Találatok a következő kifejezésre: A lányok szeretik (4002 db)

Általában a lányok szeretik ha nyomulnak a pasik? Vagy azokat szeretik akik nem nyomulnak rájuk?

Legjobb válasz: Én nem nagyon szeretem, ha egy srác nyomul.. jobban szeretem inkább, hogyha leülünk egyet beszélgetni, valamim megdicséri és megmondja, hogy tetszik, de szerintem vannak olyan lányok is akik szeretik a nyomulós pasikat...

Én nem nagyon szeretem, ha egy srác nyomul.. jobban szeretem inkább, hogyha leülünk egyet beszélgetni, valamim megdicséri és megmondja, hogy tetszik, de szerintem vannak olyan lányok is akik szeretik a nyomulós pasikat...
az 1. válaszoló: mit dicsérgessen ennyit? nem elég ha annyit mond hogy szép vagy?-.-" az meg mért baj ha valaki facebook-on üzen?
Hívjon fel, küldjön sms-t(ne sóhermódon üzengessen a f*cebookon meg interneten) Hívjon el randizni Dícsérje meg a külsõm, a ruhám, vagy a frizurám, vagy az illatom Ezek az alapok.Ha ez nyomulás, akkor igen nyomuljon, vallja be ha tetszem neki.Ne folytsa magába. 24N

Igaz az, hogy a lányok szeretnek csupa g. lenni?

egy külföldi internetesfölmérés szerint a csajok nagyonis szeretik ha párjuk rájuk élvez,s?tt szeretnek tiszta g..cis lenni. Mit gondoltok erröl?

Legjobb válasz: Szerintem egy normális nõ sem szereti, ha szex után rászárad a sperma... Azt utána vakargatni nem egy nagy élmény, pláne ha a lány hajába is jut belõle. De ha nem is várja meg, míg rászárad, szerintem akkor is undorító. Ragacsos, csúszós... Hát, én nem tudom. Szerintem ez az egész hülyeség. A lányok talán szeretik (talán így van mit mesélniük), de a NÕK biztos nem.

Szerintem egy normális nõ sem szereti, ha szex után rászárad a sperma... Azt utána vakargatni nem egy nagy élmény, pláne ha a lány hajába is jut belõle. De ha nem is várja meg, míg rászárad, szerintem akkor is undorító. Ragacsos, csúszós... Hát, én nem tudom. Szerintem ez az egész hülyeség. A lányok talán szeretik (talán így van mit mesélniük), de a NÕK biztos nem.
a párom mindig rám élvez, mert megszakításosan csináljuk, de van h. kifejezetten én mondom h. hova élvezzen, izgató, de amúgy már megszoktam.
13:58 :-DDDDDD "Brit tudósok felfedezték..." :-DDDD váááááháháá
Én nem undorodok tõle, de azért nem kifejezetten szeretek g.cis lenni...
Szerintem simán nem. Annál nagyobb élvezet kevés van, amikor a rendeltetési helyére jut el, ami oda való. A csupa g... lenni meg azok szeretnek, akik a pornón felnõve ezt gondolják normálisnak.
Az összes nõi tudfürdõ, testápoló úgy néz ki, mint a gec.i?? hmmm..ez érdekes. A fériaké meg hogy néz ki? én kifejezetten nem szeretem a sperma ízét se, meg azt sem, hogy ha rajtam landol, de ha szeretem a párom, belefér
Szerintem simán. Egyébként ha belegondolsz hogy hogyan néz ki szinte az összes nõi tusfürdõ/testápoló... Nem véletlen.
A csajom szeret g*cis lenni :) 16/F
"Brit tudósok felfedezték..."
A legelsõnek üzenem, hogy használjon óvszert, mert útközben is jöhet ki sperma a kalasnyikovból!630-ért már lehet venni 4db-os durex love-ot.Megbízható és inkább heti 630, mint 9 hónap múlva nap, mint nap tápszer vagy abortusz!:S

Szerintetek mennyi az esélye hogy akik 2 évig jártak később megint összejönnek? Most már több mint 1 éve külön vannak a lány szereti még a srácot de a srác már nem szereti a lányt. Így lehet még esély?

