Találatok a következő kifejezésre: A lányok viszonyulnak az (7 db)

A fiúk, férfiak hogyan viszonyulnak az indián-lányokhoz?

Nem indiai, Indiánlány! Szóval fiúk, ti elfogadnátok egy ilyen tipust?

Legjobb válasz: Egy kép sokat segítene.

Egy kép sokat segítene.
Valamire az is jó lenne. Amúgy tudod mit hall az indián a síneken? Szörnyet!
Uff a magy Manitu segítsen a indián nõre az D
Élõben csal egy pár ilyem lányt lattam, de azok nagyon tetszettek 24f
A kérdező hozzászólása: Olyan fura, hogy az Afrikai nemzetiségeket mindig egybesûrítik simán afrikaira. Míg az ázsiai és európai népeket szépen külön tiudják választani,
Mint azok a lányok, nõk hozzám, ki sátorban lakik.
A kérdező hozzászólása: de legyen modern és városias, vagy úgy is jó ha szabványszerû? (öltözék, fonott haj, tollak stb)
Akikre azt mondják az amerikaiak, hogy rézbõrû? Hát, olyat még életemben nem láttam élõben. Állítólag van különbség a népcsoportok tagjai közt, mint indaiai, indián, kínai, Japán, Mongol, Afrikai stb stb. De szerintem nem származás kérdése a megítélés. Legalábbis nálam semmiképp.Ha kedves, õszinte, rendes lánynak ismerem meg, és külsõre is el nyeri a tetszésem, akkor kelleni fog.Ha viszont nem, akkor lehet felõlem akármilyen hercegnõ, vagy jöhet akárhonnan, akkor se fog kelleni. Tudom, hogy sok háború, népírtás oka volt a népek közti különbség, mint bõrszín, vallás, világnézet.De én nem tartom ezt értelmes dolognak. De lehet túl szûk látókörû vagyok, de nem érdekel, én így élem az életem, ahogy én akarom, és nem mások elvárásai, vagy mások értékrendje szerint.
El. Egyszer láttam egy mesztic lányt és õ nagyon tetszett. :-)
Hosszú fekete hajad van?
Machu picchu!
én igen, ha tetszik akkor nekem teljesen mindegy, hogy milyen nemzetiségû. 25F
Vettél egy huskyt?
Embernek a belsejétõl függ, párnak már a külsejét is nézném. Egyébként semmi elõítéletem nincs:)
Attól függ, hogy ez a típus hányas évjáratú.
Ezt kifejtenéd? Jól értem, akkor amerikai õshonos? Itt Magyarországon?
Szerintem elég sokan el fogadnák úgy mond különlegesség.

A lányok hogyan viszonyulnak az izmosabb pasikkal szemben, akik már mondjuk, inkább testépítöbb felépítésüek, azok hátrányban vannak az eröszakosabb külsöt illetöleg?

Nem azt mondom, hogy egy Arnold vagyok(ahhoz még kéne a kockább has), de tekintélyes vállszélességem van(ehhez kapcsolódva karom és hátam is), alacsony magasságomhoz képest, és eddig nem alakultak úgy a dologok, ahogy kellettek volna az életben.

Legjobb válasz: Szerintem egy pasi igenis legyen férfias! Mind kinézetben, mind viselkedésben. Érezzem, hogy biztonságban vagyok mellette (ebben azért a külsõnek is van szerepe). Engem taszítanak a cingár, vékoly testû palik.

