Találatok a következő kifejezésre: A lányok olyan izgatónak (26 db)

A lányok is olyan izgatónak találják ha két fiú szexel, mint a fiúk a leszbi csajokat?

Én például pasiként kevés izgatóbb dolgot tartok számon, mint amikor két gyönyör? lány kényezteti egymást.

Legjobb válasz: Nem. Érdekes kérdés, de a két pasi sztori nem ugyanaz, mint két lány.A lányokat izgatónak, a pasikat undoritónak találják általában. Bár érdekes kérdés, h mibõl alakult ez ki. (többen mondták, h mert a nõi test szép, kettõ még szebb) szerintem azért egy pasié is tud jó lenni :) Mondjuk az elõzõ hozzászólást nem értem. Attól még mindkettõm MELEG. A pasik buzik, a csajoknál meg nomrális? Szerintem akkor vagy mindkettõt itéljük el, vagy egyiket se szidjuk.

Nem. Érdekes kérdés, de a két pasi sztori nem ugyanaz, mint két lány.A lányokat izgatónak, a pasikat undoritónak találják általában. Bár érdekes kérdés, h mibõl alakult ez ki. (többen mondták, h mert a nõi test szép, kettõ még szebb) szerintem azért egy pasié is tud jó lenni :) Mondjuk az elõzõ hozzászólást nem értem. Attól még mindkettõm MELEG. A pasik buzik, a csajoknál meg nomrális? Szerintem akkor vagy mindkettõt itéljük el, vagy egyiket se szidjuk.
És a csajok nem "BUZIK" akkor? Vagy õk akkor miért csinálják?
Szia! Én csaj vagyok, és szerintem nem tarják se izgatónak se jónak. Én legalábbis tökön rugnám az ilyeneket.de viszont ha már két csajszi csinálja sz már nagyon jó:) tapasztalat. néhány csaj azért csinálja mert divat, vagy kiváncsi, és izgat néhány fiut.De a pasik......? hagyjuk.Azok buzik azért csinálják
hát ha 2 szexi fiú smárol és még többet is csinál ennél... az nagyon-nagyon izgató tud lenni.
A kérdező hozzászólása: Egy 17 éves srác vagyok és nem érzem magam betegnek mert rákérdeztem egy olyan dologra amit fiú léttemre nem tudhatok! Én gerjedek a leszbi szexre és sztem nem kéne ezért bocsánatot kérnem!! (sajnálom ha kicsit szívenütött v.kit)
sztem egyszerûen gusztustalan!!!!!! fúúúj végülis én a lányoknál is annak tartom de a fiúknál méginkább!!! aki ezt kérdezte beteg sztem :( hmmm.... ez a kérdés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat, nekem mimdegyik hozzászólás nagyon hasznos volt!! A durva szavakat elnézem! Szerintem válaszaitok híven tükrözi azt hogy nem vagyunk egyformák! (és ez így jó) Szerintem a szexualitás nagyon érdekes és változatos téma , és aki azt mondja hogy egyhangú az nem mond igazat!
Én mindkettõt undorítónak tartom, a lány-lány és a fiú-fiú felállást is! Nekem ez nem normális! Én inkább maradok a lány-fiú párnál!
nekem már több olyan barátnõm is volt, akinek pedzegette a fantáziáját erõsen a dolog. A két lány viszont engem csak élõben hoz izgalomba, filmen, képen leginkább unalmas (na jó, vannak kivételek)
BAromira nem!!!! Undorító, visszataszító, hányingerkeltõ és beteges! Biztos nem hagynám, hogy egy olyan pasi hozzámérjen, aki elõtte más farkával játszott. Bocs, ha durván fejeztem ki magam, de legalább világos voltam.
Én lány vagyok és egyáltalán nem tartom undorítónak, ha 2 szép testû férfi van egymással, sõt..!!!
én találtam egy olyan sex videót ahol két iszonyat jó pasi szexel de olyan az egész ahogy csinálják hogy sztem ez igen is baromira izgató :D:D:D

Miért olyan izgató ha egy lány sz* pás közben a pasi szemébe néz?

A pasim gyakran kéri, hogy miközben orálisan kényeztetem nézzek rá, mert látni akarja a szemeim. Miért ennyire izgató?