Legjobb válasz: Ha elmúlt a szerelem akkor nem nagyon van már mit tenni. Ha a srác most nem szereti a lányt akkor nem hiszem hogy össze akarna jönni vele, maximum ha egyszr valamikor, valamiért megint belé szeretne. Megeshet, nem lehetetlen, de elég ritka. Mi párommal 3 év után szakítottunk mert õ összejött mással, de pár hónap után rájött hogy mégse õt szertei, ezért felkeresett, újra összejöttünk, ennek már sok éve, már a férjem és nagyon boldogok vagyunk. Ilyen is van, de elég ritka :)

Ha elmúlt a szerelem akkor nem nagyon van már mit tenni. Ha a srác most nem szereti a lányt akkor nem hiszem hogy össze akarna jönni vele, maximum ha egyszr valamikor, valamiért megint belé szeretne. Megeshet, nem lehetetlen, de elég ritka. Mi párommal 3 év után szakítottunk mert õ összejött mással, de pár hónap után rájött hogy mégse õt szertei, ezért felkeresett, újra összejöttünk, ennek már sok éve, már a férjem és nagyon boldogok vagyunk. Ilyen is van, de elég ritka :)
egész konkrétan? NULLLA
50% az esélye. Vagy igen, vagy nem. De ne erre építsd az életed! Lépj tovább, aztán majd meglátod, mi hogyan alakul.
Teljesen mindegy, mennyi ideig voltak együtt, és mennyi ideje vannak külön, egy párkapcsolathoz két ember kell. Ha valamelyik nem akarja, abból nem lesz párkapcsolat. Miért nem lehet ezt tudomásul venni?
Ha már nincs kölcsönös szerelem abból sose lesz párkapcsolat.
A lány akarna úgy együtt lenni a fiúval, hogy az már nem szereti, és ezt tudja? (semmi esély, ha netán össze is jönnének, csak azért lenne, hogy a srácnak legyen kivel... aztán ha jönnen egy jobb, ismét szakítana)
A kérdező hozzászólása: bocs elirtam.. 1hónapja vannak külön
2 év nem sok idõ, és ráadásul egy éve külön vannak + a pasi nem szereti a lányt...minimális az esélye, hogy újra összejöjjenek.
Szerintm nincs.
SAJNOS, nem!! Illetve nem is olyan sajnos, jobb ha elfelejted, rossz a túlzott ragszkodás, elvakít és azt sem tudod, hogy igazán szereted-e vagy , csak a régi érzéseket akarod vissza kapni? Mert azokat tõle már nem kaphatod vissza! Újjíts! ;)
Szerintem 1% esély van rá csak, és valszeg nem is lenne olyan jó a kapcsolat, mint ahogy a lány elképzeli. Érdemesebb új kapcsolatba kezdeni.
javaslom neked hogy felejtsd el a gyereket! így sosem lesz normális kapcsolatod!

Lezbi lányok/nők! Mikor, és miből jöttetek rá arra, hogy a lányokat szeretitek?

Legjobb válasz: Ugyanúgy, ahogy egy hetero rájön, hogy a pasikat szereti. A lányok tetszettek mindig is és kész.

Ugyanúgy, ahogy egy hetero rájön, hogy a pasikat szereti. A lányok tetszettek mindig is és kész.
Igenis, szeretjük, de nagyon. BUÉK
Nem mindegyik férfi szereti ha a mellbimbóját izgatod, probáld meg hátha a párodnak bejön.Sok sikert hozzá
A magam nevében : Nem. De másnak bejöhet ettõl még. Próba!
Volt pasim aki megõrült érte, imádta ha a mellbimbóját izgattam. A férjem viszont megõrül tõle, utálja. Egyszer próbáltm neki, azóta se. Vagyis ez teljesen egyén-függõ. Na de mi nõk se vagyunk egyformák.
Nekem tetszik! :) A bnõm pedig útálja.Egyén függõ ez igaz

A lányok szeretik, ha tetszenek nekem?