Szerintem egy pasi igenis legyen férfias! Mind kinézetben, mind viselkedésben. Érezzem, hogy biztonságban vagyok mellette (ebben azért a külsõnek is van szerepe). Engem taszítanak a cingár, vékoly testû palik.
Én is elmondom , amit gondolok. Elég törékeny az alkatom, és szeretem biztonságban érezni magam a barátom mellett.Szép kisportolt a felsõ teste, és nem a testépítõ alkat.szerintem az UNDORÍTÓ és FÉLNÉK IS TÕLE, hogyha úgy nézne ki, mint ez izomagy. Engem taszítanak az ilyen pasik. Egy srác legyen szép, izmos, kisportolt, de ne legyen kigyúrt. Gondoljatok csak bele, hogy fog majd kinézni 10-20 év múlva, hogyha lepukkannak azok az izmok:D
Az én véleményem azt hiszem nem mérvadó a te esetedben, mert elég magas vagyok.Itt sokkal inkább az alacsonyabb lányok véleménye lenne fontos. De: Én szerettem azt érezni, hogy biztonságban vagyok a pali karjaiban.Mivel sportoló voltam(több mint 10 év), utáltam, ha lazán kétvállra tudom fektetni az éppen aktuális párom, és azt is utáltam, ha kisebb volt a válla mint az enyém.Egyszerûen ezekben az esetekben annyira úgy nézett ki mintha én lennék a férfi, õ meg a nõ a kapcsolatban, hogy hamar lepattantam.Ugyanakkor volt testépítõsebb pasival is dolgom, aki megmár túlzásba vitte.Ott meg már olyan mennyiségû volt az izomtömeg, hogy visszataszított.Tehát egy egészséges határon belül nagyon szerettem, de mikor ezen már túl volt, akkor idegesített.Illetve nem is a nagyon kigyúrtság volt a baj, hanem, hogy mindenféle tömegnövelõkkel meg ilyenekkel próbálkoztak, és az meg már ennyira messze áll tõlem, meg hülyeségnem is tartom szétcseszni a szervezetüket... Viszont egy alapszabály van:a külsõ csak az elsõ lépés.Sosem az dönti el, hogy egy kapcsolat hosszú vagy rövid, vagy holtodlan-holtomiglan.Mert lehettek ti egymáshoz baromira illõek külsõleg, de ha a személyiségetek nem illik össze, akkor kitehetitek az ablakba a kapcsolatotokat.
Szerintem meg elég sok lány irigy, hogy nincs/nem lehet kigyúrt barátja (lásd a válaszokat).
LOL. :D Egyre jobb ez a "topic". Azért az kicsit meredek, hogy versenyzõket raksz be, hogy naturálok. Régebben még mentek a "kamu" naplók is a különbözõ szteroid-stackekrõl (nem tápkieg.! attól nem lesz bajod, de ekkora se leszel, csak ezt elfelejtik az emberek, vagy ha nem vágják akkor egybõl jön az impotencia szöveg). Mellesleg a kox csak növeli a tesztót ami miatt jobban megy az ember a csajokra. Persze ha idióta az illetõ (tehát nem tudja használni az adott szert), akkor igen elõfordulhat, hogy impotens lehet (egy bizonyos kor és értelmi szint alatt én pofont adnék a gyereknek cucc helyet). De a túlzott C vitamin is káros... Amúgy a versenyzõk igenis használnak szteroidokat. Aki meg azt hiszi, hogy 2 szuritól Arnold lesz...az maradjon meg abban, mert biztos egy kis szúnyog vagy egy hordó aki mindig azt mondja, hogy: "lehetnék izmos, de nem akarok..." Nem csodaszer, "csak" jobban beépíti a táplálékot a szervezetbe és KICSIT kitolja a határokat. De nem csak a testépítõk... focista barátaink nem véletlenül halnak meg szívrohamban 20-35 között... aki erre azt mondja, hogy biztos a sok futástól... az fusson és ha attól meghal, én állom a temetését... Amúgy meg, hogy kinek mi tetszik az egyéni ízlés dolga.
"A hülye szerek viszont megölik a tököd, ami sokkal rosszabb" <---- ez komoly? milyen szerek? tudod mirõl beszélsz? kicsit nem ártana tájékozódni mielõtt [email protected]ágokat írsz!
http://body.builder.hu/sp_index.htm4?spid=1048264157 http://body.builder.hu/sp_index.htm4?spid=982072453 fogadjunk aztmondjátok hogy agyonszteroidozott köcsögök és közben nem is mert táplálék kiegészítõt esznek meg heti 4órát vannak konditeremben nemtom honnan vettétek azt hogy minden nap a nap szinte egész részében gyurnak, ha zt tennék akkor nem i felõdnének
