Találatok a következő kifejezésre: A lányok olyan (4613 db)

Középiskolások, hogy viszonyultok a lányokhoz olyan esetben a suliban, ha csak páran vannak évfolyamonként?

Már kérdeztem más kategóriában, de nem volt szerencsés a választás, egy válasz volt csak, hátha itt... Tehát: olyan középiskolások válaszait várom elsősorban, ahol évfolyamonként csak 4-5 lány tanul... ergo ez a sulira kivetítve kb annyit jelent, hogy 450 diákból kb 20 lány... Ha ismerkedni akartok, mennyire vagytok normálisak, mennyire tisztelitek őket, vagy mennyire veszitek őket semmibe? Azt már hallottam, hogy egy osztályban ebből nem szokott probléma lenni, én főleg a felsőbb évfolyamosok miatt aggódok. Egy normál értékrendű, normál önbizalmú elsőévesről van szó, aki nem partiribi, de nem is full önbizalomhiányos. Tehát egy átlagos, normális csajszi..

Legjobb válasz: A kérdés lényege? Féltem Õt... annyi mindent olvasok itt, hogy mostanában a lányok már 13-14 éves korban nemi életet élnek... Facebookon sok olyan profilképet látok fiatalokról, hogy csak fogom a fejem... Õ nem ilyen... nem kis naiv falusi csajszi, mi is városban lakunk, sportol, kb 4 éve a csapattal minden évben külföldön versenyzik... tehát nem tartom búra alatt... Csak simán normális... és féltem a másik véglettõl... Normál közegben remekül boldogul. Most is jól érzi magát a suliban, de zavarnak ezek az arányok... :D Olyan apróságok érdekelnének, hogy pl. ha egy srác elkezd bunkózni, akkor magával a többit, csak mert ez a menõ, vagy van, aki lehurrogja? Meg mittudomén... csak szeretném, ha két év múlva is jól érezné magát a suliban.

A kérdező hozzászólása: A kérdés lényege? Féltem Õt... annyi mindent olvasok itt, hogy mostanában a lányok már 13-14 éves korban nemi életet élnek... Facebookon sok olyan profilképet látok fiatalokról, hogy csak fogom a fejem... Õ nem ilyen... nem kis naiv falusi csajszi, mi is városban lakunk, sportol, kb 4 éve a csapattal minden évben külföldön versenyzik... tehát nem tartom búra alatt... Csak simán normális... és féltem a másik véglettõl... Normál közegben remekül boldogul. Most is jól érzi magát a suliban, de zavarnak ezek az arányok... :D Olyan apróságok érdekelnének, hogy pl. ha egy srác elkezd bunkózni, akkor magával a többit, csak mert ez a menõ, vagy van, aki lehurrogja? Meg mittudomén... csak szeretném, ha két év múlva is jól érezné magát a suliban.
A barátja vagy, vagy az anyukája? Szerintem ha normális a csajszi, ne féltsd. Persze elkanászodhat, lehet, hogy a többiek majd magukkal rántják õt. Mondjuk én anno szerencsés osztályba jártam kilencedikben, mindenki normális volt, és a szex sosem volt nyilvános téma, csak a barátok között. Az, hogy van-e, aki megvédje a barátnõdet szükség esetén, nem a fiú-lány arányoktól számít, hanem személyiségtõl. Én például mindig lehurrogtam azt, aki az osztály elõtt próbált leégetni másokat, és a megvédésre ugyanúgy rá lehet szoktatni a többieket, mint a bunkózásra. Szerintem ha az elsõ két évben nem hülyül meg a barátnõd, nem kell féltened. Az elsõ két év a kritikus, de lehet, hogy csak az elsõ. Ott érzi mindenki úgy, hogy tiszta lappal kezd, és mutathat más arcot is, nem kell az általános iskolás dolgokat magával vigye.
A kérdező hozzászólása: Az anyja vagyok. :)

Ez a lány olyan gyönyörű! Amikor látok egy ilyen szép lányt mindig úgy elszomorodom hogy én sose lehetek ilyen. Szerintetek?