Vagy nem?

Legjobb válasz: Nekem imponál, ha tetszem valakinek, bárhogyan is nézzen ki. Szeretem, ha szeretnek.

Nekem imponál, ha tetszem valakinek, bárhogyan is nézzen ki. Szeretem, ha szeretnek.
Amilyen csúnya vagy kész büntetés nekik
de
nyilván jól esik nekik
Amennyiben nem zaklatod õket akaratuk ellenére, imponálhat nekik.
A kérdező hozzászólása: Hát, van valaki, akit egy kicsit muszáj leszek zaklatni, de utólag majd kiderül, hogy akarata ellenére történt-e.
"Hát, van valaki, akit egy kicsit muszáj leszek zaklatni, de utólag majd kiderül, hogy akarata ellenére történt-e." Ha egyszer megszólítod, az még nem zaklatás. Ha a lány nem viszonozza a közeledésedet, hovatovább egyértelmûen visszautasít, de te ennek ellenére folyamatosan keresed vele a kapcsolatot, az viszont már az. :)
fúúúúúúj.nem.
Nem. Ferfiatlan. Nagyon. Bugyi meg talan vicces egyszer - de hogy allandoan? Hova teszed a zacsid meg a kukid? A ferfi alsoknak direkt van benne hely! Melltarto meg minek? Van melled? Nincs. Ha meg igen akkor nem artana fogyni... Soha nem jarnek ilyennel. Bocs oszinte vagyok, szerintem beteg vagy! Mellem egy ferfi kell aki a legdragabb fehernemuimet is 3 perc alatt leszedi rolam es max annyit mond hogy nagyon csini, de nem akarja o felvenni oket.
szerintem egy pasinak nem kényelmesek a nõi fehérnemûk, de az ember egészben számit, mindegy mit visel (általában).úgyhogy igen. ui: a melltartóba mit tesz? ami szerintem amúgy kényelmetelen.
A kérdező hozzászólása: nem de 85B melltartó pont jó nekem és szeretem hordani
Melltartó?tán nagy a csöcse?
Ne haragudj, de szerintem a legtöbb nõ nem tudna férfiként felnézni rád ezek után....
Nem. Röhögõgörcsöt kapnék a látványától.
A melltartó azért durva, tehát max. otthonra, privátban engedném neki. A bugyi még elmegy, csak ne tûnjön fel senkinek semmilyen formában.
A kérdező hozzászólása: szeretem ha õszinték a hölgyek velem
NEM
"melleg" :D Nem kellene ilyen férfi. A bugyi még oké, de a melltartó hogy lehet kényelmes egy hapsi számára?
Én ettõl nagyon taszulnék. Elõbb járok bi pasival, mint olyannal, aki nõi fehérnemût hord.
Nem tudom. Elõször megvárnám, amíg lezajlana nálam a röhögõgörcs roham, aztán elgondolkodnék a dolgon. Így mondok egy halovány: talán-t.
Semmiféleképpen nem tudnám elviselni. Egyáltalán nem férfias, nem tudnék férfiként nézni rá, semennyire sem hozna izgalomba, inkább csak taszítana.

Az szerintetek cink ha a lányokat szeretem már nagyon rég óta?

