Találatok a következő kifejezésre: A lányok nem bírják (16 db)

Miért van az, hogy a lányok jobban bírják szingliként, mint a fiúk? Nekik tényleg nem lenne társra szükségük vagy csak azért mondják, hogy ne hajtsanak rájuk a fiúk tömegesen?

Legjobb válasz: talán mert a lányok le tudják magukat mással is foglalni,mint például tanulás, olvasás, ismerkedés a világgal stb.Vagyis használják a z eszüket..(már amelyik,mert egye több lánynak már nincs esze amit használhatna) a fiúk többsége pedig a farkukon keresztül gondolkodnak vagyis az eszüket a farkukban hordják (de hál istenek vannak még normális,gondolkodó férfiak is)

talán mert a lányok le tudják magukat mással is foglalni, mint például tanulás, olvasás, ismerkedés a világgal stb.Vagyis használják a z eszüket..(már amelyik, mert egye több lánynak már nincs esze amit használhatna) a fiúk többsége pedig a farkukon keresztül gondolkodnak vagyis az eszüket a farkukban hordják (de hál istenek vannak még normális, gondolkodó férfiak is)
Tapasztalatom szerint a lányok többsége sokkal inkább kapcsolatfüggõ, mint a fiúk.
Eddig én is sokkal több kapcsolatfüggõ lányt ismertem mint fiút
Szerintem a nõknek általában jobban van tartásuk, ezzel a tartással ki tudják várni, hogy olyan pasi jusson nekik, amient akarnak, még ha évekbe is tellhet, és ha úgy átveri õket, ahogy csak tudja, akkor is.
Hát szerintem a kérdésedben burkoltan közölt információ nem megalapozott. Mire épül a véleményed, hogy a lányok "jobban bírják szingliként"?
A kérdező hozzászólása: Akkor én valami ritka mutáns fiú vagyok, mert már nem is tudom hány éve keresem a párom, egy normális, rendes, de azért szeximádó lányt, mert sajnos találkoztam olyannal, aki nem tartotta fontosnak a szexet, de amúgy megfelelt volna barátnõnek. Bár a táv is bezavart ott azért.
A kommented alapján súlyos önértékelési zavarokkal küzködsz. Ilyen állapotban csak még nehezebb sikereket elérni az élet bármely területén. Tedd rendbe a saját életed, szerezz sikereket, válj önállóvá! Utána majd ráérsz gondolkodni azon, hogy miért utasítanak el.

Miért van az, hogy az a fiú aki a lányok körében népszerű, menő, azt a fiúk nem bírják/nem tartják jóarcnak rosszabbesetben?

én is egy ilyen vagyok, népszer? a csajok körében. jól öltözködök, minden, utánamnéznek a csajok. persze vannak fiú haverjaim akikkel jól kijövök meg minden meg bírnak stb. de aki nem ismer úgyérzem úgy néz rám h "KI EZ A CSICSKA? DE GY*KÉR"

Legjobb válasz: mert féltékenyek. nagy tudomány nem kell hogy erre rájöjj.

mert féltékenyek. nagy tudomány nem kell hogy erre rájöjj.
irigyek :)
irigység...
Mert nem ismernek! Ha bunkó lennél te is ezt csinálnád az ismeretlen gyerekekkel. Ne is foglalkozz velük... õk mennyivel jobbak nálad? Ezt a kérdést tedd fel magadban! És rájössz:) , hogy õk tényleg:) egy töketlen hülyék.:)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Most a barátommal vagyok így, egy helyes, jó srác, a fiú haverjaim meg irigységbõl megszólják. De nem érdekel, õ sokkal jobb bármelyik havernál és tudom, hogy csak irigyek. :P
A suliban ahova járok van 1-2 gyerek aki istenkirály, menõ csávónak hiszi magát, akik így írnák le magukat mint ahogy magadat írtad, csak a 3. mondat nélkül. Én nem ismerlek téged, de akikrõl beszélek azokat utálom, de nem azért mert "menõk" hanem mert nagyképûek. Ha egyedül vannak hozzám sem mernek szólni, haverokkal meg...na mindegy, néha legszivesebben kiütném õket..
Nagyképü divatb*zi...

Miért kell a lányoknak folyton rondának nevezni anekik nem tetsző fiúkat, miért nem bírják ki azt, hogy ne csúfoljanak valakit, miért nem bírjátok azt mondani, hogy bocsi, de nem vagy az esetem? !