Legjobb válasz: mert.... mert izgató! :)

mert.... mert izgató! :)
A huncut szemek. :-)
Ez a dolog (is) a pornóból jött. :) De elhiszem, ha sokaknak ez vonzó, vagy izgató. Nekem pl. marhára nem az. :) Nem csak azért, mert azzal a szájtartással lentrõl fölfelé nézve eléggé "ijesztõ" a látvány a másik oldalról ;), hanem mert én azt szeretem, ha abban a helyzetben a lány csak oda és arra koncentrál, amit csinál és ne máshova. Van úgy, amikor inkább az érzékek viszik az élményt, nem a látvány. A szemkontakust én inkább "misszióban", vagy lovaglóban csípem. :)
Szerintem -hogy végre választ is kapj- ez személyesebbé/bensõségesebbé teszi az egészet.. Vedd úgy, hogy így jobban érzi, hogy az õ örömére csinálod. Végülis te pedig láthatod az arcán, mennyire jó neki.
Mee' szeressük ha látju' a szemödöt!
miért vagy kíváncsi az okára, hogy miért izgató? neki nagyon izgató és kész egyébként meg minden ember más és más, biztos van olyan pasi is, aki pont [email protected], hogy merre nézel szpás közben a kérdésedre nem nagyon lehet kielégítõ választ adni, fogadd el hogy a te pasid ezt izgatónak találja és ne kérdezd miért mert szerintem õ sem tudna neked válaszolni erre (ahogy te sem tudnál arra konkrét választ adni, hogy mondjuk miért izgató a meztelen szerelmed látványa.. mert izgató és kész) és ha neked ez nem megerõltetõ, miért ne tennéd meg a barátodnak, hogy boldoggá tedd vele?!
Azért, mert a szemkontaktus fokozza a kapcsolat intenzitását: ha valakihez beszélsz, de nem nézel rá, vagy a kezét fogod, de közben máshová nézel, akkor nem olyan erõs a kapcsolat. Másrészt egy kicsit azért az alárendeltséget is sugallja: ilyenkor törvényszerûen "felnézel" a férfira...36/F
ma 01:15 hozzászólóval egyetértek 100%-osan. Én pipát adtam neki, bár lehúzták 30%ra a választ, pedig jól írta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az értelmes válaszolóknak a normális válaszokat! ;)
hülye bi-tch vagy... tedd a dolgod, ne kérdezgess bakker XD
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Annyira bírom, hogy a legtöbb kérdésnél vannak olyan válaszok, amiben megkérdezik a kíváncsiságom okát, meg hogy erre nem lehet válaszolni. Mindenre lehet válaszolni, 100%-osan nem, de általánosságban igen. Az ilyen idióta válaszokra meg senki nem kíváncsi, ha nem tudsz hozzáfûzni semmi építõ jellegût, akkor hagyd a francba... Egyébként meg, ki mondta, hogy nem teszem meg neki? Megteszem, mert szeretném a legjobbat adni neki. ;)
A kérdező hozzászólása: Ugyanezt mondta õ is, hogy látja a huncutságot a szememben. Õszintén szólva nem nagyon értem, hogy ez vajon mit takarhat. :)
Csak szopjáá és nézz a szemébe...

Van olyan lány aki izgatónak találja a nyálátadást? Vagy ez mindenki szerint undorító?

Nemrég chateltem egy lánnyal, és elmondta hogy ő nagyon izgatónak tartaná ha úgy csókolózna valakivel, hogy előbb sok nyálat gyűjtenek és átadják egymás szájába. És azt is hogy átcsorgatják egymás szájába a nyálukat. Eddig én erre nem is gondoltam, de nekem is nagyon tetszik ez, egyszer szeretném kipróbálni. Csakhogy körbekérdeztem néhány lányt, hogy mi a véleményük róla, és mindenki undorítónak találta. És eddig is azt hallottam, hogy a lányok általában még azt sem szeretik, ha a csóktól nyálas lesz a szájuk kicsit. Így viszont sosem merném megkérni erre a párom, mert megundorodna tőlem (márha lesz, most nincs párom). Ezért lennék kiváncsi a lányok véleményére, hogy szerintetek ez izgató vagy nem? És ha nem akkor mennyire tartjátok undorítónak? Ha a párotok ilyet kérne tőletek belemennétek? Vagy hogy reagálnátok? Nagyon perverznek tartanátok a párotok egy ilyen kérés után? Kort is írhattok, lehet hogy más korcsoportok máshogy vélekednek erről.

Legjobb válasz: én láttam már olyan párt, akik egymás szájába csorgatták a nyálukat... nekem ez elég undorító dolognak tûnik simán csókolózással is kerül át nyál, de azért nem annyi

én láttam már olyan párt, akik egymás szájába csorgatták a nyálukat... nekem ez elég undorító dolognak tûnik simán csókolózással is kerül át nyál, de azért nem annyi
Engem a nyál nem izgat na de átcsorgatni? o.O ez olyan mintha beleköpne a számba ami nem épp izgató a számomra. Szóval nem örülnék, ha a barátom ilyet találna ki
Szerintem sem valami gusztusos. Nem cserélõdik elég nyál csókolózás közbe?? Az még oké ha egymás szájába átadnak csokit agy gyümölcsöt vagy valami de hogy nyálat. Szerintem undorító.
Remélem elõször úgy vagányan az orrából is felszívja aztán a torkában összeköszörüli aztán csorgat XD
Undorító.23/L
Dominás szerepjáték részeként szerintem az - arra hajlamos - férfi számára izgató. Felnéz az imádott nõre, aki belecsorgatja a nyálát a szájába... Rokon lehet a lepisiléssel.
Én eléggé sokszor csókolgatom a barátnõmet nyelvel.^^
Én nagyon szerettem, mikor nyálasan csókolt a barátnõm.. ^^
Szerintem nem undorító, bár nem is izgat...