Nem tudom miért egyszer csak úgy kezdtem érezni hogy én a lányok felé vonzódok és nem a fiúk felé :/

Legjobb válasz: mennyi közös van bennünk! én is a lányokat szeretem.

mennyi közös van bennünk! én is a lányokat szeretem.
ha nem érdekel más véleménye, akkor miért kérdezed a véleményünket? okoska
Mégis miért lenne cink? Nem te vagy az egyetlen személy, aki a saját neméhez vonzódik, ezzel kapcsolatban nem is tehetsz semmit. Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak rólad, fogadd el önmagadat olyannak, amilyennek születtél, és ne félj felvállalni az érzéseidet/gondolataidat.
Ok, és ha azt mondjuk cink, akkor mit csinálsz? Leszbicsaj névvel amúgy is nem gyengén kamugyanús vagy...
Én nem foglalkozom vele, hogy cink-e vagy sem. Senkinek semmi köze hozzá. Mindenki olyan nemûvel él és csinálja, akivel jól esik. Le lehetne már szállni a heteroknak...
Abszolút nem! Az ilyen a génekbe van kódolva, ez ellen nem tehetsz semmit, és szerintem jobb, ha nem is teszel! De óvakodj attól, hogy lépten-nyomon azt hangoztasd, hogy leszbi vagy, mert az emberek nem tolerálják és nem kíváncsiak rá! Remélem, minél hamarabb megtalálod a hozzád illõ társat!
A kérdező hozzászólása: Hát igen magam is így érzem és nem tudok mit tenni :/ és engem nem szokott érdekelni ha valakinek nem tetszik
hát ha te , magad is annak érzed nyilván tisztában vagy a társadalmi megítéléssel, és a társadalom ha lehet így fogalmazni"cikinek" látja de ez a te döntésed és ha komolyan gondolod akkor nyilván nem azért változtatsz majd véleményt mert más szerint ciki
szerintem cink. de nem érdekelsz
Engem mondjuk nem érdekel, szeretem a leszboszikat! :D
Ugyanitt tüzifa eladó.
angyalkak.hu leszbi.pinkvanilla.hu pinkvanilla.hu fóruma pride.hu fóruma és apróhirdetések (bár az már elég gagyi, lerágott csont, de hátha pont arra téved valaki) ... aztán, kb. bárhol. egyetem, házibulik, stb.
Egy értelmes hetero csaj sincs, majd pont biszex az lesz.
Hat itt erre fele (tolna, baranya, bacs-kiskun megyeben) elegge nehez talalni. nekem se sikerult eddig :( de sok szerencset :)
Van egy pár ilyen csaj, én is Pécs körüli vagyok. Ha akarod segíthetek! :)
én ugyan budapesti vagyok, de szívesen ismerkednék én is;)) ha szeretnél, írj privit:)
Én Pécsi vagyok ha gondolod írj privit ;)
A kékosztrigába jártál már?
Én közel lakok Pécshez.:) Ha érdekel írj üzit.
szerintem marhára élvezi, hogy hülyít, és húz téged. ne haragudj, de tényleg... tapasztalat...
Hát ha heteró, biztos nincs esélyed nála. ahogy a többiek is mondták, sztem is cak hülyít. majd lesz belõled egy jó kocsmasztorija péntek estére...
csak kéreti magát húzza az agyadat szerintem!
Fáj, hogy ezt kell mondjam, mert alapvetõen nem támogatom a leszbikusokat, vagy biszexuálisokat. Sõt, semmilyen ferde hajlamot. De ha egy hetero lány belemegy ilyen dolgokba, nem csak egy csók (amit mondjuk alkoholos befolyásoltsággal egy buliban még érteni is tudok), akkor szerintem nála sem annyira eldöntött ez a kérdés, szóval van esélyed nála. Nem tudom, de az én szememben ez mindig valahogy úgy néz ki, hogy egy heteroszexuális embert alapvetõen taszít a gondolat, hogy összejöjjön egy azonos nemûvel, és habár lehet, hogy fantáziál róla, meg kíváncsi, de nem hiszem, hogy olyan gyakori lenne, hogy a tettek mezejére lépjen. Mint ahogy én is ilyen vagyok: el sem tudnám képzelni, hogy egy lány csókoljon meg... De a téma attól még érdekel. Szóval szerintem igen, van esélyed nála. De akkor se keseredj el, ha mindenáron visszautasít. Lépj tovább!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!