Lassan az lesz, hogy én is bosszúból elkezdem csúfolni a lányokat. Például van, hogy egy lány helyesnek tart képem alapján, végr ekezdek önbizalmat szerezni, erre másnap egy csaj rondának nevez és minden elmegy, újra egy lelki roncs vagyok, aki nem mere csajoknál próbálkozni, meg ne is akar, annyit csalódtam már a láynokban, mintha mindegyiknek csak a külső számítana, nagoyn ez a lényeg úgy tapasztalom. Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani, de csak üressség, kegyetlenség van a csajokban, a vonzó külső mögött, sőt sokszor a nem vonzó külsejű lányoknál is ez van, csak ők jobban eljátsszák a jó kislányt először.

Legjobb válasz: "Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani"..jaj húzzál már innen

"Én meg közben keresem azt a lányt, aki két csöcskén kívül mással is el tudna csábítani"..jaj húzzál már innen
Az a baj, h te is pont olyan vagy mint egy lány. Annyira értékeled magad, amennyire a másik nem téged. Egy férfi nem lesz idegroncs attól h vki azt mondja h ronda. Növessz tököt!
Te miért nem bírod ki, hogy nem hisztizel itt, hanem méltósággal viseled a pofonokat?
csak azt tudják ennyire befolyásolni, akinek alapból semmi önkritikája nincs és hagyja, hogy a környezete befolyásolja. engem is neveztek már rondának pusztán irigységbõl(persze lehet nem mindenkinek én vagyok az esete, de amikor bulikban striguláztunk a barátnõmmel azért a végeredményre nem panaszkodhatok) és kövérnek, de soha nem voltam kövér(155 cm, 48 kg vagyok most, igaz minimális hájam van, de nem vagyok kövér és 55 kg-nál se voltam soha több). az önbizalmamat nekem is széttiporták egy idõben, de aztán megjött és azóta sokkal jobban érzem magam a bõrömben.
Hath, szerintem probalkozz ujra es soha ne add fel, mert mindenkinek teremtettek egy part az eletben.
Például helyesírásban?
Nem hiszem hogy ez pl. nálam probléma lenne. De ha folyton emlékeztetnél rá, szakítanék veled. ;-) Remélem tudtam segíteni, ha van kérdésed, írj nyugodtan. :-))
Sok olyat találhatsz, akinek semmi kifogása, felnéz rád miatta. Enyémeknek sem volt bajuk vele. :) /kétféle harcmûvészetet ûzök, jó a kondícióm/
A kérdező hozzászólása: Ha figyelted volna a szöveget az csak EGY példa volt. Bármi mást is leírhattam volna.
Neharagudj, de a futás az kardio edzés. Attól megrõsödni nem fog a srác, maximum a lába.
A kérdező hozzászólása: Jó de arról nem én tehetek, hogy sokat sportolok és ettõl megerõsödtem és manapság a fiúk 70%-a nem csinál semmit csak otthon facebookozik egész álló nap pedig nem történik rajta semmi különös amit ne lehetne kihagyni és egy órát nem képesek rászánni, hogy például elmenjenek futni vagy egy kevés felülést csináljanak vagy esetleg elmenjenek sportolni valamit.
Szerintem azért nem bírják mert azt akarják a fiúk, hogy felnézzenek rájuk ez a másik amiért a magas nõket se bírják annyira.Meg azért szerintem csak a fiú akarja, hogy segítséget kérjen tõle a lány nem fordítva (pl.:nem bírja kinyitni a befõttes üveget, és neked kell kinyitni; azért ha ez fordítva van akkor kicsit kínosan érzed magad nem ?)
Miben erõsebb? Biztos találni olyan dolgot amiben a férfi lesz a jobb.
A lány attól is nõies, h nem annyira erõs mint egy férfi. ha a lány erõsebb, akkor a férfi nõiesnek érezheti magát mellette. és tényleg, ne legyen erõsebb, hiszen én vagyok a férfi.
Nekem ezzel semmi problémám. pl: attól, hogy a barátnõm harcmûvész, még nem fogom úgy érezni, hogy kevés vagyok hozzá. Gondolom az elemi ösztönök miatt van ez, vagy is a férfi kötelessége, hogy megvédje a nõt. És itt nem sovinizmusra kell gondolni!
mert nem érzem azt hogy tudnám védelmezni a lányt...
Nálam biztos nem
Én bírom.

