Találatok a következő kifejezésre: A lányok nem szeretik ha a (304 db)

A lányok jobban szeretik ha a fiú személyesen hívja el randira? (nem facebookon, msn, stb. ) Vagy igazából teljesen mind1, mert nem érdekli őket?

Legjobb válasz: Kérlek titeket srácok, ne féljetek élõben elhívni egy lányt, esetleg bevallani neki, hogy tetszik, vagy élõben beszélgetni. Személy szerint utálom, hogyha valakivel csak msnen, és facebookon lehet beszélgetni, mert élõben képtelen erre. Férfiak vagytok, viselkedjetek is úgy légyszi. Személy szerint ha egy srác élõben kezdeményez, még ha nem is tetszene óriásit nõne a szememben, és biztosan nem hordanám le, nem bunkóznék vele. Na persze az is igaz, hogy vannak olyan lányok akik durván elhajtanak titeket, de kérlek. Azoknál nem is érdemes próbálkozni sem. Szerintem elég hamar levehetõ, hogy kik a beképzelt kis kvák. :D 15/L

Kérlek titeket srácok, ne féljetek élõben elhívni egy lányt, esetleg bevallani neki, hogy tetszik, vagy élõben beszélgetni. Személy szerint utálom, hogyha valakivel csak msnen, és facebookon lehet beszélgetni, mert élõben képtelen erre. Férfiak vagytok, viselkedjetek is úgy légyszi. Személy szerint ha egy srác élõben kezdeményez, még ha nem is tetszene óriásit nõne a szememben, és biztosan nem hordanám le, nem bunkóznék vele. Na persze az is igaz, hogy vannak olyan lányok akik durván elhajtanak titeket, de kérlek. Azoknál nem is érdemes próbálkozni sem. Szerintem elég hamar levehetõ, hogy kik a beképzelt kis kvák. :D 15/L
"A lányok..." na itt mar ellotted mert altalanositottal! van aki jobban szereti van akit meg nem erdekel, ezt te kell kideritsd, hogy a kiszemelted melyik kategoriaba tartozik, sok szerencset!:D
A kérdező hozzászólása: szándékosan kérdeztem így és nem azért , mert el akarok valakit hívni csak egyszerûen kíváncsi vagyok ;)
Ez szerintem egyértelmû. Élõben !! Facebook generáció ?? Fúúúj...
természetesen személyesen!:) legyen már annyi mersz a ffi-ban!
személyesen! egyértelmû, nem?
Én a személyes elhívást támogatom !
majd csak ráveszem egyszer magam...

Lányok ti szeretitek ha a partner a szátokba élvez? Ha nem akkor hová? És melyiket szeretitek a legjobban ha a fiú hová élvez?

Legjobb válasz: Igen szeretem ha számba élvez! És azt szeretem a legjobban (legalább nem ragad mindenem )

Igen szeretem ha számba élvez! És azt szeretem a legjobban (legalább nem ragad mindenem )
"a volt bnõm mindig azt kérte hogy élvezzek a mellére és utána lenyaltam és beleköptem a szájába nagyon bejött neki" Fúj! Remélem hogy ez kamu és nem vagy ennyire beteg!
Én imádom ha a BARÁTOM a számba élvez. Lenyelni is szeretem, de igazából bármelyik testrészemre élvezhet.
a volt bnõm mindig azt kérte hogy élvezzek a mellére és utána lenyaltam és beleköptem a szájába nagyon bejött neki :)
Elsõ :D:D:D:D:D jót nevettem
A kérdező hozzászólása: Csajok és le is nyelitek a cuccot? Vagy ha nem akkor hogyan tovább?
A falra
álltalában igen, de van hogy nagyon rossz izû akkor inkább cicimre kérem.
Aki szereti a szájába az jelentkezhet nálam is!:)

Lányok/Nők miért lehet az hogy a párom nem szereti ha orálisan elégítem ki?

Nem velem van a baj, másnál se szerette. Ez n? függ? vagy mi a tököm lehet? Én mint pali szeretem nagyon, nem hiszem, hogy olyan rossz lenne neki hogy ne akarja. Valami ötlet?

Legjobb válasz: Szerintem,attól fél,hogy valami nem fog rajta tetszeni,vagy esetleg azt hiszi,hogy ez neked kellemetlen. Én is igy vagyok vele,amúgy szeretem ha csinálja.

Szerintem, attól fél, hogy valami nem fog rajta tetszeni, vagy esetleg azt hiszi, hogy ez neked kellemetlen. Én is igy vagyok vele, amúgy szeretem ha csinálja.
A kérdező hozzászólása: Igen, észrevette, hogy félre értetted, de ez vica-versa így megy szóval értettem :) Köszi!
7. vagyok, most olvasom újra, totál félreértettem, azt hittem, másik irányban van az orál :D. Bocsi. Mindegy, attól még azt tartom, hogyha nem bírja, akkor nem :) .
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm a válaszokat :)
7. vagyok: kávét akartam írni, természetesen.
Egyszerûen lehet, hogy tényleg nem szereti. Ha szereted, nem erõlteted. Ez ugyanolyan, mintha vmi olyan kaját próbálnék lenyomni a torkodon, amit utálsz, még ha én nem is ettem, mert biztos nem olyan rossz... Vagy az is lehet, hogy rossz élménye volt, fuldokolt stb. De akkor így állj hozzá, kedvesen, ne követelõzõen... És ezt mondom úgy, hogy én nem undorodom tõle. De pl. ha vki lávét akarna belém tukmálni, úgy rúgnám seggbe, hogy a szomszéd városig repül, mert utálom, és senki nem fogja nekem megmagyarázni, hogy az nem olyan vészes.
Van, aki alapból nem szereti, vagy szégyelli... ha ennyire gátlásos, azzal nem sokat tudsz kezdeni... De én tudom, hogy akkor nem szerettem, ha valaki rosszul csinálta, és onnantól lett jó, hogy elmagyaráztam, hogy lenne jó...
Lehet, hogy volt rossz tapasztalata. És az is simán lehet, hogy eddig kizárólag olyan partnerei voltak, akik rosszul csinálták.
A kérdező hozzászólása: írtam, hogy alapból nem szereti annyira. Én meg mondogatom neki de olyan szégyenlõs !!!e téren!!! hogy még válaszolni se mer csak kapkodj a fejét és látszik, hogy fullra vörösödik.
Ja, hogy te várod, hogy kérje, magadtól nem csinálod? A másik, hogy lehet, rosszul csinálod! Én a helyedben ezt vele beszélném meg, mégpedig nyíltan, és kérd meg, hogy jelezzen vissza, hogy szereti, hogy jobb neki.
A kérdező hozzászólása: igen gondoltam is erre, meg rendesen fél kimondani hogy csináljam neki ha éppen lenne kedve. Nem is értem huszonévesek vagyunk nem kisgyerekek, én megmondm kerek perec hogy mit szeretnék, én se vgyok az az asztalra ütök típus de lehet ezt viccesen is elõadni... nem értem miért van ez.. :S
A kérdező hozzászólása: *vice

A lányok nem szeretnek könnyű préda lenni? Szeretik, ha a fiú hódítja meg őket?

Úgy gondolják, dolgozzon meg értük a fiú?

Legjobb válasz: Persze, hódítson csak meg a fiú. Az már más kérdés, hogy egy lány is küld 'jeleket', de az nem ugyanaz, mintha rámászna a csávókára... :D

Persze, hódítson csak meg a fiú. Az már más kérdés, hogy egy lány is küld 'jeleket', de az nem ugyanaz, mintha rámászna a csávókára... :D
Az elsõ megfogalmazta amire gondoltam :) Amúgy én inkább csak jeleket szeretek küldeni Pl:Ha néz akkor én is nézem..(szemezünk) Picit rámosolygok...Vagy úgy csinálok mintha olyan jaj de jót dumálnék a csajokkal nevetek hogy lássa rajtam jó kedvem van stb... :) ...ezek az én jeleim...de mindenkinél más és más szerintem... 17/L L.O.V.E
Vannak kivételek, de szerintem a legtöbb lány szereti, ha a fiúk kezdeményeznek. El van ugyan terjedve, hogy 2010-ben már simán kezdeményezhet egy lány, de szerintem ezt a félõs fiúk találták ki :D
ha a csaj maszik ra egy pasira, akkor a pasi azt hiszi egybõl agynakviheti. ezért a normális csajok nem is masznak a pasikra, mert nem csak azt akarják.

Igaz, hogy a fiúk nem szeretik ha egy lánynak fekete körme van?

Legjobb válasz: Valaki szereti, valaki nem, valaki meg szimplán [email protected]

Valaki szereti, valaki nem, valaki meg szimplán [email protected]
Ez ízlés kérdése, van, akit kifejezetten zavar, van, akit nem is érdekel, a rockereknek meg nyilván tetszik.
ha igényes a megjelenés akkor szerintem szexi, de láttam már oylan lányt is, akin kifejezetten taszító volt :\
Hát a lábujjakon nem jön be..
Ízlés dolga. Én mindig feketére lakkozom szinte, de eddig mindenkinek tetszett. Mindig dicsérik milyen szép a körmöm. A fekete nagyon felhívja rá a figyelmet, szóval szép alakú hosszú körmökön nyerõ csak szerintem. Tövig vágott/rágotton nem lenne elõnyös.

Van olyan lány, aki nem szereti, ha a barátja csöcsörészi?

Vajon miért?? Mellet tapogatni annyira jóóóóóó!

Legjobb válasz: Én nem szeretem, illetve csak ritkán van kedvem hozzá, hogy "csöcsörésszen" lol 22/L

Én nem szeretem, illetve csak ritkán van kedvem hozzá, hogy "csöcsörésszen" lol 22/L
A kérdés az agyi szinteddel egyenlõ!
Szeretem a lekváros palacsintát.
gratulálok a kérdésedhez. Lallar
én szeretem:D csöcsörészés?xd aztarohadtxd
Csöcsörészésnél már csak a zacsizás lehet jobb!!!:D
csöcsörészni jóóóóóó!
mér akkor mit mondjon azt hogy feji a mellét..:/xD
Én kifejezetten kedvelem, ha csöcsörésznek.Nem olyan durván, csak finoman, lassan, érzékien.Szerintem a legtöbben szeretik a csöcsörészést (persze csak ha a barátjukról van szó).
Szeretem, de csak akkor ha elõtte máshol simogat. Különben olyan érzékeny a mellem hogy fáj ha hozzáér a bimbómhoz. Ha viszont felizgat elõtte, akkor a mennybe szállok a csöcsörészéstõl. A barátom elõzõ nõje nem szerette, pedig sokkal szebb melle volt mint nekem. az enyém nem szép de sokkal jobban imádja a párom az érzékenysége miatt.

Fiúk! Van itt olyan, aki nem szereti, ha a lány hívja el valahova?

Úgy,hogy el?tte volt szemezés,meg mosolyok,stb, és a lány megkérdezi,hogy nincs-e kedved elmenni vele pl.fagyizni.

Legjobb válasz: szerintem nincs, jó érzés ha egy lány hív el..

szerintem nincs, jó érzés ha egy lány hív el..
Még ha bányarém is a csaj, akkor is örülnék neki, és elmennék...;)
Én nagyon örülnék az ilyennek. :)
Nincs :)
Szerintem sincs :)
Én is nagyon örülnék neki, és sztem sincs olyan aki ne örülne :)
Sok félénk fiú van manapság, köztük én is, de én igyekszem magam gatyába rázni, mert van egy lány, aki tetszik nekem, de le kellene már szólítanom, mert lehet, hogy késõ lesz mire észbe kapok. Kérdésedre válaszolva: Kezdeményezz nyugodtam. Nincs abban semmi, ha egy nõ teszi meg az elsõ lépést. :) Sok sikert!
Sajnos-nem sajnos a mai korban ez már szinte egyáltalán nem számít. Senki sem csinál ügyet belõle, ha a lány kezdeményez... Esetleg vannak régivágású fiúk, akik szeretik kézbe venni az irányítást, és az olyan lány nem érdekli õket, aki ennyire magabiztos, de attól tartok, ez az elenyészõ hányaduk. Szóval lányként azt mondom, hogy nem nagyon találsz olyan srácot, aki ne örülne neki, ha a lány (fõleg, ha a kiszemelt lány) kezdeményez. (23/L)

Szerintetek ha egy fiú szeret egy lányt de a lány nem szereti őt és nem sokban egyezik az ízlésük és színte nincs közös témájuk abból még lehet valami? Csak komoly válaszokat!

Legjobb válasz: A különbözõ ízlés még nem feltétlenül jelent problémát, az inkább, ha egyáltalán nincs közös témátok.

A különbözõ ízlés még nem feltétlenül jelent problémát, az inkább, ha egyáltalán nincs közös témátok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem nemet mondott de amikor beszélünk akkor mindig van egy olyan érzésem mintha szeretne valamit de már én is belátom hogy ez így még akkor sem lenne jó ha esetleg össze jönnénk.
ha közeli barátod akkor azért, mert barát vagy és nem barátnõ jelölt te mint barát ott leszel neki, de barátnõt nehezebb szerezni ezért velük beszél többet vagy az van amit írtak, hogy játszik elmászkál a géptõl.... de ha a barátod akkor meg is kérdezheted tõle
A kérdező hozzászólása: De ha közeli barátok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Késõbb is megszeretheti a fiút.
Nem az a baj ha nem egyezik az izlésük, közös témát meg majd találtok, de ha a lány nem szereti a fiút na akkor abból nem lesz semmi...:-(
ha a lány nem szereti akkor mi lenne belõle? kapcsolat biztos nem
Most felsoroltad azokat a tényezõket amik kellenek egy kapcsolatba! :D NEM!!
Nem zavarja õket, nagyon szeretik:)
Legjobb a tocsogós punci;) A csicsogás meg normális és lehet vicces, de izgató is :) IDE NEKEM EGY ILYEN PUNCIT AZONNAL! :D
Igen, szeretjük az ilyen puncikat. Azok a "hangok" meg teljesen normálisak, max. néha megnevettetnek. Ilyenkor a csajom mindig párnával ver meg... :D
Puncipukira gondolsz? Nekem is szokott, van mikor mensizés alatt, vagy ha nagyon nedves vagyok :S
nekem ha rég szexeltem már akkor nagyon nedves szokott lenni, nekem annyira kellemetlen:((( a fiúkat talán nem zavarja annyira
A kérdező hozzászólása: Nem a hüvelyi szellentésre gondoltam:) ez csak akkor ha nagyon nedves vagy és ujjaznak
Én szoktam furcsa tocsogós hangokat kiadni, állandóan nyafogok érte, hogy gáz, de a barátom szereti... Szóval nem zavar már annyira.
Most én is megnyugodtam... :D

Lanyok! Van olyan itt aki nem szereti ha a baratja kielegiti oralisan?

Letezik ilyen, vagy csak en vagyok ugy?Szerintem a baratom a leheto legjobban csinalja de valahogy en nem vagyok oda erte...nem mondom azt, hogy egyaltalan nem szeretem, de en pl az elojatekbol is kihagynam.Mert lehet ez?A baratommal orulten szeretjuk egymast.Van meg ilyen itt?

Legjobb válasz: Engem az anális része jobban érdekelne, ha meg nem sértõdsz. mellesleg én sem vagyok oda az orális kielégítésért(már ha nekem kell). 20 F

Engem az anális része jobban érdekelne, ha meg nem sértõdsz. mellesleg én sem vagyok oda az orális kielégítésért(már ha nekem kell). 20 F
Én is ilyen vagyok :) nagyon szeretem a párom, minden rendben van köztünk, de nem izgat az orál.(persze én imádom csinálni, csak nekem nincs szükségem rá)
en nem szeretem.. nem tudom miért..
El tudok menni tõle, de inkább ujjazás, az intenzívebb :)
Én egyszetûen imádom fõleg ha szereti is csinálni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!