Vannek e itt olyan lányok akiket izgatnak a latex, bör szerkók sex közben?

Akik ilyenek írjanak!

Legjobb válasz: Van, csak keret nincs rá :P 26F

Van, csak keret nincs rá :P 26F

Popsiszex: fiúk- mi olyan izgató benne? Lányok- leírnátok személyes tapasztalatotokat a témában (nem véleményt, tapasztalatot)?

Legjobb válasz: Nem vagyok fan,de kipróbáltuk párszor. Nekem összességében jó volt,már az elsõt is élveztem, nem fájt,igaz csak néhány percet csináltuk,aztán meg volt mikor pár lökés alatt el is élveztem.

A popsi szex olyan mint a szilvás gombóc és a barackos gombóc. Amíg szilvásat kapsz otthon, mindig meg akarod kóstolni a barackosat. Aztán ha úgy hozza a sors, hogy kapsz barackosat, akkor ízlik, és akarsz még-még-még. De aztán egy idõ után rájössz, hogy mégis csak a szilvás az igazi...
Nem vagyok fan, de kipróbáltuk párszor. Nekem összességében jó volt, már az elsõt is élveztem, nem fájt, igaz csak néhány percet csináltuk, aztán meg volt mikor pár lökés alatt el is élveztem.
Mi is próbáltuk párszor. Legtöbbször egy jól sikerült buli után itthon, mikor kicsit be voltam csípve, és akkor élveztem. Csak rá kell hangolódni.. ennyi a titka.
azért jó, mert tabu, meg itt teljesen magad alá rendeled a nõt, és nem utolsó sorban nagyon szûk. 22F
lehet az a baj, hogy olyan vastaggal (vagy inkább vékonnyal :D ) csináltad, mint egy kúp :D vastagabbal kell!
Én nõkét eddig még nem tudtam élvezni. Olyan érzés mintha kúpot nyomnál fel.
Egyrészt tényleg az, hogy nem szokványos, és ezért izgi. Másrészt pedig azt se felejtsük el, hogy belül egészen más érzés: szûkebb, intenzívebben izgatja a péniszt.
mert nem szabad:) a tiltott gyümölcs mindig édesebb :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, szóval összegezve: ami nem szokványos az izgi :) Lányok nem nagyon nyilatkoznak sajnos :(
Az ujdonsag, meg az hogy meg nem csinalta az ember. Kiprobalni meg persze hogy erdekes. Mi probaltuk, eleinte erdekes volt, aztan valahogy elsikkadt, ennyi. 27f
Hehe, vicces vagy 10-es, de inkább pont, hogy túl vastaggal "csináltam". Illetve többször próbáltam már, nemcsak 1 emberrel, de mindig ezt érzem.

Szájba élvezés? Van olyan lány aki izgatónak találja ha a szájába élveznek és utána le is nyeli? Vagy inkább kiköpitek?

Kort is kérek!

Legjobb válasz: "de nem mind egy hogy érted kit szopatok meg mien körülmények között" Persze, hogy nem mindegy, nem is mondta senki, hogy mindegy. Minden csajjal leszopatni magad tényleg gusztustalan. De az igazival nem az, mert õt szereted és csak örömet okoz neked, ebben semmi lealacsonyító nincs.

