Találatok a következő kifejezésre: A lányok nem bírják a hosszú (1 db)

A lányok miért nem bírják a hosszú meneteket? (Nem csak 5 perc)

22 éves srác vagyok és egyik utóbbi partnerem szerint az a normális ha valaki elélvez 5 perc alatt.

Legjobb válasz: sztem az nem normális ha a csaj 5 perc alatt akr elmenni... akkor annál vmi nemstimmel:S am meg teljesen egyetértek veled amit fent leírtál! sztem ne hagyd magad!!

sztem az nem normális ha a csaj 5 perc alatt akr elmenni... akkor annál vmi nemstimmel:S am meg teljesen egyetértek veled amit fent leírtál! sztem ne hagyd magad!!
elõzõ válaszoló vagyok. szerintem az ilyen embernek túl sok a rossz tapasztalata. ha meg nem értékeli, hogy te próbálkozol, akkor csókolom.
egyetértek veled, többek között azért mert a barátom is ilyen, sokáig bírja, nagyon figyelmes plusz az a 3 pont amit felsoroltál.. nem az a normális ha valaki elélvez 5 perc alatt, hanem az a gyakori sajnos :s és az is elég gyakori, hogy a srácok csak a saját igényeiket tartják szem elõtt..
A kérdező hozzászólása: Kedves legutóbbi hozzászóló. Nem tudom milyen tapasztalataid vannak de nagyon borulátó vagy. Szerinted a szex arról szól hogy eljátszuk azt amit a másik látni szeretne, igy hazudunk neki miközben egy rendes kapcsolat a bizalomra épül? Ásitozzon vagy bõgjön? Neked volt már részed ebben? Nekem nem, de ha lenne, kedvesen megkérném hogy öltözzön fel mert ennek igy nincs értelme.
Igenis fejezze be 5 perc alatt, mert kötelezõleg végignyögdécselni fél órát mikor nem képes felfogni a pasi, hogy hagyjon már békén... Igen, elfogadtuk hogy ez van, igen, megszoktuk a béna erõszakos faszokat, és igen, inkább legyen 5 perc alatt vége minthogy fél órát legyen szar. Amúgy ne általánosíts, ha normális pasival van dolgom, én sem így gondolom, és akik már végleg megunták is menthetõek még. Csak sok türelem kell hozzá, és kitartás... Meg persze hogy ne 30 percig ásítozzon alattad a csaj, vagy rosszabb esetben bõgjön.
TE EGY ISTEN VAGY!
isteníccsék???? te jó ég...(ezt a helyesírást!) nem az eleje a hozzászólás lényege. egyébként állítólag tényleg vannak ilyen lányok, hát azok válogathatnak a gyorsfûrészelõs pasik között. Szó sincs istenítésrõl. A kérdezõ felfogásának alapnak kellene lennie. A lényeg az volt, hogy így nem lehet megtanulni a jó, minõségi szexet.
Én is szeretném ha a férjem fél óráig birná.Biztos nagyon jó pasi lehetsz.
A kérdező hozzászólása: A kidörzsölés elõfordulhat, de itt igazából a felfogásról van szó, nem a konkrét helyzetrõl. Engem az elv akasztott ki, miszerint átlagosan 5 percig kellene birnia egy pasinak. Pedig ugye pont ez ellen kéne tenni valamit sokaknak. Lehet hogy már a lányok is "elfogadták" a helyzetet?
lehetséges, hogy már kellemetlen érzés volt a lánynak, mert "kidörzsölted" például, ilyet már én is megtapasztaltam, ezért lehet elõbb szeretne a végére érni. egyébként lehet, hogy rossz a felfogása és úgy gondolja, hogy nem tud eléggé felizgatni, ezért nem tudsz elmenni. persze ezek csak találgatások.
A kérdező hozzászólása: Pontosítok, nem a csaj akart elmenni 5 perc alatt hanem azt akarta hogy én elmennyek 5 perc alatt. Az persze természetes ha neki többször is jó ezidõ alatt.
Lehet, hogy a legutóbbi partnered a gyors numerákért volt oda, nem a szeretkezésekért, amik nem 5 percig tartanak.Ezért nem kellene mindjárt általánosítani.