hát a testépítésrõl nem tudok nyilatkozni, elmondhatom az én esetem. 16 vagyok 176 centi, 80 kiló. egy grammi háj sincs rajtam, sportolok, és ezzel együtt jár a gyúrás. iszonyú mokány, zömök a testalkatom. és a magasságom 2 éve nem nõtt, a súlyom az elmúlt két évben egyenletesen nõtt 20 kilót, és azt mondják még max 5 centit növök, de kb 90 kiló leszek. szóval, ezek az "adottságaim" és nincsenek problémáim, nem jön össze minden buta p'csa a bulikban, de nem is ez a lényeg merthogy "nem a külsõ a lényeg" illetve nem csak az kabo :)
Szerintem jó, hogyha van egy kis izom, de nekem se tetszik, ha valaki már nagyon kigyúrt:S És sztem a legtöbb csajnak azért se jön be az "izomagy" típus, mert õk már túl sokat foglalkoznak magukkal, vagyis ebbõl azt szûrjük le, hogy egoisták és nagyon hiúak. És inkább a barátnõjükkel töltsék az idõt, mint a konditeremben...Minden csaj esetében az ideális pasi SZERINTEM: legyen nála magasabb, és ne legyen a pasi véznább nála... Úgyhogy egy bizonyos határig elõnyös, hogyha a pasinak kicsit szélesebb vállai vannak, és izmosabb.
szerintem sok nõnek az a véleménye, az izomagy pasikról, hogy az eszük fordítottan arányos a testükkel. izomagy test=0 iQ. ugyanis sok ilyen fiú szed szteroidokat, ami elveszi az eszét. nekem ez a véleményem.
én nagyon utálom a túl széles vállú, kigyûrt pasikat. én is inkább a vékonyakhoz vonzódom. de hidd el, bárki el tud fogadni, még az is, aki hasonlóan gondolkodik, mint én, de csak is akkor, ha a szíved és az eszed is a helyén van.
Szerintem nagyon jól nézhetsz ki, és foglalkozz is a testeddel, mert bárki bármit mondd, tetszik a csajok 90 %-nak. tudod én úgy vagyok vele, és nem szégyenlem bevallani, hogy azért nem merek izmi pasiknál, mert attól félek kissé egoisták, és szóba sem állnának vele, vagy csak alkalmi dolgokra.
"Mi" (lányok) nem tudjuk, a többi lány általában hogyan viszonyul a kigyúrt fiúkhoz, mindannyian csak a saját nevünkben beszélhetünk, hiszen annyi féle ízlés van, ahány lány a Földön :) Nos, a többiekhez hasonlóan beállok a sorba, és elmondom, ÉN milyen fiúkhoz vonzódom...: - mivel viszonylag alacsony vagyok (162 cm), a magasabb fiúkhoz vonzódom (ez nekem kb. 178-182 cm-t jelent), akik "kompenzálják" az én magasságomat, és akik mellett "jól" nézek ki (tehát ne legyen égimeszelõ sem) - én vékony vagyok (46 kg), és vhogy fiúk közül is a vékonyakhoz vonzódom (sztem azért, mert egy izmos, erõs feléítésû fiú mellett fogpiszkálónak érezném magamat) Szóval, számomra nagyon fontos a harmónia: az, hogy a fiú magasabb legyen, testalkatban pedig hozzám hasonló, és egyszerûen "szépek" legyünk együtt. Tudatalatt mindenki a saját lenyomatát keresi a másikban - mivel minden ember a saját génjeit akarja továbbörökíteni a leendõ gyerekének, fontos, hogy a párja hasonló legyen hozzá. Így nem "vesznek el" a tulajdonságok. Így tehát sztem te jó eséllyel rúgnál labdába a nálad (legalább) fél fejjel alacsonyabb, szintén sportos lányok körében :) De persze megesküdni nem akarok erre, legjobb lenne hallani egy alacsony, izmos(abb) lány véleményét is :)
Nekem alapból a vékony pasik jönnek be, de tudom ezzel egyedül vagyok. Szerintem a kigyúrtság nem áll jól 175 cm v még több alatt senkinek, inkább a szálkásság. A hülye szerek viszont megölik a tököd, ami sokkal rosszabb. De igazából nem számít, ha a lelked jó.:D
egy fiutol jo tanacs nemkel tulzasba vini napi 100-200 fekvotamaszt megcsinalsz az pont eleg hogy viszonylag jo szep tested legyen:) szalkas de megse leszel aza Sylvester Stallone medve tipus :) nemfogjak azt mondani hogy nemvagy izmos de aztse hogy tulsagosan tul nagy darab van :D a kozeput a legjobb sztem:)