Túl aktív vagyok, sosem tudok leállni, ezt nem bírják a lányok. Miért?

Elég pörg?s gyerek vagyok, és néha nem bírják a lányok, s?t, még idegesít?nek is találják. De én szeretem az "Eksönt", a történéseket, ha valami történik, legyen az egy kis veszekedés, hatalmi játszma, vagy akár egy kis mozgás, stb. Nem tudok hátraülni, csendben egy lánnyal, kanapén, nézve a csillagokat. Nem tudok kávézgatni órákon át. Hanem kell valami "eksön". Nem bírom a "punnyadást". És nem bírják ezt a lányok.

Legjobb válasz: hát nem biztos, hogy ezt egyik lány sem bírja, ne általánosíts. valószínûleg rossz csajoknál próbálkozol. van akinek az "eksön" kell, van akinek meg a csillagok.. változó.. vagy lehet rosszul csinálod a pörgést.. mármint nem a pörgés nem szimpatikus nekik, hanem te magad.. de csak tippelgetek..

hát nem biztos, hogy ezt egyik lány sem bírja, ne általánosíts. valószínûleg rossz csajoknál próbálkozol. van akinek az "eksön" kell, van akinek meg a csillagok.. változó.. vagy lehet rosszul csinálod a pörgést.. mármint nem a pörgés nem szimpatikus nekik, hanem te magad.. de csak tippelgetek..
csak annyit tudok hozzá fûzni, hogy VELED VAGYOK TESÓ!!
Egyébként 19/F
Utálom a hiperaktív, nagy hangú, pörgõ forgó, állandóan vigyorgó embereket.Ne csodálkozz ezen, hogy nem bírnak elviselni.Az emberek többsége nem ilyen.Én is jobban szeretem a nyugit.
idáig mindig pörgõs csajokkal hozott össze az élet, ésmár nemtudok újra felgyorsulni hozzájuk már nyugis lettem* 17/F
Dehogynembírják a csajok sõt.... a legtöbb csaj nagy pörgõs :P Énmeg már nem...... szeretek punnyadni a válaszom legtöbbször hogy maajd....jól betépve lassulni stb....Nekem meg egy ilyen nyugis csaj kell :D
A kérdező hozzászólása: Igen, én is ilyesmit olvastam. :)
az azért van mert az endorfin(boldogság)hormonok termelõdnek.
akkor passzolom a kérdést :D (22.19-es vagyok) -sz-
A kérdező hozzászólása: Nem tudom. Nekem edzés után van egy kattanás, és õrültebb vagyok, mint voltam.
menj 3 órát küszöbön bringával, utána nem lesz kedved bohóckodni, uátna még a brédet sem tudod a kezedben tartani, tapasztalat.
22:19-es vagyok - akkor neked kevés az atlétika, menj még és vmit sportolj utána :D
A kérdező hozzászólása: Atlétikára járok, de még edzés után is ritka aktív gyerek maradok.
Szerintem nem csak a lányokat idegesíted, hanem mindenkit. Ezzel úgy voltam én is, de elmentem küzdõsportra és pár hét után lecsillapodtam és megkomolyodtam. Nem volt kedvem bohóckodni se adni a nagyot! Szóval eredj el valamit sportolni vagy valami értelmeset csinálni !
hiperaktív vagy, ne egyél ennyi ketchupot!
A kérdező hozzászólása: Óvatosan a tippelgetéssel. :P Nem, általában megvannak velem, csak én sosem fáradok el. Õk meg gyakran igen, és ilyenkor szoktak bajlódni.
Eredj favágónak és majd lenyugszol, de fejszét használj nem láncfûrészt, így hatasosabb lesz ! Egyébként, kinek tetszik egy mitugrász bohóc, aki mindenkit piszkál meg hõsködik, hogy milyen vagány, egybekent a csillapodásra az is jó ha kivered !

Lehetséges, hogy azért könnyűvérű szinte az összes szép lány, mert a hatalomtól megőrülnek, nem bírják kezelni a sok fiú rajongót, a csúnyácska lányok meg azért rendesek és alkalmasak a normális kapcsolatra, mert őket alig veszik észre a fiúk?