azért írta hogy ilyen utolsó kommentelõk isteníccsék...szarkamufasz impotens buzi
Szerintem jó pasi lehetsz.:) A legtöbb nõ ilyenrõl álmodik...:) Én a hosszabb meneteket szeretem, néha változatosságként rövidekkel tarkítva. Persze masztizáskor elmegy a nõ pár perc alatt, de a szexben pont az együttlét a lényeg. Lehet, hogy az általad említett lány az együttlétet, az intimitást nem bírta. Ha valaki érzelem nélkül, csak a numera kedvéért dug, lehet, hogy igyekszik mielõbb elmenni és odébbállni. Bár szerintem a kölcsönös szimpátia már ok a hosszabb szexre. Egyébként 5 perc alatt hogy tudja két ember egymást alaposan megismerni, kideríteni, hogy mi pontosan hogyan jó a másiknak? Nem lehet például g-pontos orgazmust elérni, eszo-zni, hosszabban húzni a pasit prosztatamasszázzsal, magömlés nélküli orgazmust tanulni. Tehát szerintem mindig kezdõ szeretõ marad az ilyen.
5 perc??? érdekes csaj! teljesen igazad van, egy jó szex semmiképp nem ilyen kevés!
Hát ha 30percig végig tolod az kicsit tényleg sok szerintem már csak azért is mert egy idö után nem fogja élvezni mert elfogy a sikositás én nem fogja annyira élvezni.A szex nálam nem az orgazmussal kezdödik, hanem a kényeztetés a másik szeretete és megadni amire a teste vágyik.Megjegyzem egy gyors menet is tud igazán jó lenni.De igazad van nem jo ha 5perc alatt akarja lezavarni a dolgokat!
Én is teljesn egyetértek veled. Nem normális, hogy 5 perc alatt el aka menni a csaj. Az már nem is szeretkezés. Ne általánosíts, nem ilyenek a lányok. Ez az egy, akivel találkoztál, de nem hinném, hogy a következõ is ilyen lesz. Ahhoz már nagy nagy pech kell.
Oké, szóval… Kedves 22 éves srác: miért teszel fel ilyen kérdéseket, amikor tudod rá a választ? Úgyis tudod, hogy mindenki helyeselni fog. Kérdezd ezt a barátaidtól, 22 évesen csak vannak, fõleg ha ilyen jó pasi vagy. Jó, tudom, hogy azért teszed, hogy olvasd az istenesítõ kommenteket, csak ez nekem elég fura. Amit írtál az igaz, csak közhely. Kedves mindenki: a normalitás meghatározása elég kemény dió, és ha nincs meg a kellõ kompetencia a „diagnózishoz”, akkor hagyjuk békén az 5 percig sekélyesen pumpálókat, akiket sokszor inkább „korai magömlõknek” (ejaculatio praecox) szoktak nevezni, és van elég bajuk a felületes kommentelõk nélkül is. A legtöbb esetben biológiai oka van a jelenségnek, aminek még a wikipédián is utána járhatunk, ha vesszük a fáradtságot (bár a sztereotípiák sokkal kényelmesebbek). Persze tudom, hogy vannak „rossz szeretõk”, de az más, õk lehet, hogy sokáig bírják, ez önmagában még nem jelent semmit. Ami a kérdést illeti, ha nem tetszik a csaj hozzáállása a szexhez, akkor válassz másikat. De amúgy 5 perc alatt is lehet jót szexelni, sok múlik az elõjátékon, és persze a két ember közt lévõ viszonyon is.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kicsit elegem lett abból hogy: meleg vagyok, és fétiseim vannak. Szeretnék családot, gyerekeket, és szabadulni beteges vágyaimtól. Mit tehetek?

meleg vagyok...

...a nők nem undorítóak számomra, sőt egy szép, vékony lány (nem amelyik befelé horpad), tud esztétikus és szép lenni, sőt, nagyon megtudnék szeretni egy lányt, csak éppenséggel a nemi szerv, a női nemi szerv nagyon taszít. taszít a gondolat hogy a számba vegyem....
23f

25

Fiúk, szexinek tartjátok a fiatal Britney Spears-t?