Lányok! Amikor megtudta anyutok (tőletek vagy nőgyógyásztól), hogy nem vagytok szüzek, és nem örült neki, akkor mit szólt hozzá? Mi volt a reakciója? És utána hogy viszonyult ahhoz az emberhez aki elvette?

Legjobb válasz: Az én anyósom elvitte a lányt nõgyógyászhoz, gyógyszert íratni. 16 éves volt a lány, én 21 és nekem nagyon nem õ volt az elsõ, de rávette apósjelöltömet, hogy világosítson föl minket, olyan jót még sosem mosolyogtam. :D

Az én anyósom elvitte a lányt nõgyógyászhoz, gyógyszert íratni. 16 éves volt a lány, én 21 és nekem nagyon nem õ volt az elsõ, de rávette apósjelöltömet, hogy világosítson föl minket, olyan jót még sosem mosolyogtam. :D
gyakran beszelgettunk a szexrol, nem lepodott meg kulonosebben mikor 17 evesen elmondtam, hogy hogy alakult az este, a noverem viszont nem tudott anyaval ilyesmirol beszelgetni, sokszor meg azt sem mondta el, hogy van baratja, 18 volt mikor elvesztette a szuzesseget, de nem mondta el, kb 20 eves volt mikor anya eloszor megpedzegette neki, hogy el kellene jarnia pszichologushoz, vagy ha ugy erzi, hogy inkabb lanyokkal lenne, az sem jelentene gondot, csak nehogy zardaba vonuljon, es akkor mondta el. Ugyhogy szerintem az egesz azon mulik, milyen kapcsolatban vagy anyukaddal:) 24L
az enyém csak nézett egy nagyot... de akkor már másfél éve voltam együtt a barátommal, amikor megtudta, szóval biztos sejtette :) és ugyanúgy viszonyul a barátomhoz, mint azelõtt :D 17/L
amikor megtudta, egybõl azt kérdezte h védekeztünk-e:) ) de semmi különöset nem mondott, azt mondta azzal csinálom akivel akarom csak védekezzünk:) 7 hónapja van pasim, 5 és fél-re vesztettem el vele:) 16/L
Amúgy érdekes, hogy sok nõ mennyire úgy értékeli a másikat, hogy mennyi idõ után feküdt le a pasijával, több idõ, jobb nõ. :D
Másfél éve jártam a barátommal, szal annyira már nem lepõdött meg. De azért egy kicsit lesokkolta, hogy az õ kicsi lánya...tudod :) . Aztán meg kérdezgetett meg egy kicsit hebeget-habogot, meg aztán néhány nappal késõbb kijelentette hogy annyira nem örül neki, mert fiatal vagyok meg ilyenek. De ez már az én döntésem VOLT. Szóval mind1 :D


Az idõsebb pasik mindig így viszonyulnak a fiatal lányokhoz?

Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy az idõsebb pasik (30-40 évesek)azért tesznek bókos megjegyzéseket egy fiatal ( 17-20 éves )lányra mert fiatal vagy pedig tényleg tetszik nekik.

Legjobb válasz: Mert fiatal,es csinos is vagy,azert szologatnak be.