"de nem mind egy hogy érted kit szopatok meg mien körülmények között" Persze, hogy nem mindegy, nem is mondta senki, hogy mindegy. Minden csajjal leszopatni magad tényleg gusztustalan. De az igazival nem az, mert õt szereted és csak örömet okoz neked, ebben semmi lealacsonyító nincs.
Funktasztikus fiú... akit még nem szoptak le :D Majd rájössz nyugi :D Ennyi idõsen én is azt hittem h lealacsonyító de nincs benne semmi lealacsonyító
lealacsonyító lol:D:D miért? ott fekszel és sz*psz? akkor tán az is h ott fekszel és éppen d*gnak?
ja igen: kort
Nem, nem, kiköpés tárgytalan 23/L
Én izgatónak tartom, de kiköpöm. L/23
Lealacsonyító?... Miért, a nyalás nem az akkor?Jaaa, hogy az jól esik...én kérek elnézést.
sztem alapbol a szopás is gusztustalan és lealacsonyitó..srry
pont erre céloztam nem mindegy hogy a diszkóban egy..... vagy akit imádsz szeretsz és mindent megtennél érte..
kedves utcsó nem is az...érted:) és kösz hogy felvilágositottad a többieket..háth majd lehet az idö változtat a véleményemen...de nem mind egy hogy érted kit szopatok meg mien körül mények között:) vagy nincs igazam??
ja 41
Én kifejezetten szeretem ha a párom a számba élvez. L/17
A kérdező hozzászólása: 15 éves lány írtam neked egy privit =)
Én szeretek szopni nem is az hogy "szopni"... ez a szó a lealacsonyító :D én kényeztetem a párom ^^ Ha neki jó akkor nekem is jó, szeretem nézni hogy mennyire szereti, ez hogy jaj de undi vagy tök jó az lehet neveltetés kérdése is vagy akármi. Én örülök hogy így fogom fel :D és természetesen le is nyelem. Nem fogok azért felállni és kecsesen kivonulni hogy kiköpjek valamit ami tõle származik, es tök természetes dolog ennyi erõvel ne nyaljon ki mert fúj nedv, vagy utána nem csokólom meg mert jaj hát épp hol nyalogatott o.O vagy akk már ennyi erõvel ne csókoljam meg mert fúj lenyelem a nyálát? xD Am még azért is szeretem mert így nem kell zsepi nem kell sehonnan törölgetni meg ilyenek :D 18/L
Valamiért bennem sem merült fel soha a kiköpés, szinte mindig lenyelem, amikor meg nem, akkor vmelyik más testrészemre/be megy. Különösebben nem tartom izgatónak, de megalázónak sem, mert szeretem a párom és õ az egyetlen akivel csináltam/om.
Nem. Nem. utolsó tárgytalan... (szoktam "szopni" - ez a szó egy borzalom - de inkább elõjátékként, amúgy valamely testrészemre élvezhet pl. mellre) Ja, és nem szeretem amikor kinyalnak!!! 23N
Nekem csak egyszer volt rá példa, hogy nem bírtam lenyelni. Reggel volt, és orális kényeztetéssel akartam felébreszteni, és a végén nagyon rosszul lettem mikor le akartam nyelni :D De amúgy mindig lenyelem, és izgatónak is tartom(fõleg ha nézi :P ) 19/N
Izgató...hát annak talán nem mondanám, de problémám sincsen vele:) A párom élvezhetem a számba és le is nyelem. Nincs ezzel gondom:) 21/L
Szerintem a sperma a világ legtisztább, legnagyszerûbb anyaga, miként a nõi szekrétum is. Semmi ok nincs az undorodásra, sem egyiktõl, sem másiktól! Persze a tisztaság azért nagyon fontos!
Szörnyû ez a szó hogy "szopni"! Csupán kielégítem a barátom mint ahogyan õ engem. Semmi furcsa nincsen benne, nálam rendszeres de csak Ö vele. 24L
kedves kérdezõ. 15/L vagyok. nem szeretnék válaszlevélben visszaírni, inkább itt teszem meg. szerintem a bevállalósság nem függ össze a kinézettel. szval kérésedet elutasítom... enélkül is tudod értelmezni a válaszomat...
Voltbarátnõm nem szerete a szopást, mert undorító meg lealacsonyító. De amikor megkívánt akkor nyalókzásnak hívta, mert a szopás nem tetszet neki. Aztán amikor rákerült a sor, én megkérdeztem tõle szeretné? semmit nem mondot, hanem csillogó szemekkel lehajolt és csinálta. Ha nem akarja ne tegye meg, ennyi.
èn nem engedem. de csak azért, mert az elöváladék ízétöl is már bokákolok néha. és azt gondolom, hogy hülyébb lenne, ha az aktus után elokádnám magam. ha francia, akkor meg rágóval, hogy ne érezzem az ízét. 25\N
Miért van lepontozva majdnem az összes válasz?
A kérdező hozzászólása: nem én voltam. én felfele pontozok mindig