Ezért nagyon kicsi önbizalmam van és mondjuk egy plázába se merek elmenni mert tele van ilyen gyönyörű lányokkal én pedig semminek érzem magam mellettük.

Legjobb válasz: Nekem nem tetszik a képen lévõ lány.

Nekem nem tetszik a képen lévõ lány.
szépnek nem szép, csak dekoratív nagy a különbség..
nem szép a csaj, az alakja jó, de az arcában van valami fura, de sokat segítene ha nem olyan fejet vágna mint aki nem tud elszámolni kettõig
Dettó, bár én csak a strandtól tartok....önbizalom 0, önkritika viszont van bõven.
Ez a lány átlagos. Jól néz ki és ennyi.
Õ egy olyan stílust próbál magára erõltetni, ami nem hozzá való. Ez cukorbaba by china verzió elég igénytelen, arról nem is beszélve, hogy a sminkel is rájátszik erre. Nem nézne ki ilyen tucatlánynak, ha kicsit tovább látna a saját tükörképénél. Mint nõ szép, de ami stílust képvisel az annyira általános... Mindenkiben van valami ami szép, és mivel mindenkiben más ezért nincs is értelme magunkat sablonozgatni, mert pont az ellenkezõjét éri el az ember: kiemelkedés helyett belesüllyedt a tömegbe. A lánynak is ez a hibája. Annyira cukorbaba akar, lenni, hogy pont ezzel elveszik a tömegben a többi baba között.
Szép is lehetne... ha adna magára.
Egyáltalán nem szép egy átlagos félcigány lny aki ad magára ....nem szép!!! De szúrnám és ennyi b...hato
34 vagyok szub-ob :) )
28 hagy legyen már mindenkinek saját véleménye Ez a csaj az ÉN 10-es skálámon egy 4-es szóval kicsit sem jön be Ha szubjektíven ítélem olyan 5-6, teljesen átlag, de mivel nem az estem így nálam rosszabb pontszámot kap, ennyi.... önbizalomról meg annyit hogy kitartással lehet növelni, de azért sok dolgot meg kell tenni :) )
Ne haragudj, utolsó elõtti, de pont egy tucat "vagányvagyok" csajnak tûnsz... nemcsak plázacicásan lehet tucat vki. De ahogy így leírtad magad, ha kimegyek a térre, 10 perc alatt összeszedek 5 ilyet úgy, hogy nem direkt ilyenekre megyek.
utolsó, neked aztán marha nagy egyéniséged lehet :D pg
Szerintem nem szép.Ez a csaj nem természetes.Teli van sminkkel.Ne érezd magad semminek!Õk a semmik!Ha olyan lennél, mint õk, akkor nem lennél egyéniség.Én is egy egyéniség vagyok, és bár már sokszor megszóltak engem az ilyen "szép" lányok, hogy hogy öltözködök, meg ilyesmi, hogy hogy nézek ki, nem érdekel.És ha még mázlid is van, akkor emiatt egy irtó helyes srácnak is megtetszhetsz. ;) (külsõm:fekete v sötétkék farmer, színes pólók, láncok, kötött sapik, nyakláncok, karkötõk, bakancs, sötét körömlakk/lila, bordó/, pilóta napszemcsi...így öltözködök) Ez komoly, neki se azok a kifestett barbibabák tetszenek.A normális srácoknak a normális, egyedi lányok tetszenek, akiknek van egyéniségük, nem ezek. ;) nyugi. :) menj plázába, szórakozz! :) barátnõkkel, nõvérrel, hugival, anyuval, én is szoktam. :) csak lazán! :)
