Találatok a következő kifejezésre: A lányok tartják, ha (25 db)

Mért tartják a lányok furának ha egy fiú nem mer ismerkedni?

hisz sokszor vagy mindig mi a fontos legyen pénze meg ami tényleg fontosabb az a küls?!ezt nagyon sokszor tapasztaltam és ezt így látom.

Legjobb válasz: normális esetben egy srácnak kellene kezdeményeznie. tudod...a nõ csábít, a férfi hódít.

normális esetben egy srácnak kellene kezdeményeznie. tudod...a nõ csábít, a férfi hódít.
Én nem tertom furának az ilyen tipusu fiukat:) Szerintem csak egy kis önbizalom kéne nekik:) S ha lehet ne a legnagyob K***at nélozák meg me azoknál semmi esélyük..
AZért tartják furának, mert a pasikról elterjesztették, hogy csak a szex érdekli õket! De ez nem igaz, mert sokszor eszükbe jut a sör és a pecázás is! :)
Mert fura.
azért, mert a legtöbb lány úgy tudja, hogy a fiúnak kell kezdeményezni, és ha nem teszi, az..fura :P bocs, de ennél jobban és sem tudom megmagyarázni.. de ez egy szokás, kb olyan, hogy az is fura, ha egy fiú nem mer húsvétkor meglocsolni vagy mintha nem inna sört, vagy nem nézne meccset... nekem egyikkel sincs bajom, de mivel a társadalom ezeket a sztereotípiákat állította be a férfiaknak, ha egy nõ nem ezt látja kicsit meghökken.. amúgy már nem azért, de azért az nem igaz, hogy a nõknek csak a pénz meg a kinézet számít..sajnáéom, ha ilyenekkel találkotál, de ez nem azt jelenti, hogy mindenki olyan
A kérdező hozzászólása: a utolsó válasznak nem adok igazat sok lányal probálkoztam és mindig a külsõ meg a pénz volt a legg fontosabb meg hogy kivel hogy játszanak a érzéseivel és még sorolhatnám bizony is fontos a külsõ ez sok évi tapasztalatom. nem vagyok húszon éves eben nem igen hiszek amit le írt a utolsó válaszoló

A lányok gáznak tartják, ha egy pasi kiír valamit facebookra?

noveremrol van szo, mer igazabol akarmit kiirok, elkuld a francba h mitcsinalok :D pl.: (amit csinalok: amit mond) vicces video: mi ez, mindenki rajtad fog rohogni. zene: miert linkelgeted mindig a fos youtube videoid? csajok képei alá írom h pl csinik vagytok: miert irkalsz ismeretlen lanyoknak? beteg vagyok, nem ápol valaki?: miért írsz ki ilyet? és komolyan, bármit írok vagy linkelek, kiröhög. Ez most tényleg ennyire gáz, vagy neki van vmi baja? De kapaszkodjatok!!! Nem írtam ki semmit 1 hétig, és beszólt hogy: Mivan, miért nem írsz ki mostanában semmit? KI Érti a NÕket??????

Legjobb válasz: A nõvéred vagy totálisan primitív, vagy borzalmas a humora. Az mindenesetre fura, hogy folyton rajtad vergõdik, mikor felmegy fb-ra. Gáznak meg igazából azt tartják gáznak, ha: - túl sok - túl semmitmondó anyagot osztasz meg. Szóval megosztás elõtt mindig gondolj arra, hogy jórészt az alapján is megfognak ítélni, hogy miket látnak a faladon, mivel hosszabb távon belõsz egy érdeklõdési profilt.