Mert fiatal, es csinos is vagy, azert szologatnak be.
elõzõ javítása: én is megnézem
Azért, mert az idõsebb pasik tudják mibõl van a krumplicukor :) ) vagyis szexuálisan érettek és tudják milyen sok szép dolgot lehetne veled csinálni, én 46 wok, és is megnézem a cuki csajokat, de nem szoktam beszólogatni (ja és nem wok pedofil)
A kérdező hozzászólása: hozzám képest idõs, az apám lehetne. így értettem
Nem is errõl volt szó... De ha egy harmincasnak bejön egy 19 éves lány, és a szimpátia kölcsönös, akkor miért ne? :D
Márpedig egy negyven éves ne kutasson egy 17 éves bugyijában.
Na jó, csak nem állom meg szó nélkül... :D 30-40 évesek, mint idõsebb pasik? Na ne már! Tudom, hogy minden relatív, de hát na.... Igaz, nõ vagyok, de akkor a 41 évemmel ássam el magam? Kapuzárási pánik? Majd 45 után, 50 körül... Addig igen, a kérdezõ által felvázolt két verzió... vagy mert fiatal a lány, vagy pedig tetszik neki, legalábbis annyira, hogy megkívánja! De az ilyen korú férfiakat azért ne írjuk már le! Egy ember, legyen az akár férfi, akár nõ, ha megfelelõ szexuális kultúrával rendelkezik, és odafigyel a partnerére, akkor 30 éves korára érik be! Ezután lesz igazán jó az ágyban! Tudom, a fiatalok ezen mindig kiakadnak, anno én is kiakadtam, de idõvel rájöttem, ez valóban így van! De 30-40 éves férfiakról idõs emberként beszélni? Komolyan, ez fáj. :) ))
Kapuzárási pánikjuk van vagy életközépi válságnak is nevezhetnénk. Szórni akarják még a magvaikat(dugni akarnak) amíg lehet. Gyakori jelenség a jelenlegi társadalmunkban és mivel apakomplexus lányból kevés van így nagyon sok lánynál bepróbálkoznak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Azért azt elég bunkó dolognak tartom, hogy megjegyzéseket tesznek a barátaik lányára.
Mert csinos fiatal pipi vagy. Ne vedd komolyan õket..
Megdugna. Így konkrétan. Nem szépítem a dolgokat, a többiek majd megteszik.
Attól, hogy egy pasi 30-40 éves meg fogja nézni a szép lányokat :) A férfiak ilyenek. És ez igy is marad amig meg nem halnak :)
Ez alpárian fog hangzani, de azért, mert jól megk****nának. Fiatal vagy még, valószínûleg szemrevaló is. Márpedig egy 20 éves lány az bizony egy jó 20 éves lány. :)
szép is lehet egy 17-20 éves lány. persze hogy lehet "húzni" az agyát.
Mennyi beteg válasz van... Mondjuk a kérdés sem normális! Menjél már el dolgozni, és élj! Mindenhol kóstolgatni fognak ha hagyod magad... Beszarás mennyire naiv vagy, meg az irigykedõ kis pisis válaszadók!

Az ázsiai lányok hogyan viszonyulnak a magyar fiúkhoz?

Vagy egyáltalán az európaiakhoz.

Legjobb válasz: Azok, akik itt töltöttek pár hónapot az egyetemen egymást váltották az ágyakban. Szóval, maradjunk annyiban hogy rendkívül nyitottak.

Azok, akik itt töltöttek pár hónapot az egyetemen egymást váltották az ágyakban. Szóval, maradjunk annyiban hogy rendkívül nyitottak.
A kérdező hozzászólása: Hol keressem õket sulin kívül?
Azért Ázsia egy elég tág fogalom, izé, terület. :) Még országonként sem lehet kinyilatkozni a frankót, hogy õk most ilyenek, azok meg amolyanok... Vagyis ki lehet, de mindig lesznek kivételek. Például azt mondják, hogy a japánok perverzek, de nekem van egy japán nõnemû barátom, aki nagyon is szemérmes meg visszahúzódó.

Az egyetemeken hogyan viszonyulnak a cigány lányokhoz?

Jól sikerült az érettségim, + minden lehetséges pluszpontot megkapok, így szerintem felvesznek. :) Attól viszont tartok, hogy utálnának, lenéznének, hogy roma vagyok. Hogyan bánnak a roma emberekkel? Lenézik ?ket?

Legjobb válasz: Ne félj,téged senki sem fog lenézni.