Nem szólt, hogy ne élvezzek a szájába, de én szóltam, mikor ment.A hasamra élveztem.De istenien csinálta az a két gyermekes elvált anyuka slvákiából.Újra átélném.
Elõre félek, hogy kapni fogok a korom miatt, de sebaj, a kérdésre válaszolok :) Elsõ pár alkalommal élvezés elõtt kiszedte a számból, de egyszer nem engedtem, a számba kértem. Nem is gondoltam rá, h kiköpjem, evidens volt, hogy lenyelem. Egyszerûen nem bírok leállni. Imádom mikor élvezés elõtt "megvadul". Egyre hevesebben és erõszakosabban viselkedik, persze csak a jó ízlés határain belül. Nagyon izgat ez a viselkedése. Némileg lealázó térdelni akárki elõtt. De a barátom nem akárki, elõtte nagyon szívesen :) Váltogatjuk a pózokat, de legtöbbször ül/áll és én térdelek. Ez jött be nekünk leginkább. Egyszerûen...imádom orálisan kényeztetni. Annyira vágyom rá... akármikor, akárhol.. :) 15/L
Elõzõ vagyok F/23
Bennem soha nem is merült fel, hogy ne nyeljem le. Nem undorodtam tõle, és valahogy természetes volt, hogy lenyeltem. Nem találom különösebben izgatónak, de mivel mindig is lenyeltem, nincs bajom vele. (Még mielõtt jönnének a leribancozások, eddig 2 barátom volt, abból a 2. már 3 éve, boldogok és szerelmesek vagyunk és nem vmi szopós k* vagyok.) 20/L
Csak az ostoba ember ribancozna le! Ez teljesen normális! A barátod biztos megõrül érte :)
Szia! Én le is nyelem, de nem mindenkiét! Most inkább nem fejteném itt i bõvebben, ha érdekel írj privit! Ja és néha kiköpöm. 25/L
A kérdező hozzászólása: írtam privit :)
jajj de imádom az ilyen kérdéseket ..látszik mennyi kétszinû ember van.A szája mond vmit mégis másképp van. Jópáran akadnak akik igenis kedvelik, de akadnak lányok akiknek ez nem jön be, de istenem de szeretitek ha nyalnak titeket élvezitek is még ugyan.és mindig mi vagyunk a finnyásak az önzõk és még sorolhatnám.(nem általánostok de nagy többségben is van) fiuk ki ért velem egyet????? Jajj belehalnátok sokan ha bevenétek azt a kolbászt. Olyat még ugy se hallotam hogy vki szopás miatt pakolt el Hasonlóan jóó érzés nekünk is mint amikor titeket nyalunk ki.
szerintem nem gusztustalan, sõt, izgató! Én leszoktam nyelni
én bírom a spermát, de azt még jobban, amilyen fejet a barátom vág közben. jöhet mindenhova 20L
Én imádom csinálni. És lenyelem az utolsó cseppig... :-) 28 éves nõ
én szeretek szopni. imádom nézni a szerelmemet miközben élvezi. aki ezt nem teszi meg a másiknak és undinak tartja az nem szerelmes igazán(vagy csak egy kis k*rva akinek a csávó pénze kell). de a lényeg, h eddig csak õt szoptam le, és bele is élvezett már nem egyszer a számba. nem volt olyan rosz az íze, de azóta megbeszéltük hogy leszokik a cigirõl és nem kávézik, helyette jó sok gyümölcsöt eszik. azóta mindig a számba élvez, vagy cickóra. 19/L
Lehet hogy én vagyok maradi Nö! De ez nem oda vissza müködik...
én nem szeretem se oda se vissza 18L
Szerintem nem kell lenyelni, sõt szájba élvezni sem kötelezõ, én a páromnak az elsõ pár alkalommal engedtem meg, hogy a számba élvezzen, utánna közöltem, hogy nekem ez nem fekszik, megbeszéltük, azóta törcsi a hasra, így nem lesz g.cis. Hozzáteszem 7 és fél éve vagyunk együtt, és így is tökéletes a kapcsolatunk.
bocsi, koromat lehagytam 24 vagyok, a párom 32
Nekem mindig is alap volt, hogy beleélvezhessek egy Nõ szájába, ne nyelje le, azt nem kell, de könyörgöm, a "legvégén" ne keljen már kivenni(e), és kiverni(e). Nem azt mondom, érthetõ, ha valaki nem szereti, de nálam az nem pálya. Én mindent megcsinálok a barátnõmnek, és szeretem, ha én is mindent megkapok. Persze a lényeg: hogy SZERESSE csinálni! Nem kényszerítenék senkit, vagy nyomnám a szájába, de szerintem ennek egy alap dolognak kéne lennie. Éééés, bocsánat, hogy így tovább viszem a dolgot, de: a mai Nõkkel (jó néhánnyal) az a probléma, hogy úgy állítják be magukat, úgy öltözködnek, úgy viselkednek a férfiakkal, vagy egy társaságban, mint ha õk lennének a Tabu nélküli "csúcsnõstények" (bocs a szóhasználatért), és amikor oda kerül a sor, pff, az ember semmit nem kap. Ugyanezért utálom mondjuk a push up melltartókat is....:D nah mind1. Sorry, h kicsit hosszúra sikeredett!