Már figyelem jó ideje, hogy a szép lányokkal vigyázni kell, mert sajnos nem alkalmasak normális kapcsolatra. Nem egy jóképű-magas haverom mondta, hogy őt már folyton megcsalják az ilyen lányok és hiába kaphata meg bármilyen szép lányt, egyre inkább a csúnyább lányokra hajt, mert rájött, hogy a szép lányok dugáson kívül másra sem jók, hiszen nem bírnak hűségesek lenni, de mivel csak a jó pasikkal járnak vagy jó pasikkel fekszenek le, ezért a rendes, de csúnya fiúknak sosem lesz velük dolga, így voltaképpen a csúnya fiúk még szerencsések is, mert őket alapból elkerülik a szép, de könnyűvérű beképzelt nőcskék.

Legjobb válasz: Vannak kivételek azért.. Nem tartom magamat csúnyának, de nem dugásra megyek... :) van pár ismerõsöm is aki gyönyörû még sincs barátja, pedig nem csak a szexre hajt..sõt...

Ha ez igy lenne ahogy a 7-es írja senki nem élne kapcsolatban. Sajnálom szegnyét, fõleg hogy 27 évesen már nagyon nem itt kéne tartani. Ez egy 18-20 éves srácnál még kinõhetõ, de ennyi idõsen sajnos már nem nagyon. Szomoú magányos élete lesz. 29/N
Találhatnék ilyet mint a 7-es de én abból köszönöm nem kérek inkább vénlányként halok meg.. A szex az nálam komoly tartós kapcsolat velejárója nem valami alkalmi dolog egy majdnem ismeretlen valakivel mint ahogy manapság csinálják! Ááá hányom kell ettõl a világtól!!
Vannak kivételek azért.. Nem tartom magamat csúnyának, de nem dugásra megyek... :) van pár ismerõsöm is aki gyönyörû még sincs barátja, pedig nem csak a szexre hajt..sõt...
Ház ez így egy õrült nagy általánosítás.
Van benne igazság bõven, a szép lányok tudják, h megtehetik, a csúnyáknak meg valamivel kompenzálni kell. Persze vannak kivételek.
Sok ilyen van, ez tény, de azért mindig akadnak kivételek. Az a szomorú igazából, hogy a mai társadalomban már szinte elvárt a "nem normális" viselkedés. Értem ezalatt a hûtlenséget, r*banckodást, stb. Kinézik a "barátai" (max haveroknak nevezném én ezeket), ha nem így viselkedik. Ezért is kell megpróbálni megtalálni az értelmesebb réteget, mert vannak azért, csak elbújtak :)
Nem a szépségen múlik. A csúnyább lányok nagy része is csak dugásra alkalmas.
Nagy hû szerelmet nem kell várni 2013-ban senkitõl :D Tök mindegy milyen lány. Alánézni, "van lyuk rajtad?" :DD Ennyi. Nem érdemes túlspilázni ezt, mert a végén még te leszel szopatva :D Az meg milyen már? :) ) Szerelem, kapcsolat, egymáséivagyunk? pff, bullshit man. Eleve minden lány ezzel fog jönni, hát nem gyanús akkor? Akkor fogom ezt majd beszopni, ha majd látok olyan csajokat is, akik azt is állatják, csak kizárólag dugni akarnak velem. Na akkor majd eltûnõdöm, de addig csak sügérnek vagyok nézve, olcsó megoldásokkal, a golyóm sem vágyik ebben kapcsolatra. 27/f
Nem kell gúnyolódni! Ebben hinni éppoly balgaság, mint általánosítani az ellenkezõjére. Mindig vannak és lesznek kivételek. Akár elfogadod akár nem..Mondjuk ilyen felfogással nem is csodálom, hogy csak hûtlen ribancokkal találkoztál eddig! Ki mit vonz magához.. Én és még nagyon sokan kikérjük magunknak, hogy megcsalnánk vagy elhagynánk a párunkat egy jobb miatt. Sajnos a mai világban tényleg tartósabb a bolti tej mint a párkapcsolatok fele és sokan úgy váltogatják a párjukat mint más a zokniját. De ettõl még nem ez a normális. Ez egy örök vitatéma látom nõk és férfiak közt. Mondhatnám én is, hogy minden pasi érzéketlen bunkó de ez ugyanúgy nem igaz, akkor sem ha én több ilyet kifogtam egymás után. Lesznek még házasságok vajon vagy odáig eljutni már képtelenség??
Tele van az országunk rendíthetetlen jellemekkel, kár is tagadni. Nincs mese, itt bizony szent emberek élnek, örök hûséggel. :)