Ne félj, téged senki sem fog lenézni.
Hát nyugodj meg én pl. nem néznélek le.:)
Ritka, mint a fehér holló. Nyilván felvesznek, mert már a romaságra is jár plusz pont, valamint a szociálisan hátrányos helyzetre is, és létezik ösztöndíj is kifejezetten nekik... Viszont az egyetem már teljesen más, más a légkör, senkit nem fognak lenézni a származása miatt, nálunk rengeteg a külföldi is, ukrán, román, szlovák, sõt fekete is.
Sok sikert :)
Az emberek csak akkor fognak a származásoddal foglalkozni, ha unatkoznak. Kamu szakokon lehetséges ilyen, mert ott nem szakadnak meg a tanulásba és több idejük marad, de egy komolyabb szakon nem ezzel fognak foglalkozni, hidd el, lesz elég bajuk a kötekedések nélkül is. :)
Ne foglalkozz velük, ha jól tanulsz :) Mindig is voltak akik leszólták a romákat, és lesznek is, ne törõdj vele, ez bolondság, hiszen a fehérek között is van senkiházi. 13/L :)
egyetemen nem lesznek ilyen gondjaid, ott senki sem nézi azt, hogy milyen származású vagy. Ez szerintem egy gyerekes dolog. Ha megismered a csoporttársaidat és õk is téged, kellemesen fogsz csalódni:) 19/F
Ha jól nézel ki nem lesz gond. :D
A származásra nem jár +pont, hanem egyes körülményekre. Viszont maximum 80 + pont jár, ami összejön 2 emelt érettségibõl. Szerintem az, akinek nincs 2 emelt érettségije, vagy 1 emelt érettségi, 1 nyelvvizsga, vagy 2 nyelvvizsga (ezek is jelentõs számú + pontot hoznak), az eleve óriási hátránnyal indul. Nem az egyetemi anyag megtanulásában, hanem pontszámban. Például nálunk elvárás volt, hogy legyen meg a 2 extra (nyelvvizsga vagy emelt) és a legrosszabb diáknak is valami volt. Az egész évfolyamon nem volt senki, akinek legalább 1 középfokúja ne lett volna meg. Amúgy is kell a diplomához, tehát célszerû még egyetem elõtt megszerezni. Egyetemen nem fog kinézni senki, de ne hivalkodj a származásoddal. Ne akarj vele kitûnni. Amúgy is, ahogy írta valaki, "egy csónakban eveztek majd" ami azt jelenti, hogy minden hallgatót egyformán fognak szívatni. Ne udvarolj majd az oktatóknak sem. Azzal ugyanis át lehet menni, de NE tedd meg az egyetemen, mert kiutálnak. Inkább bukj meg néha, vedd fel újra a tárgyat (mint a többiek) és nem lesz semmi gondod a származásodból. Amúgy gyógypedagógia tipikus szórószak. Készülj rá, hogy legyen B terved jövõre, amit még szívesen elvégeznél. Õsszel vagy tavasszal szerezz emelt érettségit vagy középfokú nyelvvizsgát és még februárban add be a jelentkezésed. Nem tudom miért, de gyógyped-en is szórják az embereket és nagyon igazságtalan a rendszer. A régi elvégezhetõ volt színjelessel is, de ez az osztott képzés kriminálisra sikeredett.
Ha már bekerült, akkor a többieket ez nem fogja érdekelni, mivel õk is bent vannak. Max. azt érdekelné aki emiatt csúszott le, de az meg soha nem fogja megtudni.
Egyetértek azzal, hogy nem kéne az ilyeneknek plussz pontot kapni, azért a felsorolt eredményeid nem olyan jók, hogy azzal te rendes úton bekerülnél, fõleg nem Szegedre, ami egy nagyon jó suli.
Figy, ha az egyetemig eljutottál, akkor onnan már nem fog kinézni senki. Ha pedig vki beszól, szard le magasról:)
Gratula az érettségidhez, sok fehér ember ezerszer rosszabbul teljesít ennél, úgyhogy nem tudom, milyen jogon szóltak le középiskolás korodban... A normális embereket nem fogja zavarni, hogy roma vagy, akit meg mégis, az nem is érdemli meg, hogy foglalkozz vele :)
Egyik csoporttársam roma! Semmi megkülönböztetés nem éri. Kulturáltan viselkedik elõadáson, és ápolt, akkor nem fogja a felnövekvõ "értelmiség" kinézni maga közül! Jobb esetben!
