Találatok a következő kifejezésre: A lányok meddig bírják (3 db)

Meddig bírják a lányok a víz alatt?

hello tegnap a barátommal ki mentünk a strandra és megkérdezte t?lem miértne versenyezzünk hogy ki bírja tovább

Legjobb válasz: amíg el nem fogy a levegõ

amíg el nem fogy a levegõ
Mindenki más meddig. Kiskoromban én 1.5-2 percig is bírtam, sokat gyakoroltam. Ma már töredékét sem bírom...gondolom a sportolás miatt is tovább lehet bírni.
Ha igénybe van véve a tüdõd, például sportolsz, akkor sokáig lehet bírni.
Akármeddig kibírják a víz alatt, legfeljebb utána már nem versenyeznek többet. De legalább jobb a cicijük, mint egy pasinak. Az is valami... Mégis hogyan lehet ilyen kérdéseket feltenni??? Óanyám...

A lányok általában meddig bírják az orális izgatást mielőtt elélveznek?

Valahogy feljött ez a téma és mivel én is szeretem csinálni a páromnak összehasonlításképp érdekelne mások tapasztalata.

Legjobb válasz: egyén függõ h ki mikor tud elmenni. Nekem azt tetszett, amikor a párom a nyelvével izgatott, közben az ujjával belém hatolt, vmint amikor a nyelvével hatolt belém

egyén függõ h ki mikor tud elmenni. Nekem azt tetszett, amikor a párom a nyelvével izgatott, közben az ujjával belém hatolt, vmint amikor a nyelvével hatolt belém
Van olyan hogy 2 perc se kell(ez álltalában akkor van ha ritkában vagyunk együtt ha éjszakás).És ilyenkor márt nagyon várom.De álltalában 10-15 perc.
Hm..én azt szeretem amikor a csiklomnál fel-le mozgatja a nyelvét gyorsan..és az ujját feldugja.és amugy általában nálam 5 perc kb
én szeretem ha beszél neki és dicséri, engem ez is izgat
Változó. Én nem szeretek hamar, szóval a bevált technika nálam a lágyság... Végjátéként viszont az elõttem szólókhoz csatlakozok.
Jóó sokáig :) De szerintem, ha megtalálod azt a pontot, ami a legizgatóbb, akkor akár mp-ek alatt is :) Viszont sztem nem olyan könnyû megtalálni azt, és nem a G-pontról beszélek.

A konnyebben kaphato lanyokat vagy inkabb akikert meg kell kuzdeni birjak jobban a sracok? Ha az utobbi akkor meddig mehet el a csaj?

Legjobb válasz: Megismerkedéskor nem jó, ha húzzák az agyamat, olyankor jobb az egyértelmû válasz/viselkedés, hogy a lány részérõl hogyan áll a dolog, megpróbálná-e a fiúval. Ha igen, akkor azt, aki õszinte. Aki akkor hajlandó valamire, amikor õ is akarja. Így érzem, hogy hosszabb távon gondolkozik, és elég érett.

Megismerkedéskor nem jó, ha húzzák az agyamat, olyankor jobb az egyértelmû válasz/viselkedés, hogy a lány részérõl hogyan áll a dolog, megpróbálná-e a fiúval. Ha igen, akkor azt, aki õszinte. Aki akkor hajlandó valamire, amikor õ is akarja. Így érzem, hogy hosszabb távon gondolkozik, és elég érett.
A könnyen kapható lányok= k.u.rvák (1 ital után már a tiéd, minden nap mással) Megvan a véleményem arról is, aki egy hét után lefekszik a barátjával. Amennyiben a lány nem húzza a fiú agyát és kerekperec megmondja, hogy akar-e vele lenni, vagy nem, az pozitívum. Én mondjuk igyekszem megismerni és megszeretni a másik felet, mielõtt egyátalán elkezdenénk járni egymással, és bõven ráérünk mág a szexszel, míg egymásbaszeretünk.
Pontosan, ahogy a felettem lévõ is írja. Attól, hogy egy lány akár az elsõ héten odaadja magát a párjának, még nem krva. Mindkét félnek jó, és élvezik. Mindenki boldog. Ha szûziesen/kislányosan húzza a dolgot akkor valszeg a fiú fog elõbb lépni mert megunja az agyhúzást...
Én bírom mind a két félét, ha az utóbbi sokat kéreti magát, viszem az elõbbit! Nem szabad túl sok energiát beléjük fektetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!