A barátnõmet kidobta a pasija egy részeg csók miatt, utána kiderült a pasiról hogy az exével csalta a barátnõmet. Most akkor??? Az eymásra mutogatás, az megy..:(
Miért nem személyiség alapján választasz társat? Talán sikeresebb lennél a derékbõség és az arcforma méregetése helyett....
Hinni? Én használom a szemem, az agyam, a fülem. A hitet azt meghagyom a többieknek. Egyértelmû, hogy nem vagyok cool. :( fenébe.
Hát nem tudem ágában sem lenne elhagyni a párom egyetlen macsóért sem. Teperhet értem akárhogy, ha én szeretek valakit akkor másnak esélye sincs lehet az felõlem Brad Pitt is :)
Könnyûvérûek a szép lányok? Csak addig könnyûvérûek, amíg jóképû pasikról van szó. A csúnyákra rá se néznek. A csúnyább lányok meg egyszerûen azért hûségesebbek, mert rájuk nem hajtanak állandóan jó pasik. A te haverodat megbecsülik, mert általában rosszabbak jutnak nekik. Könnyû mondani, hogy jó a csúnya fiúknak, de ha összejönnek egy csúnya lánnyal, és megjelenik a színen egy jó pasi mint a te haverod, besz*pták.
akkor megint általánosításnál tartunk kezdjük ott kinek mi a szép, ez relatív, hiszen a szép az szimmetrikus arcot jelentem, a szép amire Te gondolsz abban van valami ami megfog és tetszik, na ezért nem tetszik az mindenkinek ha a szórakozó helybõl ítélsz ott biztos akadnak ilyenek, de sok van aki el sem megy, ilyen helyre, hanem máshova azok nem egy alkalmasak, én is ismerek egy párat, egy sem ilyen N
A 7-es valamit leleplezett, ejnye 7-es nem szabad ilyet, ülj le, egyes. :)
Én szép lánynak tartom magam mégsem csaltam meg soha senkit. Az elsõ komoly barátommal 6 évig együtt voltunk, mostani kapcsolatom 1 hónapja tart és 23 éves vagyok. És nem egy ilyen lányt ismerek még.
Én meg igenis pont sirig tartó szerelemre vágyom. Van ilyen, csak kevés sajnos. Nagy nehezen sikerült kifognom egy hasonlóan érzelmes mélyérzésû hûséges rendes srácot aki pont erre vágyik amilyen még nagyszüleim idejében volt de természetesen elb*sztam az esélyeimet :(
ÉN alapjáraton csak olyan emberek közé járok akiket ismerek már egy jó ideje és mivel engem használnak lelki szzemetesnek ezért nagyonsok infromáció birtokában vagyok és alkalomszerüen meg tudom állítani a barátaimat mielöt nagy butaságot csinálnának. Ezért is vagyunk jóba és ezért is nem kerül ak özelembe, és az õ közelükbe olyan fiu illetve lány aki elrontaná a másikat :)
Kedves kérdezõ! Én úgy gondolom, hogy nem szabad általánosítani. Én szép lánynak tartom magam, de még soha nem csaltam meg egyik barátomat sem. Igen, a szép lányokat körülrajongják a pasik, de meg lehet tanulni kezelni ezt a helyzetet, és felülemelkedni rajta, a valódi értékeket meglátni egy emberben. Természetesen szükségeltetik némi intelligencia is a helyes értékrend felállításához, sajnos ez az ami hiányzik az általad "könnyûvérûnek" tartott lányokból. A többségükkel tényleg elszalad a ló, és sajnos rájöttek arra, hogy a külsõvel rengeteg mindent el lehet érni, ha már ész nincsen. De nem szabad beskatulyázni az összes jó nõt néhány csitri miatt, hidd el, léteznek normális csajok, csak valahol ott bújkálnak, ahol a normális férfiak is. :D 17/L

Sok lány miért alázza meg azokat a srácokat, akik nem jönnek be nekik? Nem bírják ki, hogy egyszerűen csak nemet mondjanak?

Többször voltam már a szenved? alanya ennek az egyre terjed? szokásnak és még többször voltam a tanúja is. Ritka undorító egy dolognak tartom. Abban az esetben, ha mondjuk részegen és/vagy modortalanul menne oda valaki, azt még megérteném. De könyörgöm, miért kell megbántani és nevetségessé tenni olyan srácokat, akik normális módon és tisztelettel közelednek?