28.-nak: számomra õ (és a hozzá nagyon hasonlóak) a gyönyörû lány: http://www.glamour.com/images/beauty/2013/03/nina-dobrev-day..
28., nekem az a szép, akivel végig tudok menni az utcán úgy, hogy ne hinné azt mindenki, hogy a kamu channel táskájában bombaalkatrészeket hurcol
Szerintem a kék mosdókagyló szebb nála.
Szerintem se szép.. :/ Kicsit olyan kiélt alkesz feje van ezekkel a nagy karikákkal... Szerintem õ sokkal szebb, és még természetes is: http://2.bp.blogspot.com/-J4GOYxyaU1c/T_3LqBSwT9I/AAAAAAAACN..
Hát, szerintem se olyan nagyon gyönyörû, inkább átlagos. Ja, és megnézném smink nélkül!;)
Na ez tuti te vagy mert magadat szeretnéd sztárolni. Utolsó képen olyan kiégett fejjel néz a kamerába mint aki épp lekezelt a fotó elõtt 50 f**zt. Amúgy meglátom az utcán és el is felejtem. Átlag alatti.:)
http://followgram.me/toncsiiii Tipikus westendes tucatliba aki az starbucksos poharakat tölti fel instagramra.
Abból kiindulva hogy itt fényezgeted, dicsérgeted és véded õt biztos hogy ismered vagy esetleg ami elõször az eszembe jutott az az hogy te magad vagy a képen és mindõssze felszeretnéd hivni magadra a figyelmet ahogyan sok luxusk**va teszi :D de lényeg a lényeg h a képen levõ leányzó egy tipikus pawa :-j Nem szép de nem is csunya. S ezzel a kérdésel (ami jóformán nem is kérdls amit ide kitettél) csak reklámozni akarod a képen levõ személyt legyél az te magad vagy egy más személy.Erre a kérdére semmi választ nem lehet adni :-j
Szerintem kifejezetten ocsmány, olyan fejet vág hogy iszonyat.
Szerintem egy tök àtlagos làny, hol gyönyörü ez? Annàl rosszabbat nem is tehetsz magaddal mint , hogy magad sajnàltatod. Nem attol lesz valaki szép ahogyan külsõleg kinéz hanem attol ami belülrõl fakad.Felejtsd el azt a gondolatot, hogy te nem vagy szép.Az önbizalomhiànyos lànyokat nem szeretik a fiuk, legalàbbis ez a tapasztalatom a leélt 27 évem alatt.
"merthogy biztos az egész élete ebbõl áll" Ja ha lemész a dizsibe biztos rád vetõdik pár kanos páwa fiú, aki eljárja körülötted a páwa táncot, hogy [email protected]*zhasson, de kb másra nem is kellenél nekik utána eldobnának mint egy használt rongyot. Amúgy nekem nem teszel, nem vagy szép a számomra.
Jesszus. Ezeket a ruha, a 10 kg smink és a PS-elt kép teszi 'széppé'. Nem partyruhában kell vásárolni, ahyogy egyes BITCH-ek szoktak!
