtön eszembe jutott az egyik barátnõm, aki sokáig úgy volt vele, hogy sose szeretne nála alacsonyabb férfit. És mi történt? Élete nagy szerelme egy fél fejjel, ha nem egy egésszel, alacsonyabb nála. Egyébként engem zavarna.
Engem nem zavar ha egy kicsit alacsonyabb, a belsõ sokkal fontosabb!

Buktam a lányt ha egy napja nem válaszol Facebookon?

Nem vagyok Facebook-mókus nyugi.

Legjobb válasz: Akkor necces...sztem bukta. :/

Akkor necces...sztem bukta. :/
ez csak az elsõ csörte volt ha jól veszem ki. egy hétig nyugodtan kezdeményezz te, nyomulj írj újra egészen másról sértõdés nélkül, mert az elõzõ téma nem volt elég hatásos azért nem válaszolt. aztán ha már egy héten keresztül folyamat vissza ír, akkor nem írj többet, így le tudod vonni a következtetést, hogy hogyan állsz az érdeklõdésével, nyit e õ is valamivel feléd.
Rákérdezni???Napokat várni???Ez a gyerek meg nem nóóórmális! Mondaná Besenyõ úr.
:DDD állatok vagytok:) szerintem is várj még 1-2napot lehet, hogy jön 1 írás, hogy hu bocs h csak most írod DE... azt minden happy
rá kéne kérdezni nála??????
Nem pfff...Ha pár nap után sem válaszol, akkor már egyértelmûvé válik anélkül is, hogy rá kéne kérdezni nála.
Pár napot... pffff
"Nem biztos. Lehet, hogy csak fáradt és nincs hozzáD kedve."
Nem biztos. Lehet, hogy csak fáradt és nincs hozzá kedve. Várj még pár napot!
ha megnézte, valószínûleg igen
Sztem tuti bukta, ha fontos lennél számára, válaszolna.Sztem.Sajnálom barátom.
nem hinném...
Elrontottad már sokkal korábban. Nem születtél jóképûnek.
Nekem nem jön be.
Ha ezt itt kérdezed, nem neked való a szakma.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!