Legjobb válasz: Saját esetemre gondoltam..

Saját esetemre gondoltam..
Mert ha már ötvenszer elmondod a srácnak, hogy nem, és még mindig próbálkozik, olyanokat terjeszt, hogy kavarunk, és nem hagy békén nem lehet mást csinálni. Soha nem voltam az a durva, hogy barátnõimmel rajta röhögtünk, hogy milyen gyökér, vagy nevetségessé tettem, amíg a srác meg nem érdemelte.. Szemét dolog, nekem sem esne jól. Más esetben nem értem miért kell ezt. Nekem egyáltalán nem szokásom. Max. a csaj feminista, és jólesik neki..
Az egyik fele azért, mert szemét öntelt r*banc, aki ebben leli örömét.. A másik fele meg úgy gondolja, hogy minden egyes pasi r*hadék és megérdemlik. Majd õk is szívni fognak ezekért..:)
"Mert ha már ötvenszer elmondod a srácnak, hogy nem, és még mindig próbálkozik, olyanokat terjeszt, hogy kavarunk, és nem hagy békén nem lehet mást csinálni." Khm-khm ez a csajokra jobban jellemzõ.:D
Én ilyet soha nem csinálnék. Ha nemet kell mondanom, azt igyekszem kíméletesen tenni, és utána még sokszor lelkiismeret-furdalásom is van, hogy ezzel megbántottam, fõleg ha egy normális, aranyos srácról van szó. Nem értem az olyan csajokat, akik sportot ûznek mások megszégyenítésébõl. 19/L
hátakkor egyszerüen ribanc a csaj, és jólesik megszégyeníteni másokat. 16L
Attól függ, hogyan kezeli a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Az egészben az talán a legrosszabb, hogy ha mások elõtt történik ilyesmi, akkor ott, azon a z estén a srác esélyeit végleg elvágják bárkinél. Egy ilyen után semmi tekintélye nem marad.
A kérdező hozzászólása: A saját esetemben úgy történt, hogy õk kezdtek ki velem és a haverommal, aztán visszatáncoltak és amikor elkezdtünk menni utánuk, akkor gúnyosan megkérdezték, hogy tényleg elhittük? Más esetében pedig hangosan a srác tudtára adták, (a lány is és a barátnõi is) hogy mennyire nyominger és takarodjon vissza az anyjába, mindezt hangosan röhögve. Szerencsétlen meg sem tudott szólalni utána.
Pontosan hogyan alázzák meg?
A kérdező hozzászólása: 21.15 A kiegészítésben leírtam, hogy normális módon közeledik. Tehát semmi kavarás, erõszakos nyomulás és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy még vannak ilyen lányok is! Köszi! :)