Szavazzatok le, de a válaszok végigolvasása után, úgy érzem muszáj erre reagálnom... Kedves válaszolók akik igencsak negatívan nyilatkoztak errõl a lányról, mármint a képen lévõrõl (tisztelet a kivételnek), megmondanátok hogy nálatok mégis mi az elvárás?! Ha ez a lány nem szép akkor kicsoda az de komolyan? A kérdésre válaszolva pedig; sajnos így látatlanban nem sokat tudunk kezdeni a dologgal. Mondanám hogy javíts az önbizalmadon, de az nehezebb sajnos mint ahogy hangzik, ezért (személyes tapasztalat) azt a kissé szemét dolgot a legegyszerûbb csinálni hogy egyszerûen nem a nálad szebbeket hanem a nálad csúnyábbakat nézed, és mindjárt lenyugszik a lelkivilág... De fel a fejjel nem hiszem hogy olyan "semmi" lennél mint aminek érzed magad :)
Átlag alatti tucatcsaj
A kérdező hozzászólása: hogy érted hogy nem ad magára?
Nekem nem tetszik. túl sablonos a stílusa, az arca meg tök átlagos. Nincs rajta semmi extra.
Lehet, hogy én vagyok hülye, de nekem ez a kérdés kajak úgy jön le, h igazából te vagy a képen, és várod a dicséretet, hogy "tényleg gyönyörû" meg "aztaaaa, de szééép". Utálom, mikor valaki ennyire el van szállva magától... undorító... Ja, és egyébként nekem nem tetszik a képen lévõ csaj.
Önfényezés lvl 99. :DD
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok a képen:) higgyétek ennek a lánynak biztos nem lenne szüksége arra hogy itt fényezzék;)merthogy biztos az egész élete ebbõl áll
Elsõ képen kifejezeten csúnya a feje, egyáltalán nem szép max átlagos roma-ribinek mondanám, bár az igaz, hogy cigányok közt ritka már az átlagos csaj is mint a fehér holló.
A kérdező hozzászólása: mitõl lenne cigány?egyáltalán nem úgy néz ki...
szerintem a képen lévõ lány nem a kérdezõ a lányt valami antóniának hívják ha jól tudom
A kérdező hozzászólása: te ismered?:o
Az elsõ képen egy ízléstelenül kipingált csajt látok. A második képen egyszerûen nevetséges, ahogy egy 2-3 számmal kisebb (hosszra!) ruhában feszít. Alig takarja a pic ját. Nem szexi, hanem r.bancos. A harmadik képen... bár túl sok az effekt (túlexponáltnak tûnik az egész), maga a kép, a beállítás tetszik... a csaj alakja szép, az arca egész fotogén, de gyönyörûnek még ez alapján a kép alapján se mondanám. Nem bûnronda, de egy jó fotóssal a legtöbb lányból ki lehetne hozni ennyit.
Nem szép akkor sem. Átlagos, sablonos. Ráadásul az 1. képen az a csücsörítés, és az a mogorva fej... Sokkal szebb lenne ha levakarná a sminket, és mosolyogna.
Sokan összekeverik a nõiest a r*bancossal.
Valóban szép lány. De miért ne lehetnél ilyen? Egyáltalán milyen vagy?
fúúúúúj 16/F
A szépség teljesen relatív. Ne akarj más lenni, legyél önmagad, és fogadd el az adottságaidat, amin meg tudsz esetleg változtatni, és nagyon akarod, próbáld meg. Rengetegen vannak, akiknek te sokkal jobban tetszenél, mint ez a lány (aki szerintem is szép egyébként) :) .
Ez a lány minden, csak nem gyönyörû.
A kérdező hozzászólása: mért nem?:oo mi nem tetszhet egy ilyen lányban?

Miért van az, hogy fb-n a lányok olyan bunkók, akikre ráírok?

Én egy debreceni srác vagyok és hát nem értem miért nem találok egy rendes, szép lányt sem fb-n. Ez olyan kiábrándító!

Legjobb válasz: Mert nem facebookon kell rendes, szép lányt találni. Nem ott kell ismerkedni, mert ott sok mindenki nagyon felszínes. Próbálkozz máshol, ne interneten.

Mert nem facebookon kell rendes, szép lányt találni. Nem ott kell ismerkedni, mert ott sok mindenki nagyon felszínes. Próbálkozz máshol, ne interneten.
Keress, személyesen egy szép rendes lányt. Ne interneten akarj ismerkedni. :)
Kelj fel a gép elõl, és ismerkedj, menj bulizni! Nem a Facebook-on kell lányokkal ismerkedni, ez annyira kiábrándító!!! Ez a mai fiatalság! Szerinted a szüleid is a Facebook-on jöttek össze?
A neten minden lány bunkó. Megy a sírás, hogy nem találnak normális pasit aztán mikor ott van elõttük akkor elhajtják, hogy nekik kemény pasi kell aki persze rosszul bánik velük.
Talán, mert rosszakra írsz rá, vagy a "szép" lányok mind bunkók.
A, mert a debreceni lányok bunkók (tisztelet a kivételnek, de olvass csak az oldalon, megtudod mirõl beszélek) B, a fb-n lévõ lányok zöme egoista és/vagy magamutogató, az elenyészõ részük pedig csak azért van fenn, mert elvárják tõle, de valójában lef.ssa az egészet.
Azért mert a faszabuckon csak bunkók vannak!
Kemény pasi kell... pont a kemény pasit hajtja el a sok csitri. Aztán összejönnek egy kis girnyóval akinek fel se áll. És ide írogatnak hogy "Jaj, a pasimnak nincs merevedése, hogy szexeljünk így?"
Nekem sokkal jobban bejön ha egy fiú személyesen jön oda ismerkedni mintha facebookon rámírna egy vadidegen. DE persze ha ismerem az még oké de így nem biztos hogy belemennék.
Nem fbn kellene keresni..
A facebook nem társkeresõ oldal! Ha ismeretlen lányokra írogatsz rá, számíthatsz az elutasításukra. Engem is nagyon tud idegesíteni, amikor idegenek írnak rám a képeim miatt. Nem azért regisztráltam fel, hogy párt keressek (az már van), hanem hogy az ismerõseimmel tartsam a kapcsolatot. Én is csak azt tudom javasolni, amit ez elõttem szólók: személyesen próbálj meg ismerkedni, és ne a neten keresgélj!
hány éves vagy?


Az baj a pasiknak, ha a lánynak olyan nagy melle van, hogy nem fér bele a tenyerükbe?

Legjobb válasz: Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....

Üdv! Szerintem nem baj. Sõt.... Engem, személy szerint hidegen hagy, hogy kicsi vagy nagy melle van egy lánynak. Persze azért ne legyen olyan "elöl deszka hátul léc". Ha szeretek valakit, akkor úgy szeretem, ahogy van, tetõtõl talpig....
Van akit zavar, de az én páromat nem zavarja, hogy nem fér bele a tenyerébe a mellem. Inkább lázba hozza. 28/N.
Nem hiszem, hogy ez baj lenne. Az én mellem olyan kicsi, hogy fél tenyérbe is belefér, na az már rosszabb...:/ 19/L
Ez is elég kinek mi tetszik dolog. :) Az én páromat nem zavarja, sõt.. imádja õket. :D Viszont volt egy srác, akivel (régen, még "kislánykorszakomban") neten megismerkedtem és mikor találkoztunk kb. 20 perc után közölte, hogy "Figyelj! Szimpi vagy, de... Túl nagyok a... melleid." Aztán csak álltam ott 2-3 percig, a srác közben beszállt a kocsiba és elment. Mikor észhez tértem a sokk alól úgy nevettem, hogy az emberek az utcán csak lestek mi bajom van. :D Ez volt életem legrosszabb és legviccesebb randija. :D Pedig még tetszett is a fiúka. :D
A mell mértékegysége a marok.
12:18 vagyok. Kedves utolsó! XD

Miért nem választanak a lányok olyan fiút, aki kedves és odaadó hozzájuk?

Tudom, hogy sok mai lánynak inkább a durva, butuska, és rámenős fiú kell, és még akkor sem szomorúak, ha szakítanak velük. de én nem ilyen vagyok. Én kedves vagyok a lányokkal, aki tetszik nekem, azért mindent megteszek, hogy boldog legyen. Semmiképpen se nyomulok, minden fokozatosan csinálok, és nem öntöm ki szívemet azonnal. De nekik ez miért nem jó? jobb inkább a bánkódás, sírás, stb?

Legjobb válasz: Hát egyáltalán nem vonzanak a "butuska" fiucskák..na meg fõleg nem a rámenõsek.. ne vicceljünk már :))... egyszerüen azért nem volt sikered a lányoknál,mert te nem vagy egy felszines tucat ember,vannak elvárásaid,és probálsz eleget tenni mások elvárásainak,ami nem hétköznapi dolog... és mivel a mai hétköznapi ember felszines,és primitiv,ezért nem tudja értékelni az ilyesmit.. egyszerüen MÉG nem találtál olyan lányt,aki hozzád való.ennyi.

Hát egyáltalán nem vonzanak a "butuska" fiucskák..na meg fõleg nem a rámenõsek.. ne vicceljünk már :) )... egyszerüen azért nem volt sikered a lányoknál, mert te nem vagy egy felszines tucat ember, vannak elvárásaid, és probálsz eleget tenni mások elvárásainak, ami nem hétköznapi dolog... és mivel a mai hétköznapi ember felszines, és primitiv, ezért nem tudja értékelni az ilyesmit.. egyszerüen MÉG nem találtál olyan lányt, aki hozzád való.ennyi.
#3 Írj privit :)
Mert azokról is kiderül, hogy egy utolsó féreg? És inkább választok egy olyan fiút aki nem köntörfalaz és tudom milyen, mint egy olyat akinek kifogástalan(nak látszó) természete van, közben meg... érted.
Számomra az az érdekes, hogy naponta jelennek meg ehhez hasonló kérdések és nem értem, hogy akkor az összes Kérdezõ ugyanabból a rétegbõl merít vagy tényleg ilyen pocsék a helyzet?
"Én kedves vagyok a lányokkal, aki tetszik nekem" Na látod, õket meg azok a pasik érdeklik, akik nekik tetszenek. Hogy milyen a jelleme valakinek, az a párkapcsolatokban másodlagos, ezt meg kell értened.
Mert nem tudják mi a jó nekik nem gondolkoznak elõre és emitatt nincs barátnõm se
Hát az nem egy reprezentatív minta.
A kérdező hozzászólása: onnan tudom, hogy sok lánynak a durva fiú kell, hogy akik tetszettek, nem velem jártak, hanem egy bunkó, pénzes csapodárral.
Honnan tudod hogy sok lánynak ilyen kell?
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni, én undorral kerülöm az ilyen barmokat, de nem látok sehol olyanokat mint te, eléggé ritka faj vagy.
"Miért nem választanak a lányok olyan fiút, aki kedves és odaadó hozzájuk?" Én ilyen párt választottam. Viszont a többi csaj nevében nem beszélhetek, akik az ellenkezõt választják..."hogy miért?!"
A kérdező hozzászólása: 10-es és 11-es. Egyetértek, de az volt a baj, hogy eddig rossz lányokat fogtam ki, és most már olyanokat fogok, akiken látszik, hoyx a fiút szeretik, nem pedig a pénzt.

Miért sírhat a lányom olyan sokat? Nem éhes, szomjas, fáradt és nem fáj a hasa sem.1órán át el van, mosolyog, gőgicsél, utána rendre elkezd sírni. Mivel tudom szórakoztatni?

Legjobb válasz: Nem lehet,h elálmosodik.Nálunk akkor is balhé van,és nagyjából 1-1,5 óra után legalább egy fél órás alvás kell neki. Az én lányom múlt hét eleje óta katasztrófa,de már kezdek immunis lenni a babasírásra,de mintha ma kevesebbet sírt volna,mint az elmúlt napokban.Vagy csak már nekem nem tûnik fel. 3 hós lányka anyukája

Nem lehet, h elálmosodik.Nálunk akkor is balhé van, és nagyjából 1-1, 5 óra után legalább egy fél órás alvás kell neki. Az én lányom múlt hét eleje óta katasztrófa, de már kezdek immunis lenni a babasírásra, de mintha ma kevesebbet sírt volna, mint az elmúlt napokban.Vagy csak már nekem nem tûnik fel. 3 hós lányka anyukája
nálunk egy jó kis fürdés elrndezte a dolgot :)
Nálunk az vált be, hogy felvettük és egy 10-15 percet dajkáltuk, utána elvolt ismét, nézelõdött és gõgicsélt. De fõként a fáradtság lehet az oka az unalmon kívül...
Mennyi idõs a babád? Az én kisfiam 7, 5 hetes, és borzasztóan élvezi, ha beszélgetek vele, énekelek neki, puszilgatom. Ezt a pelusozón szoktuk csinálni, miközben tisztába teszem (evés után). Kicsit szoktam szabadon hagyni a fenekét, hadd szellõzzön, látszik rajta, hogy azt is élvezi. Ha ráadtam a pelust, felöltöztettem, átteszem a pihenõszékbe, ott is beszélgetünk, nevetgélünk, aztán hagyom egyedül nézelõdni. Ha elunja, elkezd gõgicsélni, akkor kiveszem, kicsit megdajkálom, aztán átteszem a kiságyba. Ott van körbeforgó-zenélõs játék, azt elég sokáig képes nézegetni. Ha elálmosodik, elkezd nyögdécselni, akkor átteszem hasra, és elalszik. Próbáld ki ezeket, hátha beválik. Sok sikert!

Hogy lehetne olyan oldalt késziteni ami kutyás és regisztrációs mert a lányom olyan játékokat szeret?

Legjobb válasz: Egy kislány nem hinném, hogy tudna oldalt készíteni. Talán neveldés oldalakat szeretne?

Egy kislány nem hinném, hogy tudna oldalt készíteni. Talán neveldés oldalakat szeretne?
A kérdező hozzászólása: De én csinálnék neki és igen.

Az igaz, hogy a lányok olyan férfit választ aki hasonlít az apjára?

ilyenr?l hallottam hogy általában hozzá mérik vagy ilyesmi szóval küls?leg vagy bels?leg...

Legjobb válasz: Szia! Engem apukám nevelt fel,és tényleg olyan férjet sikerült választanom,mint õ, belsõleg:(!

Szia! Engem apukám nevelt fel, és tényleg olyan férjet sikerült választanom, mint õ, belsõleg:(!
Én is hallottam, gyakorlatban nem tapasztaltam sokszor. De lehet benne igazság, mert amit én úgy látok, hogy a lány pasija nem hasonlít az apjára, azzal nem biztos hogy ugyan így van a csaj. Lehet, hogy szerinte nem hasonlít, vagy bizonyos dolgokban hasonlít, amit külsõ szem nem láthat. Vagy pont az ellenkezõjét választja. De minden esetben az apa az elsõdleges viszonyítási alap. Akárhogyis jön le ez utána.
az én párom apám ellentéte, mint külsõre, mint belsõre.
Csak akkor van erre valamicske esély, ha nagyon közel állnak az apjukhoz. Mondjuk, én szeretem apukámat, de a férjemmel nagyon kevés közös tulajdonságuk van.
Nálam ez nagyon bejött! Nem tudatos volt, de így alakult. A párom mind külsõleg mind belsõleg nagyon hasonlít az édesapámra, és ezt a nagyszüleim már nem egyszer meg is jegyezték. Sajnos apukám már 7éve meghalt. A különbség annyi hogy a párom nem iszik, apának pedig a "kedvenc elfoglaltsága volt".
nem, nem, nem! nekem soha nem kéne olyan jellemû férfi mint az apám!! a férjem nem is lett olyan.....
Remélem nem :O
Én biztos nem fogok egy igénytelen, nemtörõdöm embert választani, mint az apám.. Szóval szerintem ez általánosságban nem igaz. Az a lány, akivel az apja törõdik és aki mellett biztonságban érzi magát, talán az fog hasonló társat keresni magának.
Hát igazából annyi a közös bennük, hogy mindketten magas, karakteres arcú határozott emberek... De ez fordított esetben is igaz, páromnak bátyja van és az õ felesége is meg én is eléggé hasonlítunk tulajdonságainkban anyósunkra, akit egyébként nagyon szeretünk :D
Valakinél biztos, de én tuti nem egy ittas, szerencsejátékmániást fogok választani...
Lehet, hogy általánosságban igaz, én is hallottam már errõl, hogy tudatalatt így választanak a nõk. Akkor én kivétel vagyok:) A férjem teljes ellentéte apukámnak, belsõleg is és külsõleg is.
Eddig nem hittem ilyesmiben, hiszen apám egy alkoholista semmirekellõ, na szóval csak rossz tulajdonságai vannak, a barátom viszont egy fantasztikus ember a szó minden tekintetében. De mostanában kezdem észrevenni, hogy egyre többet iszik, meg hülyén viselkedik olyankor, kínos helyzetekbe hoz, úgyhogy nem tudom mi lesz így...:S
nálam hasonlítanak :) mondjuk apukámat tartom az egyik legjobb embernek, akit ismerek, szóval :) :)
ha a lány tudja kezelni ezt akkor semmi gond.
A kérdező hozzászólása: hogy érted azt hogy kezelni?szerinted az egészséges ha ez feljön idõközönként h õ vele akar lenni, meg megprobálja elhivni bulizni, de ugy hogy a pasiját hagya otthon meg ilyenek?
Igen, elfér.. körölöttem is csupa olyan ember van aki többet akar de ezt lehet kezelni. Bár én most szingli vagyok de igy is remekül kezelem hát még ha lenne is valakim... 24/L
Kérdezõ szerintem semmi baj nincs ezzel.. Bizz meg a párodban jobban!! Ha a barátnõd nem akar többet akkor a fiú csinálhat akármit... Egyébként tudod nem mindenki olyan bunkó, hogy még ilyenkor is bepróbálkozzon. Vannak szerencsére akik tiszteletben tartják a kapcsolatot. A NEM-et pedig fõleg..

A lányok olyan fiúkba kötnek bele, meg olyanokat szívatják, akiktől akarnak valamit?

Csak mert szerintem igen. Volt olyan hogy egy lány szid hogy milyen hülye vagyok, meg hogy megleszek verve, másik pillanatban meg odajön és flörtöl meg mosolyog, hozzámér, suttog a fülembe szépeket. Ezt NEM értem!!!!

Legjobb válasz: EZ maximum a kamasz lányok stílusa. Az igazi nõk felvállalják, amir akarnak. F25

EZ maximum a kamasz lányok stílusa. Az igazi nõk felvállalják, amir akarnak. F25
nincs összefüggés..
A kérdező hozzászólása: oksi, de ha nincs összefüggés miért tesz vki ilyet?
Nyilván valóan akar tõled valamit. De könnyû megérteni amúgy, nem akarja hogy azt hidd utál ezért flörtöl veled, de nem akarja hogy azt hidd könnyûvérü ezért néha bedobja a bunkót :D
A kérdező hozzászólása: ez a baj, jól kikúrik velem :D
A kérdező hozzászólása: na jólvan kikúrik, magyarul nemtudok írni :D
Gondolom fiatalok még ahhoz hogy ki tudják kimerjék mondani amit szeretnének , még nem nõk csak ennyi az egész.
Akkor ezek szerit, amikor egy lány folyton cseszegettt, hogy milyen nagy orrom van, akkor bejöttem neki? Én hozzá sem szóltam, észre sem vettem a csajt az meg folytn cukkolt. Ha meglátott távolról egybõl belém kötött, de sok ilyen csaj volt. Amúgy szerintem ez hülyeség, én ronda vagyok, mégis volt csaj, aki azt mondta, hogy dugjam meg a bokorban, de szerintem csak viccelt, mert ronda srác a kutyának se kell.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!