nekem nem azzal van problémám, hogy roma vagy nem roma hanem, hogy mire kapja a plusz pontokat. nem tartom igazságosnak, hogy származása miatt kapjon valaki plusz pontot (jó elméletileg nem erre kapja a pontokat, de a származása miatt már ide sorolódik szinte autómatikusan). kicsit igazságtalan a többivel szemben. ugyan ez a fogyatékossággal is attól még hogy az, nem lesz okosabb, ha meg nem okosabb akkor minek veszik fel? akartam volna +80 pont engem is megilletne, de inkább csináltam egy emelt érettségit és egy nyelvvizsgát... ha már felvették akkor szociális támogatásnál kapjon többet az rendben van, de ne emiatt kerüljön be.
22:14, ezzel egyetértek, valaki csak a származása miatt megkapja a plusz pontokat a felvtelin, más ember meg nem tudom hány ezreket fizet egy nyelvvizsgáért, hogy legyen elég pontja. Engem is azért nem vettek fel pszichológia szakra, mert nem volt pénzem felsõfokú nyelvvizsgát tenni. Egyébként azzal nincs bajom, hogy roma vagy, kedves kérdezõ, én nem ítélek el senkit a származása miatt, sok roma ismerõsöm is van, sõt az egyik legjobb barátom is roma származású. Csak azzal van bajom, hogy a magyar állam gyakorlatilag nyalja a romák seggét, amivel rengetegen visszaélnek (tisztelet a kivételnek).
Én a PTE-BTK-ra járok és nálunk is vannak cigány tanulók. Viszont ez nem olyan jelentõs, mint középiskolában. Soha nem hallottam, hogy beszóltak volna nekik. Másabb a környezet, szerintem nem kell ettõl tartanod. Ha valaki jól tanul, akkor függetlenül a származásától elismerik. Más egyetemekrõl nem tudok nyilatkozni.
Igen, akkor hogyhogy eltûnt?
szia. nem tudom, én is csak most leszek egyetemista.Mire kaptál 80plusz pontot?:D
A kérdező hozzászólása: Remélem nem pontoz le senki. :) Értem, akkor fellélegezhetek. :) Annyira szeretnék tanulni, ismerkedni, és elmenni itthonról, itt, a lakóhelyemen semmi nincs, nem tudom a képességeim (ha van:) ) megtalálni, nincs rá módom. Egy nagyobb városban (Szeged), több esélyem lenne úgy érzem.
A kérdező hozzászólása: Az ösztöndíjat is megnyertem. :) Érettségim ilyen lett (középszinten mind): Magyar: 4, Matek: 3, Angol: 5, Történelem: 5, Biológia: 5. A Szegedi Tudományegyetemre jelentkeztem, gyógypedagógiára. Remélem, hogy nem fognak lenézni, mert a középiskolában eléggé ki lettem rekesztve, meg azért is, hogy jól tanultam mindig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedvesek vagytok, örülök, hogy vannak olyan emberek, akiknek nem számít a származás, stb. Igazán jólesik hallani. :) Mondjuk középiskolában is kiálltam mindig magamért, sosem tudtak eltántorítani semmitõl, mindig tanultam, és az álmom volt, hogy egyetemre kerülhessek. :) Anyukám egyedül nevelt 4-ünket, és úgy érzem, ha rendesen tanulok, lesz majd jó munkám, vissza tudom neki adni/fizetni, amit neki köszönhetek. :)
Mondjuk kamu szakokon tényleg lehetséges, de hidd el, annyira más légkör, ég és föld a középsulihoz képest! Nálunk van egy roma lány, de csak 2 év után jött fel, mint beszédtéma, hogy "esetleg az", ugyanis meg sem fordult volna a fejünkben, hisz rendes, okos lány. De ezentúl sincs semmi ellenszenv bennünk.
A kérdező hozzászólása: Külsõleg látni rajtam, hogy roma vagyok, viszont nem annyira, mert apukám magyar. Nem nézek ki rosszul, sokszor kapok jó megjegyzéseket, de már olyat is kaptam, hogy "Kár, hogy roma, így nem kell.", szóval szerintem átlagos lehetek. Nehéz szakra jelentkeztem, szóval remélem nem fog senki kötekedni. :D