Miért nem bírják s fiúk a náluk okosabb lányokat? :D

Legjobb válasz: Mert bántja az önérzetüket. 18/L

"Okosabb?" Ez így elég tág fogalom, ha azt vesszük, hogy jobban fõz mint én akkor már is okosabb fõzés terén, de van olyan terület ahol én vagyok okosabb.Ezt így nem lehet megmondani, hogy ki okosabb, max. ha mindenre kiterjedõ IQ és EQ tesztet csinálunk és összemérjük. 20f
Mert bántja az önérzetüket. 18/L
Elõzõnek igaza lehet, mert láttam esetet ahol a fiú mondta h szgégyelli akkor magát, de nálam nincs ez igy. Sõt jobban is birom a nálam okosabb lányokat :D
hát én azt nem tudom miért nem bírják, de azt tapasztaltam nem is egy pasinál, hogy nem bírják, ha egy csaj többre vitte az életben , mint õk és nem apuci jóvoltából , hanem saját erõbõl !!! és azért ahhoz kell egy fokú okosság nemde ?!arról meg nem is beszélve, hogy azt sem bírják, ha a csaj egy hónapban többet tesz le az asztalra !na , hogy ez is miért van ? ki tudja, én ezt tapasztaltam ! szerelembõl tarottam már el pasit, de SOHA többet !!!! 25/L
az okosokat bírják, csak az okoskódókat nem :D
még én se láttam olyat sajnos :P 18/F
Én még nem találkoztam olyan csajjal, aki okosabb lenne nálam, sajnos :D 18/F
Még olyannal nem találkoztam, bocsi :)
Mert nagy a jobb fülcimpájuk.
1. Nem kell lepontozni azért, mert tényleg nem találkoztam még olyan csajjal aki okosabb lenne nálam. (Talán amikor nemzetközi diákolimpián voltam, ott tényleg volt egy két zseni dél-koreai, kínai, bár nem igazán beszéltem velük a nyelvi nehézségek miatt) 2. Azt hiszed, hogy normális választ fogsz kapni, ahol rögtön általánosítasz és megsérted az összes férfit? -.-"
23:46 hagyd abba az általánosítást. kösz.
én okosságot azokban véltem felfedzni, akik kõkemény vállalkozók és sikeresek a munkájukban ! vhogy õk azok az én tapasztalatom szerint akik a sarokba tudnak szorítani a magánélet területén , úgy, hogy köpni nyelni nem tudok, pedig nem vagyok egy elveszett leányzó, egyetemet is végeztem én is sikeres vagyok a munkámban és egy darabig tudom felhozni az ellenérveket, de....nem vhogy ezek az emberek okosak, vagyis azt mondanám, hogy k.úrva jó emberismerõk ! Ilyen a párom és az apukája, na labdába nem rugok, ha összekerülnek, de imádom mind a kettõt ! és persze ez csak az én tapasztalatom !
A nõk hülyék. A férfiak bunkók. Ennyi.
23:32 Ez így van:) Rám pl. nem mondhatja a barátnõm, hogy okosabb mint én mert nem tudna egy autót megszerelni, de én sem mondhatom magam okosabbnak mert nem tudnék egy fincsi 3 fogásos ebédet csinálni:)
Azért mert nem tudnak megszólalni mellette, ennyi az oka. Jó mondjuk ez már elég szélsõséges, mert ahhoz már jelentõs szellemi szintkülönbségnek kell lenni, hogy a hölgy teljesen padlóra küldje a hapsit, de nem példátlan eset.
én nem írtam egy szóval sem olyat, hogy aki okosabb az többet keres , de van némi igazság benne azért !:D azokat nem veszem ide, aki beül apuci cégébe és kész !és a nem munkával keresett pénzt sem, bár ahhoz is kell ész :) van aki ehhez ért jobban, van aki ahhoz és kész, akkor jó, ha kiegészítik egymást és kész !
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd melyik gyümölcs finomabb, a körte vagy az alma?Melyik jobb?:D
23:15 Attól valaki nem okosabb hogy többet keres:D Én úgy gondolom, hogy egy nõ nem lehet minden téren okosabb mint egy pasi, de egy pasi sem lehet minden téren okosabb mint egy nõ. Ha meg csak azt nézzük hogy egy választott szakmában mit ért el az sem stimmel, mert sok minden közrejátszik, pl. szerencse, a szakma telítettsége, a család mennyire támogatta anyagilag és lelkileg, kedvelték e a tanárok.Szóval szerintem ez értelmetlen kérdés, nem lehet összehasonlítani, hogy ki okosabb.Lehet hogy nem is ismerjük eléggé azt a személyt akivel szemben kijelentjük, hogy okosabbak vagyunk, pedig õ olyan dolgokat tud amit nem is várnánk tõle.
A kérdező hozzászólása: Jah bocsi, hülye kérdés volt:) )
Én nem arra értem az okosságra h ki tud jobban autót szerelni vagy ki tud finomabb 3 fogásos ebédet késziteni... Mert mondjuk ha szereled az autót attól még megtanulhatsz könnyente is ebédet késziteni...ott gyakorláls kérdése... És a nõ is megtanulhatja az autót szerelni meg h mibõl áll. Érdeklõdés kérdése is. Én arra értem az okosságot, ha egy ismeretlen dolgot ki mennyire jól vagy milyen hamar tudja megérteni és azt használni. Innen látszik meg h kinek forog jobban az esze. És más téren is (kézügyesség terén pl.) egy olyasmit kell megcsináljanak amit se a nõ se a férfi nem ismer...és onnan az a tehetségesebb akinél jobban látszik h feltalálja magát.

A 15-17 év körüli fiúk tényleg nem bírják ha egy lány okosabb nála vagy esetleg "jobb jegyei vannak"?

de mondjuk ne egy okoskodó lány nézzünk...