A nõvéred vagy totálisan primitív, vagy borzalmas a humora. Az mindenesetre fura, hogy folyton rajtad vergõdik, mikor felmegy fb-ra. Gáznak meg igazából azt tartják gáznak, ha: - túl sok - túl semmitmondó anyagot osztasz meg. Szóval megosztás elõtt mindig gondolj arra, hogy jórészt az alapján is megfognak ítélni, hogy miket látnak a faladon, mivel hosszabb távon belõsz egy érdeklõdési profilt.
tiltsd a ge-cibe. nehogymár beleugasson.
Tíccsad le a bánatos pitschába! Már lehet ilyen csoport izéket csinálni vagy mi. (tudom, jólmegaszontam)
Már azt is gáznak tartom, ha fészbúkja van.
ha óránként kiírsz valami hülyeséget, akkor megértem...én se bírom, mikor minden második 'hír' ugyanattól az embertõl van, na meg azt se ha idegenek b.szogatnak...mi közük hozzám? foglalkozzanak a saját ismerõseikkel 22/L
A kérdező hozzászólása: #4: nem irok orankent, hanem kb naponta 1x valamit, es olyan ismeretleneknek irok max, akik engem jeloltek :)
Ilyen ha az embernek van nõvére :/
Be lehet állítani, hogy amit kiírsz azt õ ne lássa. Valami olyasmi, hogy "barátok kivéve ...."
most melyik kérdésre válaszoljak?
És az emnnyivel jobb ha egy ismerõsöm óránként váltja a "pasijait"? :DD
NEm TuDoM
a nõvéredrõl van szó... naná hogy röhög rajtad, ez a dolga, de szard le :D ha facebookon alá, akkor tényleg csináld meg hogy õ ne lássa mit írogatsz, ha nem akkor meg kit érdekel? :)
Már bocs, de valaki írásba adta neked, hogy milyen lányokat kell keresned? Vagy mégis mi a problémád?
Meg most komolyan. Az én 180 cm-emhez jöjjek össze egy 160 cm-es pasival?? Nem hiszem el, hogy ez téged nem zavarna, csak engem. A párom 190 cm, és még így is fel tudom tornázni magam a magassarkúmmal a homlokáig.
Nem értem ezt a dilemmát, mindig találni olyan lányt, aki alacsonyabb nálad...
Mert válogatni csak a lányoknak van joguk :)
Már megint jön az alacsonyság-hülyeség. Aki alacsony az alacsony és lehet szép barátnõje, minden csak AKARAT kérdése. Hülye az aki ezen kesereg, az életben ennél sokkal szörnyûbb dolgok vannak.....
Én nagyon magas és nagyon husi csaj vagyok. A 179 centimhez képest is dagi vagyok. DE: nem vagyok sem igénytelen és nem nézem le az alacsony pasikat. Nem értem hogyan függ össze a kövérség az igénytelenséggel?! Én duci vagyok és szeretem magam így de igenis igényes vagyok. egy magas csaj nem fog egy nála sokkal alacsonyabb pasival lenni, ha nem az ideálja. Számomra egy 170 cm alatti pasi alacsonynak számít. De képzelj el egy ekkora nõt és mellette egy nála alacsonyabb pasit. Számomra zavaró. De semmiképp nem vagyok lenézõ egy alacsony pasival szemben. És azt sem értem hogy mi az hogy kéne vonzódniuk...senkihez nem KELL vonzódnod. Ez nem kényszer.
A kérdező hozzászólása: Hát épp ez az, hogy a 150-160cm magas lányoknak is 180-200cm magas pasi kell.
Elõzõ vagyok: És az sem zavar ha a pasi pont egymagas velem, csak alacsonyabb ne legyen. Lehet 180 cm magas is de lehet 2 méter is, nekem aztán mindegy. De ha alacsonyabb is lennék nem hinném hogy a létrákra pályáznék.
Utolsó, sajnos a 150-160 centis csajoknak is ugyanúgy magas pasi kell. Régen pedig egyrészt nem voltak annyira magasságmániások a nõk, mint ma, másrészt egyre magasabbak az emberek pont azért, mert a magas férfiaknak van nagyobb esélyük gyereket csinálni. Aki ma alacsony, az régen átlagosnak számított volna.
Tudod, miért nincs nõd? Mert ilyen szánalmas a hozzáállásod. Komolyan, be lehet fejezni! Unom, hogy pár pasi csak nyavalyogni tud, és minket, nõket mondanak el minden rib*ncnak, azért, mert balf*szok és nem tudnak nõt szerezni. Ha nem ilyen lenne a hozzáállásotok, rögtön lenne barátnõtök. Õszintén szólva, egy nõt nem ismerek, aki egy nyavalygós, szánalmas pasival összejönne, akinek semmi nem jó, magasságtól függetlenül. Mellesleg, 170 centisen nem hinném, hogy egy 160 centis pasi jól érezné magát mellettem, úgy, hogy szinte folyton magassarkút hordok. De van egy csomó alacsony, és szép 150-160 közötti ismerõsöm. Mivel neked is születned kellett valahogy, és mivel a magasság örökletes, tehát gondolom, édesapád se volt egy égimeszelõ, következik, hogy az alacsony pasiknak is ugyanúgy van esélye.
Ki mondta, h kell. Ki is verheted otthon, sneki nem nyom pisztolyt a fejedhez, h szerezz nõt.
Én nem nézem le és nem tartom undorítónak az alacsony fiúkat :3
A szép lányok a szép pasikkal, a csúnyák csúnyákkal lógnak! Ebben van valami törvényszerûség: ismert ember ismert emberrel áll össze!
Teljesen mindegy, h csak szép lány kell neked, v az igénytelen, kövér lányok is megfelelnek, mert alacsony pasi ugyanúgy nem kell az utóbbiaknak se.
A kérdező hozzászólása: Jó, de szerintem egy alacsony fiú is lehet vonzó, aranyos, helyes, nem értem miért kéne neki egy igénytelen, túlsúlyos lánnyla összejönnie, fõleg, ha még sportos is külsõre, nem kövér.
Senki sem tökéletes, ez a nagy helyzet.Valoszínüleg a 180 magas lány sem.