Szia, valojaban en is meg csak majd most kezdem az egyetemet, tehat annyira nem tudok mit irni, csak szerettem volna elmondani, hogy mennyire buszke vagyok rad... Uhh, ez ismeretlenul ellege furan hangzik(: Csak nem ertem, hogy mert nem a cselekedeteikert itelunk el embereket, mert a borszin miatt. [email protected], ezt rohadt jo olvasni. Meg tobb ilyen romat!
nem hiszem hogy bármi atrocitás érne, úgyis látni fogják ha komolyan veszed és akkor semmi gond nem lesz
Szia! Az egyik az, hogy az egyetemen lévõ hallgatók és a középsulis diákok agyi szintje között óriási különbség van. Szakadék. (Ez a 2. félévtõl tapasztalható, amikor már kiesett a férgese.) Én mindig visszahúzódó ember voltam, nehezen barátkoztam és úgy gondoltam velem van a hiba. NEM! Csupán az addigi osztálytársaim voltak barmok! A fõsulin teljesen más emberek vannak, normális arcok, EMBEREK. Rengeteg haverom volt, minden 2 méteren köszönt valaki. Nagyon jól éreztem magam, és hiányzik is az ott lét. Volt egy cigány évfolytársam is, aki egyszer véletlenül, mellettem ült egy órán, és összehaverkodtunk. Rendes srác volt, értelmes, együtt puskáztuk ki a közgázt. XD Kellemesen csalódtam benne, pedig voltak elõítéleteim. Persze az ilyen ritka, mint a fehér holló... :S Szóval a legkevésbé se aggódj emiatt, ott mindenki egyenlõ. Volt köztünk mozgássérült, meg egyéb testi problémás, de eszünkbe sem jutott kibeszélni a hátuk mögött. Ott valódi emberek között leszel.
(Elõzõ vagyok.) Sõt, azt hiszem 2 éve egy roma csaj lett a fõsuli szépe, amit mi hallgatók szavaztunk meg :P
A kérdező hozzászólása: 19:26, köszi szépen a kedves szavaidat, jólesett most nagyon. :) Igen, én nem azokhoz a romákhoz tartozom, akik csak lopni/csalni/hazudni tudnak, mert tisztában vagyok vele, hogy a nagy többség ilyen (apukám is, de már nem él velünk), ezért sem igazán érdekeltek a rossz vélemények annyira, csak egyszerûen idegesített, hogy néha emiatt nem indultam versenyen, mert nem akartam, hogy beszólogassanak. A tanárok a suliban szerettek, rengeteget tanultam, és õk is bíztattak, hogy jelentkezzek csak egyetemre, van keresnivalóm. Persze ennek az ellentetje is volt, mert hallottam, hogy sugdóloznak osztálytársaim, hogy "mit akar ez az egyetemen, ott is mindenki utálni fogja, kicsapják egybõl", stb... Ezek rosszul estek, de ha ilyenek miatt feladom, sosem érek el semmit.
Õszinte leszek hozzád (ezért nem kell pontozni) :) Én a hétköznapi életben nagyon megvetem a romákat (Borsodból származom, gondolom nem kell magyarázni), egyetemre már nem ott járok, de nálunk is van 1 (és fél, abban nem vagyok biztos :) ) roma, de õt meg sem fordul a fejemben úgy kezelni. Számomra õ nem is roma, közénk tartozik, ugyanúgy szivatják, mint minket, ugyanabban a csónakban evezünk. Tényleg, más világ, szóval csak bátran :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam hivalkodni, ugyanolyan embernek érzem magam, mint más, egy a célom, minél jobban teljesíteni az egyetemen, ha már felvettek... Nagyon remélem, hogy sikerül!!!
Én is így vagyok, csak 6 évvel fiatalabb... (24F, párom 34N)
A 8-10 év szerintem rendben van már ebben a korban, de a 20 év az sok. Én 50 éves vagyok, volt 8 évvel fiatalabb is, meg 10 évvel idõsebb is. Ha viszont valaki még 18 éves, és 28 éves a barátnõje, az nagyon sok. Milyen kapcsolatod volt az édesanyáddal?
A kérdező hozzászólása: Édesanyámmal és a családom többi tagjával is normális volt és mai napig is normális a kapcsolatom. Mindent meg tettek értem a szüleim amíg otthon laktam, és miután el költöztem a lehetõ legjobb a kapcsolatunk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!