Legjobb válasz: kérdezõ: ma 15:56 ékes példa rá, amit írtam. a pasik nagy része nem tudja elfogadni. de ilyenekkel nem kell kezdeni. :)

kérdezõ: ma 15:56 ékes példa rá, amit írtam. a pasik nagy része nem tudja elfogadni. de ilyenekkel nem kell kezdeni. :)
ja, akkor bocsáss meg ó világ legokosabb embere.
Zavarna... ha lenne ilyen
Az hogy jobb jegyei vannak, nem feltétlen jelenti azt h okos. Én pl szeretem ha egy lány okos vagy akár okosabb nálam :) de ez nem a jegyeitõl függ, de amúgy a legtöbb korombeli fiú tényleg nem bírja, ha egy csaj okosabb nála, mert õk ezt alapból úgy fogják fel, hogy okoskodóak. 17/F
Én örülnék h egy értelmes csajom van nem pedig egy liba...15/F
Nem, ez ékes példa arra hogy mindenkit... egyszerûbbnek tartok magamnál én lennék a legboldogabb ha igazolódna az ellenkezõje.
Engem nem érdekelne... 15/f
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:D
Szerintem egy átlag 15-17 éves fiú pont leszarja, hogy ki az okosabb nála. Fiúknál ez a leghülyébb korosztály, ez majd késõbb fog számítani, de most nem!
a pasikat minden korban zavarja. :) na jóó, vannak normális, magukat ismerõ és becsülõ fiúk/férfiak, akiknek nem okoz gondot egy okos nõ, de a pasik többsége kisebbségi komplexusban szenved, ha egy okos nõvel van dolga. ez van, nem ilyenekkel kell kezdeni, mert ezek majd csak be akarják mindenhogy bizonyítani, h az a lány végül is buta. pedig nem.
Az a lényeg h ne bukdácsoljon hanem minimum zöme a jegyeinek 3-as (mert akk valszeg nem sültbolond), am felõlem Albert Einstein ükunokája is lehet, nem ez a legfontosabb... 16/F
Ha õ nem akarja miért akarod ráerõltetni ?
Ha a barátnõm szépen, ALAPOSAN kitörli, valami anális tisztítóval, vagy mit tudom én, akkor okés.. de elõtte menjen WC-re aztán egy pár óra múlva törölgesse át.. :D
az élet nagy kérdései
Most csak bemásolom egy mai hozzászólásom, de a válasz nagyjából benne van: " És hogy miért jó? Nekem pl ez a sorrend tetszik, mikor gyengéden elkezdi simizni a popóm, lassan, néha el-el kalandozik az ujja a puncim felé is, majd csókolgatni, nyalogatni kezdi a popsiluk körül, aztán finoman elérkezik a célhoz is, köröz kicsit a nyelvével, néha ha már kellõen elengedtem magam be-be nyomja, közben a csikómat is kényezteti. Majd gyengéden jöhetnek az ujjak, hol kicsit bedugva, hol meg mélyen, amíg csak tudja! És végül óvatosan odateszi a péniszét a bejáratra, és lassan elkezdi betolni, majd egy ideig még áll bennem, és finom, gyengéd, lassú mozdulatokkal elkezdi a dolgát! Közben nem feledkezik el a punci-csikló párosról sem, az nagyon izgató miközben hátulról csináljuk! Miután belém ment, viszont muszáj, hogy folytassa szájjal, mert még nem sikerült elérnünk anális orgazmust eddig. Látod, nekem nagyon bejött a téma, és ha nem is rendszeresen, de havi 2-3 alkalmat kerítünk rá, mert nagyon jó! Ha ez után sem jön meg a kedved, hát ne csináld, meg lehet lenni enélkül is, de igazából nem fogod tudni, mirõl maradsz le" 18 L
még nem tudja milyen jó is lesz neki ;)
18:51 Jah, bocsi hogy segíteni akartam. Többé nem teszem! Ígérem! :S
5. válaszolónak! Szerinted ez volt a kérdés? Ha meg annyira élvezed a szexet miért nem a pároddal vagy ahelyett, hogy itt próbálnád(!!) felizgatni a férfiakat, egyébként elég gyenge módon, és nagyon átlátszóan.
A párom is nagyon szereti, az anált is szeretné, de ha már azt nem hagyom, ennyit megengedek neki, ha õt ez vonzza...de szigorúan csak zuhany után:) Lehet, hogy neki is a higéniával van gondja, azzal, hogy az nem arra való, de ha esetleg zuhanyzás közben próbálkoznál talán könyebben belemenne...
Nem! Miért kéne ott nyalogatni, ahol [email protected]?!
Nekem nem jönne be, kellemetlenül érezném magam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!