Miért tartják furának az emberek, ha összejön 16 éves lány 20 éves fiúval, de azt nem, ha a lány 18 a srác pedig 28?

Legjobb válasz: szerintem mindkettõ pont ugyan olyan, de talán az 1. még jobb is

szerintem mindkettõ pont ugyan olyan, de talán az 1. még jobb is
Szerintem semelyik sem fura.
egyik sem fura :)
Nem fura. 17 vagyok a párom 24 éves. Nincs ezzel semmi baj. Nagyon jól megvagyunk több mint 8 hónapja.
Talán annyi, hogy a 18 éves nõ már elvileg felnõtt, a 28 éves férfi pedig gyakorlatilag is már férfi. A 16 éves lány még "gyerek", diáklány akire nem biztos, hogy jó hatással van egy 20 éves férfi. De tudom, hogy vannak ellenpéldák, csak mondom, hogy mire gondolnak ilyenkor.
Vannak pozitív példák erre, Szerintem egy 16 és 20 között nagyobb a "szakadék" általában mint egy 18 és 28 közöttinél. Bizonyos korban a 4év több tapasztalatot számít mint 10év. A 16 még igencsak iskolás, nagyobb a valószínûsége hogy nem lesz tartós kapcsolat belõle, mert más az értékrend, felfogás, kevesebb ideje van, a szex se úgy megy ahogy a 20 éves fiú elképzeli és a szülõk is beleszólhatnak a dolgokba...!! A 18 évesnek már nem szólnak bele, saját magáért felel, elköltözhet, suli mellett melózhat, nem csak a hétvégéken lehetnek együtt.
15.41. folyt. Na meg igen, a hatás. A 18 évest nehezebb befolyásolni már, a 16 évest a szülõk ettõl féltik, hogy a 20 éves rossz irányba viszi a lányt. Teljesen más körökben mozog, hisz azt csinál amit akar, a maga ura.

Mennyire tartják undorítónak a pasik a szexet, ha közben a lány menstruál?

Egyszer már csináltuk úgy, hogy megvolt nekem, de csak alig jött valami. Most viszont er?sebben menstruálok, és már elég jóideje nem szexeltünk, már nem bírom énsem :) De nem tudom ?t mennyire taszítaná a gondolat... Viszont félek, hogyha megkérdezem, úriemberségb?l nem fogja azt mondani, hogy taszítja. Fiúk, nektek ez mennyire gázos dolog?

Legjobb válasz: Figyu, azt mondod neki, hogy megvan. Ha zavarja, úgysem fog kezdeményezni. A tapasztalatom amúgy - bár lány vagyok -, hogy nem zavarja õket egyáltalán.