A fiúk miért szeretik elfenekelni a lányokat szeretkezés közben? Mi olyan izgató nekik benne?

És akik szoktátok csinálni: csak aprókat ütögettek rá, vagy úgy ütögetitek hogy be is vörösödjön?

Legjobb válasz: talán a felsõbbrendûségi érzés miatt...

talán a felsõbbrendûségi érzés miatt...
Én az asszonynak vörösre csépelem. 62f
nekem a párom rendszeresen csinálja, és nem csak azért mert õ imádja hanem engem is beindít vele, hogy miért nem értem, de sose akkorát hogy vörös legyen de azért picit érezzem
én le i pipilem õket közbe
Nekem elõtte is izgató, nõ vagyok NEM KÉREK PRIVIKET!! de hadd írjak már véleményt.
Mi lányok se tudjuk, hogy miért de beindít minket :) Tisztelet a kivételnek! Engem nagyon beszokott indítani amikor csak gyengéden rácsap a fenekemre. Feltüzel :) 16/L
Nekem szokta a partnerem paskolni a popsimat fõleg amikor hátulról dug, õ azt mondja, hogy rettentõen izgatja ahogy a két feszes, formás rész közé helyezheti be a farkát és annyira felizgatja a gyönyörû látvány, hogy vagy markolássza, paskolja vagy kicsit erõsebbet csap rá :)
Jahh, és az se baj, ha nem gyengéden üt, engem felizgat, ez van.

Lányok! Ti izgatónak találjátok az olyan pornókat, amikben teljes mértékben a nők irányítanak és a férfiak csak kellékek a kielégülésükhöz?

Amikben még többször meg is alázzák ?ket elég rendesen.

Legjobb válasz: Egyáltalán nem:(( ez már-már botrányos ilyenkor én lehánynáma képernyõt/monitort (a csajt), de ez nem fordulhat elõ, mert nem nézek ilyeneket

Egyáltalán nem:(( ez már-már botrányos ilyenkor én lehánynáma képernyõt/monitort (a csajt), de ez nem fordulhat elõ, mert nem nézek ilyeneket
Egyáltalán nem izgató... Engem inkább taszít ez a dolog.

Lányok, valaki el tudná magyaratni, h mitől tartja olyan izgatónak egy csomó pasi a harisnyát a csajok lábfején?

Egyszer?en fel nem tudom fogni, mi izgató lehet egy harisnyás lábfejen.. Azt még megértem, h a vádlit, meg a combot feldobja, na de a lábfejet?! Ami egész nap a cip?bem aszalódik, büdi is, izzadt is, a harisnya orrvarrása is elég gagyi. Engem kifejezetten taszít a látvány. De egy csomó pasinak vmiért bejön, már a harmadik ilyet fogom ki,és még mindig nem értem. Félreértés ne essék, imádom ahogy a talpamat maszírozgatja, simizi, bekeni testápolóval stbstb, csak az id?zítéssel van baj,mert ahogy hazaérek, egyb?l ,megkörnyékezi a talpam, nem hagyja levenni a harisnyát.

Legjobb válasz: Amirõl ti beszéltek az nem láb, hanem lábfejfétis. A harisnya általában az egész lábat, de legalábbis jó részét fedi, nem csak a lábfejeket. Lábfejfetisiszta férfit nem sokat ismerek, de olyanokat akik rajonganak a formás nõi lábakért, rengeteget. Õk általában mind szeretik a harisnyákat is a nõi lábakon, nagyon szexisnek találják. A harisnya a legszexisebb ruhadarab ha belegondolunk, számos esetben szex közben sem kerül le. És mit esznek rajta a pasik? Azt, hogy a harisnya baromira felturbózza lábaink látványát, a fényesebb harisnyák még jobban kiemelik a combok, vádlik formáját, és nem mellesleg tapintása igen kellemes a simogató kezek és a simogatást fogadó lábak számára is.

