Találatok a következő kifejezésre: A lányok szeretik webkamerába (2 db)

A lányok is szeretik webkamerába megmutatni bájaikat?

Legjobb válasz: kb, de egy úgymond "egészséges" kapcsiba is elõfordul az ilyen bár az nagyon nagyon ritka

kb, de egy úgymond "egészséges" kapcsiba is elõfordul az ilyen bár az nagyon nagyon ritka
Igen, szerintem egy-kettõ biztos. Én tuti nem, mert szégyenlõs vagyok.
ismeretlennek nem, de állandó kapcsolatban játéknak nem rossz
Hajaj, de még hogy...!
Szerintem ebben is egyenjogúság van. Ahogy a pasik között akad aki mutizza a farkát, bizti van lány is aki szívesen vetkõzik kamiban. Szerintem ez nem kurválkodás. Kurva az, aki pénzért szexel. Egy kamiban vetkõzésért tutira nem jár pénz :)
csak aki kurva....
Fújjj én soha nem mutogatnám magam. Nem tartom normális dolognak. Nem értem, hogy a pasik, hogy tudnak ezen élvezkedni. Fújjj
ááh..csak a sok kurva mutogatja magát......ennyi
de jar erte penz:p

Nős/Barátnős pasik miért szeretik mutogatni magukat más lányoknak webkamerán? A kapcsolatukban vagy a "fejükben" van a gond?

Már nem is egy olyan sráccal futottam össze a neten, akik teljesen normálisak, lehet velük beszélgetni, van - állítólag JÓ - párkapcsoltuk és mégis engem zaklatnak (meg még ki tudja hány lányt), hogy nézzem meg webkamiba a farkát, mert ez izgatja őket nagyon, már a gondolat is, hogy megmutathatják egy csinos lánynak. Ezt ők mondták. És közben nem is panaszkodnak a kapcsolatukra, "minden szép és minden jó, szeretik egymást." De valami bibi mégis csak van ezek szerint... vagy csak a fejükben? Amúgy mindegyik srác 2-3-4 éve van együtt a csajával. Ja és nem lesek meg senkit, úgyhogy ne is írjatok ilyeneket :D

Legjobb válasz: Szerintem ebben a kérdésben kivételesen nincs általánosítás, a kérdezõ nem írt olyat, hogy minden férfi ilyen, csak kifejezetten azokról kérdezett, akik barátnõ mellett csinálják. Azért ne ugorjunk már mindenre ok nélkül.

Szerintem ebben a kérdésben kivételesen nincs általánosítás, a kérdezõ nem írt olyat, hogy minden férfi ilyen, csak kifejezetten azokról kérdezett, akik barátnõ mellett csinálják. Azért ne ugorjunk már mindenre ok nélkül.
A kérdező hozzászólása: És lányok: nektek ez megcsalás lenne a pasitok részérõl? 22/L
Persze, hogy megcsalás, ráadásul elég szánalmas fajta. Amúgy szerintem mindkettõ (a párkapcsolattal meg a fejükkel is gond lehet).
Kikérem magamnak és az összes értelmes férfinek a nevében, hogy ilyet általánosíts. Én akkor sem webkameráztam, amikor egyedül voltam. A párom mellett meg eszembe sem jut más nõkkel flörtölni kamerán keresztül! 28F
Kapcsolatban nem, de azon kívül szívesen kamerázom, szerintem attól még fejben nincs gond. Mármint én nem ragadok meg a kameránál, ha van lehetõség tovább is lépek. De jó móka a kamera:P De ha kapcsolatban csinálják akkor ott a a kapcsolattal és a fejjel is baj van. 25/f
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem általánosítottam! Persze, az ha valaki egyedülálló és webkamerázik, abban semmi rossz nincs. De azért barátnõ mellett ilyet csinálni.. ráadásul úgy, hogy rögtön miután elmegy a nõ otthonról vagy még mielõtt hazajön vagy megy a csajhoz.. Ez milyen már? Szerintem is megcsalás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!