Figyu, azt mondod neki, hogy megvan. Ha zavarja, úgysem fog kezdeményezni. A tapasztalatom amúgy - bár lány vagyok -, hogy nem zavarja õket egyáltalán.
Nekm is az a véleményem nö vagyok, nem zavarja öket a férfiakat ez a tapasztalatom.
szerintem se taszítja a legtöbb pasit. aki meg azt írta h szerinte sokukat igne és õt is tõle kérdezném h honnan veszi?? mind1. sztem nem taszítja a többséget..
az én pasimat nem zavarja...sõt orálisan se...a szexnél azt mondja h "van zuhany utána" szal belemgegy
Ha én ki lennék éhezve az zavarna a legkevésbé hogy menszesze van a csajomnak. Kb én megdugnám a töröletlen seggét is!
orális szexet úgy nem vállalnék csajjal, de a sima szeretkezést bármikor.
Eddig 3 pasim volt, mind a 3 azt mondta, hogy úgy sokkal szexibb vagyok... :) Akkor ez azt jelenti, hogy nem zavarta õket? Hát persze... :) És ezzel még sok pasi így van!
Szia! Nekem nekell kérdeznem a páromtól, hogy zavarja e, mert olyankor méginkább megkíván, hisz állati ösztön csak van bennük, és attól méginkább meindul. De nemhagyom, mert én inkább kivárom, hogy ne kelljen görcsölni, és nyugodtan kényeztethessük egymást. Inkább várd meg a végét. Vagy kérdezz rá, vagy utalj.
én fiú vagyok. és én pl nem szeretem a , , véres játékokat. sõt. és ezzel még sok fiú egyet ért velem:)
Én nagyon nem szeretem a véres dolgokat úgy hogy ez sem izgat fel, sõt egyenesen gusztustalannak tartom.Néha úgy viselkedünk mint az állatok pedig emberek vagyunk könyörgöm.A menstruáció alatti szexhez már valami állati perverzió kell szerintem.Én inkább kivárom azt a pár napot.krisztianh01
A kérdező hozzászólása: probléma megoldva, pasimat nem zavarja :) amúgy meg már muszáj volt, egy hete nem tudtunk szexeleni :D
Hát én lány vagyok én is kívánom a párom ekkor de mondom neki inkább nem , mert engem nagyon zavarna!!Sztem undorító s ennek õ nem akarom kitenni...sõt én sem mennék bele inkább várunk 3-4 napot utána mégjobb lesz!! Sztem nem lehet általánosítani van akit igen van akit egyáltalán nem zavar! Én mindkettõbõl ismerek példát..:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, megnyugtattatok =)
Én nõ létemre undorodom tõle...meg amúgyis sokkal nagyobb a fertõzésveszély!! Meg emberek vagyunk tudni kell kivárni...régen ezt megvetendõ dolognak tartották menstruáló nõhöz közeledni, lehet jobb is volt akkor!! Borzalom hogy az emberek mikre nem képesek...én egyetlen párommal sem csináltam volna, meg a férjemel sem soha!!
Mert hülyék, nem kell velük foglalkozni.
igy van kit érdekel más véleménye? engem nem ennyi :)
Szerintem ilyenkor már szinte mindenki jár valakivel, csak valakinek komolyabb valakinek meg nem :) Lehetnek ennyi idõsen is szerelmesek nincs ezzel semmi probléma részemrõl.
Nem 14-15 éves szerelemmel van probléma hanem hogy mivel már ilyenkor szerelmesek utána következik a szex amihez még éretlenek (mind agyilag és testileg)
b*sszus, ha 14 éves vagy, szerelmes vagy, jársz valakivel, nem biztos, hogy le is fekszel a sráccal. egyébként meg, a 16 évesek, akik olyan lányokat ri*ancoznak, akik járnak valakivel, de még nem feküdtek le, szerintem ne szólaljanak meg, mert van közöttük olyan, aki már rég nem szûz, és az az 1-2 év igazán nem sok.(kinek nem inge ne vegye magára) és ha vasalod a hajad, és szeded a szemöldököd, mert akarsz valahogy kinézni már rég p*csa vagy.. MAGYARORSZÁG, ÉN ÍGY SZERETLEK!
Attól hogy egy 15 éves lány sok children of distancet hallgat amibe másodpercenként elhangzik a szerelem szó aztán meg összejön 1 csávóval aki megdugja NEM LESZ SZERELMES.
Ja, csakhogy hetente másba szerelmesek és úgy váltogatják a pasikat mint más az alsónemûjét, az nem állja meg a helyét... Énis 14 évesen jöttem össze a barátommal, mégsem lettem leribancozva, azóta is együtt vagyunk. 16L
A kérdező hozzászólása: Nem saját tapasztalat mielõtt kapnám az alázást :) csak így sok lánnyal beszéltem aki mondta és nem értem ezt hogy mért kell õket lehurrogni
A kérdező hozzászólása: Na tehát az ilyen reakciót nem értem egyáltalán?! Mindenki érzi hogy mikor szerelmes és ha szerelmesek akkor nem hiszem hogy az ággyal kezdik...én sem ott kezdtem..
Konkrétan elküldenek a gyíkba...
Hát, nem túl szerencsés dolog.
Hát.. én már megszoktam, mert a pasim mindig azt mondja, hogy annyira szûk vagyok, hogy nem bírja tovább, és hamar elmegy. De aztán a második és harmadik menetnél van vigaszdíj rendesen! .)
Régen én is hamar elsültem.Most 27 éves vagyok, és bárkit szétkúrok, tudom szabályozni mikor akarok elmenni.Neked is fog menni, csak sokat kell gyakorolni.
Az én barátom mindig extrémen hamar elmegy. Amíg nem történt utána semmi, addig nagyon pipa voltam rá. Többször kellett kérnem h foglalkozzon velem is utána ha már így alakult. Megértette, így már nem akkora probléma, persze jó lenne , ha más is menne majd. De ha szeret a csaj, nem fog kiakadni, csak te se legyél b.lfasz, elégítsd ki máshogy.

A fiúk tényleg aranyosnak tartják, ha egy lány alacsony?

És ha igen, akkor mennyire jó, ha egy lány alacsony? Sajnos én eléggé alacsony vagyok...

Legjobb válasz: igen :) 150-160 cm :)

igen :) 150-160 cm :)
Pl 176cm-hez egy 168cm-s csaj lehet aranyos. de egy 160-155cm-s már a messze nem kell kategória 21F
Minél alacsonyabb, annál jobb: ha nincs dohányzóasztal, vagy bárpult, akkor a fejedre is le lehet tenni a sörösdobozt, plusz az orálhoz sem kell letérdelned, állva is meg tudsz csinálni. Komolyra fordítva, most mit akarsz? Sajnáljunk, vagy tömjénezzünk? Ekkora vagy, akkor ekkora vagy, változtatni nem tudsz rajta. Magadat kell elfogadnod, nem másoktól váeni a visszaigazolást.
Én pl. nem szeretem, ha egy lány alacsony... De jó lenne már ezen továbblépni.
Igen én kifejezetten aranyosnak és szexinek tartom, de csak akkor, ha a lány vékony is mellé. A kis husis gombóckákat nem szeretem. Továbbá azért nem árt ha a lány eléri minimum a 150 centit, mert az alatt már tényleg nagyon alacsony.
szerintem nagyon aranyos ha egy lány alacsony. én egy 192cm magas pasi vagyok és itt Abonyban volt egy csaj aki majdnem akkora volt, mint én. az azért már kicsit durva volt. ha egy csaj 160cm magas az tökéletes :-)
Nekem jobban tetszenek azok, akik az átlagnál egy kicsit magasabbak.
Hát attól függ. Ha vékony mellé és eléri a minimális szépséget az arca akkor jó. Persze Azért nem kell szentem senkinek egy 140-es törpe, kivéve egy 140-150-es törpének. :)

Lányok! Szeretitek ha a karjaitok belsõ oldalát izgatónak tartják?

Nem a nemi tájak helyett természetesen, mellettük...

Legjobb válasz: Persze.

Persze.
Semmi extrát nem gondolok róla. Nekem alap, hogy az egész testemet szeressék. De nem kellene ám háromszor feltenned ezt a kérdést.
Szakadj meg kérdezõ, de tényleg! A sokadik pontosan ugyanilyen kérdés után nem unod még? Mi a fenéért nem elégedsz meg az elõzõ kérdéseid válaszaival amibõl legalább van 50.
Elmehetnel mar tenyleg a pic saba az ismetlodo kerdeseiddel! Erre vered a repat? ro hadt szanalmas vagy.
Nem.

A fiúk cukinak tartják ha egy lány ügyetlen?

Legjobb válasz: ez nagyban függ a kinézetedtõl is, nem akarlak mesérteni, de ha egy 80kilós hurka vagy, és hasra esel elöttem, természetesen fölsegítelek, de nem foglak cukinak tartani. de ha alapból jó csaj avgy, jól nézel ki, és úgy vagy ügyetlen, az már lehet cuki. na persze túlzásba ne vidd, mer az már szerencsétlen, nem ügyetlen. na szóval összeségében, ha jól nézel ki, és egy kicsit ügyetlen vagy, az cuki :D

ez nagyban függ a kinézetedtõl is, nem akarlak mesérteni, de ha egy 80kilós hurka vagy, és hasra esel elöttem, természetesen fölsegítelek, de nem foglak cukinak tartani. de ha alapból jó csaj avgy, jól nézel ki, és úgy vagy ügyetlen, az már lehet cuki. na persze túlzásba ne vidd, mer az már szerencsétlen, nem ügyetlen. na szóval összeségében, ha jól nézel ki, és egy kicsit ügyetlen vagy, az cuki :D
nem te döntöd el...... tudod mit, akkor eldöntöm én! :D mutatnál képet magadról? vagy küldhetél esetleg privátba.
Hát, szerintem egy ponton túl már elég gáz. Meg azért nem tudom elképzelni, hogy egy fiú valamit is "cukinak" találjon...
20:07 idióta, miért ne találhatnék 1 lányt cukinak? vannak a kis cukorfalat lányok, akik azok, és a kérdezõnek pedig annyit, ha jól nézel ki akkor cuki :D
A kérdező hozzászólása: : DDDDDD
19:28-nek ha meztelenül "szántja" fel, talán
igen az úgy cuki de ha leejti a PSP-met vagy az Iphone-omat akkor halott ember
A kérdező hozzászólása: még hozzátenném h. 14 éves vagyok és elég ügyetlen :S amikor elesek vagy vmi ilyesmi mindig odajön vki és segít meg vigyorog meg minden de nem tudom hogy mit gondol és eddig egyet sem ismertem meg közelebbrõl
Én speciel nem.
2. válaszolónak: "Idióta", nehogy már orgazmust kapj attól, hogy egy csaj felszántja elötted a betont... De itt nem volt arról szó, hogy ha egy jó csaj ügyetlen. Itt általánosan vettem...
A kérdező hozzászólása: :OO köszönöm : $
kérlek szépen írd meg a neved privátban. megszeretnélek nézni myvipen, nagyon szép vagy.
huh... jól nézel ki :P
A kérdező hozzászólása: hm..miért ne : D mielõtt linekelek...nem vagyok cigány :l apám afrikai és már f.szom kivan h. mindenki cigánynak tart...semmi bajom a cigányokkal de ez zavar :D http://image4.myvip.com/users/0349/03494853/2284/4be369c72d4.. http://94.125.253.67/images/9/9/8/1/4/1/99814168314386485120..
A kérdező hozzászólása: : DDDDDD jó hát nem vagyok 80 kilós :DDDDD és nem viszem tulzásba véletlen szokott lenni...pl ha meglátok egy nagyon cuki fiut akkor néha nekimegyek valaminek :D meg hogy jócsaj vagyok-e...hát azt nem én döntöm el én nem mondanám de van aki aztmondja. :D
16éves fiú vagyok, és tetszenek a "cuki" csajok. Számomra ez annyi, hogy kedves, aranyos, kicsit önbizalom hiányos, de szeret nevetgélni, könnyû felvidítani. Talán kicsit kislányos, de gondolkodásban érett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!