Amirõl ti beszéltek az nem láb, hanem lábfejfétis. A harisnya általában az egész lábat, de legalábbis jó részét fedi, nem csak a lábfejeket. Lábfejfetisiszta férfit nem sokat ismerek, de olyanokat akik rajonganak a formás nõi lábakért, rengeteget. Õk általában mind szeretik a harisnyákat is a nõi lábakon, nagyon szexisnek találják. A harisnya a legszexisebb ruhadarab ha belegondolunk, számos esetben szex közben sem kerül le. És mit esznek rajta a pasik? Azt, hogy a harisnya baromira felturbózza lábaink látványát, a fényesebb harisnyák még jobban kiemelik a combok, vádlik formáját, és nem mellesleg tapintása igen kellemes a simogató kezek és a simogatást fogadó lábak számára is.
De a férfiak izgulnak rá nem? Akkor nem a férfiakat kéne megkérdezni? Vagy az én logikám rossz? Egyébként: https://www.google.hu/search?q=l%C3%A1b+f%C3%A9tis&ie=utf-8&..
Akkor én lábfejfetisiszta vagyok utolsó!:P Bár azért tetszenek a formás nõi combok is, de alapvetõen a nõi lábfejekre vagyok rágerjedve!!De ezt a kettõt mi értelme amúgy különválasztani utolsó? 24F
Elözõ vagyok, és ez nem hóbort hanem lábfétis, ami életünk végéig elkísér!Csak hogy képben legyél;)
Imádom a harisnyás nõi lábfejeket!Az illatuktól meg egyszerûen a mennyben érzem magam, miután leveszik a cipõt és megszagolhatom:) Az is bejön ha kicsit izzadt!!Élek halok a nõi harisnyás lábakért!!24F
Vannak akik oda vannak a nejlonharisnyás lábakért, én is, de nem csak a nõi lábon szeretem, hanem a saját lábamon is szeretem használni, és simogatni. Tehát magáért a harisnyáért vagyunk oda, az anyagáért. Az, hogy ki engedi meg a pasijának, vagy pl leszbi barátnõjének, hogy tapizza vagy kinek nem, azt maga döntse el.
Én gyûlölöm. Látványra is és tapintásra is szar!
Vannak sokan akiknek ez tényleg bejön, igazából engem is inkább taszít 25/f
Hogyha tényleg szép formás a lába, akkor szerintem nem nagyon van olyan, akinek ne indulna be a fantáziája, fõleg, ha fétist is szereti. Amúgy aki a lábakat nézi, az mást is szokott úgy általában. :)
Ilyenben még nem volt részem, de nem igazán izgat a harisnyás lábfej, már ha jól értem, hogy csak a lábfejen. Az rendkívül izgató lenne, ha fekete combharisnyában (estleg necc) egy sztriptíz után úgy szexelnénk. Az nagyon nem lenne gyenge, de eddig erre nem került sor életemben, de még fiatal vagyok :D 27F
A kérdező hozzászólása: Igen, logikus, de a paaim nem tudta , megmondani, se az ismerõseim(pasik), csak egy lét barátnõm tudott érdemlegeset hozzáfûzni. Ezért lehetett. Na jó, pontosítok: természetesen pasik válaszát is szeretettel várom!:)
végre valaki meglehetõsen normálisan leírta mirõl van szó. Köszi Fülü

A pasikat jobban izgatja, izgalmasabbnak tartják ha egy olyan lány a párjuk, aki időnként elmegy barátnőivel bulizni (nélküle) és aki néha hiányzik neki?

Nem mondom hogy buliliba, csak azt hogy van saját kis élete is, és nincsen sülve-f?ve a párja nyakán, persze ett?l még nem hanyagolják el egymást.

Legjobb válasz: Én bele õrülnék, ha egyfolytában a nyakamban lógna a kedvesem... Menjen szépen egyedül ide-oda. Szórakozni is ha úgy tetszik neki én megbízom benne annyira ( meg magamban is), hogy semmi bonyodalom nem történhet. Szerintem az a leggagyibb, ha szórakozni együtt megy egy pár. Vagyis úgy, hogy a baráti társaságukkal.. Abból kb. semmi jó nem fog kisülni. Vagy csak kettesben, de ahhoz meg nem kell buli hangos zenével, füsttel, piával... Vagy menjenek külön a baráti társaságukkal. Ha ugyanis együtt mennek a barátaikkal akkor nem fogják igazán önmagukat adni és nem tudnak teljesen kikapcsolódni sem. Mondjuk ez teljesen más, ha mondjuk már nem friss a kapcsolat , tehát néhány éves és idõsebbek is. Akkor már el tudnak egymástól szakadni egy buliban is. Ui.: Én kikötöttem, hogy ha elmegyünk szórakozni akkor csak akkor jöjjön oda, ha bántják, provokálják, vagy ha menni szeretne haza...

Én bele õrülnék, ha egyfolytában a nyakamban lógna a kedvesem... Menjen szépen egyedül ide-oda. Szórakozni is ha úgy tetszik neki én megbízom benne annyira ( meg magamban is), hogy semmi bonyodalom nem történhet. Szerintem az a leggagyibb, ha szórakozni együtt megy egy pár. Vagyis úgy, hogy a baráti társaságukkal.. Abból kb. semmi jó nem fog kisülni. Vagy csak kettesben, de ahhoz meg nem kell buli hangos zenével, füsttel, piával... Vagy menjenek külön a baráti társaságukkal. Ha ugyanis együtt mennek a barátaikkal akkor nem fogják igazán önmagukat adni és nem tudnak teljesen kikapcsolódni sem. Mondjuk ez teljesen más, ha mondjuk már nem friss a kapcsolat , tehát néhány éves és idõsebbek is. Akkor már el tudnak egymástól szakadni egy buliban is. Ui.: Én kikötöttem, hogy ha elmegyünk szórakozni akkor csak akkor jöjjön oda, ha bántják, provokálják, vagy ha menni szeretne haza...
Én nem szeretem, ha a nõm nélkülem bulizik. Ha egy nõ pasi nélkül van szórakozóhelyen, mindenki szabad prédaként tekint rá, az én nõm az meg nem szabad préda.
egyet ertek ... az elsovel
Az elsõnél a pont 100%-ban!!!
Szerintem az elsõ válaszolónak nincs igaza. Egy párkapcsolat az a bizalomra épül. Mért ne mehetne el bulizni nélküled. Ez nálam mindig is így volt õ is mehetett nélkülem és én is mehetek nélküle. Nem vagyunk összenõve. Engem pont az idegesít egy nõbe aki nem akar se elengedni egyedül, meg õ se megy el a barátaival.
Ha egy pár sülve-fõve együtt van, elõbb-utóbb megunják egymást. Ez törvényszerû.
A kérdező hozzászólása: nem az a kérdés, hogy együtt menjnük e, hanem hogy ha nem szereti a bulit, és úgy volt, hogy õ sörözni megy, én meg buliba, mondta is hogy rendben van, és mikor keresett, akkor sem mondta hogy jönnének buliba, csak éjfélkor hívott, nem vettem észre, aztán jött egy sms hogy már ott van a buliba, ahol én vagyok, a pultnál munkatársakkal, mintha várná h menjek oda hozzá, mert õ nem talál, csakm ire észrtevettem hogy jött sms, addigra haverjam ondta nekem, hogy a párom már lelécelt, mer nem szereti a bulihelyet, mire hívtam volna, amit nem vett észre, azaz mire visszahívott, addigra már fél úton volt haza, és gyalog, meg nem akart megint fizetni mondta miatta ne menjek haza, találkozni akartam vele, dem ondta mindjárt otthon van és én bulizzak, vagy menjek haza pihizni aznap kora reggel hívott, alig aludt valamit, és mondta jön piacra, dej ött muterja iskocsival, szal értem jöttek és mentünk együtt vásárolni, aztán elmentem hozzájuk aztán õ aludt itt nálam :) szeret ezt tudom de õ nem féltékeny tipus legalábbis nem látszik rajta meg tagadta is h az volna a gond
A kérdező hozzászólása: vannak ott pasik is, de idegenekkel nem beszélünk, és ha csajozni akarnak lekoptatjuk õket, csak a barátnõinkkel foglalkozunk, keveset iszunk, és táncolunk. Nem kell ahoz pasizni, vagy pasival táncolni attól még h vannak ott azok is. Szerelmes vagyok a páromba. Igazából nem szeretek nagyon bulizni, de elmegyek, hogy lássa tipikus nõ vagyok, aki nem csak itthon kotlik, hanem igenis igényes és vannak barátnõi, meg tud élni, nem csak a szerelembõl áll a világ. Nem akarom h elbízza magát, vagy megunjon, vagy lekakiljon. Hiányozzak neki, és jólesik ha kicsit félt, vagy kíváncsi mit csináltam :) így jobban érezteti, hogy szeret :)
Szerintem attól is függ, hogy milyen buli. Egy csajbuliba bármikor illik elmenni, de idegen pasikkal táncolni szerintem nem tisztességes a pároddal szemben... Ez alól kivétel a társastáncos hely, de én ott is csak az ismert haverjaimmal szoktam max. táncolni, akiket a párom is ismer. Az, hogy külön is szerveztek programot, szerintem rendben van, de valamilyen határt szerintem fel kell állítani.
A kérdező hozzászólása: naja, a bizalom a legnagyobb ajándék :) meg nem pasizni megyek oda
A kérdező hozzászólása: ennek örülök, akkor inkább nem mennék bulizni, mivel pasim nem szeret, hanem vele lennék, filmet néznénk, lehet a haverjaimmal, õ haverjaival és mi közösen, de kettesben mégjobban szeretek vele lenni :) amúgy nem szeretek bulizni. Csak a csajok kedvéért megyek, meg a közös fotókért, és mert sajna pasim melózik, barátom nem szereti a disco zenét (igaz én sem) nem tud táncolni, és nem akarja h féltékenykedjek ha félreérthetõ helyzet alakul ki, meg õ sem akar féltékeny lenni ha más pasik akarnak táncolni velem azt mondja. Mondta megbízik bennem, és érezzem magam jól nyugodtan. Mondta õ is néha szeret haverokkal lenni külön, meg velem kettesben, de nem buliban. Vagy egyedül. Csak nem akarok neki sok lenni, nem akarom, hogy megunjon
A kérdező hozzászólása: ez a pasikkal is így van, pasi is vadászhat, ha egyedül, vagy haverokkal megy buliba. Amúgy ez bizalom és hûség kérdése szerintem. Ha barátnõkkel megy valaki, lehet egy szál pasija unatkozna, vagy szarul érezné magát csupa csajjal. Inkább sörözne a haverokkal, kanos bulit tartani. Fõleg ha a pasija a lánynak nem szeret bulizni. Fõleg nem a kedvesével, mert nem szeret féltékenykedni, ha látja, hogy más pasik hogy stírölik :) bár nem az a lényeg hány pasi néz meg, hanem az hogy én csak a pasimat szeretem. :)
A kérdező hozzászólása: én nem unom meg õt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!