Nem mintha most öreg lenne :D

3

Ha van egy belső, szájpadlás felőli íz a számban a fogszabályzó miatt ki tudom majd orálisan elégiteni a barátom vagy meg se probáljam nehogy baj legyen belőle?

2

Szopóálarcos videókat szoktatok nézni?

Én felizgulok rá :) Ti?

10

Vannak olyan lányok akik kifejezetten élvezik ha egy pasi "durvábban" bánik vele? Pl. Kiéli rajta minden perverzióját, de azt a lány hagyja mert vmilyen szintem bejön neki. Vannak olyan csajok akiknek ez bejön?

9

Meleg téma, hogy csináljuk?

Hamarosan készülünk a párommal az első alkalomra amikor análisan belém hatol.
Hogy csináljuk, mire figyeljünk, melyik póz lenne a legjobb?
Nem nagy a mérete, de attól függetlenül fájni fog még utána?

11

Öt év alatt eltűnt az intimitás az életünkből. Én akarom, ő nem. Merre van a kiút?

31/F vagyok.
Párommal (29/L) öt éve ismerkedtem meg, minden hibátlanul működött.
Egy évre rá összeköltöztünk, folytattuk tovább akkor még felhőtlen életünket. Az évek folyamán a szexuális vágya egyre inkább csökkent, gyakorlatilag már ott tartunk, hogy jó ha havonta egyszer történik valami. Holott én kívánom, és bármi módon közeledek felé, visszautasít. Nagyon sokszor visszautasít, szinte csak akkor van valami ha ő is akarja. És ez engem egyrészt zavar, másrészt úgy kezeli le, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy ő nem akarja. Pedig a teknikámmal nincs probléma, mindig is dicsért, és az előző barátnőim se panaszkodtak. Sokszor átbeszéltem vele a témát. A válasz az, hogy minden rendben van, most ilyen időszaka van, ha éppen nem tér ki a válaszadás elől valami hirtelen ötlettel, vagy nem siklik el a kérdés fölött. De ez már évek óta leáldozóban van, nem tudom mit tehetnék, hogy töltsem fel újra egy kis pezsgéssel. Egyébként nagyon szeretjük egymást, ezen kívül minden rendben van, mindent megbeszélünk, odafigyelünk egymásra.
Pár hete ott tartok, hogy fel se hozom neki a szex témát, elintézem magamnak. Mert bevallom férfiasan, önkielégítek. Máshogy nem bírnám ki, (így is nehezen), hogy ne játsszak el a gondolattal, hogy vannak más lányok is, vagy hogy ez a kapcsolat „normálisan” működjön tovább. Pedig tudom, azon is megbántódna már, ha elmondanám neki, hogy netes pornóra élvezkedek.
Tavasszal megkértem a kezét. Nem ez volt az oka, de megfordult a fejemben, hogy innentől más lesz. De nem. Nem akarok 31 évesen szűzies életmódot élni, belegondolva abba, hogy ebből nem lesz kiút, de azt se akarom, hogy őt elveszítsem, nagyon sok mindenen keresztülmentünk ketten, és fontosak vagyunk egymásnak. Tanácstalan vagyok...

9

Szakítanom kéne?

Sziasztok a párom az orvosi egyetemre jár és keveset találkozunk hetente csak 1x és nekem az kevés és már volt, hogy félreléptem ez miatt.ő ezt nem tudja

8

Van itt rajtam kivul olyan lany aki szeretne h vki durvan es megalazon szexeljen vele? Mmint engem felizgat w gondolat h vki kikot es mehszopat pl ugy h fulladozzak. :s fiuk ez baj?

22

A barátom mostanában mindig újabb és újabb szexpózt talál ki, amiket eddig még nem is csináltunk. Meg például most behozta a szexuális életünkbe a mellszexet. Lehet hogy megcsal és valaki mással próbálgatja ezeket és onnan tanulta?

Ajj tudom hogy hülyeség csak mostanában nagyon furcsa:( (9 hónapja vagyunk